PaNtErAz Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Επιτελους το παρηγγειλα! C4 1600 SX Pack+ αισθητηρες παρκαρισματος πισω σε μπλε oriental. Επλιζω μονο να μου ερθει πριν τις 29 Αυγουστου που θα φυγω(χλωμο το κοβω) και επλιζω και το χρωμα να ειναι ωραιο γιατι το εχω δει μονο σε χαρτι. Ελπιζω να μη βγει κανα φλωρικο γαλαζιο! Δυστυχως τα μονα διαθεσιμα ηταν μαυρο, ασημι και αυτο. Οσο για τους αισθητηρες μπροστα ο πωλητης φαγωθηκε οτι δεν μπαινουν στο c4 αλλα στο c5. ama deis sto filadio ths citoen me ton eksoplismo to leei ksekathara ston exoplismo odigishs gia extra aisthhthres mprosta kai piso mono sto sx-pack omos oxi sto sx na rotiso kai ego podia exei to C4 kato apo thn mhxanh ? Παράθεση :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftpap Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 -το οτι το ενα εχει 4 αστερια και το αλλο 5 δεν σημαινει οτι δεν μπορει να εχει καλυτερη στρεπτικη ακαμψια...........μην βαζουμε σαν αμεση συνεπαγωγη αυτα τα δυο χαρακτηριστικα........ -τα φρενα του C4 ειναι απο τα καλυτερα και σε αισθηση και σε αποδοση , κανεις δεν ειπε το αντιθετο. δεν θα μπω στη διαδικασια : ξερεις το ενα εχει τοσα μετρα ακινητοποιησης το αλλο εχει τοσα..... δεν προκειτε να βγουν ασφαλη συμπερασματα. -οσο αναφορα για την πισω αναρτηση : θα ελεγα οτι εχει καλυτερη ανεση αναρτησης και αυτο παλι για τις εγκαρσιες ανωμαλιες που ειναι το κυριο μειονεκτημα του ημιακαμπτου αξονα. απο εκει και μετα , σε θεμα κρατηματος παιζουν και πολλα αλλα ρολο. -για χωρο αποσκευων τα ειπαμε και θα τα ξαναπουμε για να εμπεδωθει : το λιφτμπακ εχει κατω απο 300 λιτρα χωρο αποσκευων σε αντιθεση με το σενταν που εχει πανω απο 400. οσο αναφορα για τους εσωτερικους χωρους , πλεον ετσι οπως εχει καταντησει η μικρομεσαια κατηγορια ολα ειναι πανω κατω στα ιδια επιπεδα. μικρες ειναι οι διαφορες μεταξυ τους. -μην βλεπεις τις τυποποιημενες μετρησεις της εταιριας σε θεματα καταναλωσης. σπανια αντικατοπτριζονται αληθινα για να μην πω ποτε.... -η ομορφια ειναι υποκειμενικο θεμα Υ.Γ αφου σε πολλα θεματα σχεδον ολοι συμφωνουμε, γιατι στην τελικη διαφωνουμε??? Δεν είπα οτι τα αστέρια που δίνει το ΝCAP αφορούν την στρεπτική ακαμψία αλλα την παθητική ασφάλεια, όμως καλύτερο πλαίσιο είναι και αυτό που προστατεύει καλύτερα τους επιβάτες οχι μόνο το πιο άκαμπτο. τώρα που βρήκε ο enginekiller καλυτερο το πλαίσιο του mazda 3 και υπολοιπα που αναφερθηκε δικο του θεμα. Οσο αφορά την αναρτηση συμφωνω οτι για την οδική συμπεριφορα παιζουν και πολλα αλλα ρόλο ομως ο ημιακαμπτος δεν υστερει μονο στην ανεση σε σχεση με την αναρτηση πολλαπλων συνδεσμων. Για τους χωρους ναι, αν παρει καποιος την μεζουρα και μετρησει μικροδιαφορες θα βρει, ομως το θεμα ειναι και τι αισθηση σου δινει το αυτοκινητο. και τι να εμπιστευθούμε για τις καταναλωσεις; ποσο βαρύ ειναι το ποδι του δοκιμαστη του περιοδικου ή ποση κινηση ειχε τη μερα που δοκιμασε το ενα αυτοκινητο και ποσο την αλλη; αυτο για να ειναι αναξιοπιστο. προτιμω τις τυποποιημενες τουλαχιστον δειχνουν περιπου τις διαφορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 :D Επιτελους το παρηγγειλα! C4 1600 SX Pack+ αισθητηρες παρκαρισματος πισω σε μπλε oriental. Επλιζω μονο να μου ερθει πριν τις 29 Αυγουστου που θα φυγω(χλωμο το κοβω) και επλιζω και το χρωμα να ειναι ωραιο γιατι το εχω δει μονο σε χαρτι. Ελπιζω να μη βγει κανα φλωρικο γαλαζιο! Δυστυχως τα μονα διαθεσιμα ηταν μαυρο, ασημι και αυτο. Οσο για τους αισθητηρες μπροστα ο πωλητης φαγωθηκε οτι δεν μπαινουν στο c4 αλλα στο c5. Για αυτο που λες για το θερμ. ειναι το δεξια το μεγαλο το μικροτερο διπλα του τι ειναι; Kαλορίζικο και απαραίτητα να διαβάσεις το manual! *Μετά από πολύ καιρό αναζήτησης και από το σίγουρο Focus κατέληξες στο C...χε χε! :p Ελπίζω σε λίγες ερωτήσεις στο 4Τ forum...και δη στο citroen forum... :cool: :p Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Thanks ολους για τα καλοριζικα και για τη βοηθεια τους να επιλεξω αυτοκινητο και για τις απαντησεις τους στις ερωτησεις μου! Ναι ειδες μετα τα προβληματα της ford και του focus ειπα να παρω κατι πανω κατω το ιδιο καλο αλλα πιο αξιοπιστο(ετσι πιστεω τουλαχιστον). Κανα προβληματακι εχει βγαλει σε κανεναν τελικα; Το θερμομετρο διπλα σε αυτο της θερμοκρασιας κινητηρα τι ειναι τελικα και ποια εη φυσιολογικη ενδειξη; Θερμοκρασια λαδιων; Ξερει κανεις τελικα το φαρδος της σιδερενιας ζαντας που εχει πανω; Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Καλορίζικο. Σε πόσες μέρες σου είπαν οτι θα έρθει? Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 Μου ειπε σε 15 μερες και κανω προσευχες ολη την ωρα γιατι εγω θα φυγω σε 13 και θα χρειαστει να ξανακατεβω για να το παρω! :mad: Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaNtErAz Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 15 meres kai eisai stin Patra??? Edw Xanthi giati mou eipan 10 meres (ergasimes)? Παράθεση :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToucHDowN Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 Και μια ερώτηση, έχω την exclusive έκδοση, όταν κάνω check δεν αναφέρει κάτι για πίεση ελαστικών. Ένδειξη βγάζει μόνο όταν υπάρχει πρόβλημα; Ακριβώς! Όπου ο υπολογιστής έχει να αναφέρει status ok, δεν το αναφέρει και η Διάγνωση περνά στο επόμενο τεστ. Όπου βρει πρόβλημα στο λέει. Εξαίρεση αποτελούν οι αναφορές για τις ενέργειες που ο "πιλότος" σεττάρει μόνος του (όπως activate/deactive headlamps kai wipers ktl ktl) στο status of functions command στο kentriko MFD ..( Multi Function Display)...... :) Παράθεση http://www.mathiteio.com/mats/citroen_c4_6(small).jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 Περασα σημερα απο τον πωλητη και τον πιεσα για την αλλη Παρασκευη. Το θεμα δεν ειναι ποσα σου ειπαν φιλε μου αλλα ποτε θα ερθει πραγματικα. Ξερει κανενας αν η εκδοσεις εξοπλισμου που εχουν ιδιες διαστασεις στο C4 δηλαδη 205/55/16 εχουν ακριβως τα ιδια λαστιχα. Γιατι πριν λιγες μερες ειχα δει ενα αλλο και νομιζα οτι ειχε διαφορετικα σε σχεση με αυτα που ειδα σημερα. Ο πωλητης δεν ηξερε. Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpap Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 Ακριβώς! Όπου ο υπολογιστής έχει να αναφέρει status ok, δεν το αναφέρει και η Διάγνωση περνά στο επόμενο τεστ. Όπου βρει πρόβλημα στο λέει. Εξαίρεση αποτελούν οι αναφορές για τις ενέργειες που ο "πιλότος" σεττάρει μόνος του (όπως activate/deactive headlamps kai wipers ktl ktl) στο status of functions command στο kentriko MFD ..( Multi Function Display)...... :) ΟΚ, ευχαριστώ. Λίγο άσχετο, έχω κάνει 2500 km, και έχω κατανάλωση 10 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, θα μειωθεί και άλλο η κατανάλωση; (γιατί η μέση κατανάλωση μειώνονταν όσο στρώνονταν ο κινητήρας) Από βδομάδα θέλω να βάλω άζωτο στα λάστιχα και ήθελα να δω αν επηρεάζει την κατανάλωση του αυτοκινήτου. Παράθεση Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be RUNNING AROUND IN DARKENED ROOMS, MUNCHING MAGIC PILLS and listening to REPETITIVE ELECTRONIC MUSIC." Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony78 Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 αφου σε πολλα θεματα σχεδον ολοι συμφωνουμε, γιατι στην τελικη διαφωνουμε??? Αυτό πιστεύω ότι είναι και το ζουμί της υπόθεσης. Σε γενικές γραμμές όλοι συμφωνούμε ότι το C4 είναι όντως ένα πολύ καλό αυτοκίνητο. Οι διαφωνίες, βέβαια, δεν είναι πάντα κακό να γίνονται γιατί έτσι μαθαίνουμε όλοι μας κάποια πράγματα παραπάνω. P.S.: Popolare, δεν βιάστηκα να σε κατηγορήσω. Απλώς διαπιστώνω (απ'όλο το thread) ότι κρατάς μια επιφυλακτική (αν όχι αρνητική) στάση απέναντι στο C4. Ίσως κάνω λάθος, ίσως σε παρεξήγησα, ίσως..... Τεσπα, δεν είχα πρόθεση ούτε να σε μειώσω, ούτε να σε κατηγορήσω, ούτε να έρθουμε σε αντιπαράθεση. Πιστεύω πως αν γινόταν (υποθετικά) να έχεις το C4 για μια εβδομάδα από το πρωί μέχρι το βράδυ θα αναθεωρούσες πολλές από τις απόψεις σου περί αυτοκινήτων στη μικρομεσαία κατηγορία. Πάντα φιλικά. Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony78 Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 Μου ειπε σε 15 μερες και κανω προσευχες ολη την ωρα γιατι εγω θα φυγω σε 13 και θα χρειαστει να ξανακατεβω για να το παρω! :mad: Μακάρι να το έχεις πριν φύγεις φίλε. Πάντως κι εμένα μου είπε ο πωλητής σε 30 μέρες από την ημέρα που το παρήγγειλα και μου ήρθε σε 109!!!!!. Τελοσπάντων, όταν με το καλό το πάρεις θα ξεχάσεις αμέσως την αναμονή (η οποία παρεπιμπτόντως είναι γλυκιά...). Καλορίζικο και καλοτάξιδο προκαταβολικά Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 ...τέτοια να του λες... Το δικό μου ήταν ετοιμοπαράδοτο και το είχα σε 5 εργάσιμες...απ' ότι θυμάμαι! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftpap Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 ΟΚ, ευχαριστώ. Λίγο άσχετο, έχω κάνει 2500 km, και έχω κατανάλωση 10 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, θα μειωθεί και άλλο η κατανάλωση; (γιατί η μέση κατανάλωση μειώνονταν όσο στρώνονταν ο κινητήρας) Από βδομάδα θέλω να βάλω άζωτο στα λάστιχα και ήθελα να δω αν επηρεάζει την κατανάλωση του αυτοκινήτου. O κινητήρας σου ειναι στο τέλος του στρωσίματος πια μην περιμενεις βελτιωση στην καταναλωση. Ουτε το αζωτο βοηθαει στην καταναλωση μονο στην φθορα των ελαστικων μπορει και αυτο σε περιπτωση που τα "σκιζεις" και ανεβαζουν ψηλές θερμοκρασιες. Παντως η καταναλωση σου ειναι υψηλη για στρωσιμο μπορεις να πεις κινητηρα, που κυκλοφορεις και περιπου στυλ οδηγησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 Αυτό πιστεύω ότι είναι και το ζουμί της υπόθεσης. Σε γενικές γραμμές όλοι συμφωνούμε ότι το C4 είναι όντως ένα πολύ καλό αυτοκίνητο. Οι διαφωνίες, βέβαια, δεν είναι πάντα κακό να γίνονται γιατί έτσι μαθαίνουμε όλοι μας κάποια πράγματα παραπάνω. P.S.: Popolare, δεν βιάστηκα να σε κατηγορήσω. Απλώς διαπιστώνω (απ'όλο το thread) ότι κρατάς μια επιφυλακτική (αν όχι αρνητική) στάση απέναντι στο C4. Ίσως κάνω λάθος, ίσως σε παρεξήγησα, ίσως..... Τεσπα, δεν είχα πρόθεση ούτε να σε μειώσω, ούτε να σε κατηγορήσω, ούτε να έρθουμε σε αντιπαράθεση. Πιστεύω πως αν γινόταν (υποθετικά) να έχεις το C4 για μια εβδομάδα από το πρωί μέχρι το βράδυ θα αναθεωρούσες πολλές από τις απόψεις σου περί αυτοκινήτων στη μικρομεσαία κατηγορία. Πάντα φιλικά. φιλε μου αν διαβασεις ενα υποτιπωδες review που ειχα γραψει για το C4 θα δεις οτι σε γενικες γραμμες μου αρεσε...... εκεινο που πραγματικα με χαλασε και που ειμαι καθετα αντιθετος ειναι που η γαλλικη εταιρεια παρατηρησε - εριξε στην ακρη τους υστερουντες βραχιονες και ανακατευτηκε με τον ημιακαμπτο αξονα . ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΑΙΟ. απο εκει και μετα , κανεις δεν ειπε οτι δεν ξερουν να στηνουν αυτοκινητα αν και γενικες γραμμες εχουν χαλασει αμφοτεροι πεζο και σιτροεν....... και στην τελικη??? ειναι κριμα γαμωτο............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 Εγώ στα ταξίδια έχω κατανάλωση 6.8l/100Km και στην πόλη 8.8l/100Km. O πρώτος μετρητής που μετρά από την αρχή που το πήρα γράφει 8.3l/100Km Ειμαι στα 6500Km και για να πω την αλήθεια 10 λίτρα δεν είδα ποτέ ως μέση κατανάλωση... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 Εγώ στα ταξίδια έχω κατανάλωση 6.8l/100Km και στην πόλη 8.8l/100Km. O πρώτος μετρητής που μετρά από την αρχή που το πήρα γράφει 8.3l/100Km Ειμαι στα 6500Km και για να πω την αλήθεια 10 λίτρα δεν είδα ποτέ ως μέση κατανάλωση... ανεβοκατεβηκα αθηνα με 307 1,600 και η μεση καταναλωση ηταν γυρω στα 7,5 λιτρα / 100 km Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 Συμφωνω με τους απο πανω. Γυρω στα 8,5 λιτρα μεσα στην πολη, και γυρω στα 6-7 λιτρα στην εθνικη. 10 λιτρα μεση καταναλωση δεν εχω δει ποτε. Κοιταξα σημερα με προσοχη και ειδα οτι φοραει τακακια με σημα της Πεζω. Νταξει ηξερα οτι το πατωμα ειναι ιδιο με του 307 αλλα και τα τακακια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 ...μόνο τα τακάκια...;:p εάν προσέξεις θα δεις και άλλες ομοιότητες με το «ξαδέρφι» (307) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 Το δικο σου φιλε μου μπορει να εκανε 3 μηνες + γιατι ηταν παραγγελια. Το δικο μου ειναι ετοιμοπαραδοτο. Ελπιζω να ερθει συντομα.... Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToucHDowN Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 Εγώ στα ταξίδια έχω κατανάλωση 6.8l/100Km και στην πόλη 8.8l/100Km. O πρώτος μετρητής που μετρά από την αρχή που το πήρα γράφει 8.3l/100Km Ειμαι στα 6500Km και για να πω την αλήθεια 10 λίτρα δεν είδα ποτέ ως μέση κατανάλωση... Μαζί πάμε elteo, χιλιομετρικώς. 6200. Η μέση μου κατανάλωση μέχρι τώρα είναι 9.2lt/100km. Πάντως απορώ, όσοι "καίτε" 6-7lt/100km στην Εθνική, με πόσο πάτε;; Δε νομίζω πάνω από 110-120χμ/ω. Διαφορετικά το αυτοκίνητό μου έχει πρόβλημα. Ένα μέσο ταξίδι στην Εθνική με ταχύτητα μέχρι και 140χμ/ω θα μου έχει κάψει στο τέλος 9 με 9.5λτ/100χμ. Παράθεση http://www.mathiteio.com/mats/citroen_c4_6(small).jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 ..με τόσες κάμερες δεν πάω πάνω από 130... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 Το διλιτρο c4 τι διαφορες εχει εκτος του κινητηρα; Φρενα και αναρτηση; Κανα λογοτυπο; Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 Το ξαναλέω : βγαίνει μόνο σε 3θυρο Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 Μαζί πάμε elteo, χιλιομετρικώς. 6200. Η μέση μου κατανάλωση μέχρι τώρα είναι 9.2lt/100km. Πάντως απορώ, όσοι "καίτε" 6-7lt/100km στην Εθνική, με πόσο πάτε;; Δε νομίζω πάνω από 110-120χμ/ω. Διαφορετικά το αυτοκίνητό μου έχει πρόβλημα. Ένα μέσο ταξίδι στην Εθνική με ταχύτητα μέχρι και 140χμ/ω θα μου έχει κάψει στο τέλος 9 με 9.5λτ/100χμ. Αν σε δρομο με οριο ταχυτητας 80 δωσεις στο cruise control 80, μπορει ο υπολογιστης να δειξει και 4,5 στα 100 χλμ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts