Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
επειδη παρακολουθώ εδω και και καιρο το θεμα και είμαι ανάμεσα σε Lg g4 και one plus x πιο είναι καλύτερο και αν βγάζει προβληματα οι συσκευες;

Αν και εδώ δεν ειναι χώρος συγκρίσεων συσκευών, ως κάτοχος και των δυο μπορώ να πω με σιγουριά ότι το G4 ειναι σαφώς ανώτερο σε όλα από το Χ.

Αν θέλεις περισσότερες απόψεις άνοιξε ένα θέμα στο σωστό χώρο... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145

Modpic.gif

Παιδιά μετά από 6 μήνες κάτοχος του G4 εχθές το βράδυ το πούλησα σε μια κοπέλα που ξετρελάθηκε μόλις το είδε.

Έχει στην κατοχή της το G3 με τα 2GRam με τα τρελά κολλήματα.

Σήμερα παρήγγειλα το LG V10 σε μαύρο θα το πάρω αύριο το πετάω και την Kingston 128Gb πάνω και συνεχίζω με LG...

Ήμουν στο δίλημμα για S7 αλλά με κέρδισε το V10....

Vw CC 1.8TSI K04.. :D

Τόσο το s7 όσο κ το v10 είναι εξαιρετικά τηλέφωνα. Απόλαυσε λοιπόν τη νέα σου συσκευή... ;)
Konakis.

Και εγώ σκέφτομαι να το δώσω το g4 και να πάω σε v10 η g5.. Μάλλον για g5 με κόβω που ειναι και πιο future proof.

Στάλθηκε από το LG G4 Red μου

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Καλησπέρα.

Παρατηρώ ότι στις τελευταίες 4 φορτίσεις μου κάνει νερά. Συγκεκριμένα για να φτάσει σε πλήρη φόρτιση θέλει πάνω από 4,5 ώρες. (ενώ πήγαινε από 10% --->90% σε μία ώρα)

Το έβαλα στη 12:10 και 13:50 που είναι τώρα πήγε από το 19% στο 31%.

Το απενεργοποίησα, έβγαλα την μπαταρία, την ξαναέβαλα και το έβαλα πάλι σε φόρτιση και δείχνει 44%.

Έχει τύχει σε κανέναν; Νομίζω είναι λίγο νωρίς για να τα παίξει η μπαταρία, 8 μήνες το έχω.

Καλησπέρα σε όλος έχω κάποια θέματα με το τηλέφωνο μου όταν με παίρνουν η παίρνω τηλέφωνο μετά τον τερματισμό κάποιες φορές όχι πάντα φυσικά μου κολάι ο Dialer και κάνω επανεκκίνηση να συνέρθει, και κάποιες άλλες φορές μου ζεσταίνεται πολύ το τηλέφωνο φτάνει 43 βαθμούς και κολάι σαν τρελό και με το ζόρι μπορώ να κάνω τερματισμό τηλεφώνου, έχω κάνει και αλλαγή πλακέτας τότε μου είχε κλήση και έκανα επαναφορά άλλα τίποτα μου κολλούσε στο σεταρισμα τι να πω με αυτό το τηλέφωνο χάλια μαύρα.

Το G4 ζεστενετε όσο και το G3;

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

οχι καμια σχεση το 3αρι ειχε μεγαλυτερες θερμοκρασιες

Καλησπέρα.

Παρατηρώ ότι στις τελευταίες 4 φορτίσεις μου κάνει νερά. Συγκεκριμένα για να φτάσει σε πλήρη φόρτιση θέλει πάνω από 4,5 ώρες. (ενώ πήγαινε από 10% --->90% σε μία ώρα)

Το απενεργοποίησα, έβγαλα την μπαταρία, την ξαναέβαλα και το έβαλα πάλι σε φόρτιση και δείχνει 44%.

Έχει τύχει σε κανέναν; Νομίζω είναι λίγο νωρίς για να τα παίξει η μπαταρία, 8 μήνες το έχω.

αρχικα τσεκαρε αν με hard reset στρωσει αν οχι εχει θεμα ο φορτιστης σου εχει βγει αυτο σε πολλους συνηθως το καλωδιο βρες απο κανενα φιλο αλλο φορτιστη g4 και δοκιμασε το

Καλησπέρα σε όλος έχω κάποια θέματα με το τηλέφωνο μου όταν με παίρνουν η παίρνω τηλέφωνο μετά τον τερματισμό κάποιες φορές όχι πάντα φυσικά μου κολάι ο Dialer και κάνω επανεκκίνηση να συνέρθει, και κάποιες άλλες φορές μου ζεσταίνεται πολύ το τηλέφωνο φτάνει 43 βαθμούς και κολάι σαν τρελό και με το ζόρι μπορώ να κάνω τερματισμό τηλεφώνου, έχω κάνει και αλλαγή πλακέτας τότε μου είχε κλήση και έκανα επαναφορά άλλα τίποτα μου κολλούσε στο σεταρισμα τι να πω με αυτό το τηλέφωνο χάλια μαύρα.

ειναι θεμα που το εχουν πολλοι τσεκαρε προηγουμενα μηνυματα μαλλον ειναι θεμα της ΜΜ

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

Νομιζω οτι στην νεα αναβαθμιση (αν δεν κανω λαθος) που θα δωσουν, διορθωνουν το προβλημα με τις κλησεις που δεν τερματιζουν. Το λεω με επιφυλαξη, καπου το πηρε το ματι μου διαβαζοντας καπου τι διορθωνει η νεα εκδοση.

Και εγώ σκέφτομαι να το δώσω το g4 και να πάω σε v10 η g5.. Μάλλον για g5 με κόβω που ειναι και πιο future proof.

Για τον φόβο του bootloop θέλεις να το αλλάξεις;

Καλησπέρα.

Δοκίμασε άλλη πρίζα, φορτιστή,καλώδιο και δες.. Βασικά μπορείς να δοκιμάσεις το πρόγραμμα ampere, current monitor το θέλει τόση φόρτιστη το κάνει τόσο το ράνει τόσο δεν είναι μέτρο σύγκρισης.. Επίσης κράτα την οθόνη κλειστή όταν το φορτίζεις. Αργεί να φορτίσει με ανοιχτή οθόνη.

Πιο πολύ γιαυτό ναι...

Ε φυσικά έχω απλά καμία φορά είναι και στο μυαλό..

Δεν έχω διαβάσει κάπου για επικείμενη αναβάθμιση.

Έβαλα την 20g αλλά δεν έχει διαφορές από τις άλλες όπως παρατηρώ

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Gilles smiles!

Καλησπέρα.

αρχικα τσεκαρε αν με hard reset στρωσει αν οχι εχει θεμα ο φορτιστης σου εχει βγει αυτο σε πολλους συνηθως το καλωδιο βρες απο κανενα φιλο αλλο φορτιστη g4 και δοκιμασε το

Δοκίμασε άλλη πρίζα, φορτιστή,καλώδιο και δες.. Βασικά μπορείς να δοκιμάσεις το πρόγραμμα ampere, current monitor το θέλει τόση φόρτιστη το κάνει τόσο το ράνει τόσο δεν είναι μέτρο σύγκρισης.. Επίσης κράτα την οθόνη κλειστή όταν το φορτίζεις. Αργεί να φορτίσει με ανοιχτή οθόνη.

Επειδή μου έχει τύχει σε δύο συσκευές LG πρώτα δοκίμασε άλλο καλώδιο. Εμένα και στα δύο αυτό έφταιγε. Αν δεν τότε δοκίμασε αυτά που λένε τα παιδιά. Το hard reset άστο για το τέλος.

το lg g3 δεν ειναι.

ααα δηλαδη αξιζει να παρω το G4 ..... εχει καλη μπαταρια ??? δν πιστευω να ζεσταινεται κι αυτο σαν το G3 που παει να πιασει φωτια :p

Καμια σχεση. Ειναι πολυ καλυτερη υλοποιηση τουλαχιστον στο θεμα θερμοκρασιας.

Οκ ευχαριστω πολυ ... αν ειναι σεκφτομαι να παρω το G4 Leather brown ..

Επειδή μου έχει τύχει σε δύο συσκευές LG πρώτα δοκίμασε άλλο καλώδιο. Εμένα και στα δύο αυτό έφταιγε. Αν δεν τότε δοκίμασε αυτά που λένε τα παιδιά. Το hard reset άστο για το τέλος.

Δεν το πίστευα μέχρι που το είδα με τα μάτια μου.

Χρόνος μέχρι πλήρη φόρτιση 3h 48m και με το που έβαλα το καλώδιο του tablet μου, πήγε σε 52m.

Τι φρίκη έφαγε; Χαλάνε τόσο εύκολα τα καλώδια; Ούτε τσακισμένο είναι, ούτε ταλαιπωρημένο.

Προτείνετε να αγοράσω κάποιο "ειδικό" καλώδιο ή με ένα οποιοδήποτε θα κάνω τη δουλειά μου;

Οποιαδήποτε θα έλεγα, δεν μου έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο. Και αν έχω δοκιμάσει καλώδια

Sent from my ASUS_Z00UD using Tapatalk

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4