Stephen Δημ. September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 Με γυαλοχαρτο.. :confused: Ημαρτον. ;) :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 με την δεντροκοπτικη :D Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 Tί λετε για αυτό το spray που το βάζεις πάνω και μετα απο 15 λεπτα το σκουπίζεις και φεύγουνε οι τρίχες ? το έχει δοκιμάσει κανένας ? :D Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. September 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον xraysr0x Tί λετε για αυτό το spray που το βάζεις πάνω και μετα απο 15 λεπτα το σκουπίζεις και φεύγουνε οι τρίχες ? το έχει δοκιμάσει κανένας ? :D αΠο οτι μου έχουν πει ειναι Απάτη Είναι και πανακριβο και κάνει ακριβως ότι κάνει μια απλή κρέμα veet οπότε προσοχή μη σας φάνε τα λεφτά σας :!: Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2003 Ξυραφάκι Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. September 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2003 Με Ελβετικό σουγιά :lol: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. September 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2003 Δεν ξυρίζομε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. September 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον UnReaL Δεν ξυρίζομε.... Μοναχός θα πά να γίνεις ? :p Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnypatras Δημ. September 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2003 Με ξυραφάκι!Στο πρόσωπο μόνο... :) γιατι,που αλλού θα έπρεπε νε ξυρίζομαι;;;;; :blink: :whistle: :happy: Παράθεση Ζήσε τη ζωή σου!!!! Bubby's Community : www.viennas.net/cs Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. September 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον johnnypatras Με ξυραφάκι!Στο πρόσωπο μόνο... :) γιατι,που αλλού θα έπρεπε νε ξυρίζομαι;;;;; :blink: :whistle: :happy: που ξερεις ρε φιλε υπαρχουν και ατομα που τα ξυριζουν ολα και οταν λεμε ολα εννοουμε ΟΛΑ!!! ;) ;) ;) Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. September 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον xraysr0x Έτσι για την πλάκα αφού είναι Chat & Fun είπα να ανοίξω νέο θέμα.... Πώς ξυρίζεστε ? Με ξυραφάκι ή με μηχανή ? Τί προτείνετε και ποιά σειρά προιόντος χρησιμοποιάτε ? (Και απο πότε αρχίσατε να ξυρίζεστε ? - προερετική) :lol: Γενικά για όλο το σώμα-Για να πιάνει ΚΑΙ την γυναίκα αυτό το θέμα! :rolleyes: Άντρες (πρόσωπο/οποιοδήποτε άλλο μέρος) ;) Γυναίκες (πόδια, φρύδια, χέρια, πρόσωπο...κτλ) :happy: με τα νυχια μου :p :p :p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. September 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2003 Εγώ το ξυρίζω κόντρα...αφού δεν καθαρίζει τελείως όταν το ξυρίζω προς την μια πλευρά δεν φαίνετε ωραίο....κακό έίναι ? :worry: Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. September 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2003 χεχε οτι φενεται οραιο σιμφωνω αλλα περιμενε σε λιγο καιρο που θα εχεις κατι τριχες...χοντρες και ποσο βασανο θα τραβας Και ποσα σπιρια θα βγαζεις :) Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. September 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2003 Ξυραφακι παντα ! Συγκεκριμενα Mach 3 αλλα αν τυχων κοπεις μ'αυτο, τοτε φευγει δερμα :eek: Α, και μονο προσωπο ! Τα αλλα, αστα τριχωτα !!! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. September 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2003 Εγώ βγάζω σπιράκια στο λαιμό όταν ξυρίζομαι...τι φταίει άραγε ? :rolleyes: Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. September 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2003 exo thn idia aporia me esena Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. September 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2003 Πάντα μετά το ξύρισμα ένα καλό after shave... αν συνεχίσουν ακόμη, αλλάξτε ξυραφάκι, μπορεί να είστε αλεργικοί στο μέταλλο του συγκεκριμένου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2003 Mach 3 πάντα κόντρα (δε φεύγουν αλλιώς). Κι εγώ έβγαζα σπυράκια και μάτωνε και λίγο ο λαιμός (έχω τρομερά ευαίσθητο λαιμό μου φαίνεται) με τα BIC. Με τα Gillete βελτιώθηκε κατά πολύ η κατάσταση και με Mach 3 καταπολεμήθηκε ολοκληρωτικά το πρόβλημα. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2003 Me to maxairi tou John Rambo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopoios Δημ. September 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον UnReaL Πάντα μετά το ξύρισμα ένα καλό after shave... αν συνεχίσουν ακόμη, αλλάξτε ξυραφάκι, μπορεί να είστε αλεργικοί στο μέταλλο του συγκεκριμένου oxi after shave, krema kalitera,balsam diladi (i balm) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. September 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2003 Όρθιος! :alien: :wacko: :!: Σοβαρά τώρα, ανάλογα με το αν είμαι βιαστικός ή όχι. Αν είμαι βιαστικός, με αφρό και τη mach3. ΠΟΤΕ κόντρα. Όταν δε βιάζομαι και θέλω πιο βαθύ ξύρισμα, με τη philishave cool skin. Σε κάθε περίπτωση προστίθεται after shave, old spice ή sanex balsam. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. September 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2003 Mach 3 plus φυσικα. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. September 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2003 Εγώ χρησιμοποιώ mach 3 turbo ξυραφάκια με σκελετό mach 3 :D και μετά το balm της gillette..έχει βελτιωθεί λιγάκι αλλά πάλι δεν φεύγουν..άκουσα πάντως ότι έχουν σχέση με τον αφρό που χρησιμοποιάς...δεν νομίζω να είναι αλλεργεία αφού είναι stainless steel ! :cool: Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον xraysr0x Εγώ χρησιμοποιώ mach 3 turbo ξυραφάκια με σκελετό mach 3 :D και μετά το balm της gillette..έχει βελτιωθεί λιγάκι αλλά πάλι δεν φεύγουν..άκουσα πάντως ότι έχουν σχέση με τον αφρό που χρησιμοποιάς...δεν νομίζω να είναι αλλεργεία αφού είναι stainless steel ! :cool: Εγώ turbo σκελετό με απλά ξυραφάκια. Μου φαίνεται ότι ερεθίζουν λιγότερο το δέρμα... :o Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον xraysr0x Εγώ χρησιμοποιώ mach 3 turbo ξυραφάκια με σκελετό mach 3 :D και μετά το balm της gillette..έχει βελτιωθεί λιγάκι αλλά πάλι δεν φεύγουν..άκουσα πάντως ότι έχουν σχέση με τον αφρό που χρησιμοποιάς...δεν νομίζω να είναι αλλεργεία αφού είναι stainless steel ! :cool: Dόκιμασε αφρό nivea classic! Είναι μακράν το καλύτερο απόλα! Τα άλλα απλά είναι μια σκάλα παρακάτω. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts