Jump to content

kalste

Members
  • Δημοσιεύσεις

    57
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kalste

  1. Σε μένα δεν είναι τόσο σφιχτά κουμπωμένο όσο του συνοδηγού και τρίζει σχεδόν συνέχεια.
  2. Αυτό με τον θόρυβο απο το κούμπωμα της ζώνης μου το κάνει και εμένα στην ζώνη του οδηγού. Είναι πραγματικά πολύ εκνευριστικό. Τελικά σου το άλλαξαν;
  3. Καλοτάξιδο το νεο μέλος στην παρέα των C4.
  4. Σε ποιές εκδόσεις το περιλαμβάνει αυτό με το αυτόματο κλείδωμα;
  5. Ρε παιδιά έλεος! Βγάλτε με από το νουμερο 13 στην λίστα, δεν αντέχω άλλη γκαντεμιά. Χθές το βράδυ φεύγοντας από την δουλειά έγινε το ανύκουστο... Όρμηξε ένα κοπρόσκυλο και με άρπαξε απο το πίσω δεξί φτερό. Εκείνη την ώρα δεν το έδωσα σημασία, αλλά φτάνοντας σπίτι διαπίστωσα ότι μου έκανε μια βαθιά γρατζουνιά στο φρύδι του φτερού και το χειρότερο μου άνοιξε το νεύρο στο τελείωμα του φτερού προς τα έξω. Μου την έχει δώσει πολύ άσχημα, την επόμενη φορά που θα το δω το κοπρόσκυλο θα το λιανίσω.
  6. Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω δοκιμάσει 100αρα. Έχω βάλει κάποιες φορές 98αρα παλιότερα, χωρίς να νίωσω καμιά διαφορά. Δεν το ψάχνω και πολύ βέβαια και γι' αυτό γύρισα στην απλή. Ίσως όταν συνέλθει με το καλο το αυτοκίνητο να ξαναδοκιμάσω τισ ενισχυμένες.
  7. Δεν νομιζω οτι έφταιγε η 95αρα. Εδώ και 2-3 μήνες που βαζω απλή από shell, αλλα και ποιο πριν που έβαζα πάλι απλή από Ελλίν, δεν είχα κανένα πρόβλημα. Αναγκάστηκα μία φορα να βάλω από ύποπτο πρατήριο και την έπαθα.
  8. Τώρα που ξαναβλέπω την λίστα σκέφτομαι πως μάλλον φταίει το ότι με έβαλες στο Νο 13 για την γκαντεμιά μου. Ακόμα παιδεύομαι με το πρόβλημα της βενζίνης. Βελτιώθηκε κάπως, αλλά ακόμα έχω προβλήμα. Πρίν από λίγο μίλησα πάλι με την αντιπροσωπεία και μου είπαν να το πάω την Δευτέρα. Τους είπα να βγάλουμε την βενζίνη, αλλά μου είπαν ότι δεν γίνεται γιατί πρέπει να ξηλωθεί το ντεπόζιτο, απλά να κάνω χιλιομετρα για να την καψω. Μάλλον θα προσπαθήσω να την βγάλω εγώ με λάστιχο το σαββατοκύριακο.
  9. Στην αντιπροσωπεία δέν ανέφεραν τόποτα για άδειασμα του ρεζερβουαρ. Και σήμερα που ξαναμίλησα με μαζί τους, μου είπαν να κανω υπομονή 1 - 2 μερες συμπληρώνοντας συνέχεια 100άρα βενζίνη και αν συνεχίσει έτσι να το ξαναπάω. Το απόγευμα μετά την δουλειά θα πάω να το πάρω και θα κάνω βόλτες για να κάψω την βενζίνη και να συμπληρώσω 100άρα. ελπίζω μόνο να μήν με αφήσει και με μαζεύουν οι οδικές...
  10. Καλημέρα σε όλους. Παιδιά πολύ προσοχή με τις βενζίνες. Για δεύτερη φορά έχω πρόβλημα με το C4 (πολυ ευαίσθητο αποδεικνύεται σε αυτόν τον τομέα). Την κυριάκη αναγκάστηκα να βάλω βενζίνη, μόλις 10 ευρώ, από άγνωστο πρατήριο, και από χθές έχω μαρτυρήσει. Χθές το πρωί κατεβαίνοντας για την δουλειά μου άναξε το λαμπάκι του καταλύτη και μου έβγαλε μήνυμα "FAULT ANTIPOLOUTION". Το έσβησα και το ξαναάναψα και για 2 - 3 χλμ πήγε καλά, αλλά μετά μου έβγαλε πάλι τις ίδιες ενδείξεις, ενώ άρχισε να σπαρταράει ο κινητήρας στις χαμηλές στροφές και να μήν έχει δύναμη να κινήσει το αυτοκίνητο. Το πήγα στην αντιπροσωπεία, το είδαν στο διαγνωστικό και από τις βλάβες που έδειξε μου είπαν ότι είναι από κακή βενζίνη. Μου είπαν να το γεμίσω 1 - 2 φορές με ενισχυμένη βενζίνη μέχρι να κάψει το προβληματικό καύσιμο και να καθαρίσει ο κινητήρας. Χθές το βράδυ μέχρι να γυρίσω σπίτι δεινοπάθησα, το αμάξι δεν τραβάει, η μηχανή δουλεύει σαν να να είναι κινητήρας από τρακτέρ, μέχρι που σε ένα φανάρι μου έσβησε και δεν μπορούσα να το ξαναβάλω μπροστά. Έχω απογοητευτεί εντελώς:( Σήμερα ήρθα στην δουλειά με το αμάξι της γυναίκας μου γιατί φοβήθηκα μήν με αφήσει το C4 στον δρόμο.
  11. Το δικό μου το πληρωνει η ασφάλεια γιατι έχω θραύση κρυστάλλων. Για αυτό που ρωτάς δέν ξέρω, αλλά η γνώμη μου είναι ότι αν η αντιπροσωπεία σου δώσει τιμολόγιο, δεν νομίζω να μπορούν να διασταυρώσουν οτι το ανταλακτικό που τοποθετήθηκε ήταν από άλλο μοντέλο.
  12. Μόλις πήρα το αμάξι από την αντιπροσωπεία, μετά την αντικατάσταση του παρμπριζ . Κόστος (μαζί με το φπα) 257,25 για παρμπριζ και κόλλες + 119 για εργατικά.
  13. Εκτός από το κόλπο με το άνοιγμα της πόρτας, ο βομβητής της ζώνης σταματά και αν βάλεις όπισθεν.
  14. Δεν το έχω προσέξει ποτέ, αλλά δεν νομιζω πως έχω κάτι τέτοιο.
  15. Προχθές που μίλησα τηλεφωνικά με την αντιπροσωπεία, μου είπαν ότι δεν καλύπτεται από την εγγύηση.Όταν το πάω θα το ξαναρωτήσω, αλλά δεν καίγομαι να το περάσω στην εγγύηση απο την στιγμή που θα το καλύψει η ασφάλεια. Στο κάτω κάτω μιά ζωή πληρώνουμε στις ασφαλιστικές, ευκαιρία να χρεωθούν και αυτοί κάτι μιά φορά.
  16. Αν ρωτάς για την δική μου ζημιά με το παρμπρίζ θα την καλύψει και θα πει και ένα τραγούδι. Φυσικά θα το δεί πρώτα πραγματογνώμονας. Το έχω αλλάξει και στο παλιό αμάξι λόγω ενός χτυπήματος από πέτρα, και μου το πλήρωσαν κανονικά. Από την στιγμή που τους πληρώνω θραύση κρυστάλλων και μάλιστα με όρο ότι έχω το δικάιωμα να αλλάξω το παρμπρίζ ακόμα και στην αντιπροσωπεία αν θέλω, δεν νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα. Πάντως χθές που ξαναέβλεπα το ράγισμα, συνειδητοποιήσα ότι στο σημείο εκείνο δεν χτυπάει ο ζεστος αέρας. Μάλλον υπήρχε κάποιο ελάτωμα και έγινε η ζημιά.
  17. Μάλλον θα το κάνω στην αντιπροσωπεία, έτσι κι αλλιώς η ασφαλιστική θα το πληρώσει. Ευχαριστώ για τις συμβουλές.
  18. Αυτό που έκανα πάντα εγώ χωρίς να έχω ποτέ πρόβλημα είναι να γυρνάω το ζεστό αέρα 4-5 λεπτά στο τζάμι και μετά να το κατεβάζω στα πόδια. Απλά χθές το ξέχασα παραπάνω ώρα στο τζάμι και έπαθα την ζημιά. Σχετικά με την αντικατάσταση είμαι στο εξής δίλημα. Αρχικά σκεφτόμουν να το αλλάξω στην αντιπροσωπεία. Κάποιος δικός μου όμως μου είπε ότι στην αντιπροσωπεία δεν αλλάζουν συχνά παμπρίζ, και θα ήταν καλύτερα να το πάω σε ειδικό μαγαζί, γιατί αυτοί είναι πιο έμπειροι σε αυτό και θα μου κάνουν καλύτερη δουλεία. Δεν ξέρω τι να κάνω. Καμιά γνώμη;
  19. Κι' όμως συμβαίνει. Ήδη μίλησα με την αντιπροσωπεία, φυσικά δεν καλύπτεται από την εγγύηση. Δεν με απάσχολεί όμως γιατί έχω θραύση κρυστάλων στη ασφάλεια, οπότε θα το αλλάξω στην αντιπροσωπεία και μάλιστα χωρίς κόστος. το μόνο που με χαλάει είναι ότι θα επέμβουν στο αυτοκίνητο. Δυστυχώς όμως ας πρόσεχα!!!
  20. Εγώ ποτέ δεν τους ανεβάζα. Πάντα έβαζα για λίγη ώρα το καλοριφέρ στο τζάμι για να ξεπαγώσουν και μετα τους χρησιμοποιούσα. Μέχρι που σήμερα το πρωί έκανα την ζημιά. Ξέχασα παραπάνω ώρα το καλοριφέρ στο τζάμι και ξαφνικά ακούω ένα "παφ" και αποκτώ ένα ωραιότατο ράγισμα στο παμπρίζ. Περαστικά μου.
  21. Περίπου στις 6 με 7 χιλιάδες χιλιόμετρα που είχα πάει στη αντιπροσωπία για τα αμοτισέρ, μου είχαν τσεκάρει και τα λάδια και συμπλήρωσαν αρκετή ποσότητα. Μαλιστα μου είχε κανει εντύπωση αυτό και τους είχα ρωτήσει, αλλά μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό να κάψει κάποια ποσότητα λόγω του τύπου του λαδιού που βαζουν. Μετά την αλλάγή που έκανα στα 10,000 χλμ, και μέχρι τα 14,000+ που έχω τώρα, μια - δυό φορές που τα κοίταξα, δέν χρειάστηκε συμπλήρωμα.
  22. Το κάνει και σε μένα, αλλά δεν του δίνω σημασία.
  23. Καλή χρονία σε όλους. Εγώ το έχω πάρει από την Status, γιατί μου είχαν κάνει την καλύτερη προσφορά και γιατί ο τρόπος αντιμετώπισης τους ήταν σαφώς καλύτερος από των άλλων. Και από το συνεργείο είμαι ευχαριστημένος, τόσο από το θέμα με τα αμορτισέρ, όσο και απο την αντιμετώπιση τους σε μιά διαρροή βαλβολινης που είχε από μια τσιμούχα. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση, αλλά και από ότι μπόρεσα να καταλάβω ξέρουν και την δουλειά.
  24. Δεν ξέρω αν σε βοηθάει αυτό που θα σου πω, αλλά ίσως σου δώσω μια ιδέα. Και εγώ άκουγα στα πρώτα χιλιόμετρα κάποιον (σχεδόν ανεπαίσθητο) ήχο από τον τροχό στο ξεκίνημα. Τελικά ήταν ήταν χαλαρή η ασφάλεια (κοπίλια) στο μπουλόνι που συγκρατά τον τροχο πάνω στο ημιαξόνιο, (ή κατι τέτοιο τέλος πάντων, συγνώμη αλλά δεν είμαι πολύ σχετικός με τα μηχανικά). Απλά ήθελε λίγο σφίξιμο για να μήν κουνιέται. Ελπίζω να είναι και σε σένα κάτι τόσο απλό.
  25. Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους C4άδες και μη. Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα σε όσους ταξιδέψουν τις μέρες αυτές.
×
×
  • Create New...