joanjapan Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Το ίδιο κάνει και σε μένα, είναι πλασματικό πάντως αφού σε καμία άλλη τιμή του ποσοστού δεν μένει τόση ώρα σταθερό. Θα έχουν κάνει κάποια πατέντα στο software διαχείρισης της μπαταρίας. Όπως και να χει είναι εντυπωσιακό. Κατά την φόρτιση της μπαταρίας αν βγάλετε τον φορτιστή την στιγμή που λέει ότι φόρτισε το κινητό, η μπαταρία κρατάει λιγότερο. Αν αφήσετε τον φορτιστή κάνα τέταρτο η και παραπάνω από το σημείο που ενημερώνει ότι το κινητό φόρτισε στην πραγματικότητα η μπαταρία φορτίζει λίγο ακόμα, εκεί βλέπουμε το γεγονός ότι το 100% κρατάει σαν ποσοστό πιο πολύ σε σχέση οποιουδήποτε άλλου. Το ίδιο συμβαίνει και στο g2 που είχα. Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Ρε παιδιά τo light manager δεν μου δουλεύει. Μήπως θέλει καμία ιδιαίτερη ρύθμιση; Είμαι με ρουτ στοκ ρομ. Εμένα δουλεύει μια χαρά. Δεν θέλει κάτι ιδιαίτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Καλημερα, μετά την αναβάθμιση σε 6 το perfectly clear βγάζει σφάλμα το έχει και άλλος; Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Όχι δεν θα το δώσω! Θα το κρατήσω για δεύτερη συσκευή Γιατί ποτέ δεν ξέρεις...... Όσο για το g4 σκέφτομαι να το πάρω από Ιανουαριο! Αρκεί να πέσει πάλι λίγο η τιμή του και να μην μείνει στα 400+.... Γιατί.... Δεεεν...... Μπραβο το τζι 2 ειναι τοσο καλο σμουθ γρηγορο και κανει πολλα κινητα να χλωμιαζουν ακομα και σημερα.Εγω εχω και το τζι 4 αλλα πιο πολυ το τζι2 χρησιμοποιω. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Καλημερα, μετά την αναβάθμιση σε 6 το perfectly clear βγάζει σφάλμα το έχει και άλλος; Τι το θες το perfectly clear; Περισσότερο πρόβλημα δημιουργούν αυτού του τύπου οι εφαρμογές πάρα κάνουν δουλειά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jordanp Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 (edited) Καταρχήν αυτά τα δυο "ρουχαλάκια" της συσκευής συνδυάζονται; Δερμάτινη πίσω όψη μέσα σε Quick Circle View δεν παίζει μάλλον ε; Λόγο της ραφής να υποθέσω; Και ίσως δεν έχει και νόημα γιατί δεν θα νιώθεις ποτέ το δέρμα της. http://www.ebay.com/itm/LG-Mobile-G4-Genuine-Original-Leather-Quick-Cycle-Window-Brown-Flip-Cover-Case-/111748268798?hash=item1a04b742fe:g:p5QAAOSwjVVVpdgs Edited December 10, 2015 by jordanp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 selfie video μου το δειχνει αναποδα,αντικατοπρισμος νομιζω λεγετε?πως διορθωνεται? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giasak622002 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 (edited) Καλήμερα ! Είμαι και γω νεος κάτοχος του g4 και εχω μεινει άφωνος, αφου ερχομαι απο s3 το οποιο το σακατεψαν με τις αναβαθμίσεις και ειπα ποτε ξανα samsung. Ειμαι ακομα στο ψάξιμο του κινητού με ρυθμίσεις κλπ. Εχω λοιπόν τις εξεις απορίες. Εχω πάρει armband θηκη για τρεξιμο ,οταν τη τοποθετω στο κινητο δεν ανοίγει η οθόνη με το διπλο πάτημα της οθόνης αλλα μόνο με το κουμπι απο τη πισω πλευρα το οποιο ομως ειναι δύσκολο αφου ειναι στο μπρατσο. μπορει να μου πει καποιος γιατι γινεται αυτο και αν υπαρχει ρύθμιση για το διπλο πάτημα? Η αλλη ερώτηση είναι οταν θελω να ενεργοποιήσω το smart settings δεν με αφήνει να κανω τη ρύθμιση τα μερη μου? Edited December 10, 2015 by giasak622002 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 (edited) Για να ενεργοποιηθουν τα smart settings "τα μερη μου" πρεπει να ενεργοποιησεις τα δεδομενα του παροχου κινητης. Edited December 10, 2015 by nemaki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giasak622002 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 (edited) Για να ενεργοποιηθουν τα smart settings "τα μερη μου" πρεπει να ενεργοποιησεις τα δεδομενα του παροχου κινητης. Ευχαριστω φιλε! Αυτο ηταν όντως . Για το αλλο τωρα αν γνωριζει κανεις κατι ? Edited December 10, 2015 by giasak622002 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpapoy Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Για το φίλο πιο πάνω που ρώτησε για update στα γαλλικά. Και εγώ γαλλικό έχω και δεν μου έχει εμφανιστεί ακόμη κάτι. Λίγο υπομονή. Εγώ με γαλλικό πήρα αναβάθμιση. Βέβαια στο κουτί γράφει FRA ενώ με εφαρμογή λεει UK. Παράθεση Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Εγώ με γαλλικό πήρα αναβάθμιση. Βέβαια στο κουτί γράφει FRA ενώ με εφαρμογή λεει UK. Εμένα γράφει FRA στο κουτί και με την εφαρμογή LG phone info λέει πάλι FRA. Περίεργο αυτό που λες πάντως. Update πάντως δεν πήρα. Πριν λίγο δοκίμασα το LG Bridge. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Τι το θες το perfectly clear; Περισσότερο πρόβλημα δημιουργούν αυτού του τύπου οι εφαρμογές πάρα κάνουν δουλειά. Περισσότερο για το τι να φταίει, αν και το χω αγορασμένο δεν το πολύ χρησιμοποιώ. Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Παίδες θα ήθελα λίγο τα φώτα σας και την προσοχή σας ... Μέχρι στιγμής μου το έχει κάνει 2 - 3 φορές .... Όταν ξεκλειδωνω το κινητό και το κινητό βρίσκεται στην αρχική οθόνη δεν ανταποκρίνεται όπου και αν πατήσω στην οθόνη ... Μόνο με reboot της συσκευής η διαφορετικά να κλείσω την οθόνη με το πίσω κουμπί ... Πρόβλημα στο hardware μυριζομαι από ότι διαβάζω και στο xda ... Κρίμα ρε ****το κινητό 10 ημερών παρτίδας 511 είναι Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Παίδες θα ήθελα λίγο τα φώτα σας και την προσοχή σας ... Μέχρι στιγμής μου το έχει κάνει 2 - 3 φορές .... Όταν ξεκλειδωνω το κινητό και το κινητό βρίσκεται στην αρχική οθόνη δεν ανταποκρίνεται όπου και αν πατήσω στην οθόνη ... Μόνο με reboot της συσκευής η διαφορετικά να κλείσω την οθόνη με το πίσω κουμπί ... Πρόβλημα στο hardware μυριζομαι από ότι διαβάζω και στο xda ... Κρίμα ρε ****το κινητό 10 ημερών παρτίδας 511 είναι Κάνε μια επαναφορά και αν δεν στρώσει στειλτο procordia. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koronis Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Ρε παιδιά μήπως ξέρει κανείς γιατί η οθόνη μου ασπρίσει καμία φορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Ρε παιδιά μήπως ξέρει κανείς γιατί η οθόνη μου ασπρίσει καμία φορά? Να ρωτήσεις το σέρβις θα έλεγα Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Δεν πανε καλα.....:wacko: δεν παιρνω καλυτερα s6 η ΝΟΤΕ 4......:X Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Δεν πανε καλα.....:wacko: δεν παιρνω καλυτερα s6 η ΝΟΤΕ 4......:X Για ποιο πράγμα λες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Για ποιο πράγμα λες; στην τιμη..εκει που την εχουν φτασει.....:X Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 στην τιμη..εκει που την εχουν φτασει.....:X Όντως ανέβηκε πολύ. Όπως και να χει, αν αξίζουν τα γκαλαξι αυτές τις τιμές, τότε τις αξίζει και το G4 και με το παραπάνω. Η καλύτερη IPS οθόνη και όχι μόνον, η καλύτερη κάμερα σε Android, αποσπωμενη μπαταρία, επέκταση μνήμης, 32 γιγα εσωτερική, τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα κινητό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Όντως ανέβηκε πολύ. Όπως και να χει, αν αξίζουν τα γκαλαξι αυτές τις τιμές, τότε τις αξίζει και το G4 και με το παραπάνω. Η καλύτερη IPS οθόνη και όχι μόνον, η καλύτερη κάμερα σε Android, αποσπωμενη μπαταρία, επέκταση μνήμης, 32 γιγα εσωτερική, τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα κινητό; Φιλε μου μην μου συγκρινεις το g4 με το note 4.....ειναι ιεροσυλια.....:worry: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Φιλε μου μην μου συγκρινεις το g4 με το note 4.....ειναι ιεροσυλια.....:worry: Εγώ θα πω ότι η τιμή εξορθολογήστηκε....ούτε το S6 είναι καλύτερο από το G4, ούτε φυσικά και το Note 4. Δεν βλέπω κανένα λόγο για να είναι ακριβότερα. Υποθέτω όμως ότι η τιμή του G4 θα ξανακατέβει κάποια στιγμή μετά τις γιορτές. Καλώς ή κακώς στην παρούσα φάση το G4 είναι στα "πάνω του" , καθώς θεωρείται ίσως το πιο ολοκληρωμένο τηλέφωνο του 2015 και με σιγουριά από τα καλύτερα VFM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Μέχρι 450, είναι vfm, άλλη συσκευή το note 4, μην μπερδευεστε. Θα το αγοραζα το σεπτεμωρη που ηταν στα 380, τωρα δεν θα το αγόραζα όμως, καθώς γνωρίζοντας πως κινούνται τα lg, πιστεύω ότι σύντομα θα παίζει στα 350. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Μεγάλη ζήτηση, γιορτές αναβάθμιση...παρά 70 ευρώ πάνω.παίρνει και τις καλύτερες κριτικές από κατόχους...λογικό Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts