Jump to content

[CAR] Citroen C4

SKALP
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

sta parking den efthinontai gia zimies otan to amaksi einai akinitopoiimeno... diladi na to xtipisei allo aftokinito/pelatis, na pesei kati pano, na kaei, klp klp... otan sto fernoun kai to trakernoun enoeite oti einai to fteksimo tou odigou... kai i etairia einai asfalismeni gia tetoiou idous atiximata... ta lefta pou tha pliroseis tha ta pareis giati tha ta paroun apo tin asfalistiki tous...

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

georgep800 αφου ειναι ολοφανερο οτι σε κοροιδεψανε απορω γιατι δεν εκανες φασαρια. τουλαχιστον ζητα λεφτα πισω.

Τα εχουμε ξαναπει για το θεμα συναγερμος τι ειναι εργοστασιακος και τι δεν ειναι. απ' οτι φαινεται βγαζουν σημαντικο κερδος με το να βαζουν δικους τους

αντι να τον παραγγελνουν στη citroen γι'αυτο το κανουν συστηματικα.

μαλλον θα στην κανουν και εσενα karlbarks.

δεν ξερω αν εχω ξαναγραψει τι παρεξηγηση πηγε να γινει παραλιγο να τη πατησω και εγω.

ειχαμε πει ο εργ. συναγερμος δωρο, παει να γραψει ο τυπος που γραφει τις

παραγγελιες και γραφει συναγερμος+πατακια δωρο στο χαρτι της παραγγελιας. ευτυχως παει να βγαλει φωτοτυπιες και το σκεφτομαι λιγο

και με φωτιζει ο θεος να τον ρωτησω αν ο συναγερμος που εγραψε ειναι ο εργοστασιακος η οχι. και τοτε συγγνωμη λαθος και το σβηνει και το γραφει

εκει που γραφουν τα extra απο το εργοστασιο .

georgep800 αφου ειναι ολοφανερο οτι σε κοροιδεψανε απορω γιατι δεν εκανες φασαρια. τουλαχιστον ζητα λεφτα πισω.

Τα εχουμε ξαναπει για το θεμα συναγερμος τι ειναι εργοστασιακος και τι δεν ειναι. απ' οτι φαινεται βγαζουν σημαντικο κερδος με το να βαζουν δικους τους

δεν ξερω αν εχω ξαναγραψει τι παρεξηγηση πηγε να γινει παραλιγο να τη πατησω και εγω.

παραγγελιες και γραφει συναγερμος+πατακια δωρο στο χαρτι της παραγγελιας. ευτυχως παει να βγαλει φωτοτυπιες και το σκεφτομαι λιγο

και με φωτιζει ο θεος να τον ρωτησω αν ο συναγερμος που εγραψε ειναι ο εργοστασιακος η οχι. και τοτε συγγνωμη λαθος και το σβηνει και το γραφει

μπορει δεν ξερω στο συμβολαιο γραφει συναγιαρμος δωρο απο οτι θυμαμαι . και οχι εργοστασιακος συναγιαρμος . αααααα τον ειδα τον συναγιαρμο οταν ειχα ρωτησει αν ειχε ερθει ηταν ενα μικρο κουτακι 20χ20εκ αν θυμαμαι καλα . νομιζω κοκκινο πρεπει να ηταν (δεν μου γεμισε πολυ το ματι) . ο αδερφος μου που το ειδε απο πιο κοντα ειδε οτι εγραφε πανω "C4" "for C4" και μου ειπε οτι ηταν η ιδια μαρκα με τα αλλα ανταλακτικα . δεν ξερω ρε παιδια λετε να μου κανουν καμια μπινια ?

πως μπορω να το διαστραβωσω πριν μου το περασουν ? επειδη θα παω σημερα στην ξανθη αμα ειναι να παω μια βολτα στην αντιπροσοποια να ζητησω να δω τα τεχνικα χαρακτηριστικα .

Και σε μένα έκαναν δώρο το συναγερμό (και τους πίσω αισθητήρες παρκινγκ) και μου έβαλαν έναν από τη META SYSTEMS.

Μάλιστα δεν μου είχαν βάλει αισθητήρα για το καπώ, αλλά τους έκανα φασαρία στο πρώτο service και μου τον έβαλαν. Τώρα έχω δύο αισθητήρες στις μπροστά κολώνες , έναν αισθητήρα πίσω και τον αισθητήρα στο καπώ. Το κοντρολάκι του συναγερμού είναι ξεχωριστό από το κλειδί της Citroen.

Χειρότερος από έναν κακό άνθρωπο είναι ένας βλάκας κακός άνθρωπος ...:cry:

παρήγγειλα τελικά 2 αντι για 1 καπάκι για τις ζάντες (να έχουμε και 1 καβάτζα) και ελπίζω το 50ρικο που θα πληρώσω να μην το πληρώσω πολλές φορές!
Ι need a six month vacation, twice a year.

emas pantos mas evalan META system kai malista modelo pou exei peripou 300euro sto emporio...

kai malista mas to tonisan oti o sinagermos "doro" tha einai kalos kai oxi agnostos kai mapa...

o ergostasiakos den ksero an tha itan eksisou kalos me enan META... alla to sigouro itan oti to kontrol tou kleidiou tha elegxe kai ton sinagermo opote de tha xreiazomoun to extra control pou vasika einai san mia mikri goma (svistira) kai poli elegant malista...

Και εγώ ΜΕΤΑ έχω στο αμάξι μου δώρο από κει που το πήρα και είναι ότι πιο μάπα υπάρχει!Το πιο ακριβό μοντέλο της ΜΕΤΑ να φανταστείς είναι το πιο μάπα της Cobra.Τη φέρνω ως παράδειγμα τη μάρκα αυτή.

Όταν λέμε εργοστασιακός σημαίνει ότι είναι τοποθέτημένος από το εργοστάσιο κατασκευής και πλέον όλοι είναι προγραμματισμένοι και δουλεύουν με το τηλεχειρισμό του κλειδιού.

Τώρα αν είσαι ευχαριστημένος με το "δώρο" αυτό.με γεια σου και χαρά σου!

@focusinos

@elteo

Συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφετε! Το θέμα όμως είναι ότι εγώ πλήρωσα 350 ευρώ για τον εργοστασιακό συναγερμό και απ'ότι βλέπω αυτό που μου βάλανε δεν έχει καμιά σχέση με τον εργοστασιακό και δεν νομίζω να κάνει πάνω απο 50 ευρώ(πόσο να κάνουν δύο καλοδιάκια, δύο εσθητήρες και μια σειρήνα :mad:

Πώς μπορώ να μάθω τι ακριβώς περιλαμβάνει ο εργοστασιακός συναγερμός; Στην αντιπροσωπία ο πωλητής μου λέει ότι θέλει...

Τι μπορώ να κάνω; :worry:

Δε νομίζω ότι πλέον μπορείς να βγάλεις άκρη.Τα λεφτά αν είναι όντως φτηνιάρικος σου τα φάγανε και πρέπει μάλλον να απευθυνθείς ή στη Σιτροέν Ελλάς ή στη Γαλλία με γράμμα κλπ.

ξέρει κανείς κάποιο μαγαζί πλην Praktiker το οποίο να πουλά ατομικά και ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ οργανάκια μέτρησης πιέσεως των ελαστικών;

εάν γνωρίζει και eshop ελληνικό ακόμα καλύτερα.

πήρα ένα τύπου στυλό (επιβεβαιωμένα αξιόπιστο) και μέτρησα τα ελαστικά μου : 40psi μπροστά και 33psi πίσω...(35 και 31 το συνιστώμενο)

δηλ με λίγα λόγια τα μπαρόμετρα των βενζινάδικων είναι για τα μπάζα...

Και εγώ ΜΕΤΑ έχω στο αμάξι μου δώρο από κει που το πήρα και είναι ότι πιο μάπα υπάρχει!Το πιο ακριβό μοντέλο της ΜΕΤΑ να φανταστείς είναι το πιο μάπα της Cobra.Τη φέρνω ως παράδειγμα τη μάρκα αυτή.

Όταν λέμε εργοστασιακός σημαίνει ότι είναι τοποθέτημένος από το εργοστάσιο κατασκευής και πλέον όλοι είναι προγραμματισμένοι και δουλεύουν με το τηλεχειρισμό του κλειδιού.

Τώρα αν είσαι ευχαριστημένος με το "δώρο" αυτό.με γεια σου και χαρά σου!

otan mou vgalei provlima tha se enimeroso...

kai parepiptontos emena mou ekanan doro kai tis sxares... opote nai... eimai efxaristimenos... toulaxisto sto thema doron pira 1-2 pragmatakia parapano apo patakia kai aromatakia pou dinoun sinithos... giati tous etripsa prosimfonitiko apo ford focus sti mouri... :p

Καλησπέρα σε όλους μπορει κάποιος ιδιοκτήτης C4 στα 1.4 (δεν με ενδιαφέρει η εκδοση) να μου πει εάν ειναι ευχαριστημενος απο την συνολικη απόδοση του αυτοκινήτου σε ανηφόρες, ευθείες κ.τ.λ διότι είμαι κάτοχος ενός Pegeot 307 με 75 βέβαια άλογα (δεν ήξερες δεν ρώταγες!!) και εχω απογοητευετει πολυ το C4 το καραγουστάρω αλλα μην είναι τιποτα ψοφίμι για αυτο κάποιος που εχει C4 1.4 ας μου πει δυο λογακια!!!!

Καλησπέρα σε όλους μπορει κάποιος ιδιοκτήτης C4 στα 1.4 (δεν με ενδιαφέρει η εκδοση) να μου πει εάν ειναι ευχαριστημενος απο την συνολικη απόδοση του αυτοκινήτου σε ανηφόρες, ευθείες κ.τ.λ διότι είμαι κάτοχος ενός Pegeot 307 με 75 βέβαια άλογα (δεν ήξερες δεν ρώταγες!!) και εχω απογοητευετει πολυ το C4 το καραγουστάρω αλλα μην είναι τιποτα ψοφίμι για αυτο κάποιος που εχει C4 1.4 ας μου πει δυο λογακια!!!!

από ένα μέλος των 4Τ στο Citroen forum (έχει ένα εταιρικό C4 1400):

έχει κι ένα BMW 3

Θετική! Σε σημείο που δεν το περίμενα!

Βοηθάει τον κινητήρα αρκετά χωρίς να σε ταλαιπωρεί με θόρυβο! (κιβώτιο)

Ωραίο αυτοκίνητο! Εξυπηρετικό και οικονομικό!

Σε ταξίδι βέβαια θα σε κούραζε να πηγαίνεις με 5000+ στροφές και 150 χλμ/ώρα! Αλλα μέσα στην πόλη είναι πάρα πολύ καλό!

Εντύπωση μου έχει κάνει και το σαλόνι!Ανετο!Ακόμα και για 4 άτομα!

Το κιβώτιο είναι ακόμα λίγο σφιχτό αλλά θα στρώσει με τον καιρό.

Το ξαναλέω....μου αρέσει πάρα πολύ!

Πολύ καλή ποιότητα κύλισης! Αν είχαν φροντίσει λίγο και τον ήχο που κάνουν οι πόρτες όταν κλείνουν (πολύ ψεύτικος!) θα ήταν εξαιρετικό!

:rolleyes: :cool:

afto me tis portes gamoto mou ekane kai emena entiposi... eno den einai elafries oute "fthini" kataskevi... ta antistoixa germanika/iaponezika akougontai kalitera sto kleisimo...

...για τις μπροστά γιατί οι πίσω ακούγονται μια χαρά!

otan mou vgalei provlima tha se enimeroso...

kai parepiptontos emena mou ekanan doro kai tis sxares... opote nai... eimai efxaristimenos... toulaxisto sto thema doron pira 1-2 pragmatakia parapano apo patakia kai aromatakia pou dinoun sinithos... giati tous etripsa prosimfonitiko apo ford focus sti mouri... :p

Μα έτσι θέλουν, και τότε να δεις πως δίνουν τα δώρα... :lol:

Κι εμένα μου έδιναν δώρο συναγερμό (όχι φυσικά εργοστασιακό) και φυσικά αρνήθηκα. Αφού αντιπαράθεσα προσφορά άλλου εμπόρου, τσίμπησα σαν δώρο την αεροτομή. Συν 3 σετ πατάκια + φαρμακείο + τρίγωνο + πυροσβεστήρα + 5 αρωματικά.

Συναγερμός δώρο, απ'ότι πιστεύω, δεν νοείται από κανέναν ως εργοστασιακός.

Πάντως η Citroen είναι η μονη εταιρία που δεν μου είπε απο την αρχή για κάποιο δώρο. Σε όλες τις άλλες μόλις ρωτούσα για κάποιο μοντέλο, μου έλεγαν στο τέλος "και το -τάδε- δώρο". Στη Citroen έπρεπε εγώ να ζητήσω να μου κάνουν δώρο τον συναγερμό, αλλιώς τπτ...:(
http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Εαν δεν το παραγειλεις το αυτοκινητο απο το εργοστασιο δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να μπει εργοστασιακος συναγερμος ή αισθητηρες!

Παιδια οταν βαζω μπροστα πολλες φορες ακουω εναν μεταλλικο θορυβο δυο φορες στα γρηγορα. Δεν μπορω να τον εντοπισω. Σας θυμιζει κατι;

update:

Myphone Citroen C4 list:

1. leftpap =======> Αθήνα ===========> 2000 Coupe VTS ============> silver
  2. georgesol =====> Αθήνα ===========> 2000 Coupe VTS ============> black
  3. agiorgitis =====> Τρίπολη ==========> 1600 Hatchback Εxclusive ======> black
  4. MPOMPIO =====> Πάτρα ===========> 1600 Hatchback Exclusive ======> gris-icland
  5. eNeRGy ======> Αθήνα ===========> 1600 Hatchback Exclusive ======> gris fer
  6. elteo ========> Ραφήνα ==========> 1600 Hatchback Exclusive ======> gris fer
  7. Ryback3 ======> ?????? ===========> 1600 Hatchback Exclusive ======> silver
  8. enginekiller ====> Πειραιάς-Αχαϊα =====> 1600 Hatchback SX Pack =======> blue oriental
  9. aleksios ======> Κως =============> 1600 Hatchback SX Pack =======> blue oriental
  10. kalste =======> Θεσσαλονίκη =======> 1600 Hatchback SX ===========> gris fer
  11. ntsantas =====> Αθήνα ============> 1600 Hatchback SX ===========> gris fer
  12. panikosis1====> Χαλκίδα ===========> 1600 Hatchback SX ===========> silver
  13. tony78 ======> ?????? ============> 1600 Coupe VTS ============> silver
  14. lakis73 ======> Aθήνα ============> 1600 Coupe VTS =============> silver
  15. TouchDown ===> Βέροια ===========> 1600 Coupe VTS =============> black
  16. ardassa =====> Αθήνα ============> 1600 Coupe VTS =============> gris fer
  17. georgep800===>Iεράπετρα Κρήτης====>1600 Coupe VTR Pack==========> gris fer
  18. tsipi04 ======> ?????? ============> 1600 Coupe VTS =============> lusifer
  19. mainos ======> Αθήνα ============> 1600 Coupe VTR Pack =========> silver
  20. nkri ========> ?????? ============> 1600 Coupe VTR Pack =========> gris fer
  21. Matty =======> ?????? ============> 1600 Coupe VTR Pack =========> silver
  22. keltis =======> Πειραιάς ===========> 1600 Coupe VTR =============> gris fer
  23. KarlBarks ====> Θεσσαλονίκη ========> 1400 Hatchback SX ===========> black
  24. Takis_C4=====> Πύργος-Πάτρα =======> 1400 Coupe VTR ============> silver
  25. rosso========> ????? =============> 1400 Coupe VTR ============> black

Πιθανότατα να είναι κάποιο ή κάποια ρελαί, πίσω απο εκεί που είναι τα κουμπάκια συναγερμού/ESP/αισθητήρων παρκαρίσματος. Αυτό θα το ακούσεις όταν π.χ. ανοίξεις τον πίσω καθαριστήρα, πατήσεις το κουμπί θέρμανσης του πίσω τζαμιού, γυρίσεις τη μίζα ενώ ο κινητήρας δουλεύει, ανοίξεις την πόρτα για να κατέβεις αφού πρώτα έχεις κλειδώσει τις πόρτες, κλπ...

Εμένα κάνει έναν μεταλλικό θόρυβο όταν το σβήνω. Προφανώς κάτι παίζει με διαστολές-συστολές.

Κάτι άλλο : Έχετε παρατηρήσει καμμία αλλαγή στη συμπεριφορά του κιβώτιου ταχυτήτων; Έχω την εντύπωση ότι έχει σκληρύνει λίγο το δικό μου, πρέπει να ζεσταθούν καλά οι βαλβολίνες για να κουμπώνει η πρώτη και η δευτέρα ομαλά. Btw, οδήγησα προχτές ένα SEAT LEON FR με πρόγραμμα REVO. Εκτός του πολύ καλού κινητήρα : ΓΜΤΟΣ επιλογέας, σφικτό κιβώτιο, κοντές σχέσεις, τρομερή αίσθηση (του κιβωτίου...)

agiorgiti θα το ξαναψαξω αυτο με τον ηχο αν και δεν το κανει παντα. Λοιπον το torrent το εχω με την δοκιμη του c4 απο το 5th gear αλλα ειναι 175ΜΒ γιατι ειναι ολο το επειδοσιο και οχι μονο το c4(4 λεπτα). Ικανοποιημενη μου φανηκε αλλα θεωρει το type-r καλυτερο και κατι ειπε για τον επιλογεα που δεν το επιασα. Κατα τα αλλα τιποτα κακο. Το torrent το εχω σε ανανεωση ενος εκ των link που ειχα δωσει: Πρόσθετα

ξέρει κανείς κάποιο μαγαζί πλην Praktiker το οποίο να πουλά ατομικά και ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ οργανάκια μέτρησης πιέσεως των ελαστικών;

πήρα ένα τύπου στυλό (επιβεβαιωμένα αξιόπιστο) και μέτρησα τα ελαστικά μου : 40psi μπροστά και 33psi πίσω...(35 και 31 το συνιστώμενο)

Και εγω με τυπου στυλο κανω δουλεια χρονια τωρα απο το πρακτικερ. Και το δικο μου δειχνει παντα πιο πολυ απο ολα τα βενζιναδικα της Αθηνας.Το πιθανοτερο ειναι να εχει χαλαρωσει με τα πεταγματα τοσα χρονια.Καλο ειναι να βρουμε τα τυπου ρολογακια με την βελονα που δειχνει συνεχεια και οχι στιγμιαια.Παλια ειχε το πρακτ. αλλα εχω να τα δω χρονια τωρα. Αυτα χρησημοπιουσαμε στα Μεγαρα ενα διαστημα που εκανα τον βοηθο στα πιτς.Πρεπει να ηταν τα πιο αξιοπιστα της αγορας.

C4 COUPE 1,6 VTR Pack

Δεν έκανα φασαρία γιατί δεν ήξερα τι ακριβώς μου είχαν βάλει και απο την άλλη ο ******** ο πωλητής με διαβεβαίονε ότι αυτός είναι ο εργοστασιακός και τους τoν στέλνει η citroen.

Δεν θα ζητήσω μέρος απο τα λεφτά πίσω, αλλα θα απαιτήσω είτε να μου βάλουν τον εργοστασιακό είτε να μου τα επιστρέψουν όλα πίσω :mad:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Δε νομίζω ότι πλέον μπορείς να βγάλεις άκρη.Τα λεφτά αν είναι όντως φτηνιάρικος σου τα φάγανε και πρέπει μάλλον να απευθυνθείς ή στη Σιτροέν Ελλάς ή στη Γαλλία με γράμμα κλπ.

Δεν θα τους τα χαρίσω με τίποτα. Εγώ τους τον πλήρωσα, δεν μου τον κάνανε δώρο. Οπότε απαιτώ αυτό που πλήρωσα.

Θα ήταν μήπως καλύτερα να επικοινωνήσω πρώτα με την citroen Ελλάς;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Καλύτερα επικοινώνησε με τα κεντρικά, εξήγησέ τους την κατάσταση, και μετά πράξε ανάλογα. Γιατί άν 1 στο εκατομμύριο στην αντιπροσωπιά σου έχουν βάλει τον εργοστασιακό, και τους κάνεις φασαρία, στο τέλος θα γίνεις ρόμπα και θα τους ζητήσεις και συγνώμη...

Πρέπει να υπάρχει ακόμα στα Radioshak ένας τέτοιος μετρητής ακριβείας ηλεκτρονικός αλλά μάλλον ακριβός (πάνω απο 30€).Το θέμα είναι ότι έχει "ημερομηνία λήξης",μετά απο έναν αριθμό μετρήσεων σταματάει η λειτουργία του.. :confused:

Εχω κι εγω 2 τετοιυς μετρητες απο το Lidl και 2 χρονια τωρα κανει μια χαρα τη δουλεια του. Εχω και τρομπα και προσθετω λιγο αν χρειαστει και ειμαι κομπλε. Ειχα δει οτι υπαρχουν καποια που απλως ακουμπας πανω και σου δειχνει πιεση εχετε δει τιποτα τετοιο; Θελω να παρω και ενα που δειχνει θερμοκρασια.

Για την καταναλωση:διαβαζα ποιο παλι για τις καταναλωσεις σας και εγω απορω! Διαβαζα για 7-8-9 λιτρα και εμενα στο στρωσιμο ηταν το χαμηλοτερο και ηταν 10l/100km. Τωρα εχει ανεβει κι αλλο. Ποτε ομως κατω απο 10!!!