Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα.

Γνωρίζουμε αν υπάρχει εξουσιοδοτημένο service κινητών LG στη Θεσσαλονίκη και ποιο είναι;

Χρειάζομαι κάτι απλό, να μην μπλέξουμε με Procordia πάνω κάτω...

Καλημερα.Απ οτι γνωριζω, οχι δεν υπαρχει.Μονο Αθηνα και Procordia.

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Καλημέρα.

Γνωρίζουμε αν υπάρχει εξουσιοδοτημένο service κινητών LG στη Θεσσαλονίκη και ποιο είναι;

Χρειάζομαι κάτι απλό, να μην μπλέξουμε με Procordia πάνω κάτω...

υπαρχει https://www.google.gr/maps/place/VOLTE-TEL+Communications+%CE%9C%CE%97%CE%9B%CE%99%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%9F%CE%A3+%CE%94%CE%97%CE%9C%CE%97%CE%A4%CE%A1%CE%99%CE%9F%CE%A3+%CE%9A%CE%91%CE%99+%CE%A3%CE%99%CE%91+%CE%9F.%CE%95/@40.6416378,22.9195221,19.25z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x55f931bc0548714e!8m2!3d40.641631!4d22.9206341?hl=el

για μικροπραγματα διαφορετικα το στελνουν αυτοι αθηνα

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

καλησπερα.εχω παρατηρησει και γω το Image retention.μου το κανει εντονα,οταν εχει ηλιο και φωτεινοτητα στο 90%.ειναι προβλημα αυτο να το στειλω για σερβις?ευχαριστω.

καλησπερα.εχω παρατηρησει και γω το Image retention.μου το κανει εντονα,οταν εχει ηλιο και φωτεινοτητα στο 90%.ειναι προβλημα αυτο να το στειλω για σερβις?ευχαριστω.

Για Image Retention θα σου πουν ότι το φαινόμενο είναι φυσιολογικό και δε θα σου αλλάξουν οθόνη.

Για Image Retention θα σου πουν ότι το φαινόμενο είναι φυσιολογικό και δε θα σου αλλάξουν οθόνη.

Το οποίο μόνο φυσιολογικό δεν είναι... Ειδικά στο g5 το φαινόμενο θερίζει

Το οποίο μόνο φυσιολογικό δεν είναι... Ειδικά στο g5 το φαινόμενο θερίζει

To ότι δεν είναι φυσιολογικό, είναι σίγουρο. Το θέμα μου είναι ότι σε άλλες χώρες αλλάζουν τις οθόνες κανονικά, χωρίς πολλά πολλά.

To ότι δεν είναι φυσιολογικό, είναι σίγουρο. Το θέμα μου είναι ότι σε άλλες χώρες αλλάζουν τις οθόνες κανονικά, χωρίς πολλά πολλά.

:worry::worry:

Δηλαδη τι. ? Η LG εδωσε εντολη μονο στην Ελλαδα να μην αλλαζονται ή το σερβις μας τα λεει καπως μυστηρια. ?

Και εγω στο G4 πριν κανα μηνα το πηγα για πλακετα και οθονη και ενω η οθονη κοκκινιζε ασχημα περιμετρικα, μου ειπαν το κλασσικο, πως η LG πλεον εχει δωσει εντολη να θεωρουνται ως φυσιολογικη λειτουργια και να μην αλλαζονται.

:worry::worry:

Δηλαδη τι. ? Η LG εδωσε εντολη μονο στην Ελλαδα να μην αλλαζονται ή το σερβις μας τα λεει καπως μυστηρια. ?

Και εγω στο G4 πριν κανα μηνα το πηγα για πλακετα και οθονη και ενω η οθονη κοκκινιζε ασχημα περιμετρικα, μου ειπαν το κλασσικο, πως η LG πλεον εχει δωσει εντολη να θεωρουνται ως φυσιολογικη λειτουργια και να μην αλλαζονται.

Μίλησα με την LG Ελλάδας και μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό, αντίθετα η LG Αγγλίας μου ζήτησε το imei (για να δουν αν έχω εγγύηση) ώστε να μου αντικαταστήσουν την οθόνη, καθώς ναι μεν (μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό, ως ένα σημείο όμως) όταν υπερβαίνει τα όρια και κοκκινίζει φουλ, κάνουν αντικατάσταση οθόνης. To κακό με το image retention είναι ότι μπορεί να οδηγήσει σε burn in http://www.lg.com/ca_en/support/product-help/CT20098005-1399342261306-image-burn-or-image-retention

Edited by sip1995

Μπορει κάποιος να που έχει σοβαρό θέμα να το στείλει Αγγλία η πάει ανάλογα με την χώρα προέλευσης του κινητού?

Send from my awesome LG G5 leather black

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Γειά σας παιδιά, νέος κάτοχος από αύριο και εγώ ενός LG G4 που αγόρασα μεταχειρισμένο από μέλος διπλανού forum, επειδή γενικότερα ήθελα το τηλέφωνο σαν οθόνη, κάμερα και ταχύτητα ήταν η καλύτερη επιλογή στα χρήματα τα οποία διέθετα (200€), το παλικάρι μου έστειλε όπως του ζήτησα το imei και είδα οτι είναι σειρά 512, επειδή λοιπόν διαβάζω τέρατα εδώ και γενικότερα σε άλλα forums, τι πρέπει να προσέξω μόλις το παραλάβω ? Τι ισχύει με εγγυήσεις κ.τ.λ., έχουμε πρόβλημα σε κάτι που μπορεί να παρουσιάσει και να μην το καλύψουν ? Είναι κοινό πρόβλημα το οποίο είναι σπάνιο η συνεχόμενο ? Ευχαριστώ!

Γειά σας παιδιά, νέος κάτοχος από αύριο και εγώ ενός LG G4 που αγόρασα μεταχειρισμένο από μέλος διπλανού forum, επειδή γενικότερα ήθελα το τηλέφωνο σαν οθόνη, κάμερα και ταχύτητα ήταν η καλύτερη επιλογή στα χρήματα τα οποία διέθετα (200€), το παλικάρι μου έστειλε όπως του ζήτησα το imei και είδα οτι είναι σειρά 512, επειδή λοιπόν διαβάζω τέρατα εδώ και γενικότερα σε άλλα forums, τι πρέπει να προσέξω μόλις το παραλάβω ? Τι ισχύει με εγγυήσεις κ.τ.λ., έχουμε πρόβλημα σε κάτι που μπορεί να παρουσιάσει και να μην το καλύψουν ? Είναι κοινό πρόβλημα το οποίο είναι σπάνιο η συνεχόμενο ? Ευχαριστώ!

Λογικα με πλακετα 512 ενδεχεται να πεσει σε bootloop, ομως για οσο διαρκει η εγγυηση αν παθει κατι θα στην αλλαξουν.

Οσον αφορα την οθονη και αυτη αν δεν εχει ηδη, θα παρουσιασει image retention.

Δυστυχως ενω στις αρχες τις αντικαθιστουσε το σερβις, τωρα πλεον το θεωρουν "φυσιολογικη λειτουργια" και θα παραμεινεις με αυτη, οσον αφορα το συγκεκριμενο προβλημα.

Λογικα με πλακετα 512 ενδεχεται να πεσει σε bootloop, ομως για οσο διαρκει η εγγυηση αν παθει κατι θα στην αλλαξουν.

Οσον αφορα την οθονη και αυτη αν δεν εχει ηδη, θα παρουσιασει image retention.

Δυστυχως ενω στις αρχες τις αντικαθιστουσε το σερβις, τωρα πλεον το θεωρουν "φυσιολογικη λειτουργια" και θα παραμεινεις με αυτη, οσον αφορα το συγκεκριμενο προβλημα.

Τώρα με έφτιαξες.....:cry:

Σε τι περίπτωση παρουσιάζει bootloop ? έτσι στο άκυρο η κάνεις κάτι ? Όσο αφορά την οθόνη μετά από πόση ώρα το εμφανίζει ? Είναι standar οτι θα το έχω αυτό η είναι κοινό πρόβλημα στο π.χ.40% των συσκευών αυτού του μοντέλου ? :blink::worry:

Τώρα με έφτιαξες.....:cry:

Σε τι περίπτωση παρουσιάζει bootloop ? έτσι στο άκυρο η κάνεις κάτι ? Όσο αφορά την οθόνη μετά από πόση ώρα το εμφανίζει ? Είναι standar οτι θα το έχω αυτό η είναι κοινό πρόβλημα στο π.χ.40% των συσκευών αυτού του μοντέλου ? :blink::worry:

bootloop θα στο βγαλει αν στο βγαλει) ετσι στο ξαφνικο και ακυρο. Η συσκευη με τις θερμοκρασιες που αναπτυσει εν καιρο, παθαινει βλαβη σε καποιες κολλησεις (κατ'ισχυρισμο της lg)

To θεμα image retention ειναι αποτελεσμα χρησης καποιων μηνων της συσκευης και εμφανιζεται σταδιακα σιγα σιγα, μεχρι που μπορει να φτασει σε επιπεδα εκτος απο ειδωλα, να βλεπεις χρωματικη ανομοιομορφια στο πανελ ειδικα περιμετρικα αυτου, με κοκινο/ροζ χρωμα.

εχει να κανει με τις θερμοκρασιες που αναπτυσει η οθονη. Οσο περνα ο καιρος θα εμφανιζεται πιο συχνα και θα εξαφανιζεται πολυ αργα. Κρατωντας οσο μπορεις την θερμοκρασια οθονης χαμηλοτερα (π.χ. μειωμενη φωτεινοτητα) καθως και η χρηση μιας εφαρμογης οπου μειωνει και αυτη την φωτεινοτητα, μπορεις να προστατευσεις οσο το δυνατον χρονικα την οθονη. Την εφαρμογη την χρησιμοποιουμε και οσοι εχουμε ηδη I.R γιατι μειωνει το φαινομενο του πολυ. Στο νημα αναφερεται η εφαρμογη και οι ρυθμισεις της αν ψαξεις (blue light filter)

Oι χρονοι που θα παρουσιαστουν τα προβληματα ποικιλλουν αναλογως την χρηση.

Προσωπικα μου εμφανισε bootloop σε 15-16 μηνες και image retention στους 7-8 μηνες αρχισε να γινεται αντιληπτο και συνεχιζει να επιδεινωνεται εως και σημερα που μιλαμε.

Απο θεμα στατιστικης, image retention θα παθεις 100% μιας και οφειλεται στον τυπο οθονης και οχι σε μεμονωμενα περιστατικα ως αστοχια υλικου.

Για το Bootloop, ομοιως η εμπειρια μας εδειξε πως πλακετες σιγουρα και μεχρι 512 επεσαν σε bootloop.

Δεν γνωριζω βεβαια αν υπαρχουν και κινητα με ιδιες πλακετες που την γλυτωσαν (εστω και ενα 1%)

Η λογικη θελει καποια στιγμη να το παθεις μιας και δεν ειναι επιδιορθωμενη η πλακετα.

edit:

H εφαρμογη για το Image retention οπου βοηθα να μειωνεται αρκετα, ειναι αυτη.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sisomobile.android.brightness&hl=el

Οταν την εγκαταστησεις θα βαλεις στις ρυθμισεις της χρωμα φιλτρου μαυρο, και filter opacity 15-20% και screen dimmer 0%.

Edited by nemaki

Καταρχάς σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που αφιέρωσες να το γράψεις όλο αυτό το κατεβατό, με έχεις κατατοπίσει πλήρως οπότε πλεον μπορώ να συμμετέχω στην συζήτηση χωρίς άγνωστους όρους! Άρχισα και μετανιώνω την αγορά του όμως, δεν πειράζει, θα το κρατήσω λίγο καιρό κανα 3μηνο top και μετά πάμε για άλλα... Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι!

edit: Τώρα δοκίμασα την εφαρμογή σε άλλη συσκευή που έχω και στο 20% δεν βλέπω διαφορά στα χρώματα... ευχάριστο αυτό!

Edited by manos20082

Εγώ πάντως παιδιά δόξα το θεό στο δικό μου με 609 πλακέτα δεν έχω κανένα μα κανένα θέμα. Και μιλαμε τονίζω και πάλι το κινητό το έχω διαλύσει... Κάμερα όλη την ώρα facebook Instagram radio μουσική σειρές με kodi κτλ σε όλα είναι βράχος μέχρι στιγμής.. Ο μόνος λόγος που θα το αλλάξω κάποια στιγμή είναι η οθόνη που μετα τα note δεν μπορώ να συνηθίσω σε μικρότερη.. Σε όλα τα άλλα θέματα το LG σαν σύνολο συσκευής το note edge που ήταν η προηγούμενη συσκευή μου το βάζει κάτω στα πάντα..

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχει η γυναίκα μου το dual G4 με 512 σειρα από τον Μάιο και δουλεύει υποδειγματικά! Η χρήση του κανονική στα πάντα εκτός από παιχνίδια! Μέχρι στιγμής ούτε bootloop ούτε πρόβλημα με την οθόνη!

Έχει η γυναίκα μου το dual G4 με 512 σειρα από τον Μάιο και δουλεύει υποδειγματικά! Η χρήση του κανονική στα πάντα εκτός από παιχνίδια! Μέχρι στιγμής ούτε bootloop ούτε πρόβλημα με την οθόνη!

Τα ίδια και εγώ με εξαίρεση δύο φορές bootloop (αν ήταν κιόλας!!! ) που επανήλθε με hard reset. Μέσα Ιουλίου περίπου.

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Το τηλέφωνο είναι τούμπανο και το καλύτερο όταν κυκλοφόρησε. Απλά εσείς με τις πλακέτες 512 μην επαναπαύεστε διότι δεν έχετε τις διορθωμένες πλακέτες και λογικά το bootloop θα έρθει κάποια στιγμή. Γι' αυτό φωτογραφίες και σημαντικά αρχεία να τα αποθηκεύεται σε κάρτα μνήμης και όχι στην συσκευή.

Το τηλέφωνο είναι τούμπανο και το καλύτερο όταν κυκλοφόρησε. Απλά εσείς με τις πλακέτες 512 μην επαναπαύεστε διότι δεν έχετε τις διορθωμένες πλακέτες και λογικά το bootloop θα έρθει κάποια στιγμή. Γι' αυτό φωτογραφίες και σημαντικά αρχεία να τα αποθηκεύεται σε κάρτα μνήμης και όχι στην συσκευή.

Ή ακόμα καλύτερα σε κάποιο σύννεφο!!

Στο Google drive ας πούμε που υπάρχει στο κινητό.

Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1

Ή ακόμα καλύτερα σε κάποιο σύννεφο!!

Στο Google drive ας πούμε που υπάρχει στο κινητό.

Αν είναι αρχεία ναι (στο Google Drive). Αν είναι φωτογραφίες, καλύτερα στο Google Photos (γιατί το Drive έχει περιορισμό στο χώρο, σε αντίθεση με το Photos, που (μέχρι 16 megapixels) ανεβαίνουν οι φωτογραφίες σε πλήρη ανάλυση).

100gb εχει το gdrive

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Σωστά. Στο g4 δίνει παραπάνω χώρο δώρο! Πατώντας το κουμπί "εξαργύρωση" με την πρώτη πρώτη είσοδο στο drive.

Σωστά. Στο g4 δίνει παραπάνω χώρο δώρο! Πατώντας το κουμπί "εξαργύρωση" με την πρώτη πρώτη είσοδο στο drive.

Πάλι καλά.λες να το ήξεραν ότι με τη μπουτλουπ φάση θα χρειαζόμασταν μπακαπ στις φωτο οπωσδήποτε; :Ρ

Πάλι καλά.λες να το ήξεραν ότι με τη μπουτλουπ φάση θα χρειαζόμασταν μπακαπ στις φωτο οπωσδήποτε; :Ρ

Σίγουρα πράγματα!! Χαχαχαχα.

Πάντως για μένα είναι η καλύτερη λύση αυτή για να κρατήσεις τα αρχεία σου σε περίπτωση bootloop!! Αυτο με έσωσε και δεν έχασα τα σημαντικά αρχεία μου οταν μου έσβησε η συσκευή ξαφνικά!! Κ αφού δίνει δώρο παραπάνω χώρο στο g4 ειναι +1 παραπάνω!!!!!

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4