Jump to content

Συζήτηση για ρολόγια

EWS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Na kai to Stowa mou me Don mavro louraki.

Το έχεις ρημάξει το timefactors ε??? Ακόμη μια φορά, respect στις επιλογές σου φίλε. Εμένα εκείνο το Precista 300m divers δεν θα μου γλιτώσει με ΤΙΠΟΤΑ! :cool:

http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδες τι λετε και για αυτο το κομματι που εχω ;)

Maurice Lacroix αλλα μπαταριας :mad:

Παιδια χρονια πολλα.Ειδα σε μια βιτρινα χθες ενα Citizen Skyhawck ( ή καπως ετσι ) και το "ερωτευθηκα".Ειναι καλη επιλογη ,ποσο κοστιζει (δεν ειχε τιμη).Αναμενω τα φωτα σας.
Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών

Με 5500 χιλιαρικα θα επαιρνα ενα Πανεραι, ενα divers (Doxa, Stowa, κλπ) με 3000 συνολο και θα κρατουσα και τα 2500 η θα πηγαινα ενα ταξιδακι ωραιο.

Για το Doxa δεν μου ειπατε. Εχει κανεις κανενα;

Μεγαλε, τι φλωριες ειναι αυτες; Πουλα το αμεσα. :)

Παιδια χρονια πολλα.Ειδα σε μια βιτρινα χθες ενα Citizen Skyhawck ( ή καπως ετσι ) και το "ερωτευθηκα".Ειναι καλη επιλογη ,ποσο κοστιζει (δεν ειχε τιμη).Αναμενω τα φωτα σας.

Citizen SkyHawk -γερακι του ουρανου- και πρεπει να ειναι της ταξεως των 600 ευρω

Με 5500 χιλιαρικα θα επαιρνα ενα Πανεραι, ενα divers (Doxa, Stowa, κλπ) με 3000 συνολο και θα κρατουσα και τα 2500 η θα πηγαινα ενα ταξιδακι ωραιο.

Για το Doxa δεν μου ειπατε. Εχει κανεις κανενα;

Μεγαλε, τι φλωριες ειναι αυτες; Πουλα το αμεσα. :)

Αν δεν δώσεις το Monster, μιλάμε, με ενδιαφέρει αρκετά.

Φανταστικά τα Doxa, λατρεύω αυτό του Κουστώ, αλλά είναι ΠΕΛΩΡΙΑ για το χέρι μου ρε γμτ, σχεδόν Φ45 η κάσα :(

Για τα Μido ποια είναι η άποψή σου? έχει 2-3 που μου αρέσουν πολύ, μηχανισμοί Valjoux certified chronometer, και λογικές τιμές γύρω στα 1200 ευρώ για τους χρονογράφους.

πχ:

http://www.watcharama.com/Images/Mido/M8360.4.B1.1.lge.jpg

Αν δεν δώσεις το Monster, μιλάμε, με ενδιαφέρει αρκετά.

Φανταστικά τα Doxa, λατρεύω αυτό του Κουστώ, αλλά είναι ΠΕΛΩΡΙΑ για το χέρι μου ρε γμτ, σχεδόν Φ45 η κάσα :(

Για τα Μido ποια είναι η άποψή σου? έχει 2-3 που μου αρέσουν πολύ, μηχανισμοί Valjoux certified chronometer, και λογικές τιμές γύρω στα 1200 ευρώ για τους χρονογράφους.

To Monster θα το δωσω τελικα, θελω ενα Doxa. Αν το θελεις πες μου. Μου κολλησε το Doxa. Βεβαια αλλο 160 και αλλο 1000, αλλα τι να κανουμε; Το Κουστω ειναι θεος.

Αυτα τα Mido δεν τα ξερω. Σαν Silberstein κανει αυτο, αλλα 1200 ευρωπουλα; σαν πολλα δεν ειναι; Πολυ ωραιοι χρονογραφοι ειναι οι Zeno με Valjoux επισης. Πιο κλασσικοι.

Λεω να ανοιξω μια δημοσκοπηση του τι θα αγοραζαμε με 3000 ευρω. rolex vs pam vs αλλο. Τι λετε; Η να βαλω και αλλες μαρκες;

Δεν μας κουράζεις, είναι ωραίο να ρωτάς για να μάθεις, αρκεί να μην είναι σε χαβαλέ φάση τύπου "έμαθα για όλες τις high μάρκες και τελικά χτύπησα ένα swatch.." καταλαβαίνεις τι θέλω να πω..

Όπως ακούγεσαι, ένα panerai θα σου ταίριαζε γάντι γιατι ειναι ταυτοχρονα σπορ και κυριλε και μάλιστα με αυτά τα χρήματα μπορείς να αγοράσεις αρκετά διαφορετικά μοντέλα όπως το 177 (τιτάνιο) 111 (ατσαλι) ή το chrono ή για πιο επισημο αν επιθυμείς μπορείς ακόμη και το radiomir που είναι 42 χιλιοστα αντί για τα στανταρ 44 αν εχεις μικρο καρπο

Από άλλες εταιρείες εγώ προσωπικά θεωρω πανέμορφα τα JLC master compressor dualmatic καθως και τα iwc portuguese με τους μπλε δεικτες. Ρόλεξ δε θα παιρνα με τίποτα (σουπα), για vacheron δε φτανει το μαρουλι, ούτε για patek . Πως σου φαινονται οι επιλογες αυτες;

oxi file mou thelw na agorasw pragmatika roloi... alla einai duskolh h epilogh dioti etsi kai parw ena roloi meta tha to exw gia mia zwh. thelw na to skeftw kala..tha skeftw gia panerai... to IWC spitfire chronograph automatic poso kanei? sas aresei? einai kalo sto tomea adiabroxo? kai to sead weller mou aresei alla me ksenerwnei oti deineis lefta kai den einai toso wraio poiothka to metalo tou kai to mprasele tou.

oxi file mou thelw na agorasw pragmatika roloi... alla einai duskolh h epilogh dioti etsi kai parw ena roloi meta tha to exw gia mia zwh. thelw na to skeftw kala..tha skeftw gia panerai... to IWC spitfire chronograph automatic poso kanei? sas aresei? einai kalo sto tomea adiabroxo? kai to sead weller mou aresei alla me ksenerwnei oti deineis lefta kai den einai toso wraio poiothka to metalo tou kai to mprasele tou.

Τα IWC είναι pilot's watches κατά κύριο λόγο, οπότε δεν δίνουν μεγάλο βάρος στην αδιαβροχοποίηση της κάσας. 100 μέτρα αδιάβροχο ωστόσο, είναι περισσότερο από όσο θα χρειαστείς ποτέ ;)

Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα, ΧΤΥΠΑ ΤΟ, είναι πολύ ωραίο κομμάτι, τόσο αυτό με το μπρασελέ, όσο και αυτο΄με την μαύρη πλάκα + μαύρο δερμάτινο λουράκι.

Λεω να ανοιξω μια δημοσκοπηση του τι θα αγοραζαμε με 3000 ευρω. rolex vs pam vs αλλο. Τι λετε; Η να βαλω και αλλες μαρκες;

Υπαρχουν και αλλες σε αυτη την κατηγορια? Βασικα οι δυο πρωτες παιζουν μπαλα...

Εχει μιλησει κανενας για την ψυχολογια του πρωτου αγοραστη? Αν το ρολοι ειναι σε αριστη κατασταση και με τα χαρτια του και το κουτι του δεν εχει μεγαλη διαφορα απο την αρχικη τιμη, γιατι τοτε οταν ζητας ολα αυτα να αγοραζεις το μεταχειρισμενο?

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΡΟΛΟΓΙΑ

http://www.miumu.com/phpbb/index.php?mforum=wgr

παιδες τι λετε και για αυτο το κομματι που εχω ;)

Maurice Lacroix αλλα μπαταριας :mad:

απλά καλούτσικο..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student...

Λέγεται Citizen Skyhawck και είσαι βεβαιος οτι το ερωτεύτηκες; Σόρυ αλλα το βρίσκω τραγελαφικό..βεβαια γουστα είναι αυτά αλλά γενικά να ξέρεις, τα Γιαπωνέζικα ρολόγια πάσχουν αθεραπευτα σε σχεδίαση, οι ανθρωποι βγαζουν χαιτεκ τεχνολογικά θαυματακια αλλα από εμφανιση αστα να πανε... η γνωμη μου φυσικα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

ωραία χαίρομαι. Οντως η επιλογή δύσκολη, ιδιαίτερα αν πρόκειται για ρολοι ζωής. Το IWC μου αρεσει παρα πολυ , ιδιως με μαυρο λουρακι και καντραν , για τιμη δεν ειμαι σιγουρος, νομιζω περιπου γυρω στα 4.000 ευρω ξεκινα . Για τη στεγανοτητα θελω κατι να δωσω μια συμβουλη , αν μου επιτρεπεις: οποιο luxury watch μοντελο αγοράσεις μην το παρεις μαζι σου στη θαλασσα ή πισινα ή και ακόμη και στο ντους που λεει ο λόγος , εστω και αν εχει 1000 μετρα βαθος αντοχη. Θα το φθειρεις γρηγοροτερα , θα χρειαστει σερβις νωρίτερα και αν εχει λουρακι θα το βλαψεις. Το dweller επιμενω αρνητικα, παραειναι κοινο σε σχεδιαση και καθολου μα καθολου σπανιο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ta rologia se tetio klassiko style ta ratrevw

http://www.thewatchery.com/watch.asp?ID=2420

ωραιο ειναι, τι ηλικία εχεις; Αυτα συνηθως απευθυνονται σε >40

[sIGPIC][/sIGPIC]

23 είμαι να υποθέσω οτι είναι σε στυλ σαν παλιό κλασσικό, πραγματικα είναι κόσμημα το iwc που παρέθεσα. ας πούμε ο πατέρας μου που είναι 70 θα το λατρέψει πιο πολύ
mobile fan user

23 είμαι να υποθέσω οτι είναι σε στυλ σαν παλιό κλασσικό, πραγματικα είναι κόσμημα το iwc που παρέθεσα. ας πούμε ο πατέρας μου που είναι 70 θα το λατρέψει πιο πολύ

Σωστον. Εμεις που ειμαστε νεοι ακομα θελουμε ματσο ρολογια.

ωραία χαίρομαι. Οντως η επιλογή δύσκολη, ιδιαίτερα αν πρόκειται για ρολοι ζωής. Το IWC μου αρεσει παρα πολυ , ιδιως με μαυρο λουρακι και καντραν , για τιμη δεν ειμαι σιγουρος, νομιζω περιπου γυρω στα 4.000 ευρω ξεκινα . Για τη στεγανοτητα θελω κατι να δωσω μια συμβουλη , αν μου επιτρεπεις: οποιο luxury watch μοντελο αγοράσεις μην το παρεις μαζι σου στη θαλασσα ή πισινα ή και ακόμη και στο ντους που λεει ο λόγος , εστω και αν εχει 1000 μετρα βαθος αντοχη. Θα το φθειρεις γρηγοροτερα , θα χρειαστει σερβις νωρίτερα και αν εχει λουρακι θα το βλαψεις. Το dweller επιμενω αρνητικα, παραειναι κοινο σε σχεδιαση και καθολου μα καθολου σπανιο.

Συμφωνω. Και εμενα η IWC ειναι απο τις αγαπημενες μου. Εχω και ακρη εκει για καλες τιμες απο την αντιπροσωπεια. Για νερο, πισισνα, θαλασσα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ λουρακι καουτσουκ. Ουτε δερμα ουτε μπρασελε. Μη μου ερθετε με κανενα κυριλε σε καμμια θαλασσα και σας δω, δεν θα το αντεξω. :) Παρτε ενα divers με 150-200 ευρω και τελος. Για κινητα δινετε 150 (πολυ λιγα λεω) ευρω για πλακα, για ρολοι... δεν εχουμε.

τα κλασσικα ειναι παντα in :rolleyes:

ghostdoc αληθεια εσυ ποσο εισαι ?

τα κλασσικα ειναι παντα in :rolleyes:

ghostdoc αληθεια εσυ ποσο εισαι ?

35 που να παρει..αλλα δεν το βαζω κατω

[sIGPIC][/sIGPIC]

egw thelw ena roloi pou na to foraw kai sthn thalassa!!!! den mou aresei katholou h idea na to bgaze h na parw kapoio me 150-200 gia na to exw gia ta mpania mou. eseis mou lete dhladh oti to seadweller tha pathei kati an to balw sto nero? kai giati na mhn baloume roloi me mprasele sthn thalassa? ti tha pathei? apo thm mia den to goustarw to seadweller giati me tosa lefta agorazw rologia me wraio finirisma kai kalutero mprasele... alla apo thn allh mou bgazei auto to ''kane me oti theleis den tha pathw tipota pote'' :p ti lete? basika na sas pw eimai metaksu pam 111 kai seadweller. to iwc pou eipa prin einai polu polu wraio alla den kserw an einai h kathgoria rologiou pou psaxnw. dhladh h kathgoria tou rologiou to foraw pantou kai panta(ektos gumnasthriou :p ) xwris na mou pathei tipota. perimenw apanthseis sumboules kai apopseis sas. euxaristw kai pali :)

redcon όταν λες καλές τιμές ποσο % κάτω εννοείς; αυτο το big pilot πολύ το ζαχαρώνω.. αλλα και το portuguese με τις 7 ή 8 μερες αυτονομια είναι μουρλια..

[sIGPIC][/sIGPIC]

35 που να παρει..αλλα δεν το βαζω κατω

τοτε εγω τι να πω :D κοντευω τα 55 :wacko:

αλλα οχι και να το βαλουμε κατω :lol: