leftpap Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Διακόπτη ρύθμισης έχουν μονο τα φώτα αλογόνου. Τα φώτα xenon έχουν αυτόματη ρύθμιση, και για αυτό δεν έχουν κάν διακόπτη... Το θέμα είναι πώς θα ρυθμιστούν πιο πάνω... καλοτάξιδο και απο μένα agiorgitis. Οπως είπες τα xenon ρυθμίζονται αυτόματα σε ολα τα αυτοκίνητα. Υπάρχουν αισθητήρες στις μπροσινές αναρτήσεις συνήθως στα ψαλίδια και βλέπουν την κλίση του αμαξώματος και ανάλογα ρυθμίζουν το ύψος της δέσμης. Γι' αυτό θα προσέξεις στις εντονες ανωμαλίες του δρόμου τα φώτα χοροπηδάνε σα ξεχαρβαλωμένα :w00t: Η αυτορύθμιση γίνεται γιατί είναι πολύ δυνατά και αν είναι κακορυθμισμένα θα στραβώνουν τους απεναντι. Τώρα αν γίνεται καμια πονηρή παρέμβαση να εστιαζουν πιο μακρια δεν το γνωρίζω αλλα καλυτερα μη το κανεις θα ενοχλεις τους αλλους οδηγους . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Σήμερα τελικά περέλαβα και το δικό μου, όλα καλα... Έμαθα βέβαια και 2 πράγματα: 1)Το exclusive έρχεται με λάστιχα Michelin Pilot Exalto, και όχι με τα απλά Energy (αφού έτσι κι αλλιώς τα Energy δεν βγαίνουν σε 17") 2)Για έναν περίεργο λόγο μου είχε μείνει η αγγλική προφορά της λέξης exclusive, και όχι η γαλλική :p Τony78, μην ξεχνάς οτι μπορεί ανάμεσα μας να είναι και αντιπρόσωποι άλλων αυτοκινήτων... Καλοτάξιδο φίλε μου (κ όχι καλορίζικο,δε θέλουμε να σου ριζώσει και να μην κινείται :p :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Διακόπτη ρύθμισης έχουν μονο τα φώτα αλογόνου. Τα φώτα xenon έχουν αυτόματη ρύθμιση, και για αυτό δεν έχουν κάν διακόπτη... Το θέμα είναι πώς θα ρυθμιστούν πιο πάνω... Σε ολα τα αμαξια τα φωτα ρυθμιζονται και μεσα απο την μηχανη... μην σε ανησυχει. Πανε στο σερβις και πες τους να τα σηκωσουν 1-2 κλικ και δες αν σου κανει. Παντως πολλα μα παρα πολλα αμαξια απο το εργοστασιο ερχονται με πολυ χαμηλωμενα φωτα. Θυμαμαι οταν ειχα πρωτοπαρει την Merc μου, το πρωτο βραδυ θα καρφωνομουν σε επαρχιακο αφωτιστο δρομο (εχε χαρη που τον ηξερα και με κλειστα τα ματια) γιατι εριχναν φως, στο ανωτερο σημειο ρυθμισης, στα 10 μετρα.... = τιποτα. Πηγα και τους ειπα να τα σκωσουν 2 κλικ και τωρα ειναι κομπλε. Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Καλά,η sportscoupe έρχεται με αυτόματη ρύθμιση προβολέων??Έβαλες xenon? Άσχετο αλλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToucHDowN Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Αγαπητοί φίλοι, Το τράκαρα...... Οδηγώ 13 χρόνια και δεν έχω προκαλέσει γρατσουνιά. Ποτέ! Σήμερα ήμουν σε μια κοινωνική εκδήλωση, παρκαρίσμένος σε μια αλάνα. Πολύς κόσμος, διπλοπαρκαρισμένα πίσω μου ( σε ευθεία), και όπως κάνω όπισθεν να ξεπαρκάρω και να φύγω, βρίσκω μια BMW παλιά (δεν ξέρω το μοντέλο), με τον "κόλο" μου, πάνω από τον πίσω δεξί τροχό του. Με το που κατεβαίνω, κοιτάω το δικό μου. Έχω δύο γρατσουνιές όλο κι όλο, (σε μέγεθος κηλίδας λαδιού) και βλέπω κάποια κομμάτια να έχουν βγει από τη θέση τους. Ευτυχώς (και τώρα αποδείχτηκε το καλό των πλαστικών μερών των αυτοκινήτων), τα πάτησα, μπήκαν όλα στη θέση τους, δεν υπάρχει σπασμένο ΤΙΠΟΤΑ, δεν φαίνεται ότι χτύπησε το αυτοκίνητο, εκτός από τα δύο γκρι patches που είπα πιο πριν (ούτε κι αυτά φαίνονται αν δεν το προσέξεις). Γυρίζω να δω τι έπαθε ο άλλος (που έλειπε). Το σίδερο στο σημείο που τον χτύπησα ράγισε, και έχει βαθουλωθεί μέσα. Νομίζω ότι γδάρθηκε και λίγο αλλά ίσως και να είναι το δικό μου χρώμα. Φυσικά και αμέσως γύρισα μέσα στο κέντρο που διασκεδάζαμε και έψαξα τον κύριο. Έμεινε κόκκαλο ο άνθρωπος, βγήκε έξω, το είδε, αλλάξαμε στοιχεία και αύριο τώρα πρέπει να δω τι θα κάνω. Το γεγονός ότι δεν την "έκανα" με ελαφρά αλλά πήγα και το βρήκα, μάλλον το εκτίμησε και μου άρχισε τα "έλα αγόρι μου και μη στεναχωριέσαι, και σίδερα είναι" και δώσαμε τα χέρια και φύγαμε. Πέρα από την ανάλυση του γεγονότος που φαντάζομαι θα ακολουθήσει και θα σας δώσω ό,τι λεπτομέρειες θέλετε, θα ήθελα την ΠΟΛΥΤΙΜΗ βοήθειά σας: τι κάνω από δω και πέρα; Να πληρώσω εγώ το φαναρτζίδικο του ανθρώπου Ή να βάλω την ασφαλιστική μου; Αν το πληρώσω εγώ, μπορεί να το πληρώσω διπλάσια και να με εξαπατήσουν. Αν το πω στη ασφαλιστική, δημιουργώ κακό ιστορικό και "χαλάω" το bonus mallus μου. Tsipi04, εσύ που είσαι μέσα στα κόλπα, τι να κάνω;;;;;;; (με φάγανε σήμερα, με φαγανε!!!! και τι ωραίο αυτοκίνητο είναι αυτό, και πω πω αυτοκίνητο, απίστευτο, γα** το μάτι μου μέσα).. ακόμα και αυτός που τράκαρα μου λέει "βρε παιδί μου, όταν ήρθαμε και κατέβηκε ο φίλος μου, είπε: κάτσε να δω λίγο αυτό το C4, ωραίο είναι"..... )... Παράθεση http://www.mathiteio.com/mats/citroen_c4_6(small).jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 toso dinata ton xtipises poy toy ekanes tosh zhmia ? poso les na vgei peripoy h zhmia einai kai BMW eee ego pisteyo na kaleseis thn asfaleia soy sthn telikh ti toys plhronoyme . basika mila me ton asfalisth soy pes toy ti egine kai pes toy na soy pei aytos ti na kaneis dld mipos aksizei na ton plhroseis esy kai oxi h asfaleia . Ego ayto tha ekana poy sthn telikh exo kales sxeseis me ton sfalisth moy kai ton simboyleyomai gia oti xriasto . na skeyteite prin paro to aytokinhto ton peira thlefono na moy pei thn gnomh toy . Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Συμφωνω στο να τον ρωτησεις αν εχεις καλες σχεσεις αλλα αν δεν εχεις πιστευω οτι ισως σε συμφερει να πληρωσεις εσυ γιατι το αυτοκινητο ειναι παλιο οποτε θα ψαξει να βρει μεταχειρισμενο αναταλακτικο αν χρειαστει ή θα ειναι πιο φτηνη η φαναρτζοδουλεια και δε θα χαλασεις το bonus malus σου. Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToucHDowN Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Συμφωνω στο να τον ρωτησεις αν εχεις καλες σχεσεις αλλα αν δεν εχεις πιστευω οτι ισως σε συμφερει να πληρωσεις εσυ γιατι το αυτοκινητο ειναι παλιο οποτε θα ψαξει να βρει μεταχειρισμενο αναταλακτικο αν χρειαστει ή θα ειναι πιο φτηνη η φαναρτζοδουλεια και δε θα χαλασεις το bonus malus σου. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, Βλέπω στο ασφαλιστήριό μου ότι η ασφαλιστική μου μου "δίνει" δύο ζημιές το χρόνο δωρεάν.. δηλαδή δεν επιβαρύνει το bonus malus μου... ίσως γιατί τους δίνω 230 ευρώ το εξάμηνο; Παράθεση http://www.mathiteio.com/mats/citroen_c4_6(small).jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Ρε παιδιά, γιατί τα φώτα αναφέρονται ώς bi-xenon τη στιγμή που η μεσαία σκάλα είναι xenon και η μεγάλη αλογόνου...? Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, Βλέπω στο ασφαλιστήριό μου ότι η ασφαλιστική μου μου "δίνει" δύο ζημιές το χρόνο δωρεάν.. δηλαδή δεν επιβαρύνει το bonus malus μου... ίσως γιατί τους δίνω 230 ευρώ το εξάμηνο; Ακριβώς! Οι περισσότερες ασφάλειες έχουν 2 προστασίες BM τον χρόνο.Και η δική μου έχει (Ασπίς Πρόνοια) οπότε ούτε κατα διάνοια να τα πληρώσεις από την τσέπη σου! Και την επόμενη που θα μπεις στην C φόρα της κι ένα μάτι...εγώ έχω 3! :p Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftpap Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Ρε παιδιά, γιατί τα φώτα αναφέρονται ώς bi-xenon τη στιγμή που η μεσαία σκάλα είναι xenon και η μεγάλη αλογόνου...? επειδη η μεγαλη σκαλα χρησιμοποιει και τα xenon και τους αλογονου μαζι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Δεν λεει κατι αυτο... Στα περισσοτερα αυτοκινητα ετσι γινεται! Στην BMW μας ας πουμε, η μεσσαια σκαλα ειναι xenon η μεγαλη σκαλα ειναι xenon (αρα bixenon) ενω το σινιαλο ειναι αλογονου!! Σε καμια απο αυτες τις περιπτωσεις δεν σβηνει η μεσσαια σκαλα...! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftpap Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Δεν λεει κατι αυτο... Στα περισσοτερα αυτοκινητα ετσι γινεται! Στην BMW μας ας πουμε, η μεσσαια σκαλα ειναι xenon η μεγαλη σκαλα ειναι xenon (αρα bixenon) ενω το σινιαλο ειναι αλογονου!! Σε καμια απο αυτες τις περιπτωσεις δεν σβηνει η μεσσαια σκαλα...! ;) Mπορει να μην ειναι bi-xenon γιατι στη μεγαλη σκαλα θα επρεπε να αλλαζει η ενταση των xenon και δεν εχω προσεξει αν γινεται αυτο ή απλα "προστιθονται" οι αλογονου. η citroen παντως τα λεει "διπλης λειτουργιας κατευθυνόμενα". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 ΔΩΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ C4-ΑΚΗΔΕΣ ...!!! :D Βίντεο με την καινούρια C4 WRC σε ασφάλτινα στροφιλίκια, ENJOY! :yahoo: * To ανέβασα εδώ --> http://media.putfile.com/c4_wrc Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Ακριβώς! Οι περισσότερες ασφάλειες έχουν 2 προστασίες BM τον χρόνο.Και η δική μου έχει (Ασπίς Πρόνοια) οπότε ούτε κατα διάνοια να τα πληρώσεις από την τσέπη σου! Και την επόμενη που θα μπεις στην C φόρα της κι ένα μάτι...εγώ έχω 3! :p Εγω μονο 2 φυλαχτα εχω λες να παθω κατι;;;; :blink: :w00t: Βεβαια εχω και αλλα δυο πανω μου! ;) :D Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Με προβληματίζει πάντως οτι το προσπέκτους λέει "Με διπλή λειτουργία στα φώτα πορείας και στα φώτα διασταύρωσης". Είναι σαν την Πυθεία μου λεει τον χρησμό της! Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony78 Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Ακριβώς! Οι περισσότερες ασφάλειες έχουν 2 προστασίες BM τον χρόνο.Και η δική μου έχει (Ασπίς Πρόνοια) οπότε ούτε κατα διάνοια να τα πληρώσεις από την τσέπη σου! Και την επόμενη που θα μπεις στην C φόρα της κι ένα μάτι...εγώ έχω 3! :p Όντως, δεν λέει να τα πληρώσεις από την τσέπη σου από τη στιγμή που έχεις προστασία Β/Μ. Πήγαινέ το μέσω ασφαλιστικών. Όσο για τα μάτια, εγώ με το που μπήκα για πρώτη φορά μέσα κρέμασα τα "μάτια", τα σταυρουδάκια, τα σκόρδα και όλα τα συναφή αλλά την επόμενη με τράκαραν. Αν είναι να σου κάτσει, θα σου κάτσει. Πάντως από τη μέρα εκείνη άρχισα να πιστεύω στο κακό μάτι. Φίλε touchdown μην στεναχωριέσαι, θα φτιαχτούν όλα και ελπίζω να ξεμπερδέψεις γρήγορα. Ξέρω από πρώτο χέρι τι σημαίνει να τρακάρεις καινούριο αυτοκίνητο (εμένα αν θυμάστε με τράκαραν 23 ώρες (!!!!) αφότου το παρέλαβα. Και δυστυχώς ακόμα δεν έχω ξεμπλέξει :w00t: :w00t: :w00t: . Την Τετάρτη θα το ξαναβάλω στο φανοποιείο να μου ξαναβάψουν το καπό (με τη σύμφωνη γνώμη της αντιπροσωπείας γιατί η βαφή δεν πέτυχε όπως θα θυμάστε :cry: :cry: ) Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony78 Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Με προβληματίζει πάντως οτι το προσπέκτους λέει "Με διπλή λειτουργία στα φώτα πορείας και στα φώτα διασταύρωσης". Είναι σαν την Πυθεία μου λεει τον χρησμό της! Αν έχετε παρατηρήσει, μόλις ανάβουν τα μεγάλα ανασηκώνονται λίγο τα xenon και ανάβουν επιπρόσθετα οι αλογόνου. Το bi-xenon αυτή την έννοια έχει. Δεν θυμάμαι που ακριβώς αλλά είχα διαβάσει κάπου ότι απαγορεύεται η μεγάλη σκάλα, όπως και τα φώτα ομίχλης, να είναι xenon. Δεν λεει κατι αυτο... Στα περισσοτερα αυτοκινητα ετσι γινεται! Στην BMW μας ας πουμε, η μεσσαια σκαλα ειναι xenon η μεγαλη σκαλα ειναι xenon (αρα bixenon) ενω το σινιαλο ειναι αλογονου!! Σε καμια απο αυτες τις περιπτωσεις δεν σβηνει η μεσσαια σκαλα...! ! Ούτε στο C4 σβήνουν τα μεσαία όταν έχεις αναμμένα τα μεγάλα Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToucHDowN Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Ακριβώς! Οι περισσότερες ασφάλειες έχουν 2 προστασίες BM τον χρόνο.Και η δική μου έχει (Ασπίς Πρόνοια) οπότε ούτε κατα διάνοια να τα πληρώσεις από την τσέπη σου! Και την επόμενη που θα μπεις στην C φόρα της κι ένα μάτι...εγώ έχω 3! :p Ευχαριστώ elteo, την ίδια ασφάλεια έχουμε. Για να δούμε τι θα δούμε αύριο. Παράθεση http://www.mathiteio.com/mats/citroen_c4_6(small).jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftpap Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Αν έχετε παρατηρήσει, μόλις ανάβουν τα μεγάλα ανασηκώνονται λίγο τα xenon και ανάβουν επιπρόσθετα οι αλογόνου. Το bi-xenon αυτή την έννοια έχει. Δεν θυμάμαι που ακριβώς αλλά είχα διαβάσει κάπου ότι απαγορεύεται η μεγάλη σκάλα, όπως και τα φώτα ομίχλης, να είναι xenon. Ούτε στο C4 σβήνουν τα μεσαία όταν έχεις αναμμένα τα μεγάλα Αν ανασηκωνονται τα xenon τοτε ειναι bi-xenon. elteo καταπληκτικο το video προς το τελος της επομενης αγωνιστικης χρονιας θα αντικαταστησει το xsara στο WRC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 to videaki katapliktiko exeis kai alla ? poios odigaei o LOEB ? den einai xazoi na riksoyn to C4 sto protathlima akoma afoy h xara ta paei perifima . prota tha stisoyn sosta to C4 kai meta tha to riksoyn na katapliksei :) Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Καλοτάξιδο φίλε μου (κ όχι καλορίζικο,δε θέλουμε να σου ριζώσει και να μην κινείται :p :p ) Ευχαριστώ Justme! Η ευχή σου έπιασε πάντως, και το αυτοκίνητο δεν ρίζωσε! Σε 2 μέρες έκανα 110χλμ.:) 1390χλμ ακόμα...! Αν ανασηκωνονται τα xenon τοτε ειναι bi-xenon. Οκ... Κρίμα όμως που δέν αναφέρεται πουθενά και δημιουργούνται ερωτήματα... Θα έπρεπε κανονικά να το αναφέρει το εγχειρίδιο. Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony78 Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Ευχαριστώ Justme! Η ευχή σου έπιασε πάντως, και το αυτοκίνητο δεν ρίζωσε! Σε 2 μέρες έκανα 110χλμ.:) 1390χλμ ακόμα...! Οκ... Κρίμα όμως που δέν αναφέρεται πουθενά και δημιουργούνται ερωτήματα... Θα έπρεπε κανονικά να το αναφέρει το εγχειρίδιο. Ίσως θα έπρεπε να το αναφέρει. Πάντως τα φώτα είναι bi-xenon. Αν έχοντας αναμμένα τα μεσαία τραβήξεις ελάχιστα το μοχλό προς το μέρος σου κάνει σινιάλο με τα αλογόνου. Αν τον τραβήξεις μέχρι τέρμα μένει αναμμένο το σινιάλο και ανασηκώνονται τα xenon της μεσαίας σκάλας. Οπότε τα φώτα είναι bi-xenon και ανάβουν και τα αλογόνου όταν κάποιος έχει τα μεγάλα αναμμένα. Δεν ξέρω τώρα αν ξέμπλεξα την κατάσταση ή την έμπλεξα περισσότερο :confused: :confused: :D :D . Πάντως στις εκδόσεις VTS και Exclusive τα φώτα είναι bi-xenon σίγουρα! Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Αυτο που μου τη σπαει στο c4(ισως και το μοναδικο) ειναι η απιστευτα χαμηλη στο μπροστα μερος ποτηροθηκη!!!!!!!!!!! Καθε φορα παιρνω ενα μπουκαλακι μαζι μου και ενω ταιριαζει τελεια σε καθε φρεναρισμα λιγο πιο αποτομο πεφτει μπροστα!!!!!! Αντε να πεις να βαλεις και κανα σεικερ εκει!!!!! 2 εκατοστα πιο ψηλο δεν μπορουσαν να το κανουν;;;;;;;;;; Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mainos Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 σε καθε φρεναρισμα λιγο πιο αποτομο πεφτει μπροστα!!!!!! Αντε να πεις να βαλεις και κανα σεικερ εκει!!!!! 2 εκατοστα πιο ψηλο δεν μπορουσαν να το κανουν;;;;;;;;;; ΣΩΣΤΟΣ !!! :cool: Παράθεση C4 COUPE 1,6 VTR Pack Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts