swiffer Δημ. August 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2005 Einai aparaithto na xrhsimopoio AFTER SHAVE meta to ksyrisma; Pros to paron den exo dokimasei na xrhsimopoihso... Xε χε! Με προλαβες! Ηθελα να γυρισω την συζητηση στο μετα-το-ξυρισμα. Το after shave ενυδατωνει το δερμα, το κανει πιο μαλακο, αποτρεπει τα σπυρακια και τους ερεθισμους, αλλα σχεδον τα περισσοτερα περιεχουν αλκοολ. Ελαχιστα βρηκα μεχρι σημερα που δεν περιεχουν, και απο αυτα τα καλα, ειναι σχετικα ακριβα. Οπως ειπα και πιο πανω, αυτο που με εχει εκπληξει ειναι το after shave ειναι αυτο που αγορασα απο τα MasticSpa. Εχει μαστιχα και εαν και ειναι λιγο λιπαρο στην αρχη, κανει θαυματα σε 'μενα! Δε λεω αλλα, μη παρεξηγηθω! Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2005 Xε χε! Με προλαβες! Ηθελα να γυρισω την συζητηση στο μετα-το-ξυρισμα. Το after shave ενυδατωνει το δερμα, το κανει πιο μαλακο, αποτρεπει τα σπυρακια και τους ερεθισμους, αλλα σχεδον τα περισσοτερα περιεχουν αλκοολ. Ελαχιστα βρηκα μεχρι σημερα που δεν περιεχουν, και απο αυτα τα καλα, ειναι σχετικα ακριβα. Οπως ειπα και πιο πανω, αυτο που με εχει εκπληξει ειναι το after shave ειναι αυτο που αγορασα απο τα MasticSpa. Εχει μαστιχα και εαν και ειναι λιγο λιπαρο στην αρχη, κανει θαυματα σε 'μενα! Δε λεω αλλα, μη παρεξηγηθω! Gia poion logo den theleis na periexei alkool to after shave poy xrhsimopoieis; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. August 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2005 Gia poion logo den theleis na periexei alkool to after shave poy xrhsimopoieis; :confused: Ερεθιζει το δερμα και προκαλει σπυρια, τα οποια απεχθανομαι! Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2005 Εξαιρετικό after shave είναι αυτό της Lancome, "Ultra Soothing After Shave Balm". Φυσικά χωρίς αλκοόλ. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagg Δημ. August 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2005 Gillete M3 Power kai afro ksirismatos tis estee lauder!!!!korifi kai ta dio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. August 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2005 παιδια μια ερωτηση,υπαρχει κατι που να το βαζουμε στο προσωπο πριν το ξυρισμα ωστε να μαλακωνει καπως τα γενια και να εναι πιο ευκολο και πιο αποτελεσματικο το ξυρισμα σε αυτους που εχουν πολυ σκληρα γενια? Υπάρχουν κάποια ειδικά λάδια που μαλακώνουν πολύ τα γένια! Επίσης η καλύτερη λύση είναι ένα καλό πινέλο (όχι αυτά που έχει στα super market) και ένα καλό σαπούνι για ξύρισμα (προσωπικά προτιμώ με σανδαλόξυλο) Το μασάζ που κάνει το πινέλο στο δέρμα και η απορόφυση που έχει ο αφρός του σαπουνιού δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα έτοιμο σκεύασμα! Το 50% του ξυρίσματος είναι το σαπούνι! Δοκίμασε να ξυριστείς με φαλτσέτα! Εγώ χρησιμοποιώ από τα Χριστούγεννα και δεν θέλω να ξαναδώ μπροστά μου ξυράφι! Απλά τα ξυραφάκια δεν κόβουν... όχι μόνο το δέρμα (όπως υπόσχονται) αλλά ούτε και τα γένια αφού δεν ακουμπάνε σχεδόν ποτέ οι λάμες στο δέρμα! :cool: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. August 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2005 Που τα βρισκεις ολα αυτα;;; Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2005 Υπάρχουν κάποια ειδικά λάδια που μαλακώνουν πολύ τα γένια! Επίσης η καλύτερη λύση είναι ένα καλό πινέλο (όχι αυτά που έχει στα super market) και ένα καλό σαπούνι για ξύρισμα (προσωπικά προτιμώ με σανδαλόξυλο) Το μασάζ που κάνει το πινέλο στο δέρμα και η απορόφυση που έχει ο αφρός του σαπουνιού δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα έτοιμο σκεύασμα! Το 50% του ξυρίσματος είναι το σαπούνι! Δοκίμασε να ξυριστείς με φαλτσέτα! Εγώ χρησιμοποιώ από τα Χριστούγεννα και δεν θέλω να ξαναδώ μπροστά μου ξυράφι! Απλά τα ξυραφάκια δεν κόβουν... όχι μόνο το δέρμα (όπως υπόσχονται) αλλά ούτε και τα γένια αφού δεν ακουμπάνε σχεδόν ποτέ οι λάμες στο δέρμα! :cool: φαλτσετα?δεν ειναι λιγο επικυνδυνη? παντως θα δοκιμασω να βρω αυτα που μου ειπες να τα τεσταρω και να δω το αποτελεσμα :) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halfprice2 Δημ. August 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2005 GILETE M3POWER tromera kalh kai afro gilete apla ta kalytera Παράθεση http://www.eautoshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 (edited) Ta kryrafakia Wilkinson me treis lepides fainontai arketa kala. Edited January 28, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arky Δημ. August 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2005 Διάβασα λίγο το topic και δεν βρήκα κάποια αναφορά στο after shave Old Spice. Προσωπικά έχω αλλάξει 5-6 after shave αλλά την αισθηση που μου αφήνει αυτό δεν την έχω βρει πουθενα... Παράθεση ..and you'll never walk alone... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. August 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2005 Που τα βρισκεις ολα αυτα;;; Βρες ένα κατάστημα Crabtree & Evelyn και ρίξε μια ματιά! Crabtree & Evelyn Stores in Greece . Hondos Center Hippocratous 3 Athens , 210 360 2057 Natura Kyriazi 21 Kifissia, Athens , 210 801 2811 Natura Milioni 10 Kolonaki, Athens , 210 361 5494 Drogi Rousvelt 10 & Kouma Larissa , 2410 531 358 Hondos Center Irakliou Avenue 275 Nea Ionia, Athens , 210 279 9329 @ταξιδιωτης22 Είναι πολύ επικίνδυνη, αλλά σιγά σιγά και με καθαρό μυαλό το αποτέλεσμα είναι τέλειο! Το δύσκολο σημείο είναι όταν κάνεις 1-2 καλά ξυρίσματα και νομίζεις ότι έμαθες τα πάντα για τη φαλτσέτα... τότε επέρχεται το μοιραίο! :p :p :p Αυτό που με ευχαριστεί περισσότερο είναι ότι αδειάζω εντελώς το μυαλό μου όταν ξυρίζομαι και μετά αισθάνομαι άλλος άνθρωπος :cool: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2005 Shmera ksyristhka gia proth fora me ksyrafaki Wilkinson me treis lepides.To vrhka apotelesmatikotato,sigoyra klashs anotero apo to antistoixo ths Bic.Isos einai ligo kalytero kai apo to Mach 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2005 Shmera ksyristhka gia proth fora me ksyrafaki Wilkinson me treis lepides.To vrhka apotelesmatikotato,sigoyra klashs anotero apo to antistoixo ths Bic.Isos einai ligo kalytero kai apo to Mach 3. :wacko: :blink: :confused: Είναι δυνατόν;! Ακόμη κι από την Gillete M3 Power; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 :wacko: :blink: :confused: Είναι δυνατόν;! Ακόμη κι από την Gillete M3 Power; Isos... Shmera eida sto Super Market to QUATRO apo thn Wilkinson,to proto ksyrafaki me tesseris lepides.Htan omos panakrivo,7 eyro kostize :!: . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 Isos... Shmera eida sto Super Market to QUATRO apo thn Wilkinson,to proto ksyrafaki me tesseris lepides.Htan omos panakrivo,7 eyro kostize :!: . Ναι την ξέρω, αλλά δεν την έχω δοκιμάσει. Εντυπώσεις, anyone; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SonGohan Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 τα καλυτερα ξυραφακια για εμενα ειναι τα BIC. εχω δοκιμασει πολλα αλλα, αλλα σχεδον ολα δεν ξυριζουν καθολου καλα, επειδη οι τριχες κολλανε στα ξυραφακια!! να ρωτησω κατι. για να βγαινουν πιο γρηγορα τριχες και να φαινεται αυτο το "μαυρο" που λεμε πως πρεπει να ξυριζομαι; τωρα αρχισα να ξυριζομαι καθε μερα. μηπως δεν θελει να βαζω αφρο ή after shave? κοντρα να ξυριζομαι ή οχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. September 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2005 εγώ χρησιμοποιώ αποτριχωτική μηχανή για τα πόδια μου, αν και σκέφτομαι να πάω σε κάποια αισθητικό να κάνω αποτρίχωση, το ξυραφάκι είναι παίδεμα άντε το ένα πόδι και άντε το άλλο... ουφ κουράστηκα! για τα άλλα σημεία χρησιμοποιώ ξυραφάκι. Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2005 Να πας σε αισθητικό. Ξυραφάκι sux. Ειδικά στα πόδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kaimaktsalan Δημ. September 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2005 και βεβεα ξιραφακι το καλυτερο αρκη να μην κοπης Παράθεση http://images.google.com.gr/images?q=tbn:Q-OdFZM-6EIJ:www.dingdongsonline.com/marilyn_manson_012.jpg Αγριο Κολλημα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. September 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2005 H αποτριχωση ποναει. Και πολυ μαλιστα. Γι' αυτο και εγω, οταν ξυριζω τα ποδια μου, χρησιμοποιω ξυραφακι. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2005 Den exei to idio apotelesma. oute thn idia aisthish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. September 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2005 Nαι, σιγουρα, αλλα δε εχει και τον ιδιο πονο... Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2005 τα καλυτερα ξυραφακια για εμενα ειναι τα BIC. εχω δοκιμασει πολλα αλλα, αλλα σχεδον ολα δεν ξυριζουν καθολου καλα, επειδη οι τριχες κολλανε στα ξυραφακια!! να ρωτησω κατι. για να βγαινουν πιο γρηγορα τριχες και να φαινεται αυτο το "μαυρο" που λεμε πως πρεπει να ξυριζομαι; τωρα αρχισα να ξυριζομαι καθε μερα. μηπως δεν θελει να βαζω αφρο ή after shave? κοντρα να ξυριζομαι ή οχι; τα bic ηταν καλα πριν μια δεκαετια,τωρα ειναι απλα καλουτσικα.τα mach3 για μενα και ισως για πολλους ακομη ειναι τα καλυτερα.μηπως πρεπει να το ξαναψαξεις το θεμα λιγακι..για το καλο σου.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 τα bic ηταν καλα πριν μια δεκαετια,τωρα ειναι απλα καλουτσικα.τα mach3 για μενα και ισως για πολλους ακομη ειναι τα καλυτερα.μηπως πρεπει να το ξαναψαξεις το θεμα λιγακι..για το καλο σου.. Θα συμφωνήσω ότι η Mach3 είναι κατά πολύ καλύτερη από οτιδήποτε άλλο έχο δοκιμάσει. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts