Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

έχει κάνει κανεις root την 20d?? αν ναι μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς κάνατε γιατί δεν βγάζω άκρη στο xda!! δεν θέλω να ξεκλειδώσω το bootloader μονο root

έχει κάνει κανεις root την 20d?? αν ναι μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς κάνατε γιατί δεν βγάζω άκρη στο xda!! δεν θέλω να ξεκλειδώσω το bootloader μονο root

Android 6 Και root χωρίς ξεκλείδωμα boot loader δεν πάνε μαζί.

Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;)

Καλησπερα.Διαβασα σε μερικα post οτι να προσεχουμε το s/n να ειναι καινουργιο.Δηλαδη εγω που το πειρα πριν λιγες μερες με s/n 507 στημ αρχη θα εχω θεμα?Γιατι εως τωρα δεν ειδα κατι δεν εμφανισε κατι το κινητο

Παιδιά εχω iPhone 6 Plus. Με τρώει αλλαγή. Αγοράσαμε πριν μια εβδομάδα για ένα φίλο το G4. Ψηνομαι κι εγω για αλλαγή τι λέτε;

Κάμερα ξερω ότι ειναι κορυφή. Απλά μπαταρία το plus με καλύπτει απίστευτα βγάζω σχεδόν τρεις μέρες

Το G4 με android 6 τι λέει; Στου φίλου μου ηρθε αμέσως η αναβάθμιση μόλις το βγάλαμε από το κουτί.

Απλά αυτός δεν το δουλεύει πολυ δεν μπορώ να κάνω σύγκριση

εγω δεν μπαινω πολυ ιντερνετ καθημερινες με το τηλεφωνο. κανενα μισαωρο. λιγα τηλεφωνα συνηθως. μου βγαζει 3-4 μερες ανετα.

αν παω καπου που δεν εχω pc και χρησιμοποιω το τηλεφωνο για ιντερνετ , μειλ, μου βγαζει μια μερα ανετα.

Καλησπερα.Διαβασα σε μερικα post οτι να προσεχουμε το s/n να ειναι καινουργιο.Δηλαδη εγω που το πειρα πριν λιγες μερες με s/n 507 στημ αρχη θα εχω θεμα?Γιατι εως τωρα δεν ειδα κατι δεν εμφανισε κατι το κινητο

Φιλε χωρις να θελω να σε αγχωσω αλλα εχουν αναφερθει οτι οι πρωτες σειρες κ μεχρι το s/n 510(Οκτωβριος)εχουν παρουσιασει προβλημα στην πλακετα.Τοτε το στελνεις κ σου αλλαζουν πλακετα.Αλλα δεν ειναι σε ολα ομως.Ειναι στην τυχη σου εαν σου συμβει.

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Παιδιά εχω iPhone 6 Plus. Με τρώει αλλαγή. Αγοράσαμε πριν μια εβδομάδα για ένα φίλο το G4. Ψηνομαι κι εγω για αλλαγή τι λέτε;

Κάμερα ξερω ότι ειναι κορυφή. Απλά μπαταρία το plus με καλύπτει απίστευτα βγάζω σχεδόν τρεις μέρες

Το G4 με android 6 τι λέει; Στου φίλου μου ηρθε αμέσως η αναβάθμιση μόλις το βγάλαμε από το κουτί.

Απλά αυτός δεν το δουλεύει πολυ δεν μπορώ να κάνω σύγκριση

Εγώ θα σταθώ μόνο στη μπαταρία γιατί τα αλλά τα κάλυψαν τα παιδιά.

Είναι χειρότερη απο το plus οπότε έχε το στο νου σου. Όχι ότι θα έχεις κάνα τρελό θεμα αλλά αν έχεις συνηθίσει σε πολύ καλή αυτονομία,ε θα σου φανεί κάπως.

Καλησπερα κι απο μενα!

Υποψηφιος αγοραστης του G4,ηθελα να ρωτήσω απο θεμα σήματος πως τα παει? Σε σχεση και με αλλα android της ιδιας κατηγοριας..

Ειμαι κατοχος wp οποτε δεν εχω πολυ επαφη με τα android κι ουτε καποιον γνωστο με G4 ωστε να συγκρινω!:p

Καλησπερα κι απο μενα!

Υποψηφιος αγοραστης του G4,ηθελα να ρωτήσω απο θεμα σήματος πως τα παει? Σε σχεση και με αλλα android της ιδιας κατηγοριας..

Ειμαι κατοχος wp οποτε δεν εχω πολυ επαφη με τα android κι ουτε καποιον γνωστο με G4 ωστε να συγκρινω!:p

Vodafone και κάλυψη 4g πάντα και παντού χωρις διακοπες .μπορει να εξαρτάται μονο απο την περιοχή..δεν ξερω

Εγώ θα σταθώ μόνο στη μπαταρία γιατί τα αλλά τα κάλυψαν τα παιδιά.

Είναι χειρότερη απο το plus οπότε έχε το στο νου σου. Όχι ότι θα έχεις κάνα τρελό θεμα αλλά αν έχεις συνηθίσει σε πολύ καλή αυτονομία,ε θα σου φανεί κάπως.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Το σκέφτομαι ακόμα.

Έχουν περάσει από τα χέρια μου android συσκευές πάνω από 30-40 οχι για μια ώρα. Κανονική χρήση.

Το πρώτο μου ήταν Htc Hero με Android 1.6 κάποιοι εδώ μέσα δεν τα θυμούνται αυτά τα μεγαλεία καν.

Τελευταία έχω αλλάξει σε S2, S3, Galaxy Nexus, G2, S4 και μερικά αλλα που δεν θυμάμαι αλλα όλο καταλήγω σε iPhone και μετανιώνω την αλλαγή κάθε φορά όποτε μετά πάλι ψάχνω το iOS. Το έχω συνηθίσει είναι η αλήθεια και ενώ με το Android κάνω περισσότερα πράγματα πάντα κάτι μου λείπει.

Ευχαριστώ πάντως

Nokia 8800 Scirocco

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Το σκέφτομαι ακόμα.

Έχουν περάσει από τα χέρια μου android συσκευές πάνω από 30-40 οχι για μια ώρα. Κανονική χρήση.

Το πρώτο μου ήταν Htc Hero με Android 1.6 κάποιοι εδώ μέσα δεν τα θυμούνται αυτά τα μεγαλεία καν.

Τελευταία έχω αλλάξει σε S2, S3, Galaxy Nexus, G2, S4 και μερικά αλλα που δεν θυμάμαι αλλα όλο καταλήγω σε iPhone και μετανιώνω την αλλαγή κάθε φορά όποτε μετά πάλι ψάχνω το iOS. Το έχω συνηθίσει είναι η αλήθεια και ενώ με το Android κάνω περισσότερα πράγματα πάντα κάτι μου λείπει.

Ευχαριστώ πάντως

Και εγω απο iPhone προέρχομαι αλλα αλαξα λογω την εξωφρενικής πολιτικης της Apple που δεν σε αφηνει να πας σε οποια εκδοση θες και πολλα αλλα κολλήματα.

Το G4 παντως ειναι παρα πολυ καλο και πιστευω οτι η μπαταρία για κανονική χρήση ειναι άψογη.

Σ ευχαριστω @GeorgeHtz

Και κατι ακομα,εχετε παρατηρησει αν το τζαμακι της καμερας γρατζουνιεται σχετικα ευκολα? Εχω καλομαθει απο το 1020 που εχει το καρουμπαλο πισω και το τζαμακι ποτε δεν ακουμπαει κατω..

Βγαινει αυτη η εκδοση σε χρωμα ασπρο με χρυσο? Το μπροστινο πλαισιο με ενδιαφερει να ειναι ασπρο και οχι μονο το πισω. Και κατι ακομα η εκδοση brown leather τι χρωμα δευτερο καπακι δινει ? Ευχαριστω !

Και εγω απο iPhone προέρχομαι αλλα αλαξα λογω την εξωφρενικής πολιτικης της Apple που δεν σε αφηνει να πας σε οποια εκδοση θες και πολλα αλλα κολλήματα.

Το G4 παντως ειναι παρα πολυ καλο και πιστευω οτι η μπαταρία για κανονική χρήση ειναι άψογη.

Κι εμένα μου την δίνουν πολλά στην Apple

Η φαση ειναι ότι το Lg G2 ήταν κινηταρα απλά πολυ πλαστικό για μένα. Ηθελα κάτι πιο premium. Και είχε και χάλια ηχείο που βέβαια ανέβασα με root αλλα αν δεν ειναι η συσκευή από το εργοστάσιο έτοιμη ζυγισμένη για τον καταναλωτή ότι και να κανεις κάτι σου λείπει μετά

Nokia 8800 Scirocco

Κι εμένα μου την δίνουν πολλά στην Apple

Η φαση ειναι ότι το Lg G2 ήταν κινηταρα απλά πολυ πλαστικό για μένα. Ηθελα κάτι πιο premium. Και είχε και χάλια ηχείο που βέβαια ανέβασα με root αλλα αν δεν ειναι η συσκευή από το εργοστάσιο έτοιμη ζυγισμένη για τον καταναλωτή ότι και να κανεις κάτι σου λείπει μετά

Συνφωνω απολυτως.

Σ ευχαριστω @GeorgeHtz

Και κατι ακομα,εχετε παρατηρησει αν το τζαμακι της καμερας γρατζουνιεται σχετικα ευκολα? Εχω καλομαθει απο το 1020 που εχει το καρουμπαλο πισω και το τζαμακι ποτε δεν ακουμπαει κατω..

εχει μικρη κυρτότητα η συσκευη και με την πλατη αν το αφηνεις δεν βρισκει κατω αλλα θελει μια θηκη τουλαχιστον σιλικόνης εγω σημερα εβαλα μια Ultra thin 0.3 χιλιοστά και ειναι οριακά με την 0.6 χιλιοστα εισαι υπερκαλυμενος δεν θα εχεις θεμα εχω και αυτη και ειναι κομπλε....

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

Σ ευχαριστω @GeorgeHtz

Εγώ έβαλα το tempered glass της nillkin που είχε και προστασία για την κάμερα οπότε έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Όπως ειπώθηκε το κινητό δεν πατάει στο σημείο της κάμερας, όμως ακόμη και αν γίνει η στραβή το πλαίσιο της κάμερας μαζί με το τζαμάκι αλλάζει πανεύκολα. Ανοίγεις το καπάκι, ξεβιδώνεις 2 βιδίτσες και τέλος.

Εγώ έβαλα το tempered glass της nillkin που είχε και προστασία για την κάμερα οπότε έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

φίλε πόσο το πήρες? δώσε λίνκ

καλύπτει τον proximity sensor της οθόνης?

Αν και υπάρχει άλλο θέμα για τα περί μπαταρίας, θα αναφερθώ και γω.

Σαφώς με βαριά χρήση δε βγαίνει η μέρα αλλά για όσους κάνουν τόσο βαριά χρήση, μια έξτρα (γνήσια) μπαταρία και φορτιστής της δεν κοστίζουν και τόσο. Αρα, ειδικά σε σχέση με τον ανταγωνισμό που δεν είναι η μπαταρία αποσπώμενη, πόσο μάλλον δε και με τα "στριφνά" (προσωπική άποψη) iphones, θα είσαι υπερκαλυμμένος.

Το ηχείο αν και πίσω είναι πολύ καλό τόσο σε ένταση όσο και ποιοτικά.

Για το τζαμάκι πίσω, πάντα (σε όλα τα κινητά) μπορεί να γίνει στραβή. Αλλά όντως είναι φθηνή και εύκολη η αλλαγή. Αλλά και μια θήκη και tempered glass είναι απαραίτητα, ειδικά σε όποιον αποσκοπεί να το δώσει αγότερα.

Το κινητό ακόμη και για κάποιον που κυνηγά τα specs (χωρίς υπερβολές) αντέχει στο χρόνο μέχρι (φτου φτου) να χαλάσει.....

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Καλημερα στη παρεα του LG G4!

Κατοχος κι εγω απο χθες, φτου-φτου να μην το ματιασω!!!!!!!!!!!

:up::up::up::up::up:

:clap::clap::clap::clap::clap:

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημέρα σε όλους.

δεν ξέρω αν από την προηγούμενη συμπεριφορά του κινητού που ήταν άψογη έγινα πολύ απαιτητικός αλλά από την 6 και μετά έχω απογοητευτεί.

κάνοντας επαναφορά εργοστασιακών το λαγκ ήταν απίστευτο και για σερφαρισμα ούτε για πλάκα κολαγε το σύμπαν , περνάω την αναβάθμιση από bridge ξανά, τα πράγματα καλύτερα αλλά όχι άψογα όπως πριν. ο στοκ browser freezαρει οπότε θελει και δουλεύω το chrome και η ένταση του ήχου δεν ιδία πια. λέω να πάω προκορντια να το γυρίσω σε λολλι. εσείς τι λέτε τι άλλο να του κάνω?

λοιπον παιδια το εστρωσα ........:)

απλά θα πρότεινα μην κάνετε οτα αναβάθμιση. πήρα back up με otg flashακι μόνο φωτο, μηνύματα. έβγαλα σιμ και μετά εργοστασιακές και σβήσιμο της κάρτας. έβαλα ξανά την αναβάθμιση από bridge πάλι εργοστασιακές και μετά στήσιμο ως νέο τηλέφωνο. νομίζω ότι είναι όλα καλά τώρα θα το δουλέψω λίγο καιρό να δω πως θα πάει και μετά ένα full buck up. δεν έχω την σπιρτάδα της λολλι αλλά ούτε και κωλύματα πια.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημερα στη παρεα του LG G4!

Κατοχος κι εγω απο χθες, φτου-φτου να μην το ματιασω!!!!!!!!!!!

:up::up::up::up::up:

:clap::clap::clap::clap::clap:

καλορίζικο. :) να το χαρείς εύχομαι

Edited by joanjapan
Practice what you preach

Joanjapan από μπαταρία ;

μια φόρτιση έχω κάνει.... πριν είχα 4.00 με 4.30 sot με την περισσότερη ώρα στο 50% η οθόνη

θα κάνω μερικές φορτίσεις και μετά θα απαντήσω.

Practice what you preach

@KIRIS & @ achillesgk ευχαριστώ!

Με το tempered glass που έβαλες πισω στο τζαμακι της κάμερας ειδες καποια διαφορά στις φωτογραφίες που έβγαζες η δεν επηρεάζει καθόλου?

Έπαιζα λίγο με ένα G4 που προοριζόταν για factory reset και από την ειδοποίηση διαγραφής ανενεργών εφαρμογών έσβησα προεγκατεστημένες εφαρμογές όπως Quickremote, Weather, κλπ. Μετά το factory reset δεν έχουν εμφανιστεί ξανά - μπορούμε να τις βρούμε κάπου?

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4