aggeloszog Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 (edited) Καταρχάς παιδιά να ευχριστήσω θέρμα όλους σας! α)αν μπορεί ας πει κάποιος για το android system webview (που ουτε ξερω γιατι ειναι ενεργοποιημενο) β)https://forum.xda-developers.com/g4/help/lg-g4-double-tap-glance-view-t3392624 ενας το επιδιορθωσε με αυτη την μέθοδο. η πλάκα είναι ότι εγώ κατεβάζωντας αυτή την εφαρμογή και κανοντας αναζήτηση knock δεν βρίσκω κανένα αποτέλεσμα. μήπως ρε παιδιά είναι θέμα firmware? edit: μπηκα και σε safe mode, πάλι τα ιδια..δεν αξιώθηκα να δω glance screen.. edit2: μπριζώθηκα να παω σε marshmallow είτε μηπως επιλυθει το προβλημα, είτε για να ειμαι ετοιμος να το στειλω πίσω.. Την κάνω την υποβάθμιση παλι με αρχείο TOT μέσω lgup ή πάω σε lgbridge? Πρωτη φορα σε ευρωπαικό κινητο και η εμπειρια δεν ειναι καλη (πρωην κατοχος meizu και χιαομι). :( Edited January 18, 2018 by aggeloszog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις λύση. Εάν δεν σου δουλεύει το double tap όπως πρέπει και η οθόνη ανάβει μόνη της στα καλά καθούμενα τότε θες αλλαγή οθόνης. Υ.Γ την ρύθμιση που σου είπα δεν μπορώ να την βρω με τίποτα. Μάλλον πρέπει να έχει κωδικό κλειδώματος ενεργοποιημένο για να εμφανιστεί. Αλλά προφανώς δεν είναι αυτό το πρόβλημα της συσκευής σου. from my Mi5s Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 (edited) Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις λύση. Εάν δεν σου δουλεύει το double tap όπως πρέπει και η οθόνη ανάβει μόνη της στα καλά καθούμενα τότε θες αλλαγή οθόνης. Υ.Γ την ρύθμιση που σου είπα δεν μπορώ να την βρω με τίποτα. Μάλλον πρέπει να έχει κωδικό κλειδώματος ενεργοποιημένο για να εμφανιστεί. Αλλά προφανώς δεν είναι αυτό το πρόβλημα της συσκευής σου. from my Mi5s κι ομως η οθονη δεν αναβει μονη της ποτε. τώρα πως πάμε σε android 6? είτε πηγαίνοντας σε 6 είτε κάνοντας μια εργοστασιακή επαναφορά, χάνω εικόνες, έγγραφα ή να προχωρήσω άμεσα; από τα λίγα που διάβασα, κατεβάζω το kdz αρχείο της 6.0 και στο lgup επιλέγω refurbish αντί για upgrafe, σωστά; update: κατεβάζω ήδη το h815 20o, δηλαδή το αρχείο που δίνουν στο νημα του xda σε περίπτωση που θες να γυρίσεις πίσω σε marshmallow..ελπίζω να κατεβάζω το σωστό αρχείο, μιας και απ ότι βλεπω το 20ο είναι για Γερμανία. UPDATE: πέρασα κανονικά την 20ο, συνεχίζει το πρόβλημα..εγω αν δεν ακουγα εσας θα το κρατουσα ετσι το κινητο, αλλά φοβάμαι μην επεκταθεί το πρόβλημα. να ευχαριστήσω τον φίλο KIRIS για την έκθεση ολοκληρη που εγραψε για να με κατατοπισει. Τωρα μονη μου εννοια ειναι αν θα βγαλω ακρη με αυτους, και αν η εκδοση 20ο είναι καλή ή χρειαζεται να παω σε άλλο γραμμα (g, i, f). :/ Edited January 18, 2018 by aggeloszog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Παιδιά συγγνώμη για το διπλό ποστ αλλά είναι λίγο επείγον.. Α) κανόνισα παραλαβή του κινητού από τν lg και είμαι με το λογισμικό 20o. Μήπως έτσι φαίνεται ότι έχω πειράξει το κινητό? Ποια έκδοση να βάλω; Β) μου είπανε και ένα χαρμόσυνο ότι η εγγύηση είναι πάντα δύο έτη και όχι ένα. Ισχύει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 (edited) Α) Το δικό μου είχε επάνω την V20h-EUR-XX. Πήγε και γύρισε Procordia χωρίς πρόβλημα. Πληκτρολόγησε αυτός τον κωδικό : *#546368#*815# Πάνε SVC menu, LG RCT, Display Result και πές μας τί γράφει. ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ! ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ! Βλέπεις τί γράφει η διαδρομή που σου έδωσα και βγαίνεις χωρίς να πειράξεις τίποτε άλλο! Β) Όλα τα προϊόντα εντός της Ευρωπαϊκής ένωσης καλύπτονται από 2ετή εγγύηση. Είναι Ευρωπαϊκή οδηγία και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. ;) Οτιδήποτε αλλάξει η LG πάνω στην συσκευή θα έχει έκ νέου 2ετή εγγύηση. Η μπαταρία έχει 6 μήνες. Η LG είναι από τις ελάχιστες εταιρίες που εφαρμόζει την ΝΕΑ 2ετή εγγύηση στο ανταλλακτικό. Και αυτό είναι Ευρωπαϊκή οδηγία αλλά το 99% των εμπόρων το κάνει γαργάρα στηριζόμενο στην άγνοια του καταναλωτή... Edited January 19, 2018 by pavlidisc Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 ναι σαι καλά: Official [p1:LGH8153b22e3b4:7.00] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 ναι σαι καλά: Official [p1:LGH8153b22e3b4:7.00] Είσαι κούκλος! Στείλτο και θα στο κάνουν καινούριο.:up: Υ.Γ Τί πλακέτα έχεις; Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Είσαι κούκλος! Στείλτο και θα στο κάνουν καινούριο.:up: Υ.Γ Τί πλακέτα έχεις; Να το στείλω εννοείς με φορεμενη τν 20o??? Που να ξέρω τι πλακέτα έχει; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 (edited) Να το στείλω εννοείς με φορεμενη τν 20o??? Που να ξέρω τι πλακέτα έχει; :p Ότι και να γίνει...ακόμα και "παράνομος" να πιαστείς από την LG, στο στέλνουν πίσω...σου λένε βάλε επίσημη, κάντο όπως ήταν πρίν το πειράξεις και στείλτο να στο φτιάξουμε (αυτό έκαμναν πρίν κάνα χρόνο και ελπίζω να μήν το άλλαξαν) Νομίζω ότι τα γράμματα ο,g,h κλπ δεν πολυπαίζουν ρόλο γιατί δείχνουν την περιοχη-χώρα προορισμού της rom. Εδώ μπορεί και να κάνω λάθος όμως...καλύτερα να σου απαντήσει κάποιος που ξέρει. Στο κουτί της συσκευής γράφει το S/N του κινητού. Εκεί ενδιάμεσα στα γράμματα κι στους αριθμούς υπάρχει ένα 3ψήφιο νούμερο (π.χ 505, 510, 603 κλπ). Αυτή είναι η σειρά της πλακέτας. Όσο πιό μεγάλο, τόσο πιό φρέσκια. Όλα αυτά, εφόσον δεν έχεις ήδη αλλάξει πλακέτα. Εάν έχεις αλλάξει το γράφει επάνω στο χαρτί που σου στέλνει η procordia. Edited January 19, 2018 by pavlidisc Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Νομίζω αν βγάλεις την μπαταρία, έχει ένα αυτοκόλλητο που το γράφει. Δεν είμαι σίγουρος αν λέει και την πλακέτα. Το ΙΜΕΙ το γράφει σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Νομίζω αν βγάλεις την μπαταρία, έχει ένα αυτοκόλλητο που το γράφει. Δεν είμαι σίγουρος αν λέει και την πλακέτα. Το ΙΜΕΙ το γράφει σίγουρα. Μόλις το βρήκα, είναι ο πρώτος τριψήφιος και μετά ακολουθούν γράμματα και νούμερα..611 φαίνεται ότι είναι η πλακέτα..Τώρα να δούμε αν μου πει κανένας σ από εδώ να αλλάξω την 20ο...καλό σημάδι το 611? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Ότι και να γίνει...ακόμα και "παράνομος" να πιαστείς από την LG, στο στέλνουν πίσω...σου λένε βάλε επίσημη, κάντο όπως ήταν πρίν το πειράξεις και στείλτο να στο φτιάξουμε (αυτό έκαμναν πρίν κάνα χρόνο και ελπίζω να μήν το άλλαξαν) Νομίζω ότι τα γράμματα ο,g,h κλπ δεν πολυπαίζουν ρόλο γιατί δείχνουν την περιοχη-χώρα προορισμού της rom. Εδώ μπορεί και να κάνω λάθος όμως...καλύτερα να σου απαντήσει κάποιος που ξέρει. Στο κουτί της συσκευής γράφει το S/N του κινητού. Εκεί ενδιάμεσα στα γράμματα κι στους αριθμούς υπάρχει ένα 3ψήφιο νούμερο (π.χ 505, 510, 603 κλπ). Αυτή είναι η σειρά της πλακέτας. Όσο πιό μεγάλο, τόσο πιό φρέσκια. Όλα αυτά, εφόσον δεν έχεις ήδη αλλάξει πλακέτα. Εάν έχεις αλλάξει το γράφει επάνω στο χαρτί που σου στέλνει η procordia. Τα γράμματα παίζουν ρόλο. Δυστυχώς αλλάζουν και ανά χώρα και ανά έκδοση, πχ 20g και 20h μπορεί να είναι ίδια έκδοση, αλλά άλλη περιοχή, ενώ 20b είναι προγενέστερη. Με κάποια επιφύλαξη, τα νούμερα τα αλλάζουν σε έκδοση android, πχ για το G4 10=lollipop, 20=marshmallow. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Απ' οσο εχω καταλαβει, η Procordia κοιταει μονο αυτο που ανεφερε ο pavlidisc. Το πιο λογικο να μην υπαρξει προβλημα με τη ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Μόλις το βρήκα, είναι ο πρώτος τριψήφιος και μετά ακολουθούν γράμματα και νούμερα..611 φαίνεται ότι είναι η πλακέτα..Τώρα να δούμε αν μου πει κανένας σ από εδώ να αλλάξω την 20ο...καλό σημάδι το 611? Εμένα αν θυμάμαι καλά ήταν 20g. Ελληνικό. Όσο για την πλακέτα, σύμφωνα με μερικούς μετά την 604 παρτίδα είναι καλές. Το δικό μου με 603 τα παίξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Εμένα αν θυμάμαι καλά ήταν 20g. Ελληνικό. Όσο για την πλακέτα, σύμφωνα με μερικούς μετά την 604 παρτίδα είναι καλές. Το δικό μου με 603 τα παίξε. Οπότε φίλε να βρω τον χρόνο να περάσω 20g να έχω το κεφάλι μου ήσυχο; Off topic τώρα, έκανα πολλές συγκρίσεις g4 με mi5s στο οποίο έχω Google camera..πιστεύω σε όλα ( ομαλότητα βίντεο, απόδοση χρωμάτων, πιο wide angle φακός, εσοχή εστίαση σε καταστάσεις έντονου φωτός) το mi5s είναι ένα σκαλί πάνω..Δεν το περίμενα..Μήπως να το βγάλω το πωλητήριο του mis?:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Εμένα αν θυμάμαι καλά ήταν 20g. Ελληνικό. Όσο για την πλακέτα, σύμφωνα με μερικούς μετά την 604 παρτίδα είναι καλές. Το δικό μου με 603 τα παίξε. Απο 601 και μετα ολες ειναι οι ιδιες. Μη πω και 512. Και σε 604+ εχουμε διαβασει για bootloop. To θεμα ειναι κατα ποσο ξεζουμιζει ο χρηστης τη συσκευη του. Γιατι ναι μεν το update εκανε οτι μπορουσε για να σωσει τη κατασταση ΟΜΩΣ αν ο χρηστης το βαζει πανω στο καλοριφερ με 100% φωτεινοτητα παιζοντας crysis 5 οχι μονο bootloop θα παρει στο χερι του αλλα και ir προβληματα μπαταριας, κολληματα κλησεων και οτι αλλο εχει "ακουστει" εδω μεσα. Κλεινω 2 χρονια σχεδον διχως κανενα απο τα παραπανω προβληματα σειρα 602 με αρκετες τουμπες ακομα και απο τη μηχανη και δεν εχει κανει κιχ. Εκτος αν φταιει πως ειναι ολλανδικο το δικο μου και οχι 3οκοσμικης χωρας. Ουτε restore δεν του εχω κανει να φανταστεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 (edited) @aggelszog Καλύτερη συσκευή σε πολλά το Mi5s. Με το port του HDR+ έχει φτάσει και έχει ξεπεράσει το G4 σε φωτογραφία. Δίνει το ίδιο αποτέλεσμα με μεγαλύτερη ευκολία κατά την λήψη. Δεν ισχύει το ίδιο στο video όμως. Δεν βρίσκεις Mi5s με 100 ευρώ. Θέλεις τα 2πλάσια χρήματα. Εάν δεν "κυνηγάς" το τηλέφωνο, δεν θα δεις διαφορά με την μετάβαση. Η κάθε μία από τις δύο συσκευές έχει τα συν και τα πλην της. Κλεινω 2 χρονια σχεδον διχως κανενα απο τα παραπανω προβληματα σειρα 602 με αρκετες τουμπες ακομα και απο τη μηχανη και δεν εχει κανει κιχ. Εκτος αν φταιει πως ειναι ολλανδικο το δικο μου και οχι 3οκοσμικης χωρας. Αυτό θα "φταίει"! Μάλλον έχεις ελαττωματική συσκευή. :D Edited January 19, 2018 by pavlidisc Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 @aggelszog Καλύτερη συσκευή σε όλα το Mi5s (πλην οθόνης). Με το port του HDR+ έχει φτάσει και έχει ξεπεράσει το G4 σε φωτογραφία. Δεν ισχύει το ίδιο στο video όμως. Δεν βρίσκεις Mi5s με 100 ευρώ. Θέλεις τα 2πλάσια χρήματα. Εάν δεν "κυνηγάς" το τηλέφωνο, δεν θα δεις διαφορά με την μετάβαση. Λοιπόν το mi5s είναι καλύτερο μόνο στηΝ κάμερα και φυσικά στον επεξεργαστή και στην διαχείριση μπαταρίας..εκεί έπιανα 5 ώρες sot, τώρα λίγο πάνω από 3.ααα και στο ότι έχει αποτύπωμα.. Είναι χειρότερο όμως σε: ακουστικό, ηχείο, λογισμικό, δεν έχει double tap. Διπλάσια χρήματα Όχι ακριβώς, Εγώ ας πούμε 175-180 θα το δώσω το τουμπανακι..(αν ενδιαφέρεται κάνεις :lol:) Στα του LG τώρα..έχει αλλάξει κάνεις οθόνη να μου πει αν βγάζουν και το μέταλλο γύρω γύρω; θα με βόλευε πολύ γιατί είναι χτυπημένο από τον προηγούμενο κάτοχο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Παντα παει παει μαζι το συνολο οθονη+το πλαστικο γυρω γυρω στο G4. Επισκευες κοψε-ραψε δεν κανουν στα service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 (edited) Το ακουστικό του Mi5s είναι στα ίδια επίπεδα με του G4. Δεν μπορεί να σου σπάσει το τύμπανο όπως το G4 αλλά είναι πολύ δυνατό και καθαρό. Σε ήχο το Mi5s χάνει. Σε ποιότητα βίντεο το G4 είναι πολύ ανωτέρω λόγο σταθεροποίησης και ήχου. Σε λογισμικό... η miui είναι 100 χρόνια μπροστά σε οτιδήποτε άλλο Android κυκλοφορεί. Αυτά. Τα έχω και τα 2 οπότε έχω 100% άποψη για τα + και τα - τους. Εκτός από το UI που είναι καθαρά θέμα γούστου σε όλα μα όλα τα υπόλοιπα... 1+1 κάνουν 2. 180€ θέλεις να πουλήσεις το G4; Μάλιστα... πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω... χεχε... Η οθόνη του G4 πάει πακέτο με το περιμετρικό όπως αναφέρθηκε. :-) from my Mi5s Edited January 19, 2018 by pavlidisc Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Α! Και και κάτι ακόμα βασικότατο. Το Mi5s δεν έχει Β20. :-) from my Mi5s Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Οπότε φίλε να βρω τον χρόνο να περάσω 20g να έχω το κεφάλι μου ήσυχο; Off topic τώρα, έκανα πολλές συγκρίσεις g4 με mi5s στο οποίο έχω Google camera..πιστεύω σε όλα ( ομαλότητα βίντεο, απόδοση χρωμάτων, πιο wide angle φακός, εσοχή εστίαση σε καταστάσεις έντονου φωτός) το mi5s είναι ένα σκαλί πάνω..Δεν το περίμενα..Μήπως να το βγάλω το πωλητήριο του mis?:cool: Και έτσι να το αφήσεις δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Απο 601 και μετα ολες ειναι οι ιδιες. Μη πω και 512. Και σε 604+ εχουμε διαβασει για bootloop. To θεμα ειναι κατα ποσο ξεζουμιζει ο χρηστης τη συσκευη του. Γιατι ναι μεν το update εκανε οτι μπορουσε για να σωσει τη κατασταση ΟΜΩΣ αν ο χρηστης το βαζει πανω στο καλοριφερ με 100% φωτεινοτητα παιζοντας crysis 5 οχι μονο bootloop θα παρει στο χερι του αλλα και ir προβληματα μπαταριας, κολληματα κλησεων και οτι αλλο εχει "ακουστει" εδω μεσα. Κλεινω 2 χρονια σχεδον διχως κανενα απο τα παραπανω προβληματα σειρα 602 με αρκετες τουμπες ακομα και απο τη μηχανη και δεν εχει κανει κιχ. Εκτος αν φταιει πως ειναι ολλανδικο το δικο μου και οχι 3οκοσμικης χωρας. Ουτε restore δεν του εχω κανει να φανταστεις. Σε πληροφορώ πως δεν μου έχει πέσει ποτέ, από τη πρώτη μέρα είναι με γνήσιο τζαμάκι nillkin και μέσα σε θήκη, η φωτεινότητα δεν ξεπερνά το 60%, δεν παίζω κανένα παιχνίδι, δεν το λιώνω σε browsing. Παρ' όλα αυτά είναι η δεύτερη πλακέτα που αλλάζω. Έχω αλλάξει και μια φορά οθόνη με πρόβλημα ir. Τι να πω. Ίσως έχω πέσει σε περίπτωση. Το μόνο που μένει είναι να μου παρουσιάσει το κόλλημα κλήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 180€ θέλεις να πουλήσεις το G4; Μάλιστα... πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω... χεχε... :-) from my Mi5s Όχι ρε συ το mi5s εννοώ..αφού το lg τώρα μόλις το πήρα, λες να θέλω να το πουλήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 ..................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmys83 Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Α) Οτιδήποτε αλλάξει η LG πάνω στην συσκευή θα έχει έκ νέου 2ετή εγγύηση. Η μπαταρία έχει 6 μήνες. Η LG είναι από τις ελάχιστες εταιρίες που εφαρμόζει την ΝΕΑ 2ετή εγγύηση στο ανταλλακτικό. Και αυτό είναι Ευρωπαϊκή οδηγία αλλά το 99% των εμπόρων το κάνει γαργάρα στηριζόμενο στην άγνοια του καταναλωτή... Καλησπέρα, μπορείς σε παρακαλώ να δώσεις αν ξέρεις την Ευρωπαϊκή οδηγία? Ο λόγος που το ζητάω είνα για να πάω με αποδείξεις την επόμενη φορά καθώς μου άλλαξαν πλακέτα τον Αύγουστο και επέμεναν ότι δεν ανανεώνεται η εγγύηση. Μου κάνει κάτι κουλά τώρα, πατιόνται διάφορα από μόνα τους (φυσικά έφαγε 2-3 τούμπες το τηλέφωνο) αλλά δεν νομίζω να είναι λόγω αυτών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts