Manosvasilakis Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Καλημερα παιδια.εχω ενα θεμα με την οθονη νομιζω.Οταν ειμαι εκτός και ειναι φουλ η φωτεινότητα κατω απο τον ηλιο ειναι σα να ξεθωριάζει η οθονη και τα χρωματα.Το παθαινει κανεις αλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 καλησπερα παιδια.πριν απο λιγες ημερες μπηκα στον πειρασμο να ανταλλαξω το κινητο μου Α7 με ενα G4 με πολυ μικρη διαφορα,εκανα δοκιμη την καμερα σε νταλα ημερα,μου αρεσε καλυτερα η χρωματικη αποδοση του Α και γενικοτερα η οθονη του Α ειναι ποιο ομορφη και φωτεινη<γουστα αυτα βεβαια>.Προφανως το δυνατο σημειο του G4 ειναι οι βραδυνες...αρχισα να το ξανασκεπτομαι,αλλα με οσα προβληματα διαβαζω εδω μεσα κολλωνω....3 μηνες με το Α ειμαι πολυ ευχαριστημενος,δεν εχει κανει κιχ σε τιποτε και φοβαμαι μηπως για χαρη της νυκτερινης ληψης χασω τα αυγα και τα πασχαλια σε αλλους τομεις....παρακαλω τα φωτα σας.......:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Καλημερα παιδια.εχω ενα θεμα με την οθονη νομιζω.Οταν ειμαι εκτός και ειναι φουλ η φωτεινότητα κατω απο τον ηλιο ειναι σα να ξεθωριάζει η οθονη και τα χρωματα.Το παθαινει κανεις αλλος? Σήμερα το έπαθα πρώτη φορά!!!! Και δεν έδωσα σημασια.... Νόμιζα ότι ήταν ιδέα μου. (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπερα παιδια.πριν απο λιγες ημερες μπηκα στον πειρασμο να ανταλλαξω το κινητο μου Α7 με ενα G4 με πολυ μικρη διαφορα,εκανα δοκιμη την καμερα σε νταλα ημερα,μου αρεσε καλυτερα η χρωματικη αποδοση του Α και γενικοτερα η οθονη του Α ειναι ποιο ομορφη και φωτεινη<γουστα αυτα βεβαια>.Προφανως το δυνατο σημειο του G4 ειναι οι βραδυνες...αρχισα να το ξανασκεπτομαι,αλλα με οσα προβληματα διαβαζω εδω μεσα κολλωνω....3 μηνες με το Α ειμαι πολυ ευχαριστημενος,δεν εχει κανει κιχ σε τιποτε και φοβαμαι μηπως για χαρη της νυκτερινης ληψης χασω τα αυγα και τα πασχαλια σε αλλους τομεις....παρακαλω τα φωτα σας.......:cry: Είναι μη σου τύχει.... Δεν το παθαίνουν αυτό όλα τα g4 κατά κανόνα!! (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Μπήκα για να γράψω κι εγώ το πρόβλημά μου και βλέπω ότι υπάρχει κι άλλος που έχει το πρόβλημα... Δεν το κάνει πάντα, αλλά τον τελευταίο μήνα έχω αργήσει δύο φορές στη δουλειά μου επειδή δεν χτύπησε το ξυπνητήρι ενώ ήμουν σίγουρος ότι το έχω βάλει. Σήμερα αποφάσισα να βάλω και το κινητό αλλά και το tablet 5 λεπτά αργότερα.\ Χτύπησε μόνο το tablet, ενώ μόλις έπιασα το κινητό και άνοιξα την οθόνη, άρχισε να χτυπάει! Τι άκυρο bug είναι πάλι τούτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Καλημερα παιδια.εχω ενα θεμα με την οθονη νομιζω.Οταν ειμαι εκτός και ειναι φουλ η φωτεινότητα κατω απο τον ηλιο ειναι σα να ξεθωριάζει η οθονη και τα χρωματα.Το παθαινει κανεις αλλος? Πρεπει να ειναι καποιο bug του Android. Απο 5 εκδοση και μετα το εχω παθει σε διάφορες συσκευές (ζ2, ζ3 κόμπακτ, g3, g 4 φίλου, p8) . Βεβαια ποτέ δεν το εχω δει σε αμολεντ οθόνη. Προς το παρον στο g 4 ομως δεν το εχω πάθει Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Καλησπερα,αντιμετωπιζω ενα πρόβλημα,οταν παω να στείλω μηνυμα σε 5 ψηφίο νούμερο δεν στελνει και βγαζει ενα θαυμαστικό και γραφει επανάληψη. Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Καλησπερα,αντιμετωπιζω ενα πρόβλημα,οταν παω να στείλω μηνυμα σε 5 ψηφίο νούμερο δεν στελνει και βγαζει ενα θαυμαστικό και γραφει επανάληψη. Μήπως έχεις ορίσει κάποια στιγμή στον παροχο σου να μην μπορείς να στείλεις σε 5ψηφια λόγω χρέωσης? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Δεν εχω ορίσει τίποτα στο πάροχο μου για 5 ψήφια.Από αλλό κινητό στέλνει κανονικά. Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Καλημερα παιδια.εχω ενα θεμα με την οθονη νομιζω.Οταν ειμαι εκτός και ειναι φουλ η φωτεινότητα κατω απο τον ηλιο ειναι σα να ξεθωριάζει η οθονη και τα χρωματα.Το παθαινει κανεις αλλος? Δεν έχεις κανένα θέμα. Στον αυτόματο φωτισμό όταν έχει πολύ φως υπερφωτιζεται η οθόνη απ το λογισμικό για να βλέπεις καλύτερα. Είναι προγραμματισμένο να λειτουργεί έτσι. Αν σ ενοχλεί βγάλε τον αυτόματο φωτισμό και βάλτο χειροκίνητα στο 100% Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosvasilakis Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Δεν έχεις κανένα θέμα. Στον αυτόματο φωτισμό όταν έχει πολύ φως υπερφωτιζεται η οθόνη απ το λογισμικό για να βλέπεις καλύτερα. Είναι προγραμματισμένο να λειτουργεί έτσι. Αν σ ενοχλεί βγάλε τον αυτόματο φωτισμό και βάλτο χειροκίνητα στο 100% Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φιλε μου το εχω κανει ηδη αυτο που λες και γίνεται παλι το ιδιο.ισως ειναι μπαγκια του ανδροιντ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Φιλε μου το εχω κανει ηδη αυτο που λες και γίνεται παλι το ιδιο.ισως ειναι μπαγκια του ανδροιντ 5 Και σε μένα το ίδιο. Στο χειροκίνητο (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 τωρα που ανοίγει και ο καιρος ,οι αυξομειώσεις της φωτεινότητας ενω ειναι στο χειροκίνητο εχουν καταντήσει ενοχλητικες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_evo_9 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Καλησπερα παιδια! Θελω να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο για δωρο στον πατερα μου που εχει ξεμεινει εδω και 3 χρονια με το vodafone smart 3... :rolleyes: Πρεπει να προσεξω κατι η να αποφυγω κατι οσον αφορα τις παρτιδες 600+ που ακουω πχ οτι πεφτουν οι συσκευες σε bootloop κτλπ?? Η τιμη του στα σκρουτζομαγαζα ειναι αρκετα δελεαστικη, εχετε να μου προτεινετε καποιο (εννοειται με inbox) οπου πετυχατε τη συσκευη unbranded?? Θα εκτιμουσα ιδιαιτερα την βοηθεια σας μιας και το νημα ειναι 500+ σελιδες για να καταφερω να το διαβασω! :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amaxiou Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Καλησπερα παιδια κατοχος και εγω g4 παρτιδα 506 branded απο three uk. Το κινητο το δουλευω απο οκτωβρη χωρις προβληματα (μονο η φορτιση αργει τωρα τελευταια). Το κινητο φοραει 5.1(v10i) και η three δεν ψηνεται για update, της αρεσει η 5.1. Σκεφτομαι να δοκιμασω 6 με lg up. το θεμα ειναι αν πεσει σε bootloop παιζει να μην μου το επισκευασουνε αν δουνε android 6 πανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Προχώρα άφοβα! Από citishop το πήρα το Νοέμβρη και είναι παρτίδα Ιουνίου. Unbranded φυσικα. Το "άγχος" του bootloop μάλλον δεν το γλυτώνεις. Καλησπερα παιδια! Θελω να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο για δωρο στον πατερα μου που εχει ξεμεινει εδω και 3 χρονια με το vodafone smart 3... :rolleyes: Πρεπει να προσεξω κατι η να αποφυγω κατι οσον αφορα τις παρτιδες 600+ που ακουω πχ οτι πεφτουν οι συσκευες σε bootloop κτλπ?? Η τιμη του στα σκρουτζομαγαζα ειναι αρκετα δελεαστικη, εχετε να μου προτεινετε καποιο (εννοειται με inbox) οπου πετυχατε τη συσκευη unbranded?? Θα εκτιμουσα ιδιαιτερα την βοηθεια σας μιας και το νημα ειναι 500+ σελιδες για να καταφερω να το διαβασω! :cry: ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσουν να δουν ότι έχεις 6 επάνω αν πέσει σε bootloop. Αλλά και έτσι να γίνει και πάλι δεν πιστεύω ότι αυτό σε βγάζει εκτός εγγύησης. Πέρα από τα ευτράπελα που έχουν γίνει σε 2-3 περιπτώσεις όπου το έβγαλαν εκτός εγγύησης-κακώς- ενώ τα παιδιά δεν το είχαν πειράξει! Καλησπερα παιδια κατοχος και εγω g4 παρτιδα 506 branded απο three uk. Το κινητο το δουλευω απο οκτωβρη χωρις προβληματα (μονο η φορτιση αργει τωρα τελευταια). Το κινητο φοραει 5.1(v10i) και η three δεν ψηνεται για update, της αρεσει η 5.1. Σκεφτομαι να δοκιμασω 6 με lg up. το θεμα ειναι αν πεσει σε bootloop παιζει να μην μου το επισκευασουνε αν δουνε android 6 πανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amaxiou Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Προχώρα άφοβα! Από citishop το πήρα το Νοέμβρη και είναι παρτίδα Ιουνίου. Unbranded φυσικα. Το "άγχος" του bootloop μάλλον δεν το γλυτώνεις. ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσουν να δουν ότι έχεις 6 επάνω αν πέσει σε bootloop. Αλλά και έτσι να γίνει και πάλι δεν πιστεύω ότι αυτό σε βγάζει εκτός εγγύησης. Πέρα από τα ευτράπελα που έχουν γίνει σε 2-3 περιπτώσεις όπου το έβγαλαν εκτός εγγύησης-κακώς- ενώ τα παιδιά δεν το είχαν πειράξει! οκ ευχαριστω. μας εχει κανει πλεον η lg να φοβομαστε να περασουμε και επισημο λογισμικο της! Εχεις καποιο λινκ για τελευταιο kdz european να περασω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Να είσαι καλά! http://forum.xda-developers.com/g4/help/lgup-install-kdz-mm-lp-t3249803 http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FLG+G4%2F οκ ευχαριστω. μας εχει κανει πλεον η lg να φοβομαστε να περασουμε και επισημο λογισμικο της! Εχεις καποιο λινκ για τελευταιο kdz european να περασω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_evo_9 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Σ'ευχαριστω @spirospatra!!! Οποτε δηλαδη δεν δειχνω ενδιαφερον για καποια συγκεκριμενη παρτιδα ουτε προσπαθω να αποφυγω επισης καποια συγκεκριμενη?.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Ενώ η εκεί μεριά δεν έχει δώσει το λογισμικό ,το να το περάσεις με lg up το οποίο δεν είναι επίσημο lg tool, είναι επικίνδυνο και δε θα το πρότεινα... Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 πως μπορουμε να καταλαβουμε οτι το τηλεφωνο που αγορασαμε ειναι Unbranded.οταν το ανοιγω δεν μου βγαζει κατι σε λογοτυπο.ειναι ολανδικο παρτιδα 603 με την εκδοση v20d-eur-xx αγoρα απο seven. Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 (edited) Όταν τραβάω βιντεο,μετά πάω να το δω ακούγεται ένα σπαστικο τικ τικ. λύνεται αυτό το πρόβλημα; Παρτίδα 603. Edited April 23, 2016 by spyrossss Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Όταν τραβάω βιντεο,μετά πάω να το δω ακούγεται ένα σπαστικο τικ τικ. λύνεται αυτό το πρόβλημα; Παρτίδα 603. Άμα έχεις ανοιχτό το WiFi ενώ τραβάς βίντεο κλειστό και θα εξαφανιστεί Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 23, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 πως μπορουμε να καταλαβουμε οτι το τηλεφωνο που αγορασαμε ειναι Unbranded.οταν το ανοιγω δεν μου βγαζει κατι σε λογοτυπο.ειναι ολανδικο παρτιδα 603 με την εκδοση v20d-eur-xx αγoρα απο seven. v20d-eur-xx = Unbranded. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 v20d-eur-xx = Unbranded. σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 23, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Σ'ευχαριστω @spirospatra!!! Οποτε δηλαδη δεν δειχνω ενδιαφερον για καποια συγκεκριμενη παρτιδα ουτε προσπαθω να αποφυγω επισης καποια συγκεκριμενη?.. Σε γενικές γραμμές αυτό ισχύει... ωστόσο εκτιμώ ότι είναι προτιμότερο να πας σε όσο το δυνατό πιο καινούργια παρτίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts