elteo Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Εnginekiller στην δικιά σου έκδοση (SX Pack) οι καθρέπτες αναδιπλώνονται ηλεκτρονικά...ή τους σπρώχνεις μόνος σου για να κλείσουν...; (μόνο εσύ θα κάνεις ερωτήσεις :p) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 :blink: :confused: ..... :mad: άλλο είναι το θέμα μας... entaxei re file ,,,,,dhl den mporume na kanume k ena asteiaki???ymarton pia.....parakolou8o me endiaferon to 8ema-to opoio einia poly kalo k molis diavasa gia to t28 eipa na kano ena sxolio: dhl autos pu to ekane to sxolio den htan ektos 8ematos?!!??!?!h ektos ean eisaste toso sovaroi mhxanikoi k 8elete na milame mono gia auto ierotelestika!gia onoma tu 8eou! off topic Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 o γραπτός λόγος παρεξηγήται...είναι κ πρωί...δεν είχα πιει καφέ...sorry και από μένα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 synxoremenos...k ego gia kafedaki pao na ftiaxo tora pu eftasa grafeio.ante geia mas elteo :) Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Πάω για τον δεύτερο...καλημέρα! edit: κάποιος είχε πει ότι είναι κρίμα να κάνουμε σε καινούριο αυτοκίνητο ευθυγράμμιση.γιατί; θέλω να του κάνω στα 10Κ... θέλω επίσης να ρωτήσω ενδεικτικά πόσο κοστίζει μία ευθυγράμμιση-ζυγοσταθμιση...; * σας άρχισα τις ερωτήσεις...αλα enginekiller... :lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Δεν εχω problem με τις ερωτησεις τωρα που τα ξερω :D . Οχι οι καθρεπτες αναδιπλωνουν ηλεκτρονικα μονο στην exclusive(5θυρα λεω) δυστυχως. Στο κουμπακι που εβαλε και πιο πανω φωτο ο KarlBarks δεν εχει φωτακι και δεν εχει και το κατω βελακι για αναδιπλωση σε εμενα. Για την ευθυγραμμιση το εχω ακουσει και εγω και ο λογος ειναι οτι καλυτερη ευθυγραμμιση απο το εργοστασιο δυσκολα θα πετυχεις σε καινουργια αυτοκινητα και γιάυτο αν δε συντρεχει λογος δεν το κανεις ετσι γιατι χειροτερα θα γινει και οχι καλυτερα. Αν βεβαια "τραβαει" εννοειται οτι θα κανεις! Λογικα αν τους καταφερεις και το περασεις στην εγγυηση(αν τους πεις οτι απο την αρχη τραβαγε...) δε θα πληρωσεις... Νομιζω κοστος πρεπει να ειναι γυρω στα 80 ευρω σε ευθυγραμμισα αλλα εχω πολυ καιρο να κανω και ισως κανω λαθος. Ειχα ρωτησει αν ο πισω υαλοκαθαριστηρας αναβει μονος τους αν επιλεξεις την οπισθεν και τους εχεις στο auto και οντως λειτουργει. Το μονο που δεν ξερω τωρα ειναι γιατι τα ηλιθια τα follow me home δε ρυθμιζονται! Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 gia ta follow me home lights mhpos prepei na exeis ta fota sthn mikrh skala akoma k ean exeis kleisei to diakopti ths mhxanhs!?!!?!?!!?gia dokimase kamia tetoia patenta...giati se kati lancia h8ele na to exeis etsi etsi oste na dosei thn entoli...koulo alla leiturgise oso gia thn eu8igramisi pote ta autokinita den bgainun telios tzitzi apto ergostasio..giauto k kamai fora ean paratirisete polla apta nea cars exun antivarakia stis zantes!!!!!...h eu8igramisi den einai tpt k mhn xechanate oti kamia fora ta lastixa einai para fuskomena...opote kalo einia meta apo kapia xlm kalo 8a htan na ta xefuskosume k ligo!!!!......pantos dne nomizo na stoixizei pano apo 50euro k oxi 80e pu eipe enas filos pio pano Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftpap Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Σχετικά με το θέμα της ευθυγράμμισης για να μην συμβει το φαινόμενο του κατα φαντασια ασθενη και επειδη ακουω οτι συνηθως φευγει δεξια, να εχετε υπ' οψη σας οτι οι περισσότεροι δρόμοι εχουν κλιση προς τα δεξια για να φευγουν τα νερά (τουλάχιστον οι μη αστικοι) και αυτό συμβαινει και στις δυο κατευθυνσεις του ιδιου δρόμου. Δηλαδη κανουν κορυφη στη διαχωριστικη διαγράμμιση. Σ'αυτή τη περιπτωση λογικο ειναι το αυτοκινητο να φευγει δεξια. Επισης επηρεαζουν και οι πλευρικοι ανεμοι. Γι' αυτο να κοιτατε τις συνθηκες πριν βγαλετε συμπερασμα. geomiii αυτα που ειναι στις ζαντες αφορουν την ζυγοσταθμιση οχι την ευθυγράμμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 exeis dikio...diko mu to la8os.thnx for noticing!;-) Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Τα φωτα follow me home αναβουν σε 2 περιπτωσεις: 1)Ειτε αν σβησεις το αυτοκινητο και εχεις τα φωτα στο αυτοματο οποτε αναβουν για λιγο οσο τα εχεις ρυθμισει ειτε 2)Απο το διακοπτη για τα φωτα του τηλεχειριστηριου που το πατας και αναβουν. Η ρυθμιση τους γινεται απο το μενου αλλα στη δικη μου περιπτωση οσο χρονο και να το ρυθμισω βλεπω μετα οτι ρυθμιζεται μονο για την περιπτωση (1) ενω για τη (2) αναβουν το ιδιο παντα(1 λεπτο). Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Πώς ρυθμίζονται στην 1η περίπτωση...;..δεν το θυμάμαι...(βαριέμαι να κοιτάξω το manual) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 irthe irte irthe kala paidia epatha plaka poli oraio to aytokinhto aneto empnei epmistosinh :) paidia einai apsogo po po eimai eytixismenos :) :) kai to mayro poli oraio san xroma ti tha elega aaaaaa nai akoyste to koylo xthes sthn ekthesh poy eida ena C4 pack den eixe podia kato apo thn mhxanh eno to diko moy exei !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! eseis exete podia ? aaaaaaa an kai 800 xiliometra pano to aytokinhto thoribo apo anarthseis den akoysa . Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Εγω εχω ποδια παντως. elteo οπως ρυθμιζονται τα (2) ετσι και στο (1). Απλως το (1) λειτουργει αν σβησεις το αυτοκινητο και εχεις τα φωτα στο auto. Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 ...όντως όταν το είχα στο auto lights και το έσβηνα και πήγαινα να το κλειδώσω αυτά ακόμα άναβαν και νευρίαζα γιατί τα ξέχασα, δεν ήξερα ότι σβήνουν μόνα τους! Κι εμένα έχει ποδιά. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 http://www.xanthifans.gr/spiros/Dsc03724.jpg http://www.xanthifans.gr/spiros/Dsc03728.jpg http://www.xanthifans.gr/spiros/Dsc03729.jpg http://www.xanthifans.gr/spiros/Dsc03736.jpg http://www.xanthifans.gr/spiros/Dsc03740.jpg http://www.xanthifans.gr/spiros/Dsc03723.jpg http://www.xanthifans.gr/spiros/Dsc03724.jpg opoios to vlepei na to ftinei kiolas mhn moy to matiaksei etsi :( :) :rolleyes: :p :cool: :alien: :!: :w00t: skorda skorda makria apo to kako mati pantos to leyko esoteriko einai teleio ama paragkilei kaneistora na to skeytei sovara na to valei exo eixa amfibolia alla tora eimai sigoyros paei trela kai me to mayro :) aaa einai ligo vromiko alla molis moy to eferan oi goneis mou apo xanthi kai logiko na exei kana zoyzoyni pano ps oi fotos travixtikan sto kaytatzoglio sthn thessalonikh Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftpap Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Πολύ ωραίο karlbarks καλοτάξιδο και βλέπω πινακιδες απο τη πρωτη μερα οχι σαν και μας τους Αθηναίους :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 tis pinakides tis eixa mia vdomada prin erthei to amaksi me to poy esteilan ta xartia sthn antiprosopia thn epomenh eixa pinakides xanthi vlepeis :) enas logos poy den ithela na paro pinakides apo thn thessalonikh (ase pou sthn telikh tha htan komotinhs) Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mainos Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 http://www.c4.as.ro/pics/int/altele/int_20.jpg edo les ? kai esy to ksiloses den rotoyses prota edo ama exeis ipomonh tha koitakso ayrio kai tha soy po ektos ama me prolabei kanenas allos . opote exei kalos Ναι KarlBrks αυτο το κουμπακι με τον καθρεπτη ελεγα. Τελικα παιδια ησυχασα που και τα δικα σας δεν αναβουν μονο που τωρα εχω μερικα κλιψακια τσακισμενα στην προσπαθεια να το ανοιξω.Αυτες τις μ.....κιες κανω και θα χαλασω το αμαξι μονος μου. Παράθεση C4 COUPE 1,6 VTR Pack Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 kai emena den anavei lampaki :) na aytes tis m...kies kaneis kai tha xalaseis to amaksi monos soy :P Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mainos Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Για τον φιλο enginekiller , εχω κανει 3 ζυγοσταθμισεις και 1 ευθυγραμμιση στα κεντρικα (χωρις χρεωση)και τζιφος. Πηγα εξω πληρωσα 40 ευρω και εκανα και τα δυο.Ζυγοσταθμιση εκανα πανω στο αμαξι σηκωνοντας καθε ροδα στον αερα(παιρνει ολους τους τζογους) . μετα εβαλα με μπογια σημαδακι για να ξαναμπαινουν στο ιδιο σημειο. Η ευθυγραμμιση μου ισιοσε και το τιμονι που ειχαν στραβωσει στην αντιπρ. και το κραταγα στραβα για να πηγαινει ισια. Συμπερασμα αμα πληρωσεις θα κανεις δουλεια. Στην αντιπρ. βαριουνται 'η τα μηχανηματα τους θελουν σεταρισμα γιατι ειναι ηλεκτρονικα. Παντως ακομα φευγει δεξια πολυ λιγο και μου ειπε ο τυπος οτι φταινε τα λαστιχα. δεν στριβει το τιμονι αλλα τραβαει-φευγει δεξια με το τιμονι ακινητο. Το εχω ξανα ακουσει και στη honda για τα type R αυτο για τα λαστιχα.Αυριο ισως παω στον Ν.Κοσμο που λενε οτι ειναι ο καλυτερος στην Αθηνα. Και τωρα μια απορια. Τα δισκοφρενα τα μπροστινα ειναι τροχισμενα απο την επανω μερια προς τα μεσα στο σημειο που ειναι οι αεραγωγοι σε ενα σημειο το καθενα. Κατι σαν ζυγοσταθμιση μου φερνει. Μου ειπαν οτι τα αλλαξαν, λογο τρεμουλου στα φρενα.Τα παλια ειχαν στραβωσει δηλ. και βαλαν καινουργια αλλα ειναι ετσι. Εχει δει κανεις ξανα δισκοφρενα τροχισμενα στην κορυφη??? Παράθεση C4 COUPE 1,6 VTR Pack Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mainos Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Εσυ ρε Karlbarks πως θα το κοιταζες αφου σημερα το παρελαβες ? Πρωτη μερα και θα σε προβληματισουμε με τα λαμπακια μας ? Παρτο και κανε καμια βολτα. ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ.... :D :D :D Παράθεση C4 COUPE 1,6 VTR Pack Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 αντε σπυρο , φερτο να το δουμε με ενα τριτο ματι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Με την ευκαιρία των φωτογραφιών του Κarlbark, τί θα λέγατε να ανεβάζαμε όλοι 1 φωτογραφία απο τα C4 μας?:w00t: Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 ΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ θα λαγκαρει ολο το myphone........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony78 Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Tony78 μαλλον του τα χωνεις καλα ,γιατι εγω που το ψιλοανοιγω καμια φορα σε πολη και παντα με κλιματισμο δεν καιω πανω απο 9,5 λ/100. Μηπως στα φαναρια ξεκινας σχετικα γρηγορα ? Στις επιταχυνσεις ειναι που καιει τα πολλα. Γρήγορα να ξεκινάω δεν θα το έλεγα, αφού τις περισσότερες φορές ξεκινώ και ακούω κόρνες :D Θα έλεγα ότι το πάω συντηρητικά, μέσα στην πόλη προσπαθώ να το κρατάω από τις 1800 μέχρι τις 3500-4000 στρ/λεπτό. Ούτε θα έλεγα ότι επιταχύνω απότομα (τουλάχιστον όχι τις περισσότερες φορές). Λέω να πάω να κάνω κάνα check. κάποιος είχε πει ότι είναι κρίμα να κάνουμε σε καινούριο αυτοκίνητο ευθυγράμμιση.γιατί; θέλω να του κάνω στα 10Κ... θέλω επίσης να ρωτήσω ενδεικτικά πόσο κοστίζει μία ευθυγράμμιση-ζυγοσταθμιση...; Εγώ που ζήτησα να μου κάνουν στον 1ο έλεγχο (στα 2.000 χλμ), μου το πέρασαν στην εγγύηση. Σε ευθυγραμμισά είναι πάνω κάτω 60 ευρώ Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts