giachtas Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Έχω αλλάξει αρκετές συσκευές, σαν «γκατζετάκιας» που είμαι και τον τελευταίο καιρό έχω το OnePlus one 16GB λευκό. Έχω περάσει από αρκετά λειτουργικά, με αρκετή παραμονή στο symbian επί καλής εποχής της Nokia και τα τελευταία χρόνια είμαι στο «στρατόπεδο» της Google. Γενικά προτιμώ μία σταθερότητα, γι' αυτό και επιμένω στο stock android, χωρίς να με εμποδίζει αυτό από το να δοκιμάσω και κάποιο άλλο user interface, όπως touchwiz, ή το Sense, αλλά και της LG με το G2. Όμως επειδή με κούρασε, ή μάλλον βαρέθηκα λίγο το android, αποφάσισα να πάω στη microsoft και σε κάποια lumia συσκευή. Έχει ανέβει πολύ σαν λειτουργικό το windows phone και με τη νέα αναμενόμενη αναβάθμιση των 10 τα πράγματα προβλέπονται καλύτερα. Μάλλον θα μείνω στο windows phone, μιας και όπως έγραψα μου αρέσει η σταθερότητα. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsakia Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 MEIZU MX4 ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Καλά κανατε και το βγαλατε αυτπ το poll! το είχα πολύ περιέργεια να δω πως ειναι η αγορά στην Ελλάδα σε σχέση με εξωτερικό! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsospap Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 lenovo vibe x2 πανεμορφο,πολυ ελαφρυ και δεν κολλαει πουθενα.Αν και σε θεμα software η lenovo θελει δουλεια ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplos12 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 η κυρια συσκευη μου ειναι το nexus 5 LG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hidd3n Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Τα τελευταία μου 3 κινητά είναι Samsung. Έχω εμπειρία από HTC και Sony, σε android πάντα! Πολύ δύσκολα θα φύγω από αυτή την εταιρεία στο μέλλον παρά τα λάθη της! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratosnen Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 (edited) Το ερώτημα όμως είναι ένα για αυτή τη βδομάδα στο POLL μας. Τι μάρκα είναι η κύρια συσκευή σας; Για ποιο λόγο προτιμήσατε τη συγκεκριμένη εταιρεία; Είστε ικανοποιημένοι από την απόδοση των συσκευών σας ή θα θέλατε κάτι παραπάνω; Blackberry. Δεν ήξερα κάτι για την εταιρεία, μόνο ότι ήταν ποιότητα. Και το Ζ10 ναυαρχίδα. Το αγόρασα μεταχειρισμένο, 200€, ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του. Για το λειτουργικό του, για την πληρότητα του hw (δεν είχε σημεία υστέρησης) και επειδή χωράει στην τσέπη μου. Η συνολική ποιότητα με εξέπληξε (και κατασκευή και εμπειρία χρήσης) αλλά από την υποστήριξη περίμενα λίγο περισσότερα. Η επόμενη συσκευή μου θα έρθει μετά από ένα χρόνο και δεν γνωρίζω ποια θα είναι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχω ίχνος εταιρικής πίστης. Edited May 15, 2015 by Stratosnen Παράθεση Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 (edited) Εγώ μπορεί και να είμαι ο πιο αναποφάσιστος εδώ μέσα κι' αυτό γιατί χρησιμοποιώ κάθε εβδομάδα περίπου και ένα διαφορετικό κινητό από τα τελευταία που έχω αποκτήσει( Samsung note 3, Sony z3c, και τα δύο Nokia 830 και 730). Η κάθε μία από αυτές τις μάρκες υπηρετεί σε μεγάλο βαθμό τις παραδοσιακές αξίες που πάντα γνωρίζαμε ότι ακολουθούν και προσφέρουν στον χρήστη, νομίζω όμως ότι αν και με τα γνωστά προβλήματά της η Nokia ( και παρά το ότι το avatar μου δεν το αλλάζω), ξεχωρίζει και ως εκ τούτου κερδίζει την προτίμησή μου. Edited May 15, 2015 by kast1727 Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimboou Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 note 4 για τις επιλογες τις οποιες προσφερει το s pen το μονο μειονεκτημα του ειναι η μπαταρια την οποια θα ηθελα να κραταει λιγο περισσοτερο πρωην κατοχος lg g2! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzortzis7 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Samsung Note 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 εδώ και σχεδόν 2 χρόνια BlackBerry Z10 -είμαστε στο 1% Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cherouvim Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Η κύρια συσκευή μου είναι xiaomi,meizu,lenovo,samsung,htc,motorola..:lol::p:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 θεωρω οτι η samsung στα καλα της τηλεφωνα,εχει καλα χαρακτηριστικα και προσωπικα εχω παρει ολη την σειρα απο galaxy s-note2.κανω συγκριση με καποια lg(πολυ καλα και αυτα)και απο sony με το παλαι ποτε ark (καλο) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poof Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 sony xperia T εδω και 2 χρονια καλυτερη διαρκεια μπαταριας να ειχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Εδώ και πολλά χρόνια έχω Sony (όπως φαίνεται κι από την υπογραφή μου). Ο λόγος δεν είναι ότι έχω κανένα κόλλημα με τη Sony, απλά νομίζω ότι ανέκαθεν είχε το καλύτερο value for money, τουλάχιστον όταν περνάν μερικοί μήνες από την κυκλοφορία των μοντέλων της. Βάλτε τα κάτω και θα δείτε. Πέραν αυτού η ποιότητα της είναι κορυφαία. Πάρτε π.χ. την τωρινή μου συσκευή, το Z1 Compact. Αν βρείτε τέτοια συσκευή στα 240€ που παίζει τώρα στα σκρουτζομάγαζα, πείτε μου! Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Ακόμη παραμένω στο Symbian και στο τελευταίο και συλλεκτικό διαμάντι του, το Nokia 808 Pureview. Η μεγαλύτερη ανάλυση κάμερας σε κινητό, το πιο δυνατό φλας ξένου σε smartphone, λειτουργία Pureview, πλειάδα ρυθμίσεων, η κορυφαία αντίθεση σε οθόνη ακόμη και σήμερα για δυνατό λευκό και πεντακάθαρο μαύρο και πολλά άλλα... Σαφώς και 3 χρόνια μετά, θεωρείται αργή συσκευή για το 2015 (σε σχέση με ναυαρχίδες τουλάχιστον), αλλά τα κάνει σχεδόν όλα, σε καλές διαστάσεις (όχι παντόφλα) και πολύ κομψή εμφάνιση (ακόμη όταν το δείχνω σε φίλους και γνωστούς λένε τι όμορφο είναι!) Για εργαλείο δουλειάς κλπ, σαφώς και χρησιμοποιώ το Lumia 1020 (Office, Skype, OneDrive κλπ), και θα χρησιμοποιούσα και σχεδόν οποιαδήποτε άλλη πιο σύγχρονη συσκευή, αλλά το 808 δεν πρόκειται να το αποχωριστώ με τίποτα από κύρια και αγαπημένη συσκευή! :happy: Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostiras7 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Zte Nubia Z7 Mini, τρομερό VFM!! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ZTE nubia z7 mini .. 5ιντσο με καλές διαστάσεις, δίκαρτο με καλά specs και αξιόλογη κάμερα .. Με έχει βολέψει στην καθημερινότητα μου .. δεν πιστεύω να ήθελα κάτι παρά πάνω από ένα κινητό , προς το παρών .. Αν και δεν θα με χάλαγε να είχε και προστασία στην κάμερα (gorilla glass) , να είναι σκληροπυρηνικό στις πτώσεις , αδιάβροχο , 4,7 ίντσες με μιρκότερες διαστάσεις για να χωράει ακόμα πιο άνετα σε μια τσέπη ...Δεν ζητάω πολλά :rolleyes: Κι όμως έχει gorilla glass 3 βέβαια εγώ λόγω προηγούμενων δυσάρεστων εμπειριών έχω τοποθετήσει tempered glass. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exodus12 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Samsung Galaxy Note 4 και Galaxy Νote 3 γιατι τα εχουν ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis14 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 lenovo A8 είμαι πολύ ευχαριστημένος. :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 LG L90...μια συσκευή που τα κάνει όλα σε ικανοποιητικό βαθμό και συμφέρει! Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί εκτός των άλλων η εταιρία δε μας ξέχασε κι έδωσε τη Lollipop σε αυτό το οικονομικό μοντέλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Sony z3 compact αρκετά τίμιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfil Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Nexus 5.Οι τελείες ίντσες για μένα λίγο καλύτερη μπαταρία και οι παιδικές ασθένειες των αναβαθμίσεων είναι τα προβλήματα του.Κατα τα αλλά θα το αλλάξω μονο όταν χαλάσει με σοβαρό πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Xiaomi mi4 4g. Απλά πετάει, εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις και stable και beta. Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Huawei honor 6 Δεν έχω κανένα παράπονο πριν είχα το s4 Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoskame Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 One plus..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts