KIRIS Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Φιλε μου ευχαριστω!Το εκανα αλλα παλι τα ιδια!Ειδοποιησεις πανω στη μπαρα ερχονται κανονικα (οπως και πριν),ομως ο μετρητης τον ενημερωσεων στο εικονιδιο δε δειχνει τιποτα!Και στο gmai το ιδιο κλπ. δεν μπορω να σε καταλαβω τι εννοεις ο μετριτης ενημερωσεων????ποιο πανω ειχατε θεμα οτι δεν ερχοταν καμια ειδοποιηση....με μπερδεψες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 δεν μπορω να σε καταλαβω τι εννοεις ο μετριτης ενημερωσεων????ποιο πανω ειχατε θεμα οτι δεν ερχοταν καμια ειδοποιηση....με μπερδεψες Γιατι σε μπερδεψα?:) Ειναι απλο!Οπως σε ολα τα smartphone,τουλαχιστον αυτα που ειχα,πχ.iphone,samsung galaxy note 3,Xiaomi κλπ.,οταν ειχες μια ειδοποιηση στο fb πχ.πανω στο εικονιδιο της εφαρμογης στο κιν.εγραφε 1 η 2 κλπ.!!!Τωρα δε γραφει τιποτα!Να,τωρα ας πουμε εχω στο φεης απο το λαπτοπ μια ειδοποιηση (καποιος εκανε λαικ) και στο κιν.δε δειχνει τιποτα!!!Καταλαβες? Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Φιλε μου ευχαριστω!Το εκανα αλλα παλι τα ιδια!Ειδοποιησεις πανω στη μπαρα ερχονται κανονικα (οπως και πριν),ομως ο μετρητης τον ενημερωσεων στο εικονιδιο δε δειχνει τιποτα!Και στο gmai το ιδιο κλπ. Γιατι σε μπερδεψα?:) Ειναι απλο!Οπως σε ολα τα smartphone,τουλαχιστον αυτα που ειχα,πχ.iphone,samsung galaxy note 3,Xiaomi κλπ.,οταν ειχες μια ειδοποιηση στο fb πχ.πανω στο εικονιδιο της εφαρμογης στο κιν.εγραφε 1 η 2 κλπ.!!!Τωρα δε γραφει τιποτα!Να,τωρα ας πουμε εχω στο φεης απο το λαπτοπ μια ειδοποιηση (καποιος εκανε λαικ) και στο κιν.δε δειχνει τιποτα!!!Καταλαβες? τοτε ειναι θεμα εφαρμογης αν εχεις μεσα απο την εφαρμογη να σου κανει ειδοποιηση(γιατι πρεπει να ειναι ενεργ. υπαρχει επιλογη)τοτε πηγαινε στις εφαρμογες κανε καθαρισμα εφαρμογης και τσεκαρε το επισης δες και αυτο....ρυθμισεις-γενικες-εφαρμογες-φβ-ειδοποιησεις και εχει 3 επιλογες τσεκαρε αν η πρωτη που λεει αποκλεισμος ειναι ανενεργη αν δεν ειναι απενεργοποιησε την αν ειναι απενεργ...ακριβως απο κατω ενεργοποιησε την προταιρεοτητα η τριτη επιλογη που λεει ''επιτρεπ.peeking πρεπει να ειναι ενεργ....δες αυτα και πες μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 τοτε ειναι θεμα εφαρμογης αν εχεις μεσα απο την εφαρμογη να σου κανει ειδοποιηση(γιατι πρεπει να ειναι ενεργ. υπαρχει επιλογη)τοτε πηγαινε στις εφαρμογες κανε καθαρισμα εφαρμογης και τσεκαρε το επισης δες και αυτο....ρυθμισεις-γενικες-εφαρμογες-φβ-ειδοποιησεις και εχει 3 επιλογες τσεκαρε αν η πρωτη που λεει αποκλεισμος ειναι ανενεργη αν δεν ειναι απενεργοποιησε την αν ειναι απενεργ...ακριβως απο κατω ενεργοποιησε την προταιρεοτητα η τριτη επιλογη που λεει ''επιτρεπ.peeking πρεπει να ειναι ενεργ....δες αυτα και πες μου Ολα τα εχω κανει και τιποτα!!Δε μπορω να καταλαβω!Δηλ.σε σενα εμφανιζει κανονικα,αν εχεις 2 ενημερωσεις στο fb πχ.η στο gmail,γραφει πανω στο εικονιδιο 1 η 2 κλπ.η μονο απλα σε ειδοποιει απο πανω? Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Ολα τα εχω κανει και τιποτα!!Δε μπορω να καταλαβω!Δηλ.σε σενα εμφανιζει κανονικα,αν εχεις 2 ενημερωσεις στο fb πχ.η στο gmail,γραφει πανω στο εικονιδιο 1 η 2 κλπ.η μονο απλα σε ειδοποιει απο πανω? το μαιλ δεν το εχω ενεργοποιημενο γιατι τα βλεπω παντα απο το σπιτι το φβ ομως ναι βγαζει επανω το συμβολο του φβ αν εχω περισσοτερα απο ενα σε διαφορετικο ποστ η κανενα σχολιο βγαζει περισσοτερα συμβολα στην μπαρα...δεν γραφει πουθενα 1,2 το καθε ενα ειναι ξεχωριστο κατεβαζω την μπαρα και το επιλεγω....οπα δοκιμασα τωρα στο φβ και δεν ερχεται καμια ενημερωση για τιποτα!!!κατι εκαναν οι μακακες!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Βαλτε το tesla unread να τελειωνετε παιδια αν θελετε να εεχει στο εικονιδιο ειδοποιηση. ΠΡοφανως και ο μαμα launcher δεν υποστηριζει αυτο που θελετε. Εγω εχω nova + tesla και εχω παντα αριθμο ενημερωσεων στα εικονιδια που εγω θελω Παράδειγμα https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160516/411ef90cc6f854279a458d838e664e82.jpg Αυτό δεν εννοείς;; Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 (edited) το μαιλ δεν το εχω ενεργοποιημενο γιατι τα βλεπω παντα απο το σπιτι το φβ ομως ναι βγαζει επανω το συμβολο του φβ αν εχω περισσοτερα απο ενα σε διαφορετικο ποστ η κανενα σχολιο βγαζει περισσοτερα συμβολα στην μπαρα...δεν γραφει πουθενα 1,2 το καθε ενα ειναι ξεχωριστο κατεβαζω την μπαρα και το επιλεγω....οπα δοκιμασα τωρα στο φβ και δεν ερχεται καμια ενημερωση για τιποτα!!!κατι εκαναν οι μακακες!! Και ομως τωρα δοκιμασα ταυτοχρονα στο lg και στο Samsung N3 και ενω στο samsung εγραψε 1 πανω στο εικονιδιο,στο lg τιποτα!!Απλως στο lg βγηκε ειδοποιηση με ηχο απο πανω οτι καποιος σχολιασε,οπως και στο σαμσουνγκ,ταυτοχρονα με το 1 που εγραψε!! ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βαλτε το tesla unread να τελειωνετε παιδια αν θελετε να εεχει στο εικονιδιο ειδοποιηση. ΠΡοφανως και ο μαμα launcher δεν υποστηριζει αυτο που θελετε. Εγω εχω nova + tesla και εχω παντα αριθμο ενημερωσεων στα εικονιδια που εγω θελω Παράδειγμα https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160516/411ef90cc6f854279a458d838e664e82.jpg Αυτό δεν εννοείς;; Οκ,αλλα πρεπει να βαλουμε nova!!Η δε χρειαζεται?Το κατεβαζεις απο play store?Edit:Τωρα ειδα οτι τελικα θελει νοβα!Ελα ομως που εγω δε θελω!!Καποια αλλη λυση? Edited May 16, 2016 by petran66 Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Τελικα και στον Launcher της LG εχω κανονικα ειδοποιησεις... Δεν ξερω τι φταιει σε σενα. εκει που λεει Ορισμος ειδοποιησεων για τις εφαρμογες , κοιταξες; Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Και ομως τωρα δοκιμασα ταυτοχρονα στο lg και στο Samsung N3 και ενω στο samsung εγραψε 1 πανω στο εικονιδιο,στο lg τιποτα!!Απλως στο lg βγηκε ειδοποιηση με ηχο απο πανω οτι καποιος σχολιασε,οπως και στο σαμσουνγκ,ταυτοχρονα με το 1 που εγραψε!! ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οκ,αλλα πρεπει να βαλουμε nova!!Η δε χρειαζεται?Το κατεβαζεις απο play store?Edit:Τωρα ειδα οτι τελικα θελει νοβα!Ελα ομως που εγω δε θελω!!Καποια αλλη λυση? κατσε κατσε τωρα καταλαβα τι εννοειςςςςςςςςςς πωωωωωωωω ειμαι εντελως εκτος θεματος!!!οχι αδερφε δεν δειχνει τιποτα εχει καιρο μου το εβγαλε η εφαρμογη αυτο σε κιτρινο χρωμα εννοεις το θυμαμαι στο messenger μου το βγαζει οταν εχω μηνυμα στο φβ οχι....παντως να ξερεις πως καθε τηλ εχει τα δικα του update στις εφαρμογες αναλογα με το UI της συσκευης επομενος δεν εχει να κανει με την συσκευη!και αυτο ειναι 100% Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Τελικα και στον Launcher της LG εχω κανονικα ειδοποιησεις... Δεν ξερω τι φταιει σε σενα. εκει που λεει Ορισμος ειδοποιησεων για τις εφαρμογες , κοιταξες; Ξαναλεω ομως και σε σενα και ας γινομαι κουραστικος!:) Εννοω να γραφει 1,2 κλπ.πανω στο εικονιδιο!Τι να κοιταξω ακριβως?Εσυ πως το εχεις?Παντως πρωτη φορα το βλεπω αυτο!!!Σε ολα τα κιν.που ειχα,παντα εγραφε ποσες ενημερωσεις ειχα!! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κατσε κατσε τωρα καταλαβα τι εννοειςςςςςςςςςς πωωωωωωωω ειμαι εντελως εκτος θεματος!!!οχι αδερφε δεν δειχνει τιποτα εχει καιρο μου το εβγαλε η εφαρμογη αυτο σε κιτρινο χρωμα εννοεις το θυμαμαι στο messenger μου το βγαζει οταν εχω μηνυμα στο φβ οχι....παντως να ξερεις πως καθε τηλ εχει τα δικα του update στις εφαρμογες αναλογα με το UI της συσκευης επομενος δεν εχει να κανει με την συσκευη!και αυτο ειναι 100% Στης αδελφης μου σε lg magna δουλευουν κανονικα!!Με lollipop ομως... Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Ξαναλεω ομως και σε σενα και ας γινομαι κουραστικος!:) Εννοω να γραφει 1,2 κλπ.πανω στο εικονιδιο!Τι να κοιταξω ακριβως?Εσυ πως το εχεις?Παντως πρωτη φορα το βλεπω αυτο!!!Σε ολα τα κιν.που ειχα,παντα εγραφε ποσες ενημερωσεις ειχα!! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στης αδελφης μου σε lg magna δουλευουν κανονικα!!Με lollipop ομως... Αδερφε σου φανηκε να μη καταλαβα; Οτι βλεπεις στην εικονα που ποσταρα με τον Nova εννοω. :) Οτι γραφει 1,2 κλπ. Εγω δε θυμαμαι να πειραξα τιποτα , απλα εκει που λεει Ορισμος ειδοποιησεων για εφαρμογες , εχω τ παντα στο "κανονικο" θαρρω. ακολουθει φωτο για να καταλαβεις που λεω https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160516/c594d85c210afd3476866013a2ddfb0b.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160516/eb0585a38de1c78de98f6b4823747321.jpg Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Ξαναλεω ομως και σε σενα και ας γινομαι κουραστικος!:) Εννοω να γραφει 1,2 κλπ.πανω στο εικονιδιο!Τι να κοιταξω ακριβως?Εσυ πως το εχεις?Παντως πρωτη φορα το βλεπω αυτο!!!Σε ολα τα κιν.που ειχα,παντα εγραφε ποσες ενημερωσεις ειχα!! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στης αδελφης μου σε lg magna δουλευουν κανονικα!!Με lollipop ομως... αυτο σου λεω εχει αλλο UI εκεινο....παιζει ρολο το firmware και το ui.......απλα σε 6.0 και g4 το εβγαλε η Lg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Αδερφε σου φανηκε να μη καταλαβα; Οτι βλεπεις στην εικονα που ποσταρα με τον Nova εννοω. :) Οτι γραφει 1,2 κλπ. Εγω δε θυμαμαι να πειραξα τιποτα , απλα εκει που λεει Ορισμος ειδοποιησεων για εφαρμογες , εχω τ παντα στο "κανονικο" θαρρω. ακολουθει φωτο για να καταλαβεις που λεω https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160516/c594d85c210afd3476866013a2ddfb0b.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160516/eb0585a38de1c78de98f6b4823747321.jpg Οκ,δικιο εχεις!:) Τα ειδα ολα αυτα και ειναι στο κανονικο+επιτρεπεται peeking ενεργο.Στο φεης ενεργοποιησα και τη προτεραιοτητα που λεει ο φιλος πιο πανω,αλλα και παλι τιποτα!!Μηπως εχει δικιο ο φιλος που λεει οτι ειναι θεμα firmware? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αυτο σου λεω εχει αλλο UI εκεινο....παιζει ρολο το firmware και το ui.......απλα σε 6.0 και g4 το εβγαλε η Lg Aν βαλω τη lollipop θα φτιαξει δηλ. Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 φιλε πες μου ποια εφαρμογη δουλευει καλα στο G4 γιατι εχω προβλημα με τα ματοια μου και εαν υπαρχη κατι αναλογο για το PC για Win10 ευχαριστω Όπως είπα εγω δουλεύω το Twilight και παει μια χαρά χωρίς να έχω πειράξει και τίποτα απ' τις ρυθμίσεις. Ολα στο αυτόματο. Συγχωρήστε με που θα το "ανοίξω" κάμποσο αυτό το post και θα είναι και λίγο off topic. Όμως μόνο για να περιγράψω πως λειτουργούν οι εφαρμογές τύπου Blue Light σε όσους δεν ξέρουν. Οχι μόνο για την υγεία μας, αλλά γιατί έχουν και κάποιες επιπτώσεις στα χρώματα της οθόνης που πολλούς τους ξενίζει και τις διαγράφουν. Ολες οι εφαρμογές αυτές, (στην πραγματικότητα πρόκειται για φασματικά φίλτρα) βλέποντας την ώρα και την ημερομηνία απ' το ρολόι της συσκευής, σε σχέση με τη γεωγραφική θέση που βρίσκεσαι και με την εποχή, αλλιώνουν την απόχρωση της οθόνης (και λίγο τη φωτηνότητα της) σε σχέση με τις εξωτερικές πραγματικές συνθήκες κάνοντας προσομοίωση τους. Άρα, με το που αρχίζει η δύση του ήλιου, αρχίζει να αλλάζει και η απόχρωση της οθόνης παίρνοντας μια πιο κιτρινωπή όψη και βαθαίνει οσο περνά η ώρα, όπως ακριβώς συμβαίνει και στον ουρανό μετά τη δύση. Οχι, μη φοβάσαι πως τα μεσάνυχτα θα γίνει μαύρη η οθόνη σου :lol: απλά τότε (και για κάποιες ώρες μετά) θα είναι στα μέγιστα χαμηλά. Θα σου επιτρέπει όμως να διαβάζεις τις πληροφορίες της οθόνης. Και με το που ανατείλει ο ήλιος, όλα θα έρθουν πάλι στα φυσιολογικά μέχρι την επόμενη νύχτα που θα επαναληφθεί ο κύκλος. Το αποτέλεσμα είναι πολύ πιο ξεκούραστο διάβασμα κειμένου (εξαιρετικό για eBooks), πολύ πιο ξεκούραστα μάτια γενικά και κυρίως περισσότερο και ποιοτικότερο ύπνο.!! Εκεί στοχεύουν αυτές οι εφαρμογές. Στην μικρότερη διέγερση του εγκεφάλου απ' τα χρώματα και το φως όλων των οθονών :wacko: το οποίο έχει σοβαρές επιπτώσεις και στον ύπνο και στην υγεία γενικά. Λειτουργούν πραγματικά και δεν είναι μύθος. Αρκεί να επιτρέψει κανείς στον εγκέφαλό του να προσαρμοστεί δίνοντάς του χρόνο (5-10 ημέρες). Και εννοείται πως η εφαρμογές αυτές πρέπει να τρέχουν σε κάθε οθόνη που κοιτάμε πολλές ώρες (κινητό, τάμπλετ, υπολογιστής). Για την τηλεόραση δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι. Το μόνο τους μειονέκτημα είναι πως αλλιώνουν την πραγματική εμφάνιση των χρωμάτων. Γι' αυτό και δεν ενδείκνυται για επεξεργασία φωτογραφίας. Φυσικά έχουν άπειρες ρυθμίσεις και pause σε περίπτωση που στιγμιαία δεν το θέλουμε. Το ίδιο πολλές είναι πλέον και οι εφαρμογές αυτού του τύπου στα App Stores. Το Twilight, το Lux, το Bluelight Filter κ,α κάνουν ακριβώς αυτό. Και για PC κορυφαίο και δωρεάν είναι το flux ( ναι τρέχει και σε Win 10). Συγνώμη για το τεράστιο Post. Είναι για καλό :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Ολα τα εχω κανει και τιποτα!!Δε μπορω να καταλαβω!Δηλ.σε σενα εμφανιζει κανονικα,αν εχεις 2 ενημερωσεις στο fb πχ.η στο gmail,γραφει πανω στο εικονιδιο 1 η 2 κλπ.η μονο απλα σε ειδοποιει απο πανω? Συγνωμη που παρεμβαινω αλλα καλο θα ειναι να το ξεκαθαρισουμε λιγο γιατι χαοθήκαμε νομιζω. Προφανως αναφερεσαι στα Icon Badge Numbers η αλλιως στην χρωματιστη αριθμηση μη αναγνωσμενων μηνυματων πανω στο εικονιδιο της εφαρμογης και οχι στην ειδοποιηση της μπαρας, (ας ειναι καλα η Apple που πρωτη τα εισηγαγε στα iPhone και την αντεγραψαν ολοι μετα) . Την ιδια ηττα εφαγα και εγω, οταν μετα το iPhone πηγα στο Samsung Note 4, οντας σιγουρος πως οτι εισερχομενο η μη αναγνωσμενο τελος παντων μου ερχοταν, θα το εβλεπα και με αριθμητικο κυκλακι, εκτος απο την πανω μπαρα. Δυστυχως στο Android γινεται λιγο μπαχαλο με αυτη η δυνατοτητα, γιατι φαινεται πως η αριθμηση πανω στο εικονιδιο, εξερταται απο πολλους παραγοντες. Απο την εκδοση του Android, απο το UI και ως επεκταση απο τον Stock Launcher του εκαστοτε κατασκευαστη, αλλα και απο το αν εχει δωσει ο προγραμματιστης αυτη τη δυνατοτητα στην εφαρμογη :wacko: Το απολυτο μπαχαλο δηλαδη. Ειναι παντελως παραλογο να εχω Badge Number στα εικονιδια για αναπαντητες, μυνηματα, Viber κ.α αλλα οχι σε Facebook, Gmail, Yahoo κλπ. Ξερω χρηστες που εβαλαν αλλους Launchers (Nova κλπ) μονο και μονο για αυτη τη δυνατοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 (edited) Συγνωμη που παρεμβαινω αλλα καλο θα ειναι να το ξεκαθαρισουμε λιγο γιατι χαοθήκαμε νομιζω. Προφανως αναφερεσαι στα Icon Badge Numbers η αλλιως στην χρωματιστη αριθμηση μη αναγνωσμενων μηνυματων πανω στο εικονιδιο της εφαρμογης και οχι στην ειδοποιηση της μπαρας, (ας ειναι καλα η Apple που πρωτη τα εισηγαγε στα iPhone και την αντεγραψαν ολοι μετα) . Την ιδια ηττα εφαγα και εγω, οταν μετα το iPhone πηγα στο Samsung Note 4, οντας σιγουρος πως οτι εισερχομενο η μη αναγνωσμενο τελος παντων μου ερχοταν, θα το εβλεπα και με αριθμητικο κυκλακι, εκτος απο την πανω μπαρα. Δυστυχως στο Android γινεται λιγο μπαχαλο με αυτη η δυνατοτητα, γιατι φαινεται πως η αριθμηση πανω στο εικονιδιο, εξερταται απο πολλους παραγοντες. Απο την εκδοση του Android, απο το UI και ως επεκταση απο τον Stock Launcher του εκαστοτε κατασκευαστη, αλλα και απο το αν εχει δωσει ο προγραμματιστης αυτη τη δυνατοτητα στην εφαρμογη :wacko: Το απολυτο μπαχαλο δηλαδη. Ειναι παντελως παραλογο να εχω Badge Number στα εικονιδια για αναπαντητες, μυνηματα, Viber κ.α αλλα οχι σε Facebook, Gmail, Yahoo κλπ. Ξερω χρηστες που εβαλαν αλλους Launchers (Nova κλπ) μονο και μονο για αυτη τη δυνατοτητα. Μαλλον φαινεται πως εχεις δικιο!!Απλως εμενα μου εκανε εντυπωση και μ'εκνευρισε μπορω να πω!Γιατι,οπως ξαναεγραψα,το αντιμετοπιζω πρωτη φορα και εχουν περασει απο τα χερια μου,ουκ ολιγες συσκευες!!Α,ειδα οτι αναφερθηκες σε νοτε 4!Σε νοτε 3 παντως που εχω,μια χαρα εμφανιζονται ολα!!Και αναρωτιεμαι μηπως τελικα,φταιει η εκδοση 6? Edited May 16, 2016 by petran66 Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitvit Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160516/04d93231dc9ef2e00fad3be5fcf862f0.jpg Εμενα παντως με 6.0 κ μου εμφανιζει κανονικα τους αριθμους των ειδοποιησεων σε ολες τις εφαρμογες... απο εμενα με αγαπη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 (edited) Μαλλον φαινεται πως εχεις δικιο!!Απλως εμενα μου εκανε εντυπωση και μ'εκνευρισε μπορω να πω!Γιατι,οπως ξαναεγραψα,το αντιμετοπιζω πρωτη φορα και εχουν περασει απο τα χερια μου,ουκ ολιγες συσκευες!!Α,ειδα οτι αναφερθηκες σε νοτε 4!Σε νοτε 3 παντως που εχω,μια χαρα εμφανιζονται ολα!!Και αναρωτιεμαι μηπως τελικα,φταιει η εκδοση 6? Ναι ρε συ, ειναι πολυ εκνευριστικο και μόνο παραλογο ολο αυτο το θεμα :mad: Μακαρι και να ημουν σιγουρος το τι φταιει. Μονο υποθεσεις μπορω να κανω. Κατι απ' αυτα τα τρια: UI, Launcer, εκδοση Android και η ιδια η εφαρμογη..!! Και ο κακος συνδιασμος τους :lol: Παντως αν βρει καποιος λυση (χωρις ρουτ, roms, εφαρμογες, launchers κλπ) ας σφυριξει κλεφτικα παρακαλω. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160516/04d93231dc9ef2e00fad3be5fcf862f0.jpg Εμενα παντως με 6.0 κ μου εμφανιζει κανονικα τους αριθμους των ειδοποιησεων σε ολες τις εφαρμογες... απο εμενα με αγαπη... Και στα Gmail, Skype, Facebook, Yahoo..... αν τα χεις ολα αυτα φυσικα. Γιατι στην εικονα μονο στην stock Mail φαινεται. Edited May 16, 2016 by johnphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160516/04d93231dc9ef2e00fad3be5fcf862f0.jpg Εμενα παντως με 6.0 κ μου εμφανιζει κανονικα τους αριθμους των ειδοποιησεων σε ολες τις εφαρμογες... απο εμενα με αγαπη... Χωρις να κανεις καποια ρυθμιση?Για θυμησου!:) Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 @johnphone, υπερβαλλεις φιλε μου. Γι'αυτο ειναι η παραμετροποιηση στο android, και γι'αυτο υπαρχουν οι launchers, για να φερνουμε το κινητο στα μετρα μας. Εμενα δειχνε μεσω στοκ launcher (απ'οσο ειδα) , σε οσες εφαρμογες ειχε ηδη εγκατεστημενες , αλλα δειχνει ΚΑΙ στο facebook. Gmail,Email, sms,calls,viber , σε ολα βλεπω κανονικα αν εχω καποια ειδοποιηση. Απλα ο nova ειναι ο καλυτερος απο ολους, ο πιο απλος και εχει ολα οσα ζηταω , και οχι μονο εγω. Τωρα αν ο αλλος θελει να μενει με στοκ και τα εικονιδια της LG , ειναι δικο του θεμα. Εγω ποτέ δεν εμεινα σε στοκ launcher, απο το 2011 που εχω android κινητα. :) Αλλος μπορει να θελει να μενει, και δυστυχως εξαρταται απο τον κατασκευαστη αν θα επιτρεπει τετοιου ειδους ειδοοποιησεις. Η LG παντως οπως βλεπω, επιτρεπει , και δε ξερω τι ακριβως συμβαινει με τον φιλο και δε του τις δειχνει Χωρις να κανεις καποια ρυθμιση?Για θυμησου!:) Ξερω οτι δε ρωτας εμενα, αλλα δε θυμαμαι καν ποια ρυθμιση εκανα , αν εκανα :) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Και σ' εμένα έρχονται κανονικά όλα με αρίθμηση. Με ΜΜ και στοκ launcher αλλά άλλο θέμα. http://s32.postimg.org/qn6lso7dh/Screenshot_2016_05_16_20_02_49.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 @johnphone Πολύ χρησιμο το ποστ και πολύ καλές οι προτεινόμενες εφαρμογες Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitvit Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Χωρις να κανεις καποια ρυθμιση?Για θυμησου!:) Καμια ρύθμιση. Ηταν με την 6.0 απο μαμα 602 μοντελο. Ναι σε όλες τις εφαρμογες βγαινουν τα νουμερακια απλα δεν εχω καμια ειδοποιηση τωρα :cool: :cool: :cool: απο εμενα με αγαπη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Έτσι το θέλει αλλά εγώ είμαι με nova και TeslaUnread για τα αριθμητικά https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160516/68c18ffdae92c2f93ab00e6efe8facb4.jpg (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Παιδιά πως μπορώ να κάνω περιστροφή μιας φωτογραφίας που έχω στο άλμπουμ των φωτογραφιών? (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts