jg_sot Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Φίλε μου ^ έχεις κάνει κάποιο τρικ και στο SOT σου δείχνει τα mAh; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demoneoire Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Με την Stock M δείχνει τα mah ,βέβαια να πω ότι και το flex 2 δείχνει καλό για την τιμή του , αλλά δεν νομίζω ότι είναι καλύτερο από το G4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Παιδια να ρωτησω,επειδη εχω γαλλικο και δεν εχει παρει ακομα την 6,μπορω να την βαλω καποιας αλλης χωρας η θα εχω καποιο θεμα με εγγυηση κλπ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Lgup.......xda forum.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Δοκίμασε Όπως σου είπα και ένας φίλος με άλλο καλώδιο η άλλον φορτιστή. Δες τι φταίει και αν είναι ο φορτιστής και αν δεν θες να δώσεις λεφτά ζητά αντικατάσταση φορτιστή. το πηγα οπως ειναι για σερβις. δεν εχω λεφτα να πεταω τσαμπα :P Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 το πηγα οπως ειναι για σερβις. δεν εχω λεφτα να πεταω τσαμπα :P Καλά δεν σου είπε να πετάξεις τα λεφτά σου.Να δοκιμάσεις άλλον φορτιστή λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpv Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Καλημερα !!!!! Μεσα στον μηνα θα κανω και εγω την μεταβαση απο το g2 που εχω τωρα στο g4 και θα ηθελα να μου λησετε μια απορια ρε παιδια. Εμενα μου αρεσει το μαυρο δερμα για το πισω μερος ωστε να μην του βαλω και θηκη ( που ποτε μου δεν τις συμπαθησα.. ) αλλα στο σκρουτζ που κοιταω ακριβαινει 50 ευρω περιπου σε σχεση με τα πλαστικα (γκρι - μαυρο - λευκο). μπορω να παρω ενα πλαστικο και καποια στιγμη να αλλαξω το πισω μερος με δερματινο ???? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Καλά δεν σου είπε να πετάξεις τα λεφτά σου.Να δοκιμάσεις άλλον φορτιστή λέει. Ενα άλλο παιδί του πρότεινε να πάρει τον γρήγορο φορτιστή της Samsung και εγώ του πρότεινα να το πάει για Service. Γι'αυτό ειπε ότι δεν θέλει να δωσει λεφτά τσάμπα. ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημερα !!!!! Μεσα στον μηνα θα κανω και εγω την μεταβαση απο το g2 που εχω τωρα στο g4 και θα ηθελα να μου λησετε μια απορια ρε παιδια. Εμενα μου αρεσει το μαυρο δερμα για το πισω μερος ωστε να μην του βαλω και θηκη ( που ποτε μου δεν τις συμπαθησα.. ) αλλα στο σκρουτζ που κοιταω ακριβαινει 50 ευρω περιπου σε σχεση με τα πλαστικα (γκρι - μαυρο - λευκο). μπορω να παρω ενα πλαστικο και καποια στιγμη να αλλαξω το πισω μερος με δερματινο ???? Μπορείς βέβαια. Απλά να ξέρεις ότι αν το πάρεις καινούργιο θα σου έρθει μια η άλλη. Είναι ακριβουτσικο. Εκτός αν το φέρεις από έξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Μη βιάζεσαι,έχει ανέβει η τιμή μάλλον λόγω ζήτησης. 404 πήρα το δικό μου-leather red- και τόσο είχε και το black εκείνη τη στιγμή. Υπομονή και παρακολούθηση των τιμών θέλει. Φυσικά και μπορείς να αλλάξεις καπάκι,το δύσκολο από ότι κατάλαβα είναι να βρεις! Καλημερα !!!!! Μεσα στον μηνα θα κανω και εγω την μεταβαση απο το g2 που εχω τωρα στο g4 και θα ηθελα να μου λησετε μια απορια ρε παιδια. Εμενα μου αρεσει το μαυρο δερμα για το πισω μερος ωστε να μην του βαλω και θηκη ( που ποτε μου δεν τις συμπαθησα.. ) αλλα στο σκρουτζ που κοιταω ακριβαινει 50 ευρω περιπου σε σχεση με τα πλαστικα (γκρι - μαυρο - λευκο). μπορω να παρω ενα πλαστικο και καποια στιγμη να αλλαξω το πισω μερος με δερματινο ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Καλημέρα. Να δείξω κι εγώ τα στατιστικά της μπαταρίας μου. Δεδομένα συνέχεια ανοιχτά, fb, vider, messager κλπ Αρκετά καλά νομίζω. ----- προσθήκη μηνύματος 114 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία από tapatalk :( Παρακαλώ διαγράψτε το ποστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Μη βιάζεσαι,έχει ανέβει η τιμή μάλλον λόγω ζήτησης. 404 πήρα το δικό μου-leather red- και τόσο είχε και το black εκείνη τη στιγμή. Υπομονή και παρακολούθηση των τιμών θέλει. Φυσικά και μπορείς να αλλάξεις καπάκι,το δύσκολο από ότι κατάλαβα είναι να βρεις! Γιατί ειναι δυσκολο να βρεις ; Το σκεφτομαι για αγορα πλαστικου , μπορω να περασω το δερματινο (καπάκι) μετα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Γιατί ειναι δυσκολο να βρεις ; Το σκεφτομαι για αγορα πλαστικου , μπορω να περασω το δερματινο (καπάκι) μετα ; Ναι βρε εννοείται. Βγάζεις το πλαστικό και βάζεις το δερμάτινο. Αφού είναι κουμπωτο δεν έχεις θέμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Κομπλέ ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 (edited) Καλημερα !!!!! Μεσα στον μηνα θα κανω και εγω την μεταβαση απο το g2 που εχω τωρα στο g4 και θα ηθελα να μου λησετε μια απορια ρε παιδια. Εμενα μου αρεσει το μαυρο δερμα για το πισω μερος ωστε να μην του βαλω και θηκη ( που ποτε μου δεν τις συμπαθησα.. ) αλλα στο σκρουτζ που κοιταω ακριβαινει 50 ευρω περιπου σε σχεση με τα πλαστικα (γκρι - μαυρο - λευκο). μπορω να παρω ενα πλαστικο και καποια στιγμη να αλλαξω το πισω μερος με δερματινο ???? Αν αγοράσεις το κινητό σε μαύρο όπως λες ας πούμε , μέσα στο κουτί θα έχει 2 πίσω καπάκια. Το μαύρο δερμάτινο Κ άλλο ένα χρυσάφι πλαστικό γυαλιστερο (αν δεν κάνω λάθος στο χρώμα) δώρο!!!! Οποτε θα είσαι Έτσι κ αλλιώς με 2 καπάκια από την αρχη. ----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα. Να δείξω κι εγώ τα στατιστικά της μπαταρίας μου. Δεδομένα συνέχεια ανοιχτά, fb, vider, messager κλπ Αρκετά καλά νομίζω. ----- προσθήκη μηνύματος 114 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία από tapatalk :( Παρακαλώ διαγράψτε το ποστ. Ανέβασε την φώτο που θες εδώ http://postimage.org/ Και βάλε Μετά στο ποστ σου ένα από τα λιν κ που θα σου βγαλει. Κατά προτίμηση το 6!! Αντιγραφή Κ επικόλληση. Edited December 8, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Αν αγοράσεις το κινητό σε μαύρο όπως λες ας πούμε , μέσα στο κουτί θα έχει 2 πίσω καπάκια. Το μαύρο δερμάτινο Κ άλλο ένα χρυσάφι πλαστικό γυαλιστερο (αν δεν κάνω λάθος στο χρώμα) δώρο!!!! Οποτε θα είσαι Έτσι κ αλλιώς με 2 καπάκια από την αρχη. ----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ανέβασε την φώτο που θες εδώ http://postimage.org/ Και βάλε Μετά στο ποστ σου ένα από τα λιν κ που θα σου βγαλει. Κατά προτίμηση το 6!! Αντιγραφή Κ επικόλληση. Αναφέρεται στις εκδόσεις που έχουν μέσα μόνο το πλαστικό καπάκι Αυτά συνήθως είναι κατά 50 ευρώ φθηνότερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 ειτε εχω καλο σημα ειτε οχι,τα δεδομενα καθυστερουν να ανοιξουν,δηλαδη να δω στην οθονη π.χ. Ε,Η,4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 (edited) Αναφέρεται στις εκδόσεις που έχουν μέσα μόνο το πλαστικό καπάκι Αυτά συνήθως είναι κατά 50 ευρώ φθηνότερα. Ναι; είχα την εντύπωση ότι όποιο και να πάρεις παντα έχει 2 καπάκια μέσα. Ενα το δερμάτινο με το χρώμα που θες κ ένα έξτρα χρυσο! Edited December 8, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 ειτε εχω καλο σημα ειτε οχι,τα δεδομενα καθυστερουν να ανοιξουν,δηλαδη να δω στην οθονη π.χ. Ε,Η,4G. Και μενα καθυστερουν να ανοιξουν τα δεδομενα γυρω στα 4-5 δευτερολεπτα καθυστερηση !!!! Ρε παιδια για κοιταξτε και εσεις πιο προσεχτικα να δειτε αν σας ανοιγουν αμεσα .... Πως γινεται να συμβαινει κατι τετοιο ;;; Σε προηγουμενη συσκευη μου ( g3 ) , ανοιγαν ακαριαια στην ιδια τοποθεσια .... Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Μέσα σε 1'' έχουν ανοίξει τα δεδομένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Στη Lollipop νομιζω άνοιγαν ακαριαία αν θυμαμαι καλα.. Τωρα καθυστερουν λιγακι και σε custom rom και σε μαμα (marshmallow) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Στη Lollipop νομιζω άνοιγαν ακαριαία αν θυμαμαι καλα.. Τωρα καθυστερουν λιγακι και σε custom rom και σε μαμα (marshmallow) Έτσι είναι και σε μένα, κάνει γύρω στα 6", δεν είναι και τραγικό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Έτσι είναι και σε μένα, κάνει γύρω στα 6", δεν είναι και τραγικό. Εννοείται πως δεν είναι τραγικό απλά ήθελα να δω αν το παρουσιάζουν και οι συσκευές εδώ της παρέας του g4 ... Τώρα πως γίνεται μερικοί να ισχυρίζονται ότι ανοίγουν τα δεδομένα τους ακαριαία τι να πω ... Ισως να βρίσκονται ακόμα σε lollipop και το " θεματάκι " αυτό να παρουσιάζεται σε marshmallow !!! Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 αμεσως ανοιγουν τα δεδομενα. με λολιποπ ειμαι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Και εμενα σε λολι τα δεδομενα ανοιγουν κατευθειαν!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpv Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 ξερουμε μηπως κανα λινκ για παραγγελιες απο εξω ??? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts