Jump to content

[Επίσημο] Motorola V620

realaraole
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαιρετω τα μελη του φορουμ!θα ηθελα να ρωτησω για το 620 και συγκεκριμενα για τον τηλεφωνικο καταλογο...Οταν προσθετω σε μια επαφη καποιο επιπλεον στοιχειο οπως λχ καποιο επιπλεον τηλεφωνο αυτο παρουσιαζεται σαν ξεχωριστη επαφη και οχι σαν μια ενιαια...μηπως ξερει κανεις κατι για αυτο??

• Απαντήσεις 320
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χαιρετω τα μελη του φορουμ!θα ηθελα να ρωτησω για το 620 και συγκεκριμενα για τον τηλεφωνικο καταλογο...Οταν προσθετω σε μια επαφη καποιο επιπλεον στοιχειο οπως λχ καποιο επιπλεον τηλεφωνο αυτο παρουσιαζεται σαν ξεχωριστη επαφη και οχι σαν μια ενιαια...μηπως ξερει κανεις κατι για αυτο??

Αν θες να εμφανιζεται μονο το πρωτο νουμερο πηγαινε στο Ευρετηριο>>Μenu-key>>Ρυθμισεις>>Εμφανιση κ βαλ το "Πρωτ/ες Επαφες" γιατι το εχεις στο "ολες οι επαφες"!!Ετσι θα σου εμφανιζει μονο ενα νουμερο σε καθε επαφη κ με δεξι βελακι μπορεις να μετακινηθεις στην ιδια επαφη στα αλλα νουμερα :)

:tease:

Να ρωτησω ακομη κατι?Συνδεσα το κινητο κανονικα με το ΒΤ και τον υπολογιστη αλλα εχω τον τηλεφωνικο καταλογο με ελληνικα και δεν τον αναγνωριζει ο υπολογιστης,μηπως εχει καποιος καμια ιδεα??

Να ρωτησω ακομη κατι?Συνδεσα το κινητο κανονικα με το ΒΤ και τον υπολογιστη αλλα εχω τον τηλεφωνικο καταλογο με ελληνικα και δεν τον αναγνωριζει ο υπολογιστης,μηπως εχει καποιος καμια ιδεα??

ΜΕ το ΜΟτορολα Phone Tools το διαβασες??? Γιατι απ οσο ξερω αναγνωριζει τα ελληνικα κ μπορει να σου τα περασει σε αρχειο...Αλλα πολλες φορες οταν τα ξαναβαζεις στο τηλ κοβει Καποια Ονοματα οταν ειναι μεγαλυτερα απο συγκεκριμενο αριθμο γραμματων

:tease:

Ναι με το motorola phone tools.Μαλιστα κατεβασα ολα ta updates αλλα τιποτα.Στο outlook tτα ελληνικα δεν αναγνωριζονται.Επισης κατι δεν παει καλα και με τη μετα φορα φωτογραφιων.Παντως ευχαριστω για το ενδιαφερον.Αν καποιος εχει καμια ιδεα ,ευπροσδεχτη.Τα λεμε

• 1 month later...
  • 1 month later...

οταν ανταλλάσω εικόνες κ βίντεο μέσω bt όλα οκ!με τους ήχους όμως αφού γίνει η αποστολή μετά λέει "κατεστραμένο αρχείο" κ χανεται ο ήχος τελείως...ξέρει κανείς κάτι γι'αυτό?

ευχαριστώ

οταν ανταλλάσω εικόνες κ βίντεο μέσω bt όλα οκ!με τους ήχους όμως αφού γίνει η αποστολή μετά λέει "κατεστραμένο αρχείο" κ χανεται ο ήχος τελείως...ξέρει κανείς κάτι γι'αυτό?

ευχαριστώ

Με ποιο πρόγραμμα κάνεις τη μεταφορά;

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ 1 ΕΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ.ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!ΚΟΜΨΟ,ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ.ΣΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ,Η ΜΙΚΡΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΣΤΟ BLUETTOTH ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΑ.ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΙΝΗΤΟ-SIEMENS SI341 ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΤΟΡΟΛΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ,ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΝΑ ΤΟ ΠΟΡΤΑΚΙ ΜΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΜΟΤΟΡΟΛΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΟΡΤΑΚΙ ΕΙΑΝΙ ΑΝΟΙΧΤΟ.ΕΒΓΑΛΑ ΤΗ ΘΗΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΡΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΛΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΥΜΑ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟ ΠΟΡΤΑΚΙ ''ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΩΡΑΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΤΟΣ ΜΟΤΟΡΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΜΟΤΟΡΟΛΑ.ΔΗΛΑΔ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ Π[ΕΦΤΕΙ ΤΟ SCREENSAVER.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ!ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΩ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΧΑΛΑΕΙ!ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ 1 ΕΤΟΣ ΜΟΝΟ?ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ?ΕΛΗΞΕ ΚΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ...

• 4 months later...
Έχει την συγκεκριμένη συσκευή ένας φίλος μου και ξαφνικά, δεν ανάβει ο φωτισμός της οθονής, τι μπορεί να φταίει;;; Η οθόνη διακρίνεται βέβαι με αρκετό κόπο, όμως φώς δεν έχει για να την δείς καλύτερα....
Hello moto....!

Η πρόβλημα καλωδιοταινίας, ή περιορίζεται στην οθόνη. Η τροφοδοσία του φωτισμού παρέχεται απο μικρή καλωδιοταινία στην πίσω μεριά της οθόνης, ο συνδετήρας που βρίσκεται εκεί είναι πολύ ευαίσθητος στην υγρασία και πολλές φορές παρουσιάζει αυτη τη βλάβη.

Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να καταστραφηκε η οθόνη.

• 2 months later...
  • 1 month later...
Να κάνω μια ερώτηση. Υποστηρίζει συγχρονισμό με outlook? Ή αλλιώς κάποιο πρόγραμμα που να περάσω τις επαφές από το k750 και μετά στο v620?

• 1 month later...

γεια να βάλω αλλα σκίν στο κινητό πρέπει οπωσδήποτε να αγοράσω καλώδιο σύνδεσης με το πισι;

και για να ξεκλειδώσω τις ***θιες μελωδίες του ποιο τι ακριβώς πρέπει να κάνω;

[όποιος μου απαντήσει τον κερνάω παγωτό (κυπελαλλάκι)]

The only cure for boredom is curiosity. There is no cure for curiosity...

ok.το πιασα.πρεπει να παρεις καλώδιο.πόσο κανει όμως;

Δεν ξέρω αν το V620 παίρνει skins αλλά το usb καλώδιο είναι πολύ φθηνό.Λίγα ευρώ έχει.

pernei...

To kalodio kanei 15 euro to poli.

Και πολλά λες.αμφιβάλλω αν θα βρεις το καλώδιο με τιμή μεγαλύτερη από 5 ευρώ.Εγώ το είχα αγοράσει 2 ευρώ.

http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png