Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μόλις τώρα πήρα τηλέφωνο στην LG για ένα θέμα που έχω και με έστειλαν απ'ευθείας στην arvato... δεν ανέφεραν καν την Procordia...8-10 μέρες για διάγνωση και επισκευή...

Ουπς έχουν πήξει εκεί χαμός!

----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στην procordia εννοώ ;)

Konakis.

Πως μπορώ να μεταφέρω τους φακέλους viber και screenshot στην κάρτα sd και μετά να συνεχίζουν να αποθηκεύονται εκεί και οι νέες φωτογραφίες;

Καλησπέρα.

Πρόκειται να κάνω ένα ταξίδι 5-6 ωρών και θέλω να χρησιμοποιήσω το κινητό ως GPS με το Google Maps.

Πιστεύετε ότι θα φάει καμιά φρίκη το κινητό με τόσες ώρες, δεδομένου ότι και σε μικρές (σχετικά) αποστάσεις θερμαίνεται με το G.Maps ?

Καλησπέρα.

Πρόκειται να κάνω ένα ταξίδι 5-6 ωρών και θέλω να χρησιμοποιήσω το κινητό ως GPS με το Google Maps.

Πιστεύετε ότι θα φάει καμιά φρίκη το κινητό με τόσες ώρες, δεδομένου ότι και σε μικρές (σχετικά) αποστάσεις θερμαίνεται με το G.Maps ?

Μη το ρισκάρεις για τόσες ώρες... Ειδικά τώρα που είναι ακόμα ζέστη έξω και θα βράσει το κινητο. Ζεσταίνεται που ζεσταίνεται.. Γνώμη μου...

--Στάλθηκε απο tapatalk με Lg g4. Lollipop 5.1--

Edited by lek88

Καλησπέρα.

Αν έχεις εγγύηση ρισκάρε το... στα κομμάτια να πάνε όλοι τους

Ότι και να πάθει, αν δεν το φτιάξουν ή αν δεν το αλλάξουν θα τους πάρει και θα τους σηκώσει

Α μα πια με τα μπρικια

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Μη το ρισκάρεις για τόσες ώρες... Ειδικά τώρα που είναι ακόμα ζέστη έξω και θα βράσει το κινητο. Ζεσταίνεται που ζεσταίνεται.. Γνώμη μου...

--Στάλθηκε απο tapatalk με Lg g4. Lollipop 5.1--

Ότι και να πάθει, αν δεν το φτιάξουν ή αν δεν το αλλάξουν θα τους πάρει και θα τους σηκώσει

Α μα πια με τα μπρικια

για αυτο εγω αγορασα αυτη την βαση http://www.themrgadget.gr/axesoyar-tilefonon/vaseis-kiniton/vasi-stirixis-aeragogoy-aytokinitoy-hxmx16-p-5311.html την βαζω στους αεραγωγούς και με το a/c ειμαι νιντζα δεν ζεσταίνετε για κανενα λογο οσο και να το λιώνω στο navigator

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

για αυτο εγω αγορασα αυτη την βαση http://www.themrgadget.gr/axesoyar-tilefonon/vaseis-kiniton/vasi-stirixis-aeragogoy-aytokinitoy-hxmx16-p-5311.html την βαζω στους αεραγωγούς και με το a/c ειμαι νιντζα δεν ζεσταίνετε για κανενα λογο οσο και να το λιώνω στο navigator

Έξυπνη και πρακτική λύση ! Εχω μόνο έναν ενδοιασμό μήπως ο μαγνήτης (για την ακρίβεια το μαγνητικό πεδίο) επηρεάσει είτε το κινητό είτε την κάρτα sd... Μπορεί να λέω και βλακεία αλλά γνωρίζουμε κάτι γι' αυτό ?

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

Έξυπνη και πρακτική λύση ! Εχω μόνο έναν ενδοιασμό μήπως ο μαγνήτης (για την ακρίβεια το μαγνητικό πεδίο) επηρεάσει είτε το κινητό είτε την κάρτα sd... Μπορεί να λέω και βλακεία αλλά γνωρίζουμε κάτι γι' αυτό ?

κοιτα η καρτα μου ειναι κομπλε ειναι εγκεκριμένη για μαγνήτη τωρα για την συσκευη δεν νομιζω γιατι αν δεν κανω λαθος μεσα η πλακετα εχει μαγνητη απο μονη της σε καποια parts.....τωρα αν υπαρχει καποιος ηλεκτρονικος και ξερει ας μας πει καλυτερα παντως η συσκευη δουλευει κανονικα δεν κανει χαζα!!!εχω βρει την υγεια μου με αυτη για το καλοκαιρι τωρα το χειμώνα δεν το δοκίμασα αλλα αν ειναι να χασω το δρομο μου το βαζω και στην μεση το καλοριφερ!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Α μα πια με τα μπρικια

Πριν μια εβδομάδα έκλεισα χρόνο με το κινητό! Επίσης είναι αγορασμένο από το e-shop οπότε (φαντάζομαι) δεν με καλύπτει απόλυτα η εγγύηση!

Ίσως να πάρω το παλιό μου κινητό για να παίξει το ρόλο του GPS, δεν είμαστε για έξοδα τώρα...

...Αλλά να έχεις τέτοια κινητάρα και να φοβάσαι μην ψηθεί.... :angry: :angry: :angry:

Πριν μια εβδομάδα έκλεισα χρόνο με το κινητό! Επίσης είναι αγορασμένο από το e-shop οπότε (φαντάζομαι) δεν με καλύπτει απόλυτα η εγγύηση!

Ίσως να πάρω το παλιό μου κινητό για να παίξει το ρόλο του GPS, δεν είμαστε για έξοδα τώρα...

...Αλλά να έχεις τέτοια κινητάρα και να φοβάσαι μην ψηθεί.... :angry: :angry: :angry:

αν εχει πολύ ζέστη και το χτυπάει ο ήλιος στο ταμπλό δε θα την παλέψει. το πολύ στην μια ωρα θα σου πεταει μηνυματα για υπερθέρμανση.

αν το χεις καπου σκιερά θα την βγάλει την διαδρομή λογικά:)

Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch

Εγω το καλοκαιρι μιας και εχω βαση για κινητο με βεντουζα στο τζαμι, εβαζα το ac να χτυπα μποστα στο παρμπριζ. Οποτε ο αερας απο γκελ πηγαινε ακριβως εκει που ειχα το τηλεφωνο. Παγος.

Παιδια αυτο το πρόβλημα με το image retention άρχισε να γίνετε ενοχλητικό και δεν ξέρω αν το καλύπτει η εγγύηση.Αξίζει τον κόπο να αλλάξω οθόνη η είναι γενικό το πρόβλημα με τις συγκεκριμένες οθόνες;

Δοκίμασε την εφαρμογή blue screen filter να δεις άμα το εξάλειφη.

Η εγγύηση το καλύπτει κανονικά

Sent from my awesome titan LG G5

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Παιδια αυτο το πρόβλημα με το image retention άρχισε να γίνετε ενοχλητικό και δεν ξέρω αν το καλύπτει η εγγύηση.Αξίζει τον κόπο να αλλάξω οθόνη η είναι γενικό το πρόβλημα με τις συγκεκριμένες οθόνες;

Το καλύπτει κανονικά η εγγύηση.

Κριμα έλεγα να το πάρω. Πολλά προβλήματα σαν συσκευή ε;

Το bootloop και το image retention είναι πρόβλημα στις περισσότερες συσκευές.

Κριμα έλεγα να το πάρω. Πολλά προβλήματα σαν συσκευή ε;

μην κανεις καμια βλακεια και το παρεις αν παλι κανεις την βλακεια δινω το δικο μου!!!!με πολλα κομφορ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

μην κανεις καμια βλακεια και το παρεις αν παλι κανεις την βλακεια δινω το δικο μου!!!!με πολλα κομφορ!!!

Αμέσως εσύ.. Και γω το πουλάω με μεγάλη προίκα.. :p Μ' έβαλε σε πρίζες ο konakis.. :lol::lol:

Χαχαχα ...μάγκες με πάνω από 24ωρο είχα χτες με το edge 27% υπόλοιπο μπαταρίας με sot 7:40 ...απίστευτο και με 4G καργα λέμε...
Konakis.

Λοιπόν επειδή και εμένα είχε το γνωστό πρόβλημα bootloop είχα κάνει με το low effort root τρόπο ρουταρισμα και το έστειλα και μου το επισκευασαν κανονικά. Γιατί κάποιοι λέγανε τα δικά τους.

Χαχαχα ...μάγκες με πάνω από 24ωρο είχα χτες με το edge 27% υπόλοιπο μπαταρίας με sot 7:40 ...απίστευτο και με 4G καργα λέμε...

Ε σεαυτο πρεπει να παραδεχτεις αυτα που σου ειχα πει εγω για το s7:)

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Παιδια κατεβασα την εφαρμογή Eyefilter-Bluelight για το image retention και κανει πάρα πολύ καλή δουλειά.Όποιος θέλει ας το δοκιμάσει.Έβγαλα και τα ενοχλητικά εικονίδια από την οθόνη και είναι σαν να μην υπάρχει.

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4