saxomania Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 oraio to c4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis73 Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ CD PLAYER ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ MP3 ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. ΡΩΤΗΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ MOY ΛΥΣΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ C4 ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΑΛΛΟ RADIO MP3?ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/3523c4_vts_1_61.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 yrarxoyn cd players poy stelnoyn plhrofories se alles othones otan koitoysa gia to corsa moy eixan diksei kiolas kapoia ths VDO grenika exei pantos gia to C4 den ksero alla logika tha exei . Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 KarlBarks έχεις δίκαιο γι' αυτό που λες... απλά νομίζω πως δεν είναι θέμα της ίδιας της συσκευής (cd player) αλλά ενός αντάπτορα. Συγκεκριμένα για το C4 είναι μάλλον πολύ νωρίς για να έχει βγει κάποια λύση. Το ψάξιμο σε κανένα καλογερόπουλο δεν βλάπτει βέβαια... κατά τα άλλα αν πράγματι δεν υπάρχει ακόμα προτείνω... υπομονή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 apo ta prota pou vgazoun antaptores einai ta pioneer kai ta kenwood me ta alpine argotera... gia ta alla xaos... pigene mia sto http://www.kalogeropoulos.gr 'i http://www.caraudioforum.gr na rotiseis... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis73 Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 oti kai na kaneis ektos citroen xaneis tin egiisi Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/3523c4_vts_1_61.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToucHDowN Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Έκανα ένα ωραίο ταξίδι το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος στο Ν. Έβρου. 1200χμ σε 3 μέρες, φτάνοντας αισίως στα 3.700χμ σύνολο. Έφτασα μέχρι Ορεστιάδα! Το ταξίδι ήταν απολαυστικότατο και πολύ άνετο! Έπαθα κυριολεκτικά ΠΛΑ-ΚΑ με το οδικό δίκτυο του Έβρου!!!!!!! Ένα σχόλιο για την κατανάλωση: έκαψα με βάση το trip computer 8.2lt/100, ενώ παρατήρησα ότι με το Cruise Control σταθερά στα 120χλ/ώρα το C4 1.6 VTS καίει στην Εγνατία 7.2-7.5λτ/100. :rolleyes: Ας έρθω όμως τώρα στις απορίες: 1) Όταν είμαι σε δρόμο/διαδρομή με μεγάλη κατηφορική κλίση (π.χ. χωριά) βάζω νεκρό γιατί έτσι βλέπω ότι έχω σχεδόν μηδενική κατανάλωση. Είναι δυνατόν αυτό να προκαλέσει ΦΘΟΡΕΣ ή ΖΗΜΙΕΣ στο αυτοκίνητο; Υπάρχει πρόβλημα να κινούμαι σε κατηφόρες με νεκρό;; 2) Το θέμα του κλιματισμού: σχεδόν σε όλο το ταξίδι είχα to Clima ανοιχτό. Έχω ακούσει πολύ κόσμο να μην το δουλεύει καν "για λόγους οικονομίας στα καύσιμα και επιδόσεων". Πόσο βάση έχει αυτό; Ποια είναι η αλήθεια στη σχέση αιρ-κοντίσιον και επιδόσεων/κατανάλωσης;; 3) Το αυτοκίνητο (καπώ) έχει ΓΕΜΙΣΕΙ στάμπες από έντομα τα οποία έχουν μείνει ως ίχνη και μου είναι σχεδόν ΑΔΥΝΑΤΟΝ να τα εξαφανίσω :O . Υπάρχει τρόπος να φύγουν τα ίχνη αυτά ή καταστράφηκε/οξειδώθηκε/αλλοιώθηκε οριστικά το χρώμα στα συγκεκριμένα σημεία; Επίσης, το σημείο του καπώ κάτω από τις πιτσιλήθρες των υαλοκαθαριστήρων έχει γεμίσει επίσης άλατα και στάμπες που δεν φεύγουν με τίποτα. Γίνεται κάτι; Γνωρίζετε κανένα προϊόν;; Ευχαριστώ. Παράθεση http://www.mathiteio.com/mats/citroen_c4_6(small).jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Έκανα ένα ωραίο ταξίδι το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος στο Ν. Έβρου. 1200χμ σε 3 μέρες, φτάνοντας αισίως στα 3.700χμ σύνολο. Έφτασα μέχρι Ορεστιάδα! Το ταξίδι ήταν απολαυστικότατο και πολύ άνετο! Έπαθα κυριολεκτικά ΠΛΑ-ΚΑ με το οδικό δίκτυο του Έβρου!!!!!!! Ένα σχόλιο για την κατανάλωση: έκαψα με βάση το trip computer 8.2lt/100, ενώ παρατήρησα ότι με το Cruise Control σταθερά στα 120χλ/ώρα το C4 1.6 VTS καίει στην Εγνατία 7.2-7.5λτ/100. :rolleyes: Ας έρθω όμως τώρα στις απορίες: 1) Όταν είμαι σε δρόμο/διαδρομή με μεγάλη κατηφορική κλίση (π.χ. χωριά) βάζω νεκρό γιατί έτσι βλέπω ότι έχω σχεδόν μηδενική κατανάλωση. Είναι δυνατόν αυτό να προκαλέσει ΦΘΟΡΕΣ ή ΖΗΜΙΕΣ στο αυτοκίνητο; Υπάρχει πρόβλημα να κινούμαι σε κατηφόρες με νεκρό;; . Για τα υπολοιπα δε γνωριζω,αλλα καλο ειναι να μη βαζεις νεκρο στις κατηφορες κτλ:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Είσαι σίγουρος βρε bomber??Εγώ πιστεύω ότι δεν επηρεάζει...Εκτός βέβαια...Χμμ...Με το νεκρό,δεν μπαίνει φρένο στον κινητήρα??Μήπως τον πιέζεις με κάποιο τρόπο αφού κινούνται οι τροχοί να λειτουργήσει??Για εξηγήστε λίγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpap Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 1) Όταν είμαι σε δρόμο/διαδρομή με μεγάλη κατηφορική κλίση (π.χ. χωριά) βάζω νεκρό γιατί έτσι βλέπω ότι έχω σχεδόν μηδενική κατανάλωση. Είναι δυνατόν αυτό να προκαλέσει ΦΘΟΡΕΣ ή ΖΗΜΙΕΣ στο αυτοκίνητο; Υπάρχει πρόβλημα να κινούμαι σε κατηφόρες με νεκρό;; Μου φαίνεται οτι είναι πιο επικίνδυνο, γιατί όταν έχεις βάλει ταχύτητα το αυτοκίνητο φρενάρει καλύτερα, καθώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον κινητήρα σαν φρένο. Φαντάζομαι ότι είναι καλύτερο να έχεις μια ταχύτητα που κρατά χαμηλά τις στροφές του κινητήρα, έτσι η κατανάλωση πάλι είναι μικρή και έχεις καλύτερο έλεγχο του αυτοκινήτου. Επίσης νομίζω ότι η φθορά του κιβωτίου ταχυτήτων είναι μεγαλύτερη όταν χρειαστεί να ξαναβάλεις ταχύτητα μετά το νεκρό πα΄ρα κινούμενος με χαμηλές στροφές. 2) Το θέμα του κλιματισμού: σχεδόν σε όλο το ταξίδι είχα to Clima ανοιχτό. Έχω ακούσει πολύ κόσμο να μην το δουλεύει καν "για λόγους οικονομίας στα καύσιμα και επιδόσεων". Πόσο βάση έχει αυτό; Ποια είναι η αλήθεια στη σχέση αιρ-κοντίσιον και επιδόσεων/κατανάλωσης;; Έχω διαβάσει ότι η διαφορά στη κατανάλωση είναι μικρή, καθώς αν δεν έχεις ανοιχτό το αιρ-κοντίσιον έχεις ανοιχτά τα παράθυρα, και η αντίσταση του αέρα αυξάνει τη κατανάλωση. Επίσης λένε ότι συμφέρει η χρήση του αιρ-κοντίσιον σε ταχύτητες πάνω απο 80 χλμ/ω. Παράθεση Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be RUNNING AROUND IN DARKENED ROOMS, MUNCHING MAGIC PILLS and listening to REPETITIVE ELECTRONIC MUSIC." Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 i nekra stis katifores... einai san na afiseis ena trelameno skilo amola... o elegxos pou exeis einai midaminos... apla odigei to varos... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 etsi mporeis na zestaneis kai ta frena kai otan ta xriasteis mporei na mhn ta exeis . 100%na xrhsimopoihte taxythtes sthn kathfora . Den ftheirete to aytokinhto . Oi fortigatzhdes nomizo xrhsimopoiyn tis taxythtes gia na frenaroyne !!! Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Μεγάλο λάθος να έχεις νεκρά στο σασμάν. Πέρα από το φρένο του κινητήρα, έχεις καλύτερη σταθερότητα και φυσικά γκάζι για να καταπολεμήσεις τυχών υπερστροφή... γιατί πολλές φορές ένα ανάποδο δεν σε σώζει. Επίσης, όσον αφορά την κατανάλωση, φίλε TouchDown, έχε μια σχέση στο κιβώτιο, πχ 5η με 120 χιλιόμετρα και άσε το γκάζι. Δες μετά τον Υ/Τ. Έχεις μηδέν κατανάλωση. Καλύτερα σχέση στο σασμάν σε κάθε περίπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 ταχυτητα ΠΑΝΤΑ στο σασμαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony78 Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Ρε παιδιά τι βενζίνη βάζετε; Εχώ κάνει όλα κι όλα τρία γεμίσματα. Στο πρώτο έβαλα 95 oct ΒΡ και το αυτοκίνητο συμπεριφερόταν και ακουγόταν άψογα. Στο δεύτερο έβαλα V-power 98 oct και το αμάξι βάραγε τρελά πειράκια και μούγκριζε (μάλλον ήταν μάπα η βενζίνη). Στο τρίτο έβαλα πάλι V-power (από άλλον βέβαια βενζινά) και ψιλοέστρωσε αλλά πάλι δεν μπορώ να πω ότι ήταν σαν την πρώτη φορά. Λέω να γυρίσω σε ΒΡ (τουλάχιστον γνωστοί μηχανικοί που έχω αυτό μου είπαν). 95 ή 100; Αξίζει η κατοστάρα (BP Ultimate); Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Shell V Power 95 και είμαι μια χαρά! Τις κατοστάρες ούτε να τις βλέπω, τζάμπα λεφτά! Ακου 1+ ευρώ...το λίτρο! :lol: :mad: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Μα και η V-power πλεον κοστιζει στα περισσοτερα βενζιναδικα 1€ (να 'ναι καλα η αυξηση στην τιμη του βαρελιου)! Οσο για τις 100αρες, αυτοι που τις βαζουν ειναι οι μονοι που μεχρις στιγμης ΔΕΝ εχουν επηρρεαστει απο την ανοδο τις τιμης του βαρελιου! Η Vpower Racing με τιμη κοντα στα 1,1€/λιτρο ξεκινησε και ακομα εκει ειναι... Οποτε προς τι τα γελια?!?! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Μάλιστα ....στην περιοχή μου την βάζω 90 με 91 λεπτά! Αλλά κ πάλι δεν έχω πρόβλημα να βάλω και απλή 95άρα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Η αληθεια ειναι οτι εδω και 1-2 μερες εχουμε μια μικρη υφεση αλλα θα ξαναανεβουν οι τιμες τους! Αν οντως την βαζει με 90-91 τοτε δωσε την διευθυνση και στους αλλους γιατι ειναι πολυ φθηνα! Συμφωνα με το υπουργειο αναπτυξης οι τιμες παιζουν στα 96-98 λεπτα για την Αθηνα! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Ερευνα αγοράς το λένε και το εφαρμόζω! Δεν βάζω από το πρώτο που βλέπω...;) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Σωστος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpap Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Λοιπόν, το ξέρω ότι είναι χαζή ερώτηση :blink: αλλά μόλις πήρα το C4 και το προσέχω υπερβολικά. Το πάρκινγκ στη πολυκατοικία μου είναι με κλίση, υπάρχει πρόβλημα καταπόνησης των αναρτήσεων αν το παρκάρω κάθε φορά προς την ίδια κατεύθυνση, ή πρέπει να το παρκάρω εναλλάξ (μια με τη μούρη, μια με την όπισθεν); Ελπίζω να μη μπει στα πιο χαζά post του site αλλά είπαμε, μόλις το πήρα το πιο τέλειο αυτοκίνητο που υπάρχει :w00t: Παράθεση Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be RUNNING AROUND IN DARKENED ROOMS, MUNCHING MAGIC PILLS and listening to REPETITIVE ELECTRONIC MUSIC." Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Λοιπόν, το ξέρω ότι είναι χαζή ερώτηση :blink: αλλά μόλις πήρα το C4 και το προσέχω υπερβολικά. Το πάρκινγκ στη πολυκατοικία μου είναι με κλίση, υπάρχει πρόβλημα καταπόνησης των αναρτήσεων αν το παρκάρω κάθε φορά προς την ίδια κατεύθυνση, ή πρέπει να το παρκάρω εναλλάξ (μια με τη μούρη, μια με την όπισθεν); Ελπίζω να μη μπει στα πιο χαζά post του site αλλά είπαμε, μόλις το πήρα το πιο τέλειο αυτοκίνητο που υπάρχει :w00t: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Λοιπόν, το ξέρω ότι είναι χαζή ερώτηση :blink: αλλά μόλις πήρα το C4 και το προσέχω υπερβολικά. Το πάρκινγκ στη πολυκατοικία μου είναι με κλίση, υπάρχει πρόβλημα καταπόνησης των αναρτήσεων αν το παρκάρω κάθε φορά προς την ίδια κατεύθυνση, ή πρέπει να το παρκάρω εναλλάξ (μια με τη μούρη, μια με την όπισθεν); Ελπίζω να μη μπει στα πιο χαζά post του site αλλά είπαμε, μόλις το πήρα το πιο τέλειο αυτοκίνητο που υπάρχει :w00t: αυτη η τελειοτητα θα μας φαει......... οχι αρχηγε προβλημα δεν θα εχεις.......χαλαρωσε και enjoy the ride Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Πολύ ενθουσιασμένοι οι κάτοχοι C4... Καλό θα είναι το αμάξι :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts