Jump to content

[CAR] Citroen C4

SKALP
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

περιπου 150 €,

αλλα μην ανησυχεις, οι διαρκεια ζωης των λαμπτηρων xenon ξεπερνα την διαρκεια ζωης του αυτοκινητου

http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg

περιπου 150 €,

αλλα μην ανησυχεις, οι διαρκεια ζωης των λαμπτηρων xenon ξεπερνα την διαρκεια ζωης του αυτοκινητου

150 e για τη μια. Στο μανιουαλ γραφει οτι ειναι προτιμοτερο να αλλαζουν και οι δυο. Παμε δηλαδη στα 300 ? Αξιζει για μια λαμπα ...

JBL :yahoo: :up:
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ JBL ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΡ3 . ΤΟ ΑΠΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΑΝΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ . ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ?
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/3523c4_vts_1_61.JPG

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ JBL ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΡ3 . ΤΟ ΑΠΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΑΝΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ . ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ?

Εσύ τι λες να το σκαρφίστηκα...; :confused: :blink: :mad:

Ι need a six month vacation, twice a year.

ΕΙΧΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ VTS 1.6 ΓΙΑ ΑΡΧΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΡΧΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΜΑΛΛΟΝ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΝΕ ΖΑΝΤΕΣ 17" ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ. ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ? ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ?

Για έλλειψη ζαντών δεν ξέρω. Το περιμένω κι εγώ από αρχές Φεβρουαρίου. Μου είπαν από εκεί που το πήρα ότι τέλη Μαρτίου με αρχές Απρίλη θα έρθει Ελλάδα, θα το έχω γύρω στα μέσα Απρίλη στα χέρια μου. Πάντως άργησε αρκετά περισσότερο από αυτό που μου είχαν (κι απ'ότι βλέπω σου είχαν) πει.

Εσύ τι λες να το σκαρφίστηκα...; :confused: :blink: :mad:

Απ'ότι ξέρω κι εγώ JBL είναι και το "φθηνό". Πάντως το πακέτο με τα 10 ηχεία, το sub και το ΜΡ3 δεν μπορούσα να το παραγγείλω, η θέση της CITROEN ήταν ότι το εργοστάσιο δεν δέχεται παραγγελίες ακόμα. Οπότε ότι extra θα ήθελε κάποιος να τοποθετήσει απλώς δεν μπορεί. Ίσως αν περιμένει μέχρι το καλοκαίρι.....

Απ'ότι ξέρω κι εγώ JBL είναι και το "φθηνό". Πάντως το πακέτο με τα 10 ηχεία, το sub και το ΜΡ3 δεν μπορούσα να το παραγγείλω, η θέση της CITROEN ήταν ότι το εργοστάσιο δεν δέχεται παραγγελίες ακόμα. Οπότε ότι extra θα ήθελε κάποιος να τοποθετήσει απλώς δεν μπορεί. Ίσως αν περιμένει μέχρι το καλοκαίρι.....

Τι φιδια ειναι αυτα??? :x

Φυσικα και δεχονται παραγγελιες, οι οποιες περνουν γυρω στους 2 μηνες... Tony δεν σου τα ειπανε καλα...

Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

Σε ορισμενες περιπτωσεις αν η ζητηση ειναι αρκετα αυξημενη απο το εργοστασιο, σταματαν οι ειδικες παραγγελιες και παραγονται μονο τα στανταρ αυτοκινητα...!! Συμβαινει αν δεν κανω λαθος και στην Ford αυτο τον καιρο με το Focus!

Τι φιδια ειναι αυτα??? :x

Φυσικα και δεχονται παραγγελιες, οι οποιες περνουν γυρω στους 2 μηνες... Tony δεν σου τα ειπανε καλα...

Δεν είναι φίδια...κι εγώ όταν ήμουν στην διαδικασία της παραγγελίας της ήθελα να βάλω και έξτρα γυάλινη οροφή.

Ρώτησα την κεντρική αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι για το επόμενο 3μηνο δεν δέχονται ειδικές παραγγελίες λόγω αυξημένου φόρτου παραγωγής.

Δεν είναι φίδια...κι εγώ όταν ήμουν στην διαδικασία της παραγγελίας της ήθελα να βάλω και έξτρα γυάλινη οροφή.

Ρώτησα την κεντρική αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι για το επόμενο 3μηνο δεν δέχονται ειδικές παραγγελίες λόγω αυξημένου φόρτου παραγωγής.

Πολύ σωστά elteo. Παραγγελίες δεν δέχονται ακόμα και τώρα. Αυτό μου το είπε και ο προϊστάμενος λιανικής της CITROEN HELLAS, καθώς και η υπεύθυνη πωλήσεων για το συγκεκριμένο extra. Κι εγώ όταν το παρήγγειλα ήθελα να βάλω το mp3 και τη γυάλινη οροφή, αλλά δεν γινόταν. Σε τελευταία επικοινωνία που είχα πρόσφατα για το συγκεκριμένο θέμα μου είπαν ότι ακόμα δεν δέχονται ειδικές παραγγελίες (κάτι ανάλογο με την περίπτωση της FORD όπως αναφέρει και ο amelidis. Μάλλον alphaleader (και χωρίς παρεξήγηση) εσύ δεν τα ξέρεις καλά. Φίδια δεν είναι σε καμία πέρίπτωση

Ok... πασο, αλλα πριν 1,5 μηνα φιλος που την παρειγγειλε με καποια εξτρα, δεν του ειπανε τιποτα για περιορισμο... απλα του ειπαν αναμονη 2-3 μηνες, και ετσι παραμενει το ζητημα.

Τωρα αν αλλαξε κατι εν τω μεταξυ, αγνωστο... αλλα μου ακουγετε ελαφρως out of space μια τετοια απαντηση της αντιπροσωπειας!!!

Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

Ok... πασο, αλλα πριν 1,5 μηνα φιλος που την παρειγγειλε με καποια εξτρα, δεν του ειπανε τιποτα για περιορισμο... απλα του ειπαν αναμονη 2-3 μηνες, και ετσι παραμενει το ζητημα.

Τωρα αν αλλαξε κατι εν τω μεταξυ, αγνωστο... αλλα μου ακουγετε ελαφρως out of space μια τετοια απαντηση της αντιπροσωπειας!!!

Γιατί out of space;

Oλες έτσι κάνουν και είναι λογικό εφόσον μιλάμε για καινούριο μοντέλο κ ακόμα δεν υπάρχει ικανοποιητικό απόθεμα σε στάνταρ μοντέλα ώστε η παραγωγή να ασχοληθεί κ με ειδικές παραγγελίες...

Το ίδιο γίνεται και στο καινούριο Focus II.

Κι εμένα από τον ΧΑΝΙΑΔΑΚΗ στον Κηφισσό μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, μπορώ να βάλω πάνω ότι θέλω, θα περίμενα όμως κάνα τρίμηνο. Η επίσημη απάντηση της αντιπροσωπείας ήταν ότι δεν μπορώ να παραγγείλω τίποτα extra. Επειδή το έψαξα πολύ (πάνω από 1,5 μήνα και ρωτώντας σχεδόν όλους τους επίσημους αντιπρόσωπους CITROEN ) είδα ότι δεν γίνεται ειδική παραγγελία. Πιστεύω ότι του φίλου σου του έδωσαν 3 μήνες αναμονή με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή μέχρι το Πάσχα θα αρχίσει το εργοστάσιο να δέχεται ειδικές παραγγελίες (πράγμα που δεν το βλέπω, εδώ εγώ και χωρίς ειδική παραγγελία και κοντεύω να κλείσω δίμηνο αναμονής). Παραθέτω και την απάντηση του προϊστάμενου λιανικής της CITROEN HELLAS :

"ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ CITROEN ΕΛΛΑΣ.

ΓΙΑ ΤΟ C4 ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ HI FI ΤΗΣ JBL ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ MP3 PLAYER. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗ 2-3 ΜΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ CITROEN ΕΛΛΑΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 210-3485500 & ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΤΗΣ CITROEN .ΤΗΛΕΦΩΝΑ & ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ (ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ

Το μάνουαλ γράφει μέχρι τα 1000 ή 1500 (δεν θυμάμαι) στα 2/3 του εύρους των στροφών κ μετά σταδιακό άνοιγμα αφού πάω να μου το ελέγξουν δωρεάν.

Το μάνουαλ γράφει μέχρι τα 1000 ή 1500 (δεν θυμάμαι) στα 2/3 του εύρους των στροφών κ μετά σταδιακό άνοιγμα αφού πάω να μου το ελέγξουν δωρεάν.

Εχω φτασει στα 2500km. Μου ειπαν και μενα γυρω στα 2000-2500 να παω να το ελεγξουν. Ακομα δεν πηγα, αλλα ειναι στο προγραμμα.

Παντως προβλημα κανενα μεχρι τωρα.:D

http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg

http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif

My love for you insatiable, not superficial

You 'LL never waLk aLone!

Εχω φτασει στα 2500km. Μου ειπαν και μενα γυρω στα 2000-2500 να παω να το ελεγξουν. Ακομα δεν πηγα, αλλα ειναι στο προγραμμα.

Παντως προβλημα κανενα μεχρι τωρα.:D

Πήγαινε μην το αγνοείς...ο πωλητής μου είπε ότι εάν δεν το πάω μεταξύ των 1500-2500χλμ για check χάνω την εγγύηση...πρόσεξε το γιατί με αυτούς δεν είναι να μπλέκεις. :worry:

Εμένα μου είπαν ότι είναι δωρεάν, το ίδιο ισχύει κ για σένα;

Ναι δωρεαν και σε μενα θα ειναι το check...αλλα δεν μου ειπαν οτι θα χασω την εγγυηση!

http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg

http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif

My love for you insatiable, not superficial

You 'LL never waLk aLone!

O Ρουσάκης είχε έτοιμα εκτελωνισμένα και το παρέλαβα σε 1 εβδομάδα.

Μέχρι στιγμής έχω 270 χλμ...

Αν επιτρέπεται, τι δώρα σου έκανε ο Ρουσσάκης; Τα συνηθισμένα (πατάκια, φαρμακείο κτλ);