tony78 Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 ΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ θα λαγκαρει ολο το myphone........... :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 αντε σπυρο , φερτο να το δουμε με ενα τριτο ματι ;) ante pote einai to epomeno meeting na to deis me 2 matia me 3o ligo argotera :alien: kala otan svinei akoygete san toyrmpina aeroplanoy . kalh fash einai kai ta mikra ta fota poy anabei h gramh . genika poli kala logia exo na po to ixosistima apsogo an kai akoma prospatho na katalavo kapoioes litoyrgires . ta folow me home apo poy rithmizontai emena pantos avavoyn ta megala ta fota me to koympi poy exei to fos kai me to kleidoma an einai idi kleidomeno ta allarm . gia kapoio xroniko diasthma . ti allo oraio to timoni sxetika bari moy fanike alla se "thetika" plaisia . trigmoys den akoysa tpt . a kai einai ipervolika athorivo den ksero pote doyleyei to vedilater kai pote oxi aaaaa moy arese akoma kai me to poy vgazo to kleidi poy anavoyn ta fota ths kampinas siga siga . sta thektika kai to piso fos gia toys sinepivates h 5h porta moy fanike oti klinei ligo dinata ama thn afiseis ligo pio prin apo oti prepei . ligo ksenerosa me ta parathira pou ta piso einai mixanika alla to iksera apo thn arxh . einai poy den mporo na leo oti exei ta panta . o levgies kalos isos na einai ligo skliros se sxesh me ta seat/vw poy eixa sinithisei . allo allo aaaaa akoyste eixa ton pirosvesthra piso se ekeinoys toys xoroys poy exei sto portbagaz aristera kai kathe fora poy frenara akoyga ena gdoyp gdoyp oxi re si leo xtipane kai ta dika moy ta amortiser . alla telika htan aytos kai isixasa . Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matty Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Geia sas paidia, epestrepsa kai egw epitelous apo tis diakopes sti Samo opou kai eixa paei me to c4 kai efoson den kykloforouse allo sto nisi, epomeno itan na travaei ola ta vlemata panw tou! :D Vevaia, tis teleytaies meres sto nisi ektimisa to asimi xrwma pou... ekryve ti vrwma tou aytokinitou apo makrya...! ;) Oson afora tin ereyna twn proigoumenwn imerwn simeiwste kai ena 1600 VTR Pack apo mena, opws kai arketoi ap'oti eida allwste :) Diavaza ta peri katanalwsis kai vlepw oti egw exw ligo ayksimeni 9l/100km. Elpizw na kataferw na ti riksw sto mellon! Epipleon gia ti zygostathmisi, otan parelava to aytokinito mou, to timoni parousiaze ena dynato tremoulo kai sta prwta 100 km to piga pisw gia na to diorthwsoun. Ontws eixe provlima zygostathmisis h mia roda alla to eftiaksan. Anarwtiemai an exete dei se periodiko/efimerida to citroen C/Sportlounge. To eida kai mou fanike apisteyto! To erwteytika amesws! An to vgaloun stin paragwgi tha to parw me kleista matia! :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 @Karlbark Τα μέσα φώτα ανάβουν μόλις σβήσεις τη μηχανή, όχι όταν βγάλεις το κλειδί. Είναι αρκετά καλό αφού δεν χρειάζεται να ψάχνεις μες στο σκοτάδι το χερούλι για να ανοίξεις την πόρτα! Το πορτμπαγκάζ όντος κλείνει λίγο δυνατά, σε σημείο που μου θυμίζει... παλαιότερα αυτοκίνητα. (Μαζί με το χειρόφρενο...! Ούτε ένα παλιό Fiat 125 του παππού μου δεν κάνει έτσι) Σχετικά με τον λεβιέ, έχεις παρατηρήσει "δυσκολία" στο να μπεί η δευτέρα? Καλοτάξιδο κιόλας... :) Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 agiorgitis =====> Τρίπολη ========> Citroen C4 Hatchback 1600 Εxclusive => black MPOMPIO =====> Πατρα =========> Citroen C4 Hatchback 1600 Exclusive => gris-icland elteo ========> Ραφήνα ========> Citroen C4 Hatchback 1600 Exclusive => gris fer Ryback3 ======> ?????? =========> Citroen C4 Hatchback 1600 Exclusive => silver enginekiller ====> Πειραια-Πατρα ===> Citroen C4 Hatchback 1600 SX Pack ==> blue oriental kalste ========> Θεσσαλονίκη ====> Citroen C4 Hatchback 1600 SX =====> gris fer KarlBarks ======> Θεσσαλονίκη ====> Citroen C4 Hatchback 1400SX =====> black leftpap =======> ΑΘΗΝΑ =========> Citroen C4 Coupe 2000 VTS=======> silver georgesol =====> ΑΘΗΝΑ =========> Citroen C4 2000 VTS Pack ==========> black tony78 ========> ?????? ========> Citroen C4 Coupe 1600 VTS ========> silver lakis73 =======> AΘΗΝΑ =========> Citroen C4 Coupe 1600 VTS ========> silver TouchDown ====> Βέροια =========> Citroen C4 Coupe 1600 VTS ========> black ardassa =======> ΑΘΗΝΑ ========> Citroen C4 Coupe 1600 VTS ========> gris fer. tsipi04 ========> ?????? ========> Citroen C4 Coupe 1600 VTS ========> lusifer keltis =========>ΠΕΙΡΑΙΑΣ=======> Citroen C4 Coupe 1600 VTR ========>gris fer mainos =======> ΑΘΗΝΑ =========> Citroen C4 Coupe 1600 VTR Pack ====> silver nkri =========> ????? ==========> Citroen C4 Coupe 1600 VTR Pack ====> gris fer Takis_C4=====> Πύργος-Πάτρα====> Citroen C4 Coupe 1400 VTR ====> silver Matty ========> ????? ==========> Citroen C4 1600 VTR Pack ====> silver epiteloys h lista simplirothike Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matty Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Ayto me ti deytera to exw paratirisei egw! Einai i moni taxytita pou koumpwnei ligo pio dyskola apo tis alles. Oi ypoloipes mpainoun omalotata. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 den proseksa kati tetoia alla tha to prosekso kai tha sas po se eyxaristo poly gia tis eyxes soy Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgesol Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Καλησπέρα σε όλους τους παρευρισκόμενους. Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο Forum για το C4. Παρακαλουθώ τις συζητήσεις σας, και έχω διαβάσει το topic από την πρώτη σελίδα. Είμαι και εγώ άλλος ένας κάτοχος ενός Citroen C4 2.0 VTS μαύρου χρώματος. Εχω διανύσει 4500 km τον τελευταίο ενάμιση μήνα, απο τότε δηλαδή που το απέκτησα. Εύχομαι σε όλους μας καλά ταξίδια και εύχομαι αυτός ο δικτυακός τόπος να εξελιχθεί σε ένα καλό τόπο αναφόρας και πληροφόρησης για το αυτοκίνητο που αποκτήσαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToucHDowN Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Καλησπέρα σε όλους τους παρευρισκόμενους. Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο Forum για το C4. Παρακαλουθώ τις συζητήσεις σας, και έχω διαβάσει το topic από την πρώτη σελίδα. Είμαι και εγώ άλλος ένας κάτοχος ενός Citroen C4 2.0 VTS μαύρου χρώματος. Εχω διανύσει 4500 km τον τελευταίο ενάμιση μήνα, απο τότε δηλαδή που το απέκτησα. Εύχομαι σε όλους μας καλά ταξίδια και εύχομαι αυτός ο δικτυακός τόπος να εξελιχθεί σε ένα καλό τόπο αναφόρας και πληροφόρησης για το αυτοκίνητο που αποκτήσαμε. Επιτέλους, ένας ακόμα "μαύρος τρίθυρος"... Μας έφαγαν οι "ασημένιοι"... Παράθεση http://www.mathiteio.com/mats/citroen_c4_6(small).jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 tis pinakides tis eixa mia vdomada prin erthei to amaksi me to poy esteilan ta xartia sthn antiprosopia thn epomenh eixa pinakides xanthi vlepeis :) enas logos poy den ithela na paro pinakides apo thn thessalonikh (ase pou sthn telikh tha htan komotinhs) Τερμα οι πινακιδες Κομμοτηνης για την Θεσσαλονικη και μαλιστα εδω και πολυ καιρο... Ηδη δωθηκαν ολες οι ΝΗΒ και τωρα δινονται ΝΗΕ!! Ολες Θεσσαλονικης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Anarwtiemai an exete dei se periodiko/efimerida to citroen C/Sportlounge. To eida kai mou fanike apisteyto! To erwteytika amesws! An to vgaloun stin paragwgi tha to parw me kleista matia! :up: :rolleyes: :D http://www.cardesignnews.com/news/2005/050801whats-new/images/citroen-csportlounge02.jpg http://www.cardesignnews.com/news/2005/050801whats-new/images/citroen-csportlounge01.jpg Frankfurt 2005: Citroen C-SportLounge Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 @Karlbarks Τα μέσα φώτα ανάβουν μόλις σβήσεις τη μηχανή, όχι όταν βγάλεις το κλειδί. Είναι αρκετά καλό αφού δεν χρειάζεται να ψάχνεις μες στο σκοτάδι το χερούλι για να ανοίξεις την πόρτα! το κοιταξα παλι σε εμενα τα φωτα ανάβουν μολις βγάλω το κλειδι :O Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Δεν προλαβα να γραψω χτες το απογευμα και γεμισε μιαμιση σελιδα χωρις εμενα;;;;;;; Για τις πινακιδες και εγω τις πηρα σε 3 μερες αποταν παρηγγειλα(επαρχια γαρ) και επελεξα και το νουμερο! mainos τα δισκοφρενα στα αλλαξαν μονοι τους; το αφησες στο δοκιμασαν και σου ειπαν οτι τα αλλαξαν δηλαδη; η ειχες παρατηρησει τιποτα εσυ πριν; karlbarks ολες οι πορτες κλεινουν δυνατα. το βεντιλατερ και εγω για να το σκουσω πρεπει να συγκεντρωθω. Οντως αυτο το σβησιμο του κινητηρα ειναι φοβερο! agiorgiti τι εννοεις για το χειροφρενο; σου τριζει και εσενα; εμενα ο επιλογες ταχυτητων ειναι μια χαρα η δευτερα οντως μπαινει λιιιιγο πιο σφικτα. σε καμια οπισθεν δυσκολευεται λιγο αλλα ειναι φυσιολογικοτατο και δεν μου το κανει και συχνα. karlabarks ισως ειναι η εκδοση σου αλλα και σε εμενα αναβουν τα φωτα μολις σβηνω τη μηχανη. Αντε επιτελους το πηρες πανω! Καλοταξιδο! georgesol καλωσηρθες και καλοριζικο και το δικο σου Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 karlabarks ισως ειναι η εκδοση σου αλλα και σε εμενα αναβουν τα φωτα μολις σβηνω τη μηχανη. Αντε επιτελους το πηρες πανω! Καλοταξιδο! georgesol καλωσηρθες και καλοριζικο και το δικο σου basika tha to ksanakoitakso giati tora poy to skeytomai den to eixa balei na doyleyei o kinhtrhras mono ta hlektrika anapsa . tha ksanadokimaso na to valo na doylepsei o kinhthras na do ama svisoton kinhthra an anavei to fos Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftpap Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Καλησπέρα σε όλους τους παρευρισκόμενους. Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο Forum για το C4. Παρακαλουθώ τις συζητήσεις σας, και έχω διαβάσει το topic από την πρώτη σελίδα. Είμαι και εγώ άλλος ένας κάτοχος ενός Citroen C4 2.0 VTS μαύρου χρώματος. Εχω διανύσει 4500 km τον τελευταίο ενάμιση μήνα, απο τότε δηλαδή που το απέκτησα. Εύχομαι σε όλους μας καλά ταξίδια και εύχομαι αυτός ο δικτυακός τόπος να εξελιχθεί σε ένα καλό τόπο αναφόρας και πληροφόρησης για το αυτοκίνητο που αποκτήσαμε. Ωπ, καλωσορισες επιτελους δεν ειμαι μονος !! εγω περίπου 2 μήνες το εχω αλλα μονο 1900 χλμ μεχρι τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony78 Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Καλησπέρα σε όλους τους παρευρισκόμενους. Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο Forum για το C4. Παρακαλουθώ τις συζητήσεις σας, και έχω διαβάσει το topic από την πρώτη σελίδα. Είμαι και εγώ άλλος ένας κάτοχος ενός Citroen C4 2.0 VTS μαύρου χρώματος. Εχω διανύσει 4500 km τον τελευταίο ενάμιση μήνα, απο τότε δηλαδή που το απέκτησα. Εύχομαι σε όλους μας καλά ταξίδια και εύχομαι αυτός ο δικτυακός τόπος να εξελιχθεί σε ένα καλό τόπο αναφόρας και πληροφόρησης για το αυτοκίνητο που αποκτήσαμε. Kαλώς μας ήρθες Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Καλησπέρα σε όλους τους παρευρισκόμενους. Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο Forum για το C4. Παρακαλουθώ τις συζητήσεις σας, και έχω διαβάσει το topic από την πρώτη σελίδα. Είμαι και εγώ άλλος ένας κάτοχος ενός Citroen C4 2.0 VTS μαύρου χρώματος. Εχω διανύσει 4500 km τον τελευταίο ενάμιση μήνα, απο τότε δηλαδή που το απέκτησα. Εύχομαι σε όλους μας καλά ταξίδια και εύχομαι αυτός ο δικτυακός τόπος να εξελιχθεί σε ένα καλό τόπο αναφόρας και πληροφόρησης για το αυτοκίνητο που αποκτήσαμε. καλος τον....... περιμενουμε και απο εσενα να μας πεις και εσυ μερικα πραγματα για το αμαξι σου......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 gianh kratas arxeio ? ti tha elega a nai telika to ksanadokimasa ayto me to anama ton foton sto diko moy anavei otan vgalo to kleidi kai oxi otan sviso thn mhxanh 1400Sx exo . ti allo aaa nai o aderfos moy eipe oti parathrise oti otan anoiksa thn porta na vgo apo to amaksi anapsan ta flash ? alla den eixa xrono na to dokimaso na do an ontos isxyei kati tetoio . to exei proseksei kanenas ? tpt gia thn asfaleia toy odigoy na anavoyn ta flas otan anoigei thn porta ? Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony78 Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 gianh kratas arxeio ? ti tha elega a nai telika to ksanadokimasa ayto me to anama ton foton sto diko moy anavei otan vgalo to kleidi kai oxi otan sviso thn mhxanh 1400Sx exo . ti allo aaa nai o aderfos moy eipe oti parathrise oti otan anoiksa thn porta na vgo apo to amaksi anapsan ta flash ? alla den eixa xrono na to dokimaso na do an ontos isxyei kati tetoio . to exei proseksei kanenas ? tpt gia thn asfaleia toy odigoy na anavoyn ta flas otan anoigei thn porta ? Σε μένα τα φλας αναβοσβήνουν για λίγο (1-2 δεύτερα) κατά το άνοιγμα της πόρτας μόνο όταν το αυτοκίνητο είναι κλειδωμένο και η μηχανή σβηστή. P.S. Κarl θα ήταν εύκολο να αφήσεις τα greeklish και να γράφεις κανονικά ελληνικά; :) Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Οκ γινεται αυτο θα προσπαθησω απλα βλεπεις η κακια συνηθεια . Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony78 Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Οκ γινεται αυτο θα προσπαθησω απλα βλεπεις η κακια συνηθεια . Τhanx :D :D :D Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Γεια σας παιδια. Θα ηθελα να καλωσορισω το νεο φιλο μας georgesol. Καλοριζικα και τα καινουργια c-4 του georgesol και του KarlBarks που κραταει και τα πρακτικα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 τι λες να κυκλοφορεί ακόμα το Τ28...; :lol: όχι το ότι έχει κάποιος ένα τηλ στο avatar του δεν σημαίνει ότι το έχει κ στην πραγματικότητα...ακόμα το Κ750 έχω! :p Δεν ξερω αν λετε για το διπλα τηλεφωνο, αλλα εγω αυτο χρησιμοποιω τα τελευταια 4-5 χρονια και κατι... :O Δουλευει μια χαρα (οταν λειτουργει) :D Νομιζω οτι ταιριαζει με το c-4 στην τεχνολογια... Μονο που ειναι το Τ-39. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Enginekiller, δεν εννοώ τρίξιμο του χειροφρένου (δεν το έχω ακούσει να τρίζει) αλλά τον ήχο που κάνει όταν το ανεβάζεις. Αφού πολλές φορές αναγκάζομαι να πατάω το κουμπάκι-να σηκώνω το χειρόφρενο-και να μετά να το αφήνω. Αλλιώς κάνει έναν σπαστικό δυνατό θόρυβο "κρακ-κρακ-κρακ":grin: Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Enginekiller, δεν εννοώ τρίξιμο του χειροφρένου (δεν το έχω ακούσει να τρίζει) αλλά τον ήχο που κάνει όταν το ανεβάζεις. Αφού πολλές φορές αναγκάζομαι να πατάω το κουμπάκι-να σηκώνω το χειρόφρενο-και να μετά να το αφήνω. Αλλιώς κάνει έναν σπαστικό δυνατό θόρυβο "κρακ-κρακ-κρακ":grin: δεν εχει προβλημα το χειροφρενο με το κρακ κρακ θυμαμαι χαρακτηριστικα στην σχολη οδηγων που με "μαλωνε " ο δασκαλος επειδη το σηκωνα με το κουμπι . του ελεγα μην το χαλασω και μου ελεγε ετσι ειναι αυτα αυτη ειναι η δουλεια τους . Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts