georgep800 Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 Πολύ καλή δουλειά enginekiller! Ρε παιδιά, στο manual στη σελίδα 119, εκεί που αναφαίρει τα κάυσιμα λέει ότι ο κινητήρας λειτουργεί με αμόλυβδη 95 και 98 οκτανίων. Γιατί δεν αναφαίρει και την 100 οκτανίων; Μήπως θα ήταν καλό να μην βάζουμε; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 Απλως δεν χρειαζεται παραπανω. Δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα. Εμενα παντως παει μια χαρα με ultimate. Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 Απλως δεν χρειαζεται παραπανω. Δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα. Εμενα παντως παει μια χαρα με ultimate. Δηλαδή δεν βοηθάει καθόλου τον κινητήρα; Καλύτερα απλή αμόλυβδη απο την 100 οκτανίων; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltis Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Δηλαδή δεν βοηθάει καθόλου τον κινητήρα; Καλύτερα απλή αμόλυβδη απο την 100 οκτανίων; Μην σκας , η 100άρα που βάζουμε , είναι στην καλύτερη περίπτωση ... 98άρα. Ας μην μιλήσουμε καλύτερα για την 95άρα ... :cry: Παράθεση Χειρότερος από έναν κακό άνθρωπο είναι ένας βλάκας κακός άνθρωπος ...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftpap Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Πολύ καλή δουλειά enginekiller! Ρε παιδιά, στο manual στη σελίδα 119, εκεί που αναφαίρει τα κάυσιμα λέει ότι ο κινητήρας λειτουργεί με αμόλυβδη 95 και 98 οκτανίων. Γιατί δεν αναφαίρει και την 100 οκτανίων; Μήπως θα ήταν καλό να μην βάζουμε; Μονο για την τσεπη σου δεν ειναι καλο. engine αυτο ειναι το site http://www.finalgear.com/downloads/ το οποιο για το torrent σε στελνει στο γνωστο mininova το no1 torrent site για oti παρανομο software επιθυμεις... η εκπομπη ειναι του 5th gear 16/5/2005. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Οκ, τότε για την βενζίνη :) Έχει βάλει κανείς απο εσάς τον εργοστασιακό συναγερμό; Εγώ ζήτησα να μου τον βάλουν όταν έκανα την παραγγελία και είπαν ότι θα τον βάλουν οι τεχνικοί εδώ στην αντιπροσωπία. Τους είπα καλύτερα να έρθει έτοιμο το αυτοκίνητο απο τα κεντρικά και μου είπαν ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα κτλ... Επειδή έχω την εντύπωση ότι δεν έχουν μπει όλοι οι εσθητήρες πήγα στην αντιπροσωπία και ο τεχνικός μου είπε ότι έχει βάλει δύο εσθητήρες μέσα στο αυτοκίνητο και έναν στο καπό, τίποτε άλλο. :confused: Ο εργοστασιακός συναγερμός δεν είναι αντικραδασμικός; Δηλαδή εάν κουνήσεις το αυτοκίνητο δεν θα ενεργοποιηθεί;; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Tί μάρκα σου έχουν βάλει? Εμένα ELSER (δε μου το είπαν αλλά το είδα απο κάποια αυτοκόλλητα που μου είχαν στο ντουλαπάκι), και έχω 2 αισθητήρες στις μπροστά κολώνες. Για το καπό δεν ξέρω... Μήπως βάζουν σε όλους τον ίδιο? Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Εμενα για αισθητηρες μου εβαλαν 2 και ειχα νευρα γιατι περιμενα τους 4 εργοστασιακους. δεν ειναι ιδιο τιποτα με το εργοστασιο ουτε ο συναγερμος νομιζω. leftlap οκ αυτο το torrent εχω κι εγω. απλως ηθελα να το επιβεβαιωσω γιατι εγραφε 5th gear αλλα οπως φαινεται του 5th gear ειναι. Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 @agiorgitis Τα αυτοκόλητα που βρήκα εγώ στο ντουλαπάκι γράφουνε Texalarml, δεν ξέρω όμως αν είναι του συναγερμού. Κατα την παραγγελία ζήτησες τον συναγερμό ή αφότου ήρθε το αυτοκίνητο; @enginekiller Και σε 'μένα μια απο τα ίδια.. Τους ζήτησες δηλαδή τον εργοστασιακό και σου βάλανε αυτόν; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalste Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Tί μάρκα σου έχουν βάλει? Εμένα ELSER (δε μου το είπαν αλλά το είδα απο κάποια αυτοκόλλητα που μου είχαν στο ντουλαπάκι), και έχω 2 αισθητήρες στις μπροστά κολώνες. Για το καπό δεν ξέρω... Και σε μένα έχουν βαλει ELSER (σαν δώρο με από την αντιπροσωπεία) με δυο αισθητήρες στις μπροστά κολώνες, χωρίς να ξέρω για το καπό. Ακόμα έχουν βάλει και ένα λαμπάκι στην βάση της μιας κολώνας, το οποίο όμως δεν λειτουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Λείπει κάτι; :cry: :rolleyes: http://img405.imageshack.us/img405/826/zanta25ij.th.jpg μου το κλέψανε ... :( τι να πω αυτό λιγουρεύτηκαν... και όχι μόνο αυτό μου πήραν όλα τα καπάκια από τις βαλβίδες και μου ξεφούσκωσαν τουλάχιστον 10psi το λάστιχο που λείπει το καπάκι! :mad: πουλάνε ξεχωριστά τέτοια καπάκια..;από πλαστικό είναι, γνωρίζει κανείς; :cry: θα τα βρω τα τσογλ@νια που θα μου πάει...:angry: έχω να το λέω για τα φτηνά ανταλλακτικά της Citroen...πόσο μου είπανε για το μικρό αυτό καπάκι; 25 ευρώ! :wacko: και πρέπει να γίνει παραγγελία... αν είναι δυνατόν ένα πλαστικό πράμα...από χρυσό είναι φτιαγμένο; :w00t: :mad: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpanourgias Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Πήγα πρόσφατα σε μια αντιπροσωπεία της Citroen, για να ρωτήσω για το C4 Coupe. (Να πώ εξαρχής οτι είναι ο "κλασσικός πελάτης". Που βλέπει την διαφήμηση στην τηλεόραση, και πάει στην αντιπροσωπεία για περισσότερες πληροφορίες). Mίλησα λοιπόν με τον πωλητή, και με το χρήματα που του είπα (περίπου στα 15.000 ευρώ) μου έφτιαξε ενα μόντέλο, το 1.4 VTR Limited (τελική τιμή 15.630 με όλα μέσα - πινακίδες, ασφάλεια). Γυρίζοντας σπίτι μου, και επαναυπολογίζοντας τα κόστη, είδα πως τελικά τα 15.630 είναι πολλά για το πορτοφόλι μου, και πως θα έπρεπε να τον ρωτήσω για την βασική έκδοση την XT. Φεύγοντας απο το κατάστημα, ο πωλητής μου έδωσε το κλασσικό ενημερωτικό φυλλάδιο για το Citroen C4. Οπότε έκατσα και του έριξα μια ματιά, δίνοντας προσοχή στα standars των 2 μοντελων. Αυτά που είδα (και που καταγράφω) είναι τα εξής : Το ΧΤ σε σχέση με το VTR δέν έχει τα : α) Φανοί ομίχλης β) Ζάντες αλουμινίου 16'' γ) Αρωματικό εσωτερικού χώρου δ) Ράδιο CD (6 ηχεία - χειριστήριο στο τιμόνι) - αυτό με πονάει ε) Κάλυμμα εξωτερικών καθρεπτών στο χρώμα του αυτοκινήτου. Κατα τα άλλα είναι όλα ίδια (η σχεδόν ίδια πλην καθισμάτων, ζαντών κα). Τα γράφω όλα, διοτι είχα ακούσει πως η stadar έκδοση, δεν έχει τίποτα μέσα... "δώρο το τασάκι" που λένε!!! Υπάρχει κάποιος ή γνωρίζει κάποιος αν η stadar έκδοση είναι ικανοποιητική στο σύνολό της? Και αν ναι η τιμή πόσο θα είναι? Στην διαφήμιση λέει για 12.500..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Henry__P900 Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Παντως το C4 δεν εχει την επιτυχια που ειχε η Xsara. Σταθερα -3% κατω στις πωλησεις το C4 απο την Xsara. Επισης τo C4 στο πισω μερος ειναι τραγικο...μην πω καλυτερα ολοκληρο... :rolleyes: Παράθεση Sony Ericsson :love: :shoot:Nokia:whip: :cry: :...Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο με πλήγωσες εκείνη την ημέρα...: :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Οκ, τότε για την βενζίνη :) Έχει βάλει κανείς απο εσάς τον εργοστασιακό συναγερμό; Εγώ ζήτησα να μου τον βάλουν όταν έκανα την παραγγελία και είπαν ότι θα τον βάλουν οι τεχνικοί εδώ στην αντιπροσωπία. Τους είπα καλύτερα να έρθει έτοιμο το αυτοκίνητο απο τα κεντρικά και μου είπαν ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα κτλ... Επειδή έχω την εντύπωση ότι δεν έχουν μπει όλοι οι εσθητήρες πήγα στην αντιπροσωπία και ο τεχνικός μου είπε ότι έχει βάλει δύο εσθητήρες μέσα στο αυτοκίνητο και έναν στο καπό, τίποτε άλλο. :confused: Ο εργοστασιακός συναγερμός δεν είναι αντικραδασμικός; Δηλαδή εάν κουνήσεις το αυτοκίνητο δεν θα ενεργοποιηθεί;; Εάν σου είπαν ότι είναι από εδώ τοποθετημένος τότε είναι απλα της πλάκας συναγερμός και φυσικα και δεν είναι ούτε αντικραδασμικοί ούτε έχουν και αισθητήρια όργανα στα καπώ κλπ. Αυτούς τους συναγερμούς τους πέρνουν σε ξεφτίλα τιμές από κάποιον εδώ που τους εισάγει και σου λένε και καλά δώρο να νομίζεις ότι είναι καλό το δώρο τους ενώ στην ουσιά είναι μία ******* και μισή. Οι εργοστασιακοί δεν έχουν καμιά σχέση με τους εδώ τοποθετημένους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Λες και ο συναγερμός θα το σώσει...μην βάζετε περιττά πράγματα στο αυτοκίνητό σας..! Εάν θέλει να στο πάρει ΘΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΙ δεν πα να χεις και GPS! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Εγω τους ειχα πει για αισθητηρες και μου εβαλαν 2 και οχι 4 για συναγερμο δεν ηθελα γιατι ειχα στο corolla και ειχα βαρεθει να τρεχω να βλεπω τι συμβαινει οποτε τον ακουγα και επειδη συνηθως μακρια παρκαρω μου ειναι αχρηστος. Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Οι εργοστασιακοί δεν έχουν καμιά σχέση με τους εδώ τοποθετημένους. emas pantos mas evalan META system kai malista modelo pou exei peripou 300euro sto emporio... kai malista mas to tonisan oti o sinagermos "doro" tha einai kalos kai oxi agnostos kai mapa... o ergostasiakos den ksero an tha itan eksisou kalos me enan META... alla to sigouro itan oti to kontrol tou kleidiou tha elegxe kai ton sinagermo opote de tha xreiazomoun to extra control pou vasika einai san mia mikri goma (svistira) kai poli elegant malista... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 @georgep800 Toν ζήτησα όταν παρήγγειλα το αυτοκίνητο, όταν ακόμα δεν είχε εκτελωνιστεί. Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntsantas Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Γεια σας παίδες, Παρακολουθώ από την αρχή σχεδόν το θέμα αλλά δεν έτυχε να γράψω κάτι. Δυστυχώς η ευκαιρία που μου δίνεται τώρα δεν είναι για καλό. Είχα πάει προχθές σε ένα πάρκινγκ στο Γαλάτσι να αφήσω το αυτοκίνητο για μισή ώρα, κι όταν μου το έφερνε ο παρκαδόρος ακούω κάτ μπαμ-μπουμ από την υπόγα (υπόγειο το πάρκινγκ ντε, Γαλάτσι λέμε). ΩΩΩΩΩχχχ λέω, λες ?!?!? Μου το φέρνει, χτυπημένο το μπροστινό φτερό του οδηγού και ο προφυλακτήρας. Συγκεκριμένα είχε σοφάδες πάνω... Την πέτυχε την κολώνα ο μάγκας. Μη σας ταλαιπωρώ με πολλά... Έρχεται το αφεντικό και μου λέει: "Πήγαινε φτιάξε τη ζημιά, θα σου δώσω τα στοιχεία της εταιρείας να βγάλεις το τιμολόγιο σε μένα και θα σου πληρώσω ότι είναι." Πήγα λοιπόν αντιπροσωπεία σήμερα και μου βγάλανε το "κουστούμι" 470 € με αντικατάσταση μόνο στο φτερό που έχει σπάσει, και σουλούπωμα στον προφυλακτήρα που έχει μόνο γραντζουνιές. Οι ερωτήσεις μου, αν ξέρει κάποιος να βοηθήσει είναι: αυτή είναι η τακτική που ακολουθούν τα πάρκινγκ? ή θα μου την κάνει ο τύπος?? Ακριβό δεν είναι ρε παιδιά το κουστούμι για ένα πλαστικό φτερό, βαψίματα, τοποθέτηση κλπ??? Μήπως τσινίσει ο τύπος του πάρκινγκ???? Συγνώμη για την πολυλογία... Και για το αρχείο: 1,6 Hatch, γκρί fer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Welcome φιλε εστω και για κακο λογο. Οντως τα 470 μου φαινονται πααααααααααρα πολλα. Περιμενα εφοσον ειναι πλαστικο το φτερο να κανει πολυ λιγοτερα. Τελικα τι σκατα συμφερει να ειναι πλαστικο λοιπον; Οσο για το αν θα τα πληρωσει η οχι επρεπε να τον βαλεις να σου υπογραψει χαρτι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ γιατ τωρα δεν εχεις ουτε μια αποδειξη οτι το εκανε αυτος. Στριμωξε τον ομως για τα καλα αν δεν το κανει!!! :mad: Εν αναγκη μαζευομαστε ολοι με τα C4 απεξω! :blink: Αυτοι οι παρκαδοροι την εχουν δει πααααρα πολλοι οδηγαρες! Προσπαθω να αποφευγω οσο περισσοτερο μπορω τα παρκινγκ αλλα προχτες πηγα στην ΑΣΟΕ και το εδωσα και εγω για πρωτη φορα το C4. Οταν μου το εφερνε μετα κατεβαινε πλακωτος στην κατηφορα και στην τριχα δεν βρηκε οταν εγινε επιπεδο το εδαφος! Αν εβρισκε θα το πληρωνε ολο!!!! :mad: Αν η ζημια που εχεις παθει κι εσυ στον προφλακτηρα φαινεται αλλαξε τον και απαιτησε τα απο τον αλλον. Προσεξε μηπως εχεις τιποτα προβληματα με τις επαφες αναμεσα στα φωτα μηπως στραβωσαν λιγο δηλαδη οι λαμαρινες. Τι εκδοση δεν μας ειπες οτι ειναι το δικο σου. Παιδια οταν βαζω μπροστα πολλες φορες ακουω εναν μεταλλικο θορυβο δυο φορες στα γρηγορα. Δεν μπορω να τον εντοπισω. Σας θυμιζει κατι; update: Myphone Citroen C4 list: leftpap =======> Αθήνα ===========> 2000 Coupe VTS ============> silver georgesol =====> Αθήνα ===========> 2000 Coupe VTS ============> black agiorgitis =====> Τρίπολη ==========> 1600 Hatchback Εxclusive ======> black MPOMPIO =====> Πάτρα ===========> 1600 Hatchback Exclusive ======> gris-icland eNeRGy ======> Αθήνα ===========> 1600 Hatchback Exclusive ======> gris fer elteo ========> Ραφήνα ==========> 1600 Hatchback Exclusive ======> gris fer Ryback3 ======> ?????? ===========> 1600 Hatchback Exclusive ======> silver enginekiller ====> Πειραιάς-Αχαϊα =====> 1600 Hatchback SX Pack =======> blue oriental aleksios ======> Κως =============> 1600 Hatchback SX Pack =======> blue oriental kalste =======> Θεσσαλονίκη =======> 1600 Hatchback SX ===========> gris fer ntsantas =====> Αθήνα ============> 1600 Hatchback ?? ===========> gris fer panikosis1====> Χαλκίδα ===========> 1600 Hatchback SX ===========> silver tony78 ======> ?????? ============> 1600 Coupe VTS ============> silver lakis73 ======> Aθήνα ============> 1600 Coupe VTS =============> silver TouchDown ===> Βέροια ===========> 1600 Coupe VTS =============> black ardassa =====> Αθήνα ============> 1600 Coupe VTS =============> gris fer georgep800===>Iεράπετρα Κρήτης====>1600 Coupe VTR Pack==========> gris fer tsipi04 ======> ?????? ============> 1600 Coupe VTS =============> lusifer mainos ======> Αθήνα ============> 1600 Coupe VTR Pack =========> silver nkri ========> ?????? ============> 1600 Coupe VTR Pack =========> gris fer Matty =======> ?????? ============> 1600 Coupe VTR Pack =========> silver keltis =======> Πειραιάς ===========> 1600 Coupe VTR =============> gris fer KarlBarks ====> Θεσσαλονίκη ========> 1400 Hatchback SX ===========> black Takis_C4=====> Πύργος-Πάτρα =======> 1400 Coupe VTR ============> silver rosso========> ????? =============> 1400 Coupe VTR ============> black Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Πιστεύω να έχετε παρατηρήσει σε γκαράζ ανακοινώσεις του στυλ "ουδεμία ευθύνη φέρουμε για οποιαδήποτε ζημιά/κλοπή εντός του πάρκινγκ" έτσι; Μακάρι φίλε στη δική σου περίπτωση να μην ισχύσει αυτό και ο συγκεκριμένος να σε πληρώσει για την ζημιά που σου έκανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 @focusinos @elteo Συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφετε! Το θέμα όμως είναι ότι εγώ πλήρωσα 350 ευρώ για τον εργοστασιακό συναγερμό και απ'ότι βλέπω αυτό που μου βάλανε δεν έχει καμιά σχέση με τον εργοστασιακό και δεν νομίζω να κάνει πάνω απο 50 ευρώ(πόσο να κάνουν δύο καλοδιάκια, δύο εσθητήρες και μια σειρήνα :mad: Πώς μπορώ να μάθω τι ακριβώς περιλαμβάνει ο εργοστασιακός συναγερμός; Στην αντιπροσωπία ο πωλητής μου λέει ότι θέλει... Τι μπορώ να κάνω; :worry: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 το κουμπι εδω το εχεις ? http://www.c4.as.ro/pics/int/altele/int_11.jpg ο συναγιαρμος ενεργοποιηται με το κλειδι το κανινικο η σου δωσανε μπρελοκακι ? εμενα μου ειπαν για τον εργοστασιακο τον συναγιαρμο τον εχω στην αντιπροσοπια αλλα δεν μου τον περασανε ακομα την τελευταια φορα που ειχα πει δεν ειχαν ηλεκτρολογο εψαχναν αλλο κατι τετοιο . οποτε κατα τα χριστουγενα με βλεπω να τον περναω οταν κατευω ξανθη . Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 το κουμπι εδω το εχεις ? http://www.c4.as.ro/pics/int/altele/int_11.jpg ο συναγιαρμος ενεργοποιηται με το κλειδι το κανινικο η σου δωσανε μπρελοκακι ? εμενα μου ειπαν για τον εργοστασιακο τον συναγιαρμο τον εχω στην αντιπροσοπια αλλα δεν μου τον περασανε ακομα την τελευταια φορα που ειχα πει δεν ειχαν ηλεκτρολογο εψαχναν αλλο κατι τετοιο . οποτε κατα τα χριστουγενα με βλεπω να τον περναω οταν κατευω ξανθη . Όχι, δεν το έχω το κουμπί. Εκεί βάλανε ένα λαμπάκι που προεξέχει και απλά ανάβει... :mad: Ναι, ενεργοπειήτε με το κλειδί. Σου είπαν μήπως τις προδιαγραφές του εργοστασιακού; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntsantas Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Πήγε το μυαλό μου στο "δεν έχουν ευθύνη τα parking..." κλπ κλπ και το μάτι μου έπεσε στις ταμπέλες που είχε γύρω αλλά δεν έγγραφε κάτι τέτοιο. Σίγουρα πάντως δεν μπορούσε να κάνει το "παπί" ο παρκαδόρος γιατί και τα μπαμ-μπουμ ακούστηκαν μέχρι πάνω και όταν το παρέλαβα το είδα και τον ρώτησα πως τα κατάφερε, και το σημαντικότερο... έβαλα και το P910i να ηχογραφεί τους διαλόγους μας.... και έβγαλα φωτό με τον παρκαδόρο, το αυτοκίνητο και το πάρκινγκ. Άσε που είχα και τη γυναίκα μου μαζί. Πόσο τρελλλλό θα με βγάλει ??? Δεν νομίζω να μου την κάνει έτσι. Μη του φανούν πολλά φοβάμαι μόνο. Είδωμεν. Αύριο θα τηλεφωνηθώ μαζί του. Υ.Γ. : Ψάχνοντας την ατζέντα μου, βρήκα γνωστό, που έχει γνωστό που είναι ιδιοκτήτης πάρκινγκ στα Πατήσια. Μου είπε ότι αυτή είναι η τακτική στις αποζημιώσεις που κάνουν (τιμολόγιο κλπ) και να μη το φοβάμαι. 1,6 SX (σκέτο δυστυχώς) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts