KarlBarks Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ryback3 (12 Ιαν. 2005 , 00:28) Αν εχεις FireFox, δεν θα δεις τιποτα απο τα menu του site Citroen.:( Δοκιμασε με IExplorer και θα δεις τα menu και τα αυτοκινητα! ;) aaa nai FireFox exo tha dokimaso me InExplorer eyxaristo Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 off topic :confused: Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0N3 Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 h παρατήρηση ενός moderator δεν σου φτάνει; πρέπει να την ακούσεις 2-3 φορές; egw enan mod akouw mono Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 o ksaderfos mou skeftete na to parei , alla kolonei mono sto oti einai galiko exei twra ena reno megane (to palio) kai ton eixe sinexeia sta sinergia, kai orkistike na min ksanaparei galiko, alla eipe na paei apla na to dei , kai to eroteftike, itan etoimos na parei to MAZDA3 alla to C4 ton ekane na ksanaskeftei tin agora,....einai se dilima Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0N3 Δημ. January 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2005 Pantws oso metraei auto sta logia kai tis statistikes h citroen htan panta klaseis panw apo th Renault sta themata after sale.Opws aki naxei omws me auta pou akougonati gia to PSA kai th Renault einai na anarwtiesai pws poulane etsi oi mpagases Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wappy Δημ. January 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος 0N3 (12 Ιαν. 2005 , 23:04) egw enan mod akouw mono καλά οκ... να μας πεί ο καθένας ποιόν θέλει, να έχετε τον προσωπικό σας moderator... ας μείνει κλειστό το θέμα καμμιά μέρα, να χαλαρώσεις και να χεις χρόνο να διαβάσεις τα pm σου... Παράθεση http://www.inspiredclub.gr/images/stories/inspired.png http://www.thrylos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Επειδή το θέμα είχε πάρει "στραβό" δρόμο την προηγούμενη φορά, κλειδώθηκε... Σας παρακαλώ, συζητήστε για το θέμα και μόνο, για να μην έχουμε τα ίδια... :) Thanks in advance! :) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 Μετα απο πολυ ψαξιμο:what:, test-drive και τα λοιπα κατεληξα στο C4. Πηρα το 1600cc, 5-θυρο στην εκδοση exclusive.:yahoo: Ειχα δει ολα τα αυτοκινητα σε αυτην την κατηγορια και σιγουρα ο καθενας εχει διαφορετικη αποψη. Αλλα οπως εχω ξαναγραψει, το θεμα ειναι και ποιο σου κανει κλικ. Το C4 για μενα ηταν Love at first sight!:love: Μετα απο καποιες βδομαδες υπομονης, τελικα το πηρα σημερα. Εχω κανει ηδη τα πρωτα 100km και συνεχιζω! Φυσικα ειμαι πολυ χαρουμενος. Εντυπωσεις ακομα δεν εχω να δωσω ιδιαιτερες. Και 'γω τωρα το μαθαινω, ακομα δεν μπορω να το χορτασω! Δωρο μου κανανε το συναγερμο. Μου αρεσε πολυ το λεβιεδακι των ταχυτητων και αυτα τα φωτα Xenon που περιστρεφονται ειναι καλη φαση...να στριβεις το τιμονι και να βλεπεις και τη δεσμη του φωτος να ακολουθει!:cool: Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 oreo lebiedaki?????? (to teleuteo pou perimena na akouso) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 Μετα απο πολυ ψαξιμο:what:, test-drive και τα λοιπα κατεληξα στο C4. Πηρα το 1600cc, 5-θυρο στην εκδοση exclusive.:yahoo: Ειχα δει ολα τα αυτοκινητα σε αυτην την κατηγορια και σιγουρα ο καθενας εχει διαφορετικη αποψη. Αλλα οπως εχω ξαναγραψει, το θεμα ειναι και ποιο σου κανει κλικ. Το C4 για μενα ηταν Love at first sight!:love: Μετα απο καποιες βδομαδες υπομονης, τελικα το πηρα σημερα. Εχω κανει ηδη τα πρωτα 100km και συνεχιζω! Φυσικα ειμαι πολυ χαρουμενος. Εντυπωσεις ακομα δεν εχω να δωσω ιδιαιτερες. Και 'γω τωρα το μαθαινω, ακομα δεν μπορω να το χορτασω! Δωρο μου κανανε το συναγερμο. Μου αρεσε πολυ το λεβιεδακι των ταχυτητων και αυτα τα φωτα Xenon που περιστρεφονται ειναι καλη φαση...να στριβεις το τιμονι και να βλεπεις και τη δεσμη του φωτος να ακολουθει!:cool: Ντροπη... επρεπε να προσπαθησεις για παραπανω χιλιομετρα!!! :D :p Τελος παντων, το αντιπαρερχομαι και καλοταξιδο φιλε μου :) Προσωπικα επειδη και μενα με ενδιαφερει, περιμενω να ακουσω τις εντυπωσεις σου πανω στην ποιοτητα κυλισης (κοπαναει? περνανε κραδασμοι?), τον 1,6 κινητηρα, το κιβωτιο (εχει τασεις σκαλωματος σε νορμαλ ανεβασμα-κατεβασμα) την ηχομονωση, κατα ποσο ειναι καλοβαλμενα τα υλικα στην θεση τους, και στην αποκριση των ηλεκτρονικων (πχ, αν κορναρεις μετα απο ποση ωρα κανει μπιπ (ειναι αυτο το multiplexing βλεπεις που το κοτσαρε η Peugeot και δεν της εκατσε η φαση καλα)) Αυτα τα λιγα για την ωρα :w00t: Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Μετα τα πρωτα 800km οι εντυπωσεις μου ειναι μονο θετικες...Ο συμπλεκτης ειναι πολυ καλος, μικρης διαδρομης οπως τον ηθελα. :D Τα φρενα ειναι αψογα, αν και ακομα δεν θελω να τα ζορισω παρα πολυ. Για τη μηχανη ακομα δεν εχω να πω κατι (επιταχυνση, τελικες etc.) γιατι το στρωνω χαλαρα και δεν θελω να τη ζορισω. :O Η ηχομωνοση ειναι πολυ καλη, ο θορυβος της μηχανης δεν φτανει στ' αυτια μου..ενταξει εχω και το CD να παιζει .. Απ' εξω φαινεται μικρο, τουλαχιστον ετσι νομιζω, αλλα μεσα ειναι ανετοτατο. Ξαναλεω οτι αυτα τα Xenon που κινουνται, κλεβουν τα βλεμματα των απ' εξω!:w00t: Στο test-drive το τιμονι μου ειχε φανει καπως μεγαλο, τωρα δεν εχω τετοια αισθηση. Τα χειριστηρια στο τιμονι τα συνηθιζεις-μαθαινεις τις πρωτες 2 μερες και εισαι ok. Η κορνα που ρωτουσε ενας φιλος, ανταποκρινεται αμεσως (κατι ελεγε για τα Peugeot, δεν πολυκαταλαβα to be honest). Η ταπετσαρια ειναι πολυ καλη σε ολες τις εκδοσεις, το δικο μου στην exclusive ειναι σουετ το υφασμα. Μεσα στην πολη που κινουμαι, ενεργοποιω το speed-limiter στα 65km και ετσι δεν πηγαινει παραπανω...καλο gadget για να κανεις κουμαντο στο ποδι σου να μην ξεφευγει!:happy: Οι ζαντες οι 17'αρες ειναι πολυ ομορφες...:up: Πραγματικα νομιζω οτι αξιζει το μοντελο στις πλουσιες εκδοσεις VTS-exclusive, με τον εξοπλισμο που εχει σε αποζημειωνει. p.s. Το εχω 3 μερες και απο τοτε βρεχει-χιονιζει:cry:...εχει βρωμισει κιολας...περιμενω να στρωσει ο καιρος να γυαλιζει κιολας με τον ηλιο!:rotfl: Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 πιεζε τον τον κινητηρα .............. μην τον αφηνεις...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Φιλε Rypack3 πηρα κι εγω ακριβως το ιδιο C-4 πριν απο 7 μερες. Το οχημα ειναι απαιχτο (απο οσο προλαβα να εξερευνησω). Το μονο που λιγο με χαλασε: Oταν βαζεις οπισθεν, ο αισθητηρας παρκαρισματος εχει μονο ηχητικη προειδοποιηση. Στο μανιουαλ εγραφε οτι βλεπεις και στην οθονη το αυτοκινητο με το περιγραμα του... Ισως επειδη υπαρχουν μονο πισω αισθητηρες. Στη citroen δε νομιζω να γνωριζουν κατι. Απ΄ οτι βλεπω στο forum υπαρχουν περισσοτερες γνωσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Μεσα στην πολη που κινουμαι, ενεργοποιω το speed-limiter στα 65km και ετσι δεν πηγαινει παραπανω...καλο gadget για να κανεις κουμαντο στο ποδι σου να μην ξεφευγει!:happy: Χαζό gadget! μάλλον σε άβουλους οδηγούς απευθύνεται. Άσε που μπορεί να αποδειχτεί και επικίνδυνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Χαζό gadget! μάλλον σε άβουλους οδηγούς απευθύνεται. Άσε που μπορεί να αποδειχτεί και επικίνδυνο. Διαφωνω! Το Speed limiter πρωτα απο ολα μπορει να σε γλιτωσει απο κλησεις τροχαιας... ειδικα αμα εισαι οδηγος με βουληση και βαρυ ποδι... ;) Και απο εκει και περα, ειναι χρησιμο οταν ειναι να οδηγησεις με κακες καιρικες συνθηκες η οταν φορας χιονολαστιχα κλπ κλπ... δεν σε αφηνει να ξεφυγεις απο καποια ορια που εσυ του θετεις και κακο δεν ειναι. Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Ναι αρκει να χρησιμοποιειται με μετρο και οχι συνεχεια γιατι μετα θα κατανταει κουραστικο... Πρωτη φορα το ιδιο γκατζετ το ειδα σε ενα Saab 14ετιας και πραγματι ηταν αρκετα κουραστικο αλλα τον σκοπο του τον εκτελουσε μια χαρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Για το speed-limiter με καλυψε πληρως ο Alphaleader...εγω παντως δεν το βρισκω καθολου κουραστικο. Mpompio (καλοταξιδο:)), για τους αισθητηρες παρκαρισματος, το αμαξι φαινεται μονο αν εχει το αμαξι την οθονη με το συστημα πλοηγησης..ετσι καταλαβα εγω...μονο θορυβο και 'γω ακουω!:music: Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Το Speed Limiter προσωπικά το θεωρώ ανούσιο για μένα καθώς και τον βομβητή για τις ζώνες! Και εξηγούμαι. Στο μεν πρώτο μπορώ άνετα να ρυθμίζω την ταχύτητα αναλόγως τις καταστάσεις και ναι έχω βαρύ δεξί πόδι χωρίς να έχω πάρει κάποια κλήση και το σημαντικότερο χωρίς να έχω εκθέσει σε κίνδυνο την ζωή την δικιά μου ή των άλλων οδηγών! Τώρα όσον αφορά τον βομβητή δεν μου χρειάζεται καθόλου γιατί πρίν ακόμα ξεκινήσω βάζω ζωνη ακόμα και για μικρή απόσταση. Και μην μου πείτε οτι είναι για την ασφάλεια μας ο βομβητής γιατί αυτός που δεν θέλει να φορέσει ζώνη απλά δεν θα φορέσει... To cruise control ναι οτι αξίζει!!! Η 5θυρη έκδοση της C4 με αφήνει αδιάφορο και για την 3θύρη εχω ανάμεικτα συναισθήματα αλλά δεν μπορώ να πω οτι μου αρέσει! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Διαφωνω! Το Speed limiter πρωτα απο ολα μπορει να σε γλιτωσει απο κλησεις τροχαιας... ειδικα αμα εισαι οδηγος με βουληση και βαρυ ποδι... ;) Και απο εκει και περα, ειναι χρησιμο οταν ειναι να οδηγησεις με κακες καιρικες συνθηκες η οταν φορας χιονολαστιχα κλπ κλπ... δεν σε αφηνει να ξεφυγεις απο καποια ορια που εσυ του θετεις και κακο δεν ειναι. κατ αρχάς να ξεκαθαρίσουμε κάτι. μιλάμε απλώς για ένα βομβητή ο οποίος σε προειδοποιεί άν περάσεις κάποιο όριο ή για κάποιο σύστημα που βάζει φρένο στον κινήτήρα? Γιατι αν είναι το 2ο το θεωρώ πράγματι επικίνδυνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Βομβητής είναι που όταν ξεπεράσεις τα προκαθορισμένα όρια που έχεις ορίσει υπάρχει ηχητική ειδοποιηση. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Βομβητής είναι που όταν ξεπεράσεις τα προκαθορισμένα όρια που έχεις ορίσει υπάρχει ηχητική ειδοποιηση. Μιλας χωρις να ξερεις...ειναι ηλεκτρονικος κοφτης, να το πω καπως ετσι...δεν σου αφηνει να πας παραπανω απο το οριο που εχεις ορισει. Και δεν υπαρχει κανενας βομβητης, παρα μονο για τις ζωνες! Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 αν είναι πράγματι "κόφτης" όπως λέει ο φίλος Ryback3.....δεν ξέρω ρε παιδιά αλλά το θεωρώ άκρως επικίνδυνο. Π.χ αν χρειαστεί να κάνεις επειγόντος μια προσπέραση για να σωθείς και σε κόψει τι γίνεται? Πάει αμέσως-αμέσως η ενεργητική ασφάλεια του αυτοκινήτου. Ίσως να μην έχω εκτιμήσει καταλλήλως τις αρετές του συστήματος αλλά εκ πρώτης όψεως έτσι μου φαίνεται. :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 to sistima afto an thimamai kala exei "kick down" gia afton ton logo akrivos... to kick down einai: patas to gazi mexri terma kai aferei ton kofti gia ton logo ektaktis anagis prosperasis... (an kai sta aftomata to kick down rixnei 1-2 sxeseis gia ton idio logo ektaktis prosperasis) lete na einai ilithioi oi ilektro/mixanikoi tis citroen? kai olon ton etairion pou exoun speed limiter? einai san na peite oti to cruise control to vazete sta 130... an thelete na stamatisete de tha sas afinei?... !!! LOL!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Σωστος ο eNeRGy. Αλλωστε υπαρχουν διακοπτες και στο τιμονι που απενεργοποιουν το συστημα. Υπαρχει και η λυση να μην το ενεργοποιεις καθολου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Εγώ την άποψη μου επί του θέματος την είχα εκφράσει παλαιότερα. Ένα απλό μπιπ είναι υπεραρκετό για να σου θυμίσει ότι δεν πρέπει να ξεφύγεις, και αυτό είναι άλλωστε που εφαρμόζουν και πολλές εταιρείες. :cool: Και όσο για το αν υπάρχουν ηλίθιοι μηχανικοί που ασχολούνται με τα ηλεκτρονικά, αυτό είναι το μόνο σίγουρο και δεν ισχύει μόνο για την citroen αλλά και για την alfa και για πάρα πολλές εταιρείες. Και για να μην μπερδευόμαστε φίλε energy το cruise control αφορά μια κατάσταση όπου το όχημα διατηρεί σταθερή ταχύτητα (ο οδηγός δεν ασχολείται με επιτάχυνση-επιβράδυνση) και σε περίπτωση που θελήσει να επιβραδύνει απλά επεμβαίνει με συμπλέκτη ή φρένο. Όχι για μια συνεχή ταυτόχρονη λειτουργία ηλεκτρονικών και οδηγού που αναπόφεκτα μπορεί να μπερδέψει εύκολα τους λίγοτερο εξοικειωμένους. ;) Αυτά φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με το C4 το οποίο όπως έχω αναφέρει μου αρέσει πολύ, αν και το ηλεκτρονικό πρόβλημα με ένδειξη προβλήματος στη μηχανή σε 3θυρο φίλης, 3 μέρες μετά την αγορά του με προβλημάτισε λίγο. :worry: Φυσικά ξεπεράστηκε αμέσως με μια επίσκεψη στο συνεργείο. Προβλήματα νεότητας είναι αυτά. ;) Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts