konakis Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Μάλλον εδώ είσαι :( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=430256 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 μόλις τώρα πήρα τηλέφωνο στην LG για ένα θέμα που έχω και με έστειλαν απ'ευθείας στην arvato... δεν ανέφεραν καν την Procordia...8-10 μέρες για διάγνωση και επισκευή... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Ουπς έχουν πήξει εκεί χαμός! ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην procordia εννοώ ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Πως μπορώ να μεταφέρω τους φακέλους viber και screenshot στην κάρτα sd και μετά να συνεχίζουν να αποθηκεύονται εκεί και οι νέες φωτογραφίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Καλησπέρα. Πρόκειται να κάνω ένα ταξίδι 5-6 ωρών και θέλω να χρησιμοποιήσω το κινητό ως GPS με το Google Maps. Πιστεύετε ότι θα φάει καμιά φρίκη το κινητό με τόσες ώρες, δεδομένου ότι και σε μικρές (σχετικά) αποστάσεις θερμαίνεται με το G.Maps ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 (edited) Καλησπέρα. Πρόκειται να κάνω ένα ταξίδι 5-6 ωρών και θέλω να χρησιμοποιήσω το κινητό ως GPS με το Google Maps. Πιστεύετε ότι θα φάει καμιά φρίκη το κινητό με τόσες ώρες, δεδομένου ότι και σε μικρές (σχετικά) αποστάσεις θερμαίνεται με το G.Maps ? Μη το ρισκάρεις για τόσες ώρες... Ειδικά τώρα που είναι ακόμα ζέστη έξω και θα βράσει το κινητο. Ζεσταίνεται που ζεσταίνεται.. Γνώμη μου... --Στάλθηκε απο tapatalk με Lg g4. Lollipop 5.1-- Edited September 8, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Καλησπέρα. Πρόκειται να κάνω ένα ταξίδι 5-6 ωρών και θέλω να χρησιμοποιήσω το κινητό ως GPS με το Google Maps. Πιστεύετε ότι θα φάει καμιά φρίκη το κινητό με τόσες ώρες, δεδομένου ότι και σε μικρές (σχετικά) αποστάσεις θερμαίνεται με το G.Maps ? Αν έχεις εγγύηση ρισκάρε το... στα κομμάτια να πάνε όλοι τους Ότι και να πάθει, αν δεν το φτιάξουν ή αν δεν το αλλάξουν θα τους πάρει και θα τους σηκώσει Α μα πια με τα μπρικια Sent from my LG-H818 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Μη το ρισκάρεις για τόσες ώρες... Ειδικά τώρα που είναι ακόμα ζέστη έξω και θα βράσει το κινητο. Ζεσταίνεται που ζεσταίνεται.. Γνώμη μου... --Στάλθηκε απο tapatalk με Lg g4. Lollipop 5.1-- Αν έχεις εγγύηση ρισκάρε το... στα κομμάτια να πάνε όλοι τους Ότι και να πάθει, αν δεν το φτιάξουν ή αν δεν το αλλάξουν θα τους πάρει και θα τους σηκώσει Α μα πια με τα μπρικια Sent from my LG-H818 using Tapatalk για αυτο εγω αγορασα αυτη την βαση http://www.themrgadget.gr/axesoyar-tilefonon/vaseis-kiniton/vasi-stirixis-aeragogoy-aytokinitoy-hxmx16-p-5311.html την βαζω στους αεραγωγούς και με το a/c ειμαι νιντζα δεν ζεσταίνετε για κανενα λογο οσο και να το λιώνω στο navigator Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 για αυτο εγω αγορασα αυτη την βαση http://www.themrgadget.gr/axesoyar-tilefonon/vaseis-kiniton/vasi-stirixis-aeragogoy-aytokinitoy-hxmx16-p-5311.html την βαζω στους αεραγωγούς και με το a/c ειμαι νιντζα δεν ζεσταίνετε για κανενα λογο οσο και να το λιώνω στο navigator Έξυπνη και πρακτική λύση ! Εχω μόνο έναν ενδοιασμό μήπως ο μαγνήτης (για την ακρίβεια το μαγνητικό πεδίο) επηρεάσει είτε το κινητό είτε την κάρτα sd... Μπορεί να λέω και βλακεία αλλά γνωρίζουμε κάτι γι' αυτό ? Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Έξυπνη και πρακτική λύση ! Εχω μόνο έναν ενδοιασμό μήπως ο μαγνήτης (για την ακρίβεια το μαγνητικό πεδίο) επηρεάσει είτε το κινητό είτε την κάρτα sd... Μπορεί να λέω και βλακεία αλλά γνωρίζουμε κάτι γι' αυτό ? κοιτα η καρτα μου ειναι κομπλε ειναι εγκεκριμένη για μαγνήτη τωρα για την συσκευη δεν νομιζω γιατι αν δεν κανω λαθος μεσα η πλακετα εχει μαγνητη απο μονη της σε καποια parts.....τωρα αν υπαρχει καποιος ηλεκτρονικος και ξερει ας μας πει καλυτερα παντως η συσκευη δουλευει κανονικα δεν κανει χαζα!!!εχω βρει την υγεια μου με αυτη για το καλοκαιρι τωρα το χειμώνα δεν το δοκίμασα αλλα αν ειναι να χασω το δρομο μου το βαζω και στην μεση το καλοριφερ!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Αν έχεις εγγύηση ρισκάρε το... στα κομμάτια να πάνε όλοι τους Ότι και να πάθει, αν δεν το φτιάξουν ή αν δεν το αλλάξουν θα τους πάρει και θα τους σηκώσει Α μα πια με τα μπρικια Sent from my LG-H818 using Tapatalk Πριν μια εβδομάδα έκλεισα χρόνο με το κινητό! Επίσης είναι αγορασμένο από το e-shop οπότε (φαντάζομαι) δεν με καλύπτει απόλυτα η εγγύηση! Ίσως να πάρω το παλιό μου κινητό για να παίξει το ρόλο του GPS, δεν είμαστε για έξοδα τώρα... ...Αλλά να έχεις τέτοια κινητάρα και να φοβάσαι μην ψηθεί.... :angry: :angry: :angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Δύο έτη είναι η εγγύηση πλην μπαταρίας . Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Πριν μια εβδομάδα έκλεισα χρόνο με το κινητό! Επίσης είναι αγορασμένο από το e-shop οπότε (φαντάζομαι) δεν με καλύπτει απόλυτα η εγγύηση! Ίσως να πάρω το παλιό μου κινητό για να παίξει το ρόλο του GPS, δεν είμαστε για έξοδα τώρα... ...Αλλά να έχεις τέτοια κινητάρα και να φοβάσαι μην ψηθεί.... :angry: :angry: :angry: αν εχει πολύ ζέστη και το χτυπάει ο ήλιος στο ταμπλό δε θα την παλέψει. το πολύ στην μια ωρα θα σου πεταει μηνυματα για υπερθέρμανση. αν το χεις καπου σκιερά θα την βγάλει την διαδρομή λογικά:) Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Εγω το καλοκαιρι μιας και εχω βαση για κινητο με βεντουζα στο τζαμι, εβαζα το ac να χτυπα μποστα στο παρμπριζ. Οποτε ο αερας απο γκελ πηγαινε ακριβως εκει που ειχα το τηλεφωνο. Παγος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_4 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Παιδια αυτο το πρόβλημα με το image retention άρχισε να γίνετε ενοχλητικό και δεν ξέρω αν το καλύπτει η εγγύηση.Αξίζει τον κόπο να αλλάξω οθόνη η είναι γενικό το πρόβλημα με τις συγκεκριμένες οθόνες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Δοκίμασε την εφαρμογή blue screen filter να δεις άμα το εξάλειφη. Η εγγύηση το καλύπτει κανονικά Sent from my awesome titan LG G5 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Κριμα έλεγα να το πάρω. Πολλά προβλήματα σαν συσκευή ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Παιδια αυτο το πρόβλημα με το image retention άρχισε να γίνετε ενοχλητικό και δεν ξέρω αν το καλύπτει η εγγύηση.Αξίζει τον κόπο να αλλάξω οθόνη η είναι γενικό το πρόβλημα με τις συγκεκριμένες οθόνες; Το καλύπτει κανονικά η εγγύηση. Κριμα έλεγα να το πάρω. Πολλά προβλήματα σαν συσκευή ε; Το bootloop και το image retention είναι πρόβλημα στις περισσότερες συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Κριμα έλεγα να το πάρω. Πολλά προβλήματα σαν συσκευή ε; μην κανεις καμια βλακεια και το παρεις αν παλι κανεις την βλακεια δινω το δικο μου!!!!με πολλα κομφορ!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 μην κανεις καμια βλακεια και το παρεις αν παλι κανεις την βλακεια δινω το δικο μου!!!!με πολλα κομφορ!!! Αμέσως εσύ.. Και γω το πουλάω με μεγάλη προίκα.. :p Μ' έβαλε σε πρίζες ο konakis.. :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Χαχαχα ...μάγκες με πάνω από 24ωρο είχα χτες με το edge 27% υπόλοιπο μπαταρίας με sot 7:40 ...απίστευτο και με 4G καργα λέμε... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Λοιπόν επειδή και εμένα είχε το γνωστό πρόβλημα bootloop είχα κάνει με το low effort root τρόπο ρουταρισμα και το έστειλα και μου το επισκευασαν κανονικά. Γιατί κάποιοι λέγανε τα δικά τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Χαχαχα ...μάγκες με πάνω από 24ωρο είχα χτες με το edge 27% υπόλοιπο μπαταρίας με sot 7:40 ...απίστευτο και με 4G καργα λέμε... Ε σεαυτο πρεπει να παραδεχτεις αυτα που σου ειχα πει εγω για το s7:) Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Εννοείται φίλε μου...σε σκέφτηκα όταν μου το έλεγες ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_4 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Παιδια κατεβασα την εφαρμογή Eyefilter-Bluelight για το image retention και κανει πάρα πολύ καλή δουλειά.Όποιος θέλει ας το δοκιμάσει.Έβγαλα και τα ενοχλητικά εικονίδια από την οθόνη και είναι σαν να μην υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts