trod Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Α ρε ξυραφακι τι μας κανεις... Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnypatras Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον trod Α ρε ξυραφακι τι μας κανεις... Πες το ψέμματα... :p Παράθεση Ζήσε τη ζωή σου!!!! Bubby's Community : www.viennas.net/cs Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexbo1 Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Από μικρός χρησιμοποιώ ξυραφάκι. Μηπως ξερει κανείς αν το ξυράφι "του μπαρμπέρη" συμφέρει περισσότερο???? :whistle: :whistle: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον alexbo1 Από μικρός χρησιμοποιώ ξυραφάκι. Μηπως ξερει κανείς αν το ξυράφι "του μπαρμπέρη" συμφέρει περισσότερο???? :whistle: :whistle: :wacko: Φυσικά και συμφέρει! Δεν είναι μ@λ@κ@ς ο μπαρμπέρης που το χρησιμοποιεί! Βέβαια πρέπει να ξέρεις να χειρίζεσαι τη λεπίδα αλλιώς βλέπω να κόβεις μπριζόλες.. :p Αλλά το θέμα είναι που θα βρεις την λωρίδα που έχει για να τροχίζει το ξυράφι... :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Bayern7 Φυσικά και συμφέρει! Δεν είναι μ@λ@κ@ς ο μπαρμπέρης που το χρησιμοποιεί! Βέβαια πρέπει να ξέρεις να χειρίζεσαι τη λεπίδα αλλιώς βλέπω να κόβεις μπριζόλες.. :p Αλλά το θέμα είναι που θα βρεις την λωρίδα που έχει για να τροχίζει το ξυράφι... :o παιδια το ανεφερα και πιο πανω.... δεν συγκρινετε με κανενα αλλο το ξυραφι του μπαρμπερη!!! δεν ειναι αναγκη να παρεις αυτο που χρειαζεται τροχισμα καθε 3 και λιγο Υπαρχουν αλλα που αλλαζεις την λεπιδα τους Πολουνται στα Super market και ειναι πολυ φτηνες ;) κοβεις 1 στη μεση και ετσι εχεις 2 (το κουτακι πρεπει να εχει πολλες μεσα...) Και εγω αυτο εχω σπιτι Τωρα αν θελεις φιλε Bayern αυτο με την λωριδα να πω στον παπου μου τον μπαρμπερη να στο πουλησει :cool: Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον SuRfeRCy Τωρα αν θελεις φιλε Bayern αυτο με την λωριδα να πω στον παπου μου τον μπαρμπερη να στο πουλησει :cool: Aκούω τιμές... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Βεβαίως ο φίλος Surfer δεν θα έχει καμία ευθύνη για τοιχόν τραυματισμούς ή απώλεις ! :D Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. October 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον xraysr0x Βεβαίως ο φίλος Surfer δεν θα έχει καμία ευθύνη για τοιχόν τραυματισμούς ή απώλεις ! :D Συμφωνω Δεν υπαρχει εγκυηση για τοιχον ατυχηματα... :!: Λοπον bayern δικε μου επειδη ειναι αντικα (παλιο απο τον πρωτο καιρο που ο grandfather αρχισε τη δουλεια του μπαρμπερη ) και επειδη εισαι δικος μας με 500 ευρα κανονιζομαστε.... φισικα στην τιμη συμπεριλαμανονται ολα τα accesories!!! :p :D Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. October 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2003 έξτρα αυτία μύτες κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. October 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2003 Παρακαλώ όπως συνεχιστεί η συζήτηση αυτή με Pm. Το κάνατε πατατοthread το threadaki μου! :D Εδώ μιλάμε σοβαρά ! :) Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. October 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2003 Αυτό δεν θα το πεις εσύ αλλά ο αγαπητός μας MOD... :) εξάλλου τι άλλο να πούμε για τις τρίχες μας? Το ρίξαμε και εμείς στο αστείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2003 Surfecy εσύ θα με γδάρεις πριν γδαρθώ μόνος μου με τη λεπίδα... :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. October 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Bayern7 Surfecy εσύ θα με γδάρεις πριν γδαρθώ μόνος μου με τη λεπίδα... :p :lol: ρε μεγαλε τι να κανουμε Αντικα με ιστορια ειναι το αυτο το ξυραφι :rolleyes: Σοβαρα τωρα μεγαλε αν θες να αποκτησεις ενα τετοιο δεν εχεις παρα να πας σε ενα μπαρμπερη και να ζητησεις απο αυτον Ή θα σου δωσει δικο του ή θα σου πει απο που μπορεις να παρεις! @Unreal φιλε μου αυτα μονο με κλονοποιηση μπορουμε να τα δοσουμε εξτρα ή αν θες μου δινεις τα δικα σου να τα βαλω μεσα στο πακετο..... :lol: Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Κατι που δεν μ'αρέσει είναι όταν είμαι αναγκασμένος να ξυριστώ και μου φαίνεται το πρόσωπο πολύ.. γυμνό =ρ Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Α μπράβο, σαν τα "κωλομεράκια" του μωρού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Just like that! πολυ άσχημη αισθηση.. ! Εξάλλου φαίνεσαι και διαφορετικός με λίγο μούσι =ρ Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 ego de ksirizome :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 Εγω πηρα μια κουρευτικη για κεφαλι-προσωπο. Ενα λιγο αξυριστο style. Τερμα τα ξυραφια. Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 19, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον fumantsu Εγω πηρα μια κουρευτικη για κεφαλι-προσωπο. Ποιά; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. October 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον t300 Ποιά; μοντελο "ΚΟΥΡΕΦΤΕΞ" 52Κ (υποθετω...ειναι η καλυτερη) :lol: Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. October 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 οχι ακριβως Blue Sky που ειχε προσφορα τα carfur Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. October 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον xraysr0x Έτσι για την πλάκα αφού είναι Chat & Fun είπα να ανοίξω νέο θέμα.... Πώς ξυρίζεστε ? Με ξυραφάκι ή με μηχανή ? Τί προτείνετε και ποιά σειρά προιόντος χρησιμοποιάτε ? (Και απο πότε αρχίσατε να ξυρίζεστε ? - προερετική) :lol: Γενικά για όλο το σώμα-Για να πιάνει ΚΑΙ την γυναίκα αυτό το θέμα! :rolleyes: Άντρες (πρόσωπο/οποιοδήποτε άλλο μέρος) ;) Γυναίκες (πόδια, φρύδια, χέρια, πρόσωπο...κτλ) :happy: Ξυραφάκι. Και βέβαι μόνο στο πρώσοπω. Άρχισα στα 14. Λίγο νορίς βέβαια. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 19, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον fumantsu οχι ακριβως Blue Sky που ειχε προσφορα τα carfur Καλό; Πόσο κοστίζει; Εγώ σκέφτομαι να πάρω καμιά Philips. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. October 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 την ειχα παρει 6€. Αλλα δεν εχει πια. Ηταν προσφορα. Μαλιστα πηγα σε 3 καταστηματα και στο τριτο ηταν η τελευταια. Καλη παντως. Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 19, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον fumantsu την ειχα παρει 6€. 6... Μεγάλη διαφορά από τα 52.. :( Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts