kostis20 Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 Χαιρετω τα μελη του φορουμ!θα ηθελα να ρωτησω για το 620 και συγκεκριμενα για τον τηλεφωνικο καταλογο...Οταν προσθετω σε μια επαφη καποιο επιπλεον στοιχειο οπως λχ καποιο επιπλεον τηλεφωνο αυτο παρουσιαζεται σαν ξεχωριστη επαφη και οχι σαν μια ενιαια...μηπως ξερει κανεις κατι για αυτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 Χαιρετω τα μελη του φορουμ!θα ηθελα να ρωτησω για το 620 και συγκεκριμενα για τον τηλεφωνικο καταλογο...Οταν προσθετω σε μια επαφη καποιο επιπλεον στοιχειο οπως λχ καποιο επιπλεον τηλεφωνο αυτο παρουσιαζεται σαν ξεχωριστη επαφη και οχι σαν μια ενιαια...μηπως ξερει κανεις κατι για αυτο?? Αν θες να εμφανιζεται μονο το πρωτο νουμερο πηγαινε στο Ευρετηριο>>Μenu-key>>Ρυθμισεις>>Εμφανιση κ βαλ το "Πρωτ/ες Επαφες" γιατι το εχεις στο "ολες οι επαφες"!!Ετσι θα σου εμφανιζει μονο ενα νουμερο σε καθε επαφη κ με δεξι βελακι μπορεις να μετακινηθεις στην ιδια επαφη στα αλλα νουμερα :) Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 Να ρωτησω ακομη κατι?Συνδεσα το κινητο κανονικα με το ΒΤ και τον υπολογιστη αλλα εχω τον τηλεφωνικο καταλογο με ελληνικα και δεν τον αναγνωριζει ο υπολογιστης,μηπως εχει καποιος καμια ιδεα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 Να ρωτησω ακομη κατι?Συνδεσα το κινητο κανονικα με το ΒΤ και τον υπολογιστη αλλα εχω τον τηλεφωνικο καταλογο με ελληνικα και δεν τον αναγνωριζει ο υπολογιστης,μηπως εχει καποιος καμια ιδεα?? ΜΕ το ΜΟτορολα Phone Tools το διαβασες??? Γιατι απ οσο ξερω αναγνωριζει τα ελληνικα κ μπορει να σου τα περασει σε αρχειο...Αλλα πολλες φορες οταν τα ξαναβαζεις στο τηλ κοβει Καποια Ονοματα οταν ειναι μεγαλυτερα απο συγκεκριμενο αριθμο γραμματων Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 Ναι με το motorola phone tools.Μαλιστα κατεβασα ολα ta updates αλλα τιποτα.Στο outlook tτα ελληνικα δεν αναγνωριζονται.Επισης κατι δεν παει καλα και με τη μετα φορα φωτογραφιων.Παντως ευχαριστω για το ενδιαφερον.Αν καποιος εχει καμια ιδεα ,ευπροσδεχτη.Τα λεμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azamanis Δημ. November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 Geia sas paidiia. exw ena V620 kai thelw na vrw themata. Mporeite na voithisete? Thanks in advance Παράθεση The only cure for boredom is curiosity. There is no cure for curiosity... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxos Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 οταν ανταλλάσω εικόνες κ βίντεο μέσω bt όλα οκ!με τους ήχους όμως αφού γίνει η αποστολή μετά λέει "κατεστραμένο αρχείο" κ χανεται ο ήχος τελείως...ξέρει κανείς κάτι γι'αυτό? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mouki Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 οταν ανταλλάσω εικόνες κ βίντεο μέσω bt όλα οκ!με τους ήχους όμως αφού γίνει η αποστολή μετά λέει "κατεστραμένο αρχείο" κ χανεται ο ήχος τελείως...ξέρει κανείς κάτι γι'αυτό? ευχαριστώ Με ποιο πρόγραμμα κάνεις τη μεταφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palaiologos Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ 1 ΕΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ.ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!ΚΟΜΨΟ,ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ.ΣΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ,Η ΜΙΚΡΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΣΤΟ BLUETTOTH ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΑ.ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΙΝΗΤΟ-SIEMENS SI341 ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΤΟΡΟΛΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ,ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΝΑ ΤΟ ΠΟΡΤΑΚΙ ΜΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΜΟΤΟΡΟΛΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΟΡΤΑΚΙ ΕΙΑΝΙ ΑΝΟΙΧΤΟ.ΕΒΓΑΛΑ ΤΗ ΘΗΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΡΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΛΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΥΜΑ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟ ΠΟΡΤΑΚΙ ''ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΩΡΑΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΤΟΣ ΜΟΤΟΡΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΜΟΤΟΡΟΛΑ.ΔΗΛΑΔ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ Π[ΕΦΤΕΙ ΤΟ SCREENSAVER.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ!ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΩ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΧΑΛΑΕΙ!ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ 1 ΕΤΟΣ ΜΟΝΟ?ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ?ΕΛΗΞΕ ΚΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosp Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 Αν δε κάνω λάθος η εγγύηση ισχύει για 2 χρόνια. Ψάξτο λιγάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxos Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 Με ποιο πρόγραμμα κάνεις τη μεταφορά; με bluetooth εννοώ. Επίσης δε λειτουργεί ξαφνικά κ το ξυπνητήρι...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 Έχει την συγκεκριμένη συσκευή ένας φίλος μου και ξαφνικά, δεν ανάβει ο φωτισμός της οθονής, τι μπορεί να φταίει;;; Η οθόνη διακρίνεται βέβαι με αρκετό κόπο, όμως φώς δεν έχει για να την δείς καλύτερα.... Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 Η πρόβλημα καλωδιοταινίας, ή περιορίζεται στην οθόνη. Η τροφοδοσία του φωτισμού παρέχεται απο μικρή καλωδιοταινία στην πίσω μεριά της οθόνης, ο συνδετήρας που βρίσκεται εκεί είναι πολύ ευαίσθητος στην υγρασία και πολλές φορές παρουσιάζει αυτη τη βλάβη. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να καταστραφηκε η οθόνη. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mouki Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Καλησπέρα παιδιά, ξέρει μήπως κανένας ποια είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού το 620? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillas Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Να κάνω μια ερώτηση. Υποστηρίζει συγχρονισμό με outlook? Ή αλλιώς κάποιο πρόγραμμα που να περάσω τις επαφές από το k750 και μετά στο v620? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Μάλλον ψάχνεις το Motorola Phone Tools. Δεν ειναι freeware, google it. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azamanis Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 γεια να βάλω αλλα σκίν στο κινητό πρέπει οπωσδήποτε να αγοράσω καλώδιο σύνδεσης με το πισι; και για να ξεκλειδώσω τις ***θιες μελωδίες του ποιο τι ακριβώς πρέπει να κάνω; [όποιος μου απαντήσει τον κερνάω παγωτό (κυπελαλλάκι)] Παράθεση The only cure for boredom is curiosity. There is no cure for curiosity... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 ok.το πιασα.πρεπει να παρεις καλώδιο.πόσο κανει όμως; Δεν ξέρω αν το V620 παίρνει skins αλλά το usb καλώδιο είναι πολύ φθηνό.Λίγα ευρώ έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 pernei... To kalodio kanei 15 euro to poli. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 pernei... To kalodio kanei 15 euro to poli. Και πολλά λες.αμφιβάλλω αν θα βρεις το καλώδιο με τιμή μεγαλύτερη από 5 ευρώ.Εγώ το είχα αγοράσει 2 ευρώ. Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 pantws den einai symantiko poso... Egw exw to authentiko pu kolaei... Oxi pws kanei diafora alla an eixa provlima tha evriza tin tsigunia mu.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts