Jump to content

Συζήτηση για ρολόγια

EWS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπον επειδη δεν απαντα κανεις να πουμε οτι ο σταυρος ειναι του ταγματος των ιπποτων της Μαλτας. Τον εχει επανω και η σημαι της Μαλτας. Μικρογραφια του βρισκεται μεσα στο ρολοι σαν εξαρτημα του μηχανισμου.

Η VC ειναι πλεον αδελφακι της Panerai (αλλα και αρκεων αλλων) μιας και ανηκει στο Vendome Group. Δεν βγαζει κανενα Pam με μηχανισμο VC να γινει ο θανατος της αλεπους; Αντε μετα να πουλησουν οι αλλοι κανενα ρολοι...

Τελος η VC ειναι μελος της Trilogy δηλαδη των 3 κορυφαιων Ελβετικων ρολογιων μαζι με τις Audemars και Patek.

πολύ σωστα! Και γιατί μαλτέζικος και όχι Χριστιανικός ? Αρχικά είχε τοποθετηθεί ο κλασσικός σταυρός των ορθοδόξων και μπορείτε να μαντέψετε τι συνέβη; Έπεσαν ραγδαία οι πωλήσεις στα κράτη που είχαν άλλη θρησκεία !! Γιαυτό οι υπεύθυνοι το πήραν χαμπάρι και το άλλαξαν με το μαλτέζικο που είναι μεν σταυρός αλλά δεν παραπέμπει άμεσα στο Χριστιανισμό, είναι παγκόσμιου βεληνεκούς !

[sIGPIC][/sIGPIC]

Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student...

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ακριβα ειναι. Γιαυτο ειχαν και το καρτελακι αναποδα :)

όντως, για μη υψηλού στατους εταιρεία ξυρίζουν κόντρα ανευ αφρού (από 2500 ευρώ και πάνω..)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χθές αγόρασα το Tissot Classic XXL:

http://shoping-online.ru/images/T06.1.516.52.jpg

Eίναι αρκετά μεγάλο (44mm) όπως το ήθελα..Στα 200euro :).

Mόνο που θα το προτιμούσα με μαύρο λουράκι όχι καφέ,αν και καφέ-μαύρο είναι ωραίος συνδιασμός, εσείς τί λέτε? :confused:

Αυτο το καφε δεν μου αρεσει με μαυρο. Το ανοιχτο καφε δηλ calf οπως το λενε, παει πολυ. Φυσικα το μαυρο ακομα πιο πολυ. Χτυπα ενα μαυρο. Να θυμασαι οτι ενα ωραιο λουρακι θα δωσει αλλο αερα στο ρολοι. Σαν τις γραβατες ειναι. 44 χιλ ειναι μια χαρα, εκτος και αν εχεις πολυ λεπτο καρπο.

ένα για παραδειγμα είναι το Oversea Bracelet το οποίο κοστίζει γύρω στις 7.000 απο αντιπρόσωπο αλλα στο ιντερνετ μπορείς χαλαρά να το βρεις και περίπου 5.500 ευρώ.

kai as poume egw pou eimai asxetos.. mporeis na mou eksighseis ti parapanw exei me ena rolex seadweller? (lew to seadweller giati einai me mprasele)

h mhxanh tou thelw na sou pw einai kaluterh? einai adiabroxo se pio polla metra? ti einai telos pantwn? einai apla h marka :p????????? dioti emfanhsiaka den einai kai kana polu wraio roloi... to seadweller einai pio omorfo...

ase pou koitaksa kai alla montela vc ( asxeta pou ekanan para ma para polla lefta) kai den mou aresan... polu pappoudistika :p opws lene... kanena me wraio stylaki.... san na blepw to roloi tou pappou mou....

Αυτο το καφε δεν μου αρεσει με μαυρο. Το ανοιχτο καφε δηλ calf οπως το λενε, παει πολυ. Φυσικα το μαυρο ακομα πιο πολυ. Χτυπα ενα μαυρο. Να θυμασαι οτι ενα ωραιο λουρακι θα δωσει αλλο αερα στο ρολοι. Σαν τις γραβατες ειναι. 44 χιλ ειναι μια χαρα, εκτος και αν εχεις πολυ λεπτο καρπο.

H αλήθεια είναι οτι είναι αρκετά πιο ανοιχτό καφέ απ'ότι στη φωτό. Τετοιο περίπου :p. Στο κοσμηματοπωλείο μου είπε οτι αυτή είναι "νέα τάση", έχει βγάλει και η Ωμέγα, που ξεφεύγει απο το κλασσικό μαύρο όλο..Έτσι και αλλιώς λουράκια είναι το λιγότερο, μπορούμε να αλλάζουμε όποτε θέλουμε. Αλήθεια σε τί τιμες παίζουν τα δερμάτινα??

https://www.manifatturefirenze.it/home.php/sel/3/rootcat/1/idart/34

Aυτο ειναι το calf στο οποιο ειναι οι Ιταλοι κορυφες. Εγω παιρνω απο αυτον για φτηνα και καλα http://www.homestead.com/rlx/DON.html και απο αλλους για ακριβα και πολυ καλα. Χτυπα ενα Don σε μαυρο και ενα καρχαρια για το καλοκαιρι. Εχω ενα μπλε κει ειναι θεικο. Μη παρεις απο την αγορα, εχουν κατι μαλ...ιες.

ΥΓ. Πες του να με παρει εμενα ενα τηλεφωνο να του πω ποια ειναι η ταση. Μην αρχισω να βαζω link για λουρακια.

αυριο θα ανεβασω την εικονα του ρολογιου μου να μου πειτε αποψεις! :)

Never Give Up:!:

Join friend!

https://www.manifatturefirenze.it/home.php/sel/3/rootcat/1/idart/34

Aυτο ειναι το calf στο οποιο ειναι οι Ιταλοι κορυφες. Εγω παιρνω απο αυτον για φτηνα και καλα http://www.homestead.com/rlx/DON.html και απο αλλους για ακριβα και πολυ καλα. Χτυπα ενα Don σε μαυρο και ενα καρχαρια για το καλοκαιρι. Εχω ενα μπλε κει ειναι θεικο. Μη παρεις απο την αγορα, εχουν κατι μαλ...ιες.

ΥΓ. Πες του να με παρει εμενα ενα τηλεφωνο να του πω ποια ειναι η ταση. Μην αρχισω να βαζω link για λουρακια.

Είναι όντως πιο σκούρο το δικό μου, δεν είναι calf. Αnyway, thanks για τις πληροφορίες, ένα μαύρο θα το χτυπήσω σίγουρα.

ΥΓ :lol:

FuriouS πολύ ωραίο το ρολόι! Με γεια και καλοφόρετο! :)

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

FuriouS πολύ ωραίο το ρολόι! Με γεια και καλοφόρετο! :)
Thanks seventh:)

H αλήθεια είναι οτι με τέτοιο budget δυσκολεύτηκα να βρώ κάτι που να μου αρέσει. Μήπως να έπαιρνα ένα ΙWC Pilot απο Ομόνοια με 100ευρώ (χωρίς τα παζάρια)?? :w00t:

Πολύ όμορφο και κομψό!

Εν τω μεταξύ επειδή με ενδιαφέρει κι εμένα το θέμα, μου άρεσε πολύ η επιλογή σου! Θα μπει κι αυτό στα υπ' όψιν... ;)

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Τη Δευτερα θα ποσταρω φωτο με το Marina, Submariner, Orange Monster, Stowa , Divers 200 και οτι αλλω εχω εδω και εκει. Και επισης λουρακια για Panerai και τα αλλα.

Καλό το timex. Αλλά μην δώσεις πάνω από 100-110 έουροζ!
Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν!

geia sas kai pali apo emena!!! epeidh den grafw suxna den paei na pei kai oti den parakolouthw thn suzhthsh :p .

loipon tha hthela an mporousate na mou sugrinete ta seadweller vs vacheron constantine Oversea Bracelet (h akoma kai me to chronograph) vs pam 111.

tha ithela o kathenas na mou pei pio tha epairne kai giati.. mhn exete ws kritirio thn timh... pio polu me endiaferei h aksiopistia.. (mhn arxhsete na lete oti to kathena einai allo style ktl.. giati kai to pam111 an theleis to bazeis kai auto mparasele kai einai to idio ola) akoma an ginotan na mou kanete mia mikrh parousiash gia tis mhxanes autwn twn rologiwn... px ti mhxanh einai poses wres krataei fortismenh kai sthn telikh pia einai h kaluterh. afou o kathenas pei antikeimenika thn apopsh tou gia ta rologia mporei kai na pei kai thn upokeimenikh tou apopsh kai thn prothmhsh tou se kapoio. (px mporei na pei nai thn kaluterh mhxanh thn exei auto... alla ksereis kati den aksizei tosa lefta kai einai mono to onoma gi'auto tha eperna to kapoio allo.)

euxaristw kai sorry an kourasa... apla me endiaferei to thema :p

Θεωρητικα τη καλυτερη μηχανη την εχει το VC, μετα το Rolex και μετα το Pam. Αλλα σε αυτο το επιπεδο ολα ειναι λεπτομερειες. Μηπως θα καταλαβεις τη διαφορα των μηχανισμων; Αυτα ειναι για πολυ ειδημονες. Αν θελεις μηχανη καλη που να ξεχωριζει θα δωσεις 30 χιλιαρικα. Αν δεν τα εχεις κοιτας τα υπολοιπα.

Λεπτομερειες, κανε ενα κοπο να ψαξεις στο internet να μας πεις και εμας. Νομιζω οτι ολοι πρεπει να προσφερουν κατι σε ενα φορουμ, μην περιμενουμε μασημενη τροφη. Δεν ειμαστε χελιδονακια. Εχουμε δωσει links, μπειτε να διαβασετε.

Εγω δεν θα επερνα το VC. Ειναι φλωρικο για τα γουστα μου. Απο τα αλλα 2, θα επερνα και τα 2. Και τα 2 αξιζουν και το τελευταιο ευρω τους. Απλα για να παρεις Panerai πρεπει να σου την πει μολις το δεις. Αν δεν σου κανει κλικ με τη μια, αστο. Δεν εισαι paneristi, οποτε πας παρακατω. Το Rolex ειναι μια σιγουρη αγορα και φυσιολογικη. δεν θα πεις ποτε τι μαλ... πηρα. Ειναι κατι σαν να διαλεγεις μεταξυ Alfa Romeo και Audi/Golf. Με πιανεις;

Σας παραθετω το δικο μου Omega φετεινο μου αποκτημα :D

πολύ ομορφο ρολοι μπραβο σου για την καλή επιλογή. Καλοφόρετο :-)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ela omws pou epeses sthn periptwsh kai exw alfa romeo gia car mou :p

tespa perimenw apanthseis kai apo allous!!! euxaristw gia thn apanthsh sou redcon

Αναρωτήσου ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες και επιθυμιες . Είσαι της ουσίας ή της εμφανισης περισσότερο; Θέλεις το ρολοι σου να ξεχωρίζει ή να είναι διακριτικά κυριλέ; Είσαι σπορ τύπος ή καναπεδένιος; Κοστουματος ή τζινατος;

Επειτα παρε μεζουρα και μέτρησε την περιφέρεια του καρπου σου.

Ακολουθως ψάξε την τσεπη σου και αποφάσισε ποσο βαθειά μπορείς να βάλεις το χέρι σου για να αποκτήσεις ένα μοντέλο της αρεσκείας σου. Βοηθά να θέσεις ένα κατώτατο και ανώτατο όριο περα απο το οποίο δε θα ξεφύγεις.

Απαντωτας στις παραπανω ερωτησεις θα μπορεσεις να περιορίσεις τον αριθμο των μοντέλων σε 4-5, όταν το κάνεις γράψε μηνυμα για να αποφανθούμε αν μπορούμε για την καλύτερη επιλογή. Αν συνειδητα επελεξες τα μοντελα που ανεφερες και όχι σε χαβαλε φάση πες το μας . Αυτά, ελπίζω να βοήθησα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χθές αγόρασα το Tissot Classic XXL:

http://shoping-online.ru/images/T06.1.516.52.jpg

Eίναι αρκετά μεγάλο (44mm) όπως το ήθελα..Στα 200euro :).

Mόνο που θα το προτιμούσα με μαύρο λουράκι όχι καφέ,αν και καφέ-μαύρο είναι ωραίος συνδιασμός, εσείς τί λέτε? :confused:

πολυ ομορφο, μπραβο!! το καφε κι εγω νομιζω δεν παει με τιποτε, ή μαυρο ή παιξε με αλλους συνδυασμους

[sIGPIC][/sIGPIC]