Jump to content

[CAR] Citroen C4

SKALP
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στα Bi-Xenon ΔΕΝ αναβουν οι λαμπες αλογονου (αυτος ειναι ο λογος που τα ονομασαν bi-xenon)!!!!! Αν αναβουν οι αλογονου (αρα μιλαμε για απλα xenon) τοτε καποια μικρο-απατη παιζει... Οι αλογονου θα επρεπε να αναβουν μονο στο σινιαλο! ;)

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

http://www.carlist.com/autoglossary/autoglossary_44.html

Bi-xenon headlamps are a xenon headlamp which uses a single xenon lamp to produce both the high beam and the low beam. The full light beam is used to produce the high beam, while the low beam is produced by moving a shutter between the bulb and the lens, thus blocking off a portion of the light.

Αρα το C4 έχει όντως bi-xenon (οπως είπε ο leftpap), απο τη στιγμή που έχει μόνο μια λαμπα xenon, της οποίας η δέσμη σηκώνεται όταν βάζουμε τη μεγάλη σκάλα ("υποβοηθούμενη" ας πούμε, απο μια λάμπα αλογόνου) ...

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

ηρθα και εγω απο τισ διακοπες μου καλοριζικα και σκορδα στα ματια τους σε οσους οσο ελειπα πηραν c4 , για τον touchdown να δωσεις την ασφαλεια για αυτο τιν πληρωνεις εαν η ζημια ειναι μικρη μπορει και να μην ασχοληθει καν ο αλλος να το φτιαξει

agiorgitis, καλοταξιδο φιλε μου και καλα χιλιομετρα.

ToucHDowN, αφου εχεις προστασια bonuς malus, μην το σκεφτεσε. Ασε την ασφαλιστικη να πληρωσει. Οχι οτι σημαινει και τιποτα σοβαρο το b.m...

Tωρα για τα ξενον, εγω ειναι ευχαριστημενος απο το υψος της δεσμης. Δεν τα αναβω και πολυ βεβαια, ειναι και καλοκαιρι ακομα.(αργει να νυχτωσει)

Μεσα στην πολη πιο πολυ κινουμαι με τα ομιχλης μονο. Σκεφτομαι οτι αν καει η μια ξενον ποιος πληρωνει... :D

agiorgitis, καλοταξιδο φιλε μου και καλα χιλιομετρα.

ToucHDowN, αφου εχεις προστασια bonuς malus, μην το σκεφτεσε. Ασε την ασφαλιστικη να πληρωσει. Οχι οτι σημαινει και τιποτα σοβαρο το b.m...

Tωρα για τα ξενον, εγω ειναι ευχαριστημενος απο το υψος της δεσμης. Δεν τα αναβω και πολυ βεβαια, ειναι και καλοκαιρι ακομα.(αργει να νυχτωσει)

Μεσα στην πολη πιο πολυ κινουμαι με τα ομιχλης μονο. Σκεφτομαι οτι αν καει η μια ξενον ποιος πληρωνει... :D

Φιλε ToucHDowN κι εγω οσο το προσεχα ολο κατι γινοταν. Δεν ξερω αν ειπα οτι εγδαρα ΜΟΝΟΣ μου το πισω φτερο μπαινοντας στο παρκιν :mad: :cry: :wacko: ...

Ακομα το ιδιο το προσεχω ομως :)

Φιλε enginekiller, για να μπουν τα ξενον δεν ειναι μονο ν΄αλλαξεις τις λαμπες. Τα ξενον θελουν αλλο ρευμα μετασχηματιστες (ας τα πει καποιος ΠΙΟ ειδικος...)

Για τη χρονικη διαρκεια των φολοου μι (ωραιο το αγγλικο μου?) ο,τι ρυθμισεις απο το μενου εχει να κανει και με τις δυο περιπτωσεις. (στο σβησιμο και στο τηλεχειριστηριο).

Σήμερα έγινε ο πρωτος ελεγχος στην αντιπροσωπεία. Ολα εντάξει με το αυτοκινητο. Για τα αμορτισερ μου ειπαν οτι τα λαδωσαν :lol: και δεν θα ακουγεται το τριξιμο τοσο πολυ, αν δεν σταματησει μεχρι τα 10000 θα μου

τα αλλαξουν γιατι οπως μου ειπαν θα εχουν βγει αντικαταστασης επειδη

εχει παρουσιαστει και σε αλλα (τιποτα που δεν ξερουμε δηλαδη).

Αυτο που με εκνευρισε ηταν οτι μου μηδενισαν τους υπολογιστες ταξιδιου

τον εναν τον ειχα μάλιστα απο τη αρχη, φαινεται το βαλαν στον υπολογιστη

και πατησαν κανενα reset. για την ιστορια η καταναλωση στα 1600 πρωτα χιλιομετρα ηταν 8,2 lt/100 km !! με χρηση 30% πολη 70 % εκτος περιπου και τις στροφές απο 2200-4000 .πρεπει να ειναι ρεκορ για διλιτρο.

Φιλε enginekiller, για να μπουν τα ξενον δεν ειναι μονο ν΄αλλαξεις τις λαμπες. Τα ξενον θελουν αλλο ρευμα μετασχηματιστες (ας τα πει καποιος ΠΙΟ ειδικος...)

Για τη χρονικη διαρκεια των φολοου μι (ωραιο το αγγλικο μου?) ο,τι ρυθμισεις απο το μενου εχει να κανει και με τις δυο περιπτωσεις. (στο σβησιμο και στο τηλεχειριστηριο).

Γαμωτο εμενα αλλαζει μονο η μια!!! :mad:

Ευχαριστώ ΜΡΟΜΡΙΟ, να 'σαι καλά!

Όσο για τα 1360 ευρώ, αυτή είναι η τιμή αν τα βάλεις σαν έξτρα όταν παραγγέλνεις το αυτοκίνητο. Λογικά αν τα βάλεις μετά στο συνεργείο θα πανε αρκετά παραπάνω... Άσε τις μετατροπές και το "κόψε-ράψε" για να τα βάλουν...

Καλορίζικο το νέο C4 της παρέας (agiorgitis).

Να επανέλθω στο θέμα για τα αμορτισερ, τα οποία μου άλλαξαν την Παρασκευή. Έχω κάνει περίπου 250χλμ. με τα νέα αμορτισέρ και μέσα στην πόλη αλλά και σε ανοιχτό δρόμο, καθώς και με άτομα πίσω. Κανένας ήχος, κανένα τρίξιμο πλέον. Μάλιστα έχω την αίσθηση πως έχω πλέον και κάλύτερο κράτημα στις στροφές, μπορεί βέβαια να είναι η ιδέα μου γιατί είχα τα άτομα πίσω και το αμάξι ήταν καθισμένο.

Ήθελα να ρωτήσω και κάτι ακόμα σχετικά με τον ημερήσιο χιλιομετρητή (trip) που βρισκεται στο κεντρικό καντράν. Έχω παρατηρήσει ότι μηδενίζει μόνος του στα 2.000 χλμ. Το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος; Είναι φυσιολογικό; Στην αντιπροσωπεία που ρώτησα παλίοτερα δεν ήξεραν κατι.

prepei me kapoion tropo na mazepsoyme kai mia lista me poios exei 3thiro poios 5thiro kibika kai tetoia etsi gia statistika ti lete ?

mia idea poy molis moy irthe sto mialo einai na grapsoyme olloi ti exoyme kato sthn ipografh opos ekana ego trora . an exete kamia idea akoma akomh kalitera

Guys, είχα σκεφτεί να προσθέσω μια δημοσκόπηση για να μπορέσετε να "δηλώσετε" ποια έκδοση έχετε, αλλά απ' ότι βλέπω στο site της Citroen, οι διαθέσιμες εκδόσεις είναι 15, ενώ ο μέγιστος αριθμός επιλογών της δημοσκόπησης είναι 10... :(

Οπότε αν θέλετε, μπορείτε να κάνετε την καταγραφή με τον πατροπαράδοτο "μπακάλικο" (:p) τρόπο και κάποιος να μαζέψει τα συγκεντρωτικά...

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

basika 12 einai oi ekdoseis

HATCHBACK

1,4 s

1,4 SX

1,4 SX Pack

1,6 SX

1,6 SX Pack

1,6 exclusive

COUPE

1,4 xt

1,4 VTR

1,6 VTR

1,6 VTR Pack

1,6 VTS

2,0 VTS

ego leo na vgaloyme ta 1,4 xt kai 1,4 s kai na ksekinaei apo to 1,4 SX kai to 1,4 VTR

etsi kai alios apo oso gnorizo o katoteros edo mesa eimai ego me to 1,4SX

seventh_heaven kanto etsi einai me 10 epiloges .

y/g

An kapoios katoxos C4 xt h s thigetai na to pei na min to kanoyme :)

Εγω το εχω ουτως η αλλως στη υπογραφη μου. Για τα αμορτισερ πηγα και ρωτησα εγω σημερα αν τα αλαλζουν αν παρατηρηθει θορυβος και μου ειπαν οχι τα αλλαζουν αφου τα πανε για μετρηση στα κεντρικα!!!!!

Φιλε ToucHDowN κι εγω οσο το προσεχα ολο κατι γινοταν. Δεν ξερω αν ειπα οτι εγδαρα ΜΟΝΟΣ μου το πισω φτερο μπαινοντας στο παρκιν :mad: :cry: :wacko: ...

Ακομα το ιδιο το προσεχω ομως :)

Τέλειωσε κι αυτή η περιπέτεια σήμερα.

Σε μισή ώρα είχα τελειώσει. Κάλεσα την ASPIS help, σε 15' λεπτά ήρθε ένας τύπος από την Europe Assistance, έκανε αυτοψία στο αυτοκίνητό μου, τυπικές ερωτήσεις και έφυγε.

Όσο για το νέο poll, βάλτε ένα ακόμα C4 1,6 vts (black).

http://www.mathiteio.com/mats/citroen_c4_6(small).jpg

Έχω παρατηρήσει ότι μηδενίζει μόνος του στα 2.000 χλμ. Το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος; Είναι φυσιολογικό; Στην αντιπροσωπεία που ρώτησα παλίοτερα δεν ήξεραν κατι.

Nαι και σε εμενα μηδενιζει στα 2000 το trip, οπως επισης δεν ηξεραν οτι ειναι 2000 και μου ελεγαν οτι μηδενιζει στα 1000 .

COUPE 1,6 VTR PACK ασημί

C4 COUPE 1,6 VTR Pack

1.6 exclusive*, μαύρο

ΥΣ: Karlbark, καλύτερα γράψε κάπου πρόχειρα ότι έχει ο καθένας μας, και μόλις γράψουμε όλοι κάνε ένα πόστ με μια -τεράστια :D -λίστα...

edit:

*προφέρεται "εξκλουσίβ"! Ή είμαστε ευρωπαίοι ή δεν είμαστε!:lol:

kastle εσενα τα μετρησαν τα αμορτισερ πριν τα αλλαξουν;; στο κατω κατω δεν υπηρχε προβλημα με την αποδοση τους αλλα με το θορυβο οποτε τι μου ειπαν οτι τα μετρανε στα κεντρικα πριν τα αλλαξουν;;;;;;;

ok man tha to kano pantos paizoyn pola mayra apo oso vlepo kai ego nomiza oti den tha eixe pola kai oloi tha pernane to gri fer

patos o seventh_heaven as kanei th dimoskopish , na yparxei . kai gia toys kainoyrioys

aaaaaaaaaa kai kati allo gia irema oloi pack kai pack ti einai stragalia kai ta vazate :P

ego den ta evala epeidh den ithela me tpt veloydina kathismata sto car moy kai fobomoyna ligo toys aytomatoys provoleis kai ialokatharistires . :)

kastle εσενα τα μετρησαν τα αμορτισερ πριν τα αλλαξουν;; στο κατω κατω δεν υπηρχε προβλημα με την αποδοση τους αλλα με το θορυβο οποτε τι μου ειπαν οτι τα μετρανε στα κεντρικα πριν τα αλλαξουν;;;;;;;

Μόνο τα άκουσαν και μου τα άλλαξαν άμεσα και στην εγγύηση χωρίς παραπάνω ψάξιμο. Απλά ο υπεύθυνος του συνεργείου μου είπε ότι έχουν μετρήσει μετά την αλλαγή κάποια από τα παλιά αμορτισέρ και είναι ΟΚ απο απόδοση, το μόνο πρόβλημα είναι ο θόρυβος.

Με την ευκαιρία, το δικό μου είναι C4 hatchback 1.6 SX gris fer