gup_ Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 καλησπερα εχω lg gflex2 και μου το ζητανε για ανταλλαγη με g4 ποια παρτιδα δεν εχει bootloop? η 90018 αλλά ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει την περιμένουμε σε 2-3 χρονάκια (και αν) με άλλα λόγια δεν έτυχε ακόμα παρτίδα χωρίς btlp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimos23 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 (edited) καπου διαβαζα οτι οι καινουριες εχουν μονο software bootloop και οχι hardware ?? τι αλλο πρεπει να προσεξω? μου λεει οτι ειναι 506 παρτιδα... Edited July 9, 2016 by dimos23 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 καπου διαβαζα οτι οι καινουριες εχουν μονο software bootloop και οχι hardware ?? τι αλλο πρεπει να προσεξω? μου λεει οτι ειναι 506 παρτιδα... δεν το εχεις ψαξει καλα το θεμα,αν διαβαζες προσεχτικα ολες οι παρτιδες εχουν παρουσιαση bl και software και hardware, και τα δικαρτα. δεν υπαρχει κατι που να πρεπει να προσεξεις ειναι ολα θεμα τυχης. παιρνεις το ρισκο σου απλα. αλλα αυτος που θα στο δωσει τι σου λεει του εχει παθει bl? γιατι για να θελει να σου δωσει το g4 και να θελει να παρει το flex.......μονο και μονο αυτη η κινηση λεει πολλα. και εγω ειμαι υποψηφιος αγοραστης (θυμα?) g4 και το εχω ριξει στο διαβασμα να δω τι παιζει αν βρεθηκε καποια λυση με αυτο το θεμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Λύση δεν έχει βρεθεί και (μάλλον) δεν πρόκειται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimos23 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 μου λεει δεν εχει παθει bootloop ... εχει εγγυηση 1 χρονο αν παθει bootloop ειμαι καλυμμένος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 μου λεει δεν εχει παθει bootloop ... εχει εγγυηση 1 χρονο αν παθει bootloop ειμαι καλυμμένος? ναι αν δεν ειναι root η συσκευη εισαι καλυμμενος αν παθει bootloop. αν και υπαρχουν λιγες περιπτωσεις που στο σερβις τους ειπαν οτι ειναι ρουταρισμενες οι συσκευες χωρις να ειναι και τους τα εβγαλαν εκτος εγγυησης..μιλαμε για πολυ λιγες περιπτωσεις αλλα υπηρξαν.. και αν παθει bootloop νομιζω σου ανανεωνουν την εγγυηση για αλλα 2 χρονια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimos23 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 οκ ευχαριστω! παω να αναψω ενα κερακι και μετα θα το παρω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis0 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Θα προτείνατε σε κάποιον να πάρει αυτό το κινητό τώρα; Επειδή βλέπω ότι βγάζει σοβαρό θέμα με bootloop και σε πολλούς χρήστες. Επίσης, η τιμή του έπεσε πολύ απότομα, δεν ήταν της τάξης που έπεσε το g2 Και g3 όταν έβγαιναν τα καινούρια, ενώ τώρα που βγήκε το g5 έπεσε πάρα πολύ απότομα και αναρωτιέμαι αν είναι λόγω των προβλημάτων που βγάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Θα προτείνατε σε κάποιον να πάρει αυτό το κινητό τώρα; Επειδή βλέπω ότι βγάζει σοβαρό θέμα με bootloop και σε πολλούς χρήστες. Επίσης, η τιμή του έπεσε πολύ απότομα, δεν ήταν της τάξης που έπεσε το g2 Και g3 όταν έβγαιναν τα καινούρια, ενώ τώρα που βγήκε το g5 έπεσε πάρα πολύ απότομα και αναρωτιέμαι αν είναι λόγω των προβλημάτων που βγάζει. αυτο αναρρωτιεμαι και εγω αν αξιζει η αγορα του,συνηθως εδω γραφουν αυτοι που εχουν προβληματα με τη συσκευη αλλα απο την δημοσκοπηση ειδαμε οτι ειναι μεγαλο το ποσοστο του bl..εγω σκεφτομαι να το παρω και αν το παθει το επαθε το στελνω στο σερβις και γι αυτο θα κρατησω και την παλια μου συσκευη για ωρα αναγκης,συν οτι θα κραταω συχνα back up,φωτογραφιες βιντεο κλπ μην τα κλαιω και αυτα αν το παθει. η τιμη οντως ειναι χωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis0 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Ποιο θα ήταν ένα αντίστοιχο κινητό με παρόμοιες επιδόσεις αλλά πιο αξιόπιστο σε αυτή τη τιμή δηλαδή 300 ευρώ από σκρουτζ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 (edited) Ποιο θα ήταν ένα αντίστοιχο κινητό με παρόμοιες επιδόσεις αλλά πιο αξιόπιστο σε αυτή τη τιμή δηλαδή 300 ευρώ από σκρουτζ; για παρομοιες επιδοσεις σε χαρακτηριστικα δεν ξερω αλλα στην πραξη ξερω οτι το nexus 5x τα παει μια χαρα. συν οτι εχει και αυτο κορυφαια καμερα. μειον 1γ ραμ αλλα στην πραξη δεν νομιζω να φαινεται και τοσο γιατι το nexus εχει πολυ ελαφρυ λειτουργικο. και αλλοι που ειχαν και τα 2 κινητα δεν ειχαν δει διαφορα στην ταχυτητα Edited July 11, 2016 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimos23 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Ποιο θα ήταν ένα αντίστοιχο κινητό με παρόμοιες επιδόσεις αλλά πιο αξιόπιστο σε αυτή τη τιμή δηλαδή 300 ευρώ από σκρουτζ; lg gflex2 που εχω 511 παρτιδα ειναι τελειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prakt0ras Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Δωρο απο τα Χρ/να του 15 στη συζηγο, μια χαρα παει το G4...ελπιζω να μη το γλωσσοφαω τωρα που εγραψα. Εξαιρετικο για τα χρηματα του. Οποιος μπορει να δωσει περι τα 70-80€ για το v10 παντως, ας το κανει. Αρκει να βολευεται με το μεγεθος κ βαρος. Στάλθηκε απο το LG-V10 H960 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Το ειχα γράψει και παλιότερα...το κινητό είναι εξαιρετικό. Smooth και γρήγορο με φοβερή κάμερα μοναδική για κάποιον που έχει γνώσεις στη χρήση manual mode, οθοναρα και επαρκή μπαταρία σε μέτρια φωτεινότητα(άρα από φθινόπωρο και μετά είναι στα καλύτερα του για να μην καταναλώνει και πάρα πολύ).Αν το άλλαζα πάλι το ίδιο θα επέλεγα εκεί κοντά στα 300 ευρώ που έχει...δεν είναι τυχαίο πώς πολύς κόσμος παρακολουθεί το νήμα μπας και βρεθεί λύση με τα γνωστά θέματα(αμφιβάλλω προσωπικά) μήπως και το ξαναπάρουν!!! Τώρα το καλοκαίρι έχω ένα Xperia Z backup για τα δύσκολα και σπίτι παίζω με το 4αρι...από φθινόπωρο ξανά το lg g4 .Μισό χρόνο περίπου που το έχω μιας και με ικανοποιεί στα μέγιστα και συν το γεγονός ότι ουσιαστικά το παντρευτηκαμε το προσέχω λιγάκι παραπάνω...του χρόνου s7 edge να μαστε καλά πρώτα.... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 (edited) Επειδή όλοι μιλάτε για τα προβλήματα του κινητού ας μιλήσουν και κάποιοι όπως εγώ που Δεν αντιμετωπίζω κανένα μα κανένα πρόβλημα. Το αγόρασα καινούργιο Red Leather παρτίδα 602 με android mm 6.0 out of the box. Το κινητό αποτελεί το πιο πλήρες κινητό + την εξαιρετική του κάμερα σε σχέση με την τιμή του που πραγματικά τώρα είναι τσάμπα. Δεν έχω αντιμετωπίσει ούτε bootloop, ούτε υπερθέρμανση, ούτε προβλήματα οθόνης ούτε τίποτα και το χρησιμοποιώ καθημερινά επαγγελματικά το έχω λιώσει στην κυριολεξία πραγματικό σκυλί.!!! Να επισημάνω ότι δεν το έχω κάνει root διότι δεν το χρειάζεται είναι πύραυλος από μόνο του είναι σε Μαμά κατάσταση πλην περίπου 65 τρίτων εφαρμογών που έχω εγκαταστήσει και τρέχει νεράκι. Edited July 9, 2016 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Επειδή όλοι μιλάτε για τα προβλήματα του κινητού ας μιλήσουν και κάποιοι όπως εγώ που Δεν αντιμετωπίζω κανένα μα κανένα πρόβλημα. Το αγόρασα καινούργιο Red Leather παρτίδα 602 με android mm 6.0 out of the box. Το κινητό αποτελεί το πιο πλήρες κινητό + την εξαιρετική του κάμερα σε σχέση με την τιμή του που πραγματικά τώρα είναι τσάμπα. Δεν έχω αντιμετωπίσει ούτε bootloop, ούτε υπερθέρμανση, ούτε προβλήματα οθόνης ούτε τίποτα και το χρησιμοποιώ καθημερινά επαγγελματικά το έχω λιώσει στην κυριολεξία πραγματικό σκυλί.!!! Να επισημάνω ότι δεν το έχω κάνει root διότι δεν το χρειάζεται είναι πύραυλος από μόνο του είναι σε Μαμά κατάσταση πλην περίπου 65 τρίτων εφαρμογών που έχω εγκαταστήσει και τρέχει νεράκι. φιλε μου καλησπερα και εγω αυτα ελεγα μεχρι προχθες αλλα σημερα λεω αλλα και με παρα πολλα νευρα οταν το παθεις που θα το παθεις και εσυ θα μας καταλαβεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 (edited) Επειδή όλοι μιλάτε για τα προβλήματα του κινητού ας μιλήσουν και κάποιοι όπως εγώ που Δεν αντιμετωπίζω κανένα μα κανένα πρόβλημα. Το αγόρασα καινούργιο Red Leather παρτίδα 602 με android mm 6.0 out of the box. Το κινητό αποτελεί το πιο πλήρες κινητό + την εξαιρετική του κάμερα σε σχέση με την τιμή του που πραγματικά τώρα είναι τσάμπα. Δεν έχω αντιμετωπίσει ούτε bootloop, ούτε υπερθέρμανση, ούτε προβλήματα οθόνης ούτε τίποτα και το χρησιμοποιώ καθημερινά επαγγελματικά το έχω λιώσει στην κυριολεξία πραγματικό σκυλί.!!! Να επισημάνω ότι δεν το έχω κάνει root διότι δεν το χρειάζεται είναι πύραυλος από μόνο του είναι σε Μαμά κατάσταση πλην περίπου 65 τρίτων εφαρμογών που έχω εγκαταστήσει και τρέχει νεράκι. Τα ίδια έλεγα και εγώ. Από τον Οκτώβριο που το πήρα, ΦΟΒΕΡΌ. Εδώ και 3 βδομάδες , ( μετα απο 8 μηνες, ένα bootloop και image retention)το έδωσα στον γιο μου και πήρα το s7.(Σώθηκα!) Ειπα να το δωσω στην γυναικα αλλα επειδη το θελει για την δουλεια θα την κρεμουσε εφοσον δεν μου αλλαξαν πλακετα. Επανήλθε με hard reset μόνο οθόνη άλλαξαν. Το μόνο που μπορώ να παραδεχτώ είναι το service της LG. Κορυφαίο!!!! Πρώην κάτοχος LG Nexus 4 , LG G 3 (το έχει η γυναίκα) LG G4 ( ο μικρός). Οπότε πιστεύω έχω καλή άποψη για αυτα τα κινητά. Edited July 10, 2016 by pank Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konst4ntin0s Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Και το μοτιβο ξεχασε και τον λογαριασμο google.χμχμχμχμχμχμχ Εχει διαδικασια ασφαλειας το google για επαναφορα ...βαλε τη καρτα σιμ με το τηλεφωνο που δηλωσε στο gmail και μεσα απο την σελιδα σου λεει τι πρεπει να κανεις.θα σου στειλει ενα κωδικο με sms για επαναφορα του κωδικου του gmail...τωρα φυσικα εαν εχασε και την καρτα sim μαλλον δεν......πως να το πω πολλες συμπτωσεις...και αν εισαι ο ιδιοκτητης θα βρεις ακρη ,αλλα αν το βουτηξες απο κανεναν.....αντε γεια Μα πόσες φορές μπορείς να βάλεις λάθος το μοτίβο...;:ninja::ninja: Και να έχεις ξεχάσει και τον λογαριασμό Google...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Μα πόσες φορές μπορείς να βάλεις λάθος το μοτίβο...;:ninja::ninja: Και να έχεις ξεχάσει και τον λογαριασμό Google...! Ελλειψη βιταμίνης Β12 είναι το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Είναι λίγο περίεργο τα ζευγάρια να μην χρησιμοποιούν τον ίδιο λογαριασμό google. Ο ένας, συνήθως ο άντρας, αγοράζει τις εφαρμογές που θέλει και τις περνάει και στο τηλέφωνο της γυναίκας του.... Λέω εγώ τώρα.... Στάλθηκε από το LG V10 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Είναι λίγο περίεργο τα ζευγάρια να μην χρησιμοποιούν τον ίδιο λογαριασμό google. Ο ένας, συνήθως ο άντρας, αγοράζει τις εφαρμογές που θέλει και τις περνάει και στο τηλέφωνο της γυναίκας του.... Λέω εγώ τώρα.... Στάλθηκε από το LG V10 μου Να πω την αμαρτία μου και εγώ που αγόρασα στην γυναίκα μου πριν κάνα μήνα το πρώτο της αντροιντ κινητό, την έβαλα να κάνει ξεχωριστό account στην Google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Ας πω κι εγώ τη γνώμη μου μετά 3 μήνες συμβίωσης μαζί του. Τα μόνα δυο αρνητικά που βρήκα, είναι η μπαταρία και το περιμετρικό πλαίσιο που δεν είναι και ότι πιο ποιοτικό. Για το πρώτο θέμα, έχω εφεδρική μπαταρία, για το δεύτερο μεταλλικό πλαίσιο κι όλα καλά. Μέχρι τώρα, δεν είχα κανένα θέμα με επανεκκινήσεις, κολλήματα και τα σχετικά. Να μην το ματιάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Αφήστε παρακαλώ πολύ τις ειρωνείες στην άκρη. Βρισκόμαστε εδώ για να συζητάμε ήρεμα και πολιτισμένα. Διαγράφηκαν ποστ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Χωρίς να θέλω να υποβάθμισω το πρόβλημα του bl, και εννοείται ότι είναι τρελό αυτογκολ για την lg μιας και η συσκευή είναι πολύ τίμια, αλλά από μόνο του είναι αποτρεπτικο για νέους κατόχους και για υφισταμενους, θα ήθελα να πω ότι είναι ενδεικτικό ότι δεν αναφέρονται αλλά σημαντικά θέματα κυρίως στο sw. Για άλλα φόρουμ δεν ξέρω μιας και δεν παρακολουθώ. Η αλήθεια είναι πάντως ότι επειδή έχω και δεύτερη συσκευή δεν έχω αυτό το άγχος του να μείνω ξεκρεμαστος. Update να περιμένουμε με την N? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 εννοειτε οτι θα παρουμε την Ν Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts