manolog3 Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Tόσο μικρά γενια δεν νομίζω να γίνεται.. Αλλά με μια μηχανή κουρέματος - χωρίς τις σκάλες- ισως πετύχεις κάτι. Μαλλον εννωει να αφησει ιχνος..συμφωνω παρε μια μηχανη κουρεματος και ξυρισου απαλα και επιφανειακα!!! Καλο θα ηταν ομως πριν ξυριστεις με την μηχανη να τα εχεις αφησει για καμια βδομαδα τα γενια σου να πυκνωσουν!!! ;) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Αγόρασα σήμερα μια ξυριστική μηχανή από το amazon.co.uk και θέλω να δω εάν την έχει χρησιμοποιήσει κανείς εδώ. Είναι η Philips HQ7782 Philishave Coolskin Rotary Shaver και είναι αυτή εδώ. http://images.amazon.com/images/P/B000A7NKUK.01._SCMZZZZZZZ_.jpg Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Αγόρασα σήμερα μια ξυριστική μηχανή από το amazon.co.uk και θέλω να δω εάν την έχει χρησιμοποιήσει κανείς εδώ. Είναι η Philips HQ7782 Philishave Coolskin Rotary Shaver και είναι αυτή εδώ. http://images.amazon.com/images/P/B000A7NKUK.01._SCMZZZZZZZ_.jpg Εγώ :D Όλα καλά, λίγο πιο βαθύ ξύρισμα να έκανε... πόσο την πήρες αν επιτρέπεται?(σε ευρώ αν θες :p ) Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Να ρωτήσω: Εχω μια από τις πρώτες cool skin (5620 νομίζω) και λόγω 8ετίας! οι κεφαλές δεν καλοκόβουν... 1) Ξέρετε τίποτα για φτηνές ανταλλακτικές κεφαλές; Μου ζητάνε 20+ ευρώ τη μία!!!!! 2) Συνήθως τη χρησιμοποιώ χωρίς την κρέμα της νιβεα. Υπάρχει διαφορά μεταξύ μιας coolskin και μιάς απλής ξυριστικής σε αυτή την περίπτωση; Μήπως δηλαδή χωρίς κρέμα η μηχανή είναι χειρότερη απο την απλή; 3) Υπάρχει κάποιο οικονομικό μοντέλο αλλά που να πλένεται με καυτό νερό για καθάρισμα; Θέλω να πάρω μία δώρο του γιού μου διότι χρησιμοποιεί τη δική μου και ίσως αυτό να μην είναι και πολύ υγιεινό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 καθε ποτε πρεπει να αλλαζουμε το ξυραφι με το οποιο γυριζομαστε στο προσωπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 καθε ποτε πρεπει να αλλαζουμε το ξυραφι με το οποιο γυριζομαστε στο προσωπο? εγω αλλάζω στα 3-4 ξυρίσματα ή ανα βδομάδα βασικά επειδή εχω βαρεθεί να ξυρίζομαι καθε μέρα σκέφτομαι να το γυρισω σε καμια καλη ξυριστική μηχανή. το μονο που φοβάμε ειναι μηπως εχω περισσοτερους ερεθισμους ή κάνω πολυ χρονο. με το ξυραφακι θελω 2 λεπτα για το ξυρισμα :) Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GABRIEL87 Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 AKOYSATE AKOYSATE: Oi eyzones (kata to koino Tsoliades) ksirizontai 4 fores to 24wro KONTRA !@#$##@$%| Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . . think positive !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 AKOYSATE AKOYSATE: Oi eyzones (kata to koino Tsoliades) ksirizontai 4 fores to 24wro KONTRA !@#$##@$%| :blink: :blink: :blink: Και γιατι το κανουν αυτο?? Τοσο τριχωτοι ειναι:p :) Το δερμα τους ξυριζουν??:blink: Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 AKOYSATE AKOYSATE: Oi eyzones (kata to koino Tsoliades) ksirizontai 4 fores to 24wro KONTRA !@#$##@$%| και γιατι να το κανουν αυτο? :cry: για αυτο δε γινομαι τσολιας εγω.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 AKOYSATE AKOYSATE: Oi eyzones (kata to koino Tsoliades) ksirizontai 4 fores to 24wro KONTRA !@#$##@$%| Δε νομίζω πως ισχύει κάτι τέτοιο.Δηλαδή ξυρίζονται κάθε τέσσερις με πέντε ώρες; Απίθανο μου φαίνεται. Από πού αντλείς τις πληροφορίες σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 einai dunaton ?? 4 fores to 24oro? san polles den einai? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 ξυπνανε και το βραδυ...σαν αντιβιωση το εχουν...?!?! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Και πρέπει να μας ενδιαφέρει επειδή...:p? Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 καθε ποτε πρεπει να αλλαζουμε το ξυραφι με το οποιο γυριζομαστε στο προσωπο? Προσωπικά το αλλάζω μόλις φθαρεί η ενυδατική λωρίδα πάνω από τις λεπίδες. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει ανά σταθερά χρονικά διαστήματα επειδή ξυρίζομαι όποτε θυμηθώ... :p :blink: :blink: :blink: Και γιατι το κανουν αυτο?? Τοσο τριχωτοι ειναι:p :) Το δερμα τους ξυριζουν??:blink: και γιατι να το κανουν αυτο? einai dunaton ?? 4 fores to 24oro? san polles den einai? Για να μην φαίνεται ούτε ίχνος τριχοφυίας... Τώρα αν είναι αλήθεια ο αριθμός δεν ξέρω. ξυπνανε και το βραδυ...σαν αντιβιωση το εχουν...?!?! :lol: Και πρέπει να μας ενδιαφέρει επειδή...:p? Είναι η άχρηστη πληροφορία της ημέρας... :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Την καινουρια Wilkinson Titanium Quattro με τεσσερα σφαχτηρια την εχει δοκιμασει κανενας; Εγω την πηρα δωρο με το Ultrex και με εχει αφησει απολυτα ικανοποιημενο :O Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GABRIEL87 Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Δε νομίζω πως ισχύει κάτι τέτοιο.Δηλαδή ξυρίζονται κάθε τέσσερις με πέντε ώρες; Απίθανο μου φαίνεται. Από πού αντλείς τις πληροφορίες σου; DYSTYXWS H EYTYXWS YPHRETHSA TOYS TELEYTAIOYS 9 MHNES THS 8HTEIAS MOY EKEI MESA...KAI APOLY8HKA PRIN...LIGES MERES!!! Kai omws paidia,prin kateveis gia tin akinisia sou sto mnimeio tou agnwstou stratiwti i sto proedriko megaro prepei na eisai entelws ksirismenos,i epidermida na einai entelws leia...Ennoeitai oti se elegxoun prin vgeis. Kai epeidi ayti tin douleia tis kaname 4 fores ka8e mera 4 meres tin vdomada...katalavainete oti mera para mera rixname ena ...4plo ksirisma ****** Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . . think positive !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 4 μερες την εβδομαδα?? τις υπολοιπες τι κανατε?αφηνατε μουσι?:p:p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Σήμερα πηρα την BrAun Cruizer 3..τι λέτε? Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 πολυ καλή αυτην εχω κανε υπομονη γιατι ισως εμφανιστουν ερεθισμοι αλλα με τον καιρο θα εισαι οκ Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Ego pali edo kai xronia xrisimopio Mach 3 Turbo. Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Έχω πάρει τη νέα Wilkinson Quattro Titanium και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος! Είναι πάρα πολύ καλή. :) Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Να ρωτήσω: Εχω μια από τις πρώτες cool skin (5620 νομίζω) και λόγω 8ετίας! οι κεφαλές δεν καλοκόβουν... 1) Ξέρετε τίποτα για φτηνές ανταλλακτικές κεφαλές; Μου ζητάνε 20+ ευρώ τη μία!!!!! 2) Συνήθως τη χρησιμοποιώ χωρίς την κρέμα της νιβεα. Υπάρχει διαφορά μεταξύ μιας coolskin και μιάς απλής ξυριστικής σε αυτή την περίπτωση; Μήπως δηλαδή χωρίς κρέμα η μηχανή είναι χειρότερη απο την απλή; 3) Υπάρχει κάποιο οικονομικό μοντέλο αλλά που να πλένεται με καυτό νερό για καθάρισμα; Θέλω να πάρω μία δώρο του γιού μου διότι χρησιμοποιεί τη δική μου και ίσως αυτό να μην είναι και πολύ υγιεινό... επανέρχομαι και προσθέτω: τελικά και οι μπαταρίες τους τα παίζουν μετά από κάποιο καιρό. Τώρα τη φόρτιζα όλη νύχτα και πάλι δείχνει να δουλεύει στο ρελαντί... Εντάξει τις κεφαλές τις βρήκα στα 15 ευρώ τη μία τελικά με ψάξιμο, αλλά το κόστος των μπαταριών δεν το ξέρω. Αν όμως χρειάζεται μπαταρίες + κεφαλές, δεν συμφέρει μιά καινούρια να τελειώνω;; Αν λοιπόν ξέρετε μια καλή που να πλένεται (ξυριστική ε? :D ) και να δουλεύει μπαταρία + ρεύμα, πείτε τη να τη χτυπήσω. Δεν με νοιάζει το coolskin αν έχει ή όχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 http://www.consumer.philips.com/consumer/catalog/tree/PERSONAL_CARE_GR_GR_CONSUMER/PEC_MENSGROOMING_CA_GR_CONSUMER/product/HQG265_10_GR_CONSUMER/catalog.jsp?language=el&country=GR&catalogType=CONSUMER&proxybuster=PZTVDZRYPYHDZJ0RMRESHQVHKFSEKI5P εγω αγορασα αυτη και ομολογω οτι ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 http://www.consumer.philips.com/consumer/catalog/tree/PERSONAL_CARE_GR_GR_CONSUMER/PEC_MENSGROOMING_CA_GR_CONSUMER/product/HQG265_10_GR_CONSUMER/catalog.jsp?language=el&country=GR&catalogType=CONSUMER&proxybuster=PZTVDZRYPYHDZJ0RMRESHQVHKFSEKI5P εγω αγορασα αυτη και ομολογω οτι ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος. εντυπωσιακή! Πόσο πήγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Εγώ :D Όλα καλά, λίγο πιο βαθύ ξύρισμα να έκανε... πόσο την πήρες αν επιτρέπεται?(σε ευρώ αν θες :p ) Kάτι λιγότερο απο 95 ευρώ. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts