VeCo Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Καλησπέρα παιδιά είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 3 ρολόγια: 1) http://cgi.ebay.co.uk/NEW-BURBERRY-MENS-HERITAGE-WATCH-BU1361-RRP-325_W0QQitemZ290265456428QQihZ019QQcategoryZ31387QQtcZphotoQQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262#ebayphotohosting 2) http://cgi.ebay.co.uk/STUNNING-NEW-MENS-ARMANI-MECCANICO-AR4608-RRP-299_W0QQitemZ310089914662QQcmdZViewItem?hash=item310089914662&_trkparms=72%3A1301%7C39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A12%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14#ebayphotohosting 3) <http://cgi.ebay.co.uk/STUNNING-NEW-MENS-ARMANI-MECCANICO-AR4613-RRP-299_W0QQitemZ310089745496QQcmdZViewItem?hash=item310089745496&_trkparms=72%3A1301%7C39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A12%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14#ebayphotohosting Ποιο λέτε; Κλεινω προς το 1ο ή το 3ο αλλά μου αρέσει και το 2ο γιατί είναι περίεργο. Τρίτο, πρώτο, δεύτερο. Το τρίτο το βρίσκω πολύ όμορφο, το πρώτο είναι σχετικά απλό, το δεύτερο είναι ιδιαίτερο πράγματι, αλλά προσωπικά δεν θα το επέλεγα... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Τρίτο, πρώτο, δεύτερο. Το τρίτο το βρίσκω πολύ όμορφο, το πρώτο είναι σχετικά απλό, το δεύτερο είναι ιδιαίτερο πράγματι, αλλά προσωπικά δεν θα το επέλεγα... Οπότε λες το 3ο και όχι το 1ο; Ωραία μάλλον θα το πάρω την Δευτέρα δεν βρίσκω και τπτ καλύτερο είδα σήμερα το seiko rose gold αλλά δεν μου άρεσε τόσο από κοντά και ήταν και μικρό τα armani καπού τα είδα αλλά θα περάσω και αύριο μια βόλτα από κέντρο να δω τι παίζει πάλι αλλά οι τιμές στο ebay είναι σχεδόν ίδιες με τα ελληνικά e-shops οπότε ίσως το πάρω και εκτός ebay. και amazon http://www.amazon.com/Armani-Mens-Automatic-watch-AR4613/dp/B0019LY43S Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Οπότε λες το 3ο και όχι το 1ο; Ωραία μάλλον θα το πάρω την Δευτέρα δεν βρίσκω και τπτ καλύτερο είδα σήμερα το seiko rose gold αλλά δεν μου άρεσε τόσο από κοντά και ήταν και μικρό τα armani καπού τα είδα αλλά θα περάσω και αύριο μια βόλτα από κέντρο να δω τι παίζει πάλι αλλά οι τιμές στο ebay είναι σχεδόν ίδιες με τα ελληνικά e-shops οπότε ίσως το πάρω και εκτός ebay. Σε τι τιμές και που το βρίσκεις εκτός ebay; Μέχρι που σκέφτομαι να το πάρω κι εγώ... :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Σε τι τιμές και που το βρίσκεις εκτός ebay; Μέχρι που σκέφτομαι να το πάρω κι εγώ... :p Από Αμερική το βρίσκω 350-400 δολάρια οπότε καμία 300άρα ευρώ εδώ το βρίσκω 400 ευρώ. http://www.e-ora.gr/product_info.php?products_id=1256 PS: το πήρα :D Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Το 3ο είναι πολύ ωραίο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Το 3ο είναι πολύ ωραίο! Όντως και είναι και σχετικά φθηνό οπότε το χτύπησα ;) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Όντως και είναι και σχετικά φθηνό οπότε το χτύπησα ;) Με γειά man. Θα το ερευνήσω για αγορά κι εγώ. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Με γεια manos. Πάντως το 2ο είναι ουσιαστικά αντιγραφή του Glashutte Original PanoGraph, οπότε κατά την ταπεινή μου άποψη καλά έκανες και δεν το προτίμησες. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Με γεια manos. Πάντως το 2ο είναι ουσιαστικά αντιγραφή του Glashutte Original PanoGraph, οπότε κατά την ταπεινή μου άποψη καλά έκανες και δεν το προτίμησες. Ένα παρόμοιο δεν έχει και η A. Lange & Sohne; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Ναι, το Lange 1, αλλά το συγκεκριμένο Armani αντιγράφει σαφώς το PanoGraph. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Ναι, το Lange 1, αλλά το συγκεκριμένο Armani αντιγράφει σαφώς το PanoGraph. Μάλιστα. Προσωπικά δεν ξέρω κατά πόσο θα με βόλευε αυτός ο σχεδιασμός... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Με γειά man. Θα το ερευνήσω για αγορά κι εγώ. :) Να σε καλά ελπίζω όλα να πάνε καλά, μόλις έχω νέα θα ενημερώσω. :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Μάλιστα. Προσωπικά δεν ξέρω κατά πόσο θα με βόλευε αυτός ο σχεδιασμός... Ούτε κι εγώ τον συμπαθώ, πιστεύω ότι τελικά κάνει το ρολόι μάλλον δυσανάγνωστο (αν και οι κάτοχοι διαφωνούν). Προσωπικά τα αγαπημένα μου Glashutte Original είναι αφενός το Senator Navigator, ένα από τα πιο ευανάγνωστα ρολόγια τόσο με φως όσο και με σκοτάδι, και αφετέρου το Senator Sixties, που δεν αποκλείεται να είναι και το πιο όμορφο ρολόι που έχω δει ποτέ (προσέξτε ειδικά τις φωτό υπό γωνία στο τελευταίο λινκ). Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Εγω παιδια φοραω ενα Tag Heuer WK1113. Ειναι καπως παλιο σαν μοντελο. Μου το εδωσε ο πατερας μου, ηταν δικο του αλλα δεν φοραει ρολογια, επειδη εγινα 18. Το προσεχω σαν τα ματια μου βεβαια. http://cn1.kaboodle.com/hi/img/2/0/0/74/3/AAAAAuwGydoAAAAAAHQ-bQ.jpg Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Να σε καλά ελπίζω όλα να πάνε καλά, μόλις έχω νέα θα ενημερώσω. :) Αναμένουμε με ενδιαφέρον! :) Ούτε κι εγώ τον συμπαθώ, πιστεύω ότι τελικά κάνει το ρολόι μάλλον δυσανάγνωστο (αν και οι κάτοχοι διαφωνούν). Προσωπικά τα αγαπημένα μου Glashutte Original είναι αφενός το Senator Navigator, ένα από τα πιο ευανάγνωστα ρολόγια τόσο με φως όσο και με σκοτάδι, και αφετέρου το Senator Sixties, που δεν αποκλείεται να είναι και το πιο όμορφο ρολόι που έχω δει ποτέ (προσέξτε ειδικά τις φωτό υπό γωνία στο τελευταίο λινκ). Πολύ όμορφα και τα δύο, αν και τα βρίσκω κάπως απλά... Θα μου πεις βέβαια όσο πιο απλό, τόσο πιο ευανάγνωστο... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Την καινούργια σειρά της Swatch που είναι αφιερωμένη στους κακούς των ταινιών του Bond την πήρε το μάτι σας; Προσωπικά μου άρεσαν αυτά. http://i196.photobucket.com/albums/aa59/VeCo85/AViewToKill-1.jpg http://i196.photobucket.com/albums/aa59/VeCo85/Moonraker-1.jpg Swatch 007 Villains Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Πολύ ωραία για καθημερινό του moonraker είναι πολύ ωραίο Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Όλα χάλια είναι. Αν ήμουν 18 σαν τον Μάνο ίσως μου άρεσαν.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Όλα χάλια είναι. Αν ήμουν 18 σαν τον Μάνο ίσως μου άρεσαν.:p Αν ήσουν 18 και με περισσότερο στυλ... Το moonraker είναι ωραίο. Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Καλά ας μην άρεσαν στον Veco και θα σου'λεγα.:grin: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Χμμ, ναι δεν είπα ότι μου άρεσε το 1ο αλλά το 2τερο τα υπόλοιπα δεν είναι ωραία... Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Καλά ας μην άρεσαν στον Veco και θα σου'λεγα.:grin: Δεν θα την αντέξω τόση αγάπη... :p Σοβαρά πάντως, μερικά είναι ανεκδιήγητα... :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Eμενα μου αρεσαν πολυ τα QUANTOM OF SOLACE - LIVE AND LET DIE - THE MAN WITH THE GOLDEN GUN. Mαλιστα τα ειδα και σε ενα εντυπο με μεγαλες φωτογραφιες και οι τιμες ειναι σχετικα καλες.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Tα καλυτερα ειναι τα γυναικεια γιατι δε μπαινεις στη διαδικασια συγκρισης για το χειροτερο. Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostkan Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Παιδια εχω ερωτευτει το ρολοι που φοραει ο Λουκας απο την σειρα LAPD! Eιναι σαν δερματινο βραχιολι ετσι λιγο μεγαλο και πανω του εχει το ρολοι! Ξερει κανεις τι μαρκα ειναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts