Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν για να σας λύσω το θέμα με το shot οθόνης μιας και είχα όλα τα τηλέφωνα

G2 48 ώρες χρήσης 7 ώρες shot

Note 3 48 ώρες χρήσης 6 shot

Note 4 24 ώρες χρήσης 7 shot

S6 24 ώρες χρήσης 5,5 shot

iPhone 6 48 ώρες χρήση 6 shot

SOT λέγεται φίλε μου. ..Screen On Time.

Είμαι πολύ περίεργος παντως πως ακριβώς το μέτρησες σε iPhone .

Edited by panosf

SOT λέγεται φίλε μου. ..Screen On Time.

Είμαι πολύ περίεργος παντως πως ακριβώς το μέτρησες σε iPhone .

Ναι φίλε δεν κατάλαβα ποιο ειναι το πρόβλημα σου

Ναι φίλε δεν κατάλαβα ποιο ειναι το πρόβλημα σου

Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Απλά επισημανα την σωστή ορολογία και σε ρώτησα πως ακριβώς έκανες την μέτρηση σε iPhone...πραγματικά θέλω να μάθω

Χωρίς κλήσεις,αν δεις λίγο και διαβάσεις το forum θα δεις οτι ειμαι εδω και 2χρονια χρήστης android κορυφαίων τηλεφώνων όλα root και custom και οχι απλός χρήστης.

Χωρίς κλήσεις,αν δεις λίγο και διαβάσεις το forum θα δεις οτι ειμαι εδω και 2χρονια χρήστης android κορυφαίων τηλεφώνων όλα root και custom και οχι απλός χρήστης.

Αλλο σου λεει. Πώς συγκρινεις τα SOT των android με αυτο του iPhone απο τη στιγμη που στο τελευταιο ο τροπος που μετραται ειναι διαφορετικος απο τα android. Π.χ. 6 ωρες οθονης στο iPhone δεν αντιστοιχουν σε 6 ωρες οθονης στο android.

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Φίλε μου το έγραψα το shot στο iPhone ειναι οθόνη μαζί με κλήσεις,αν δεν κανεις κλήσεις μπορείς να εχεις shot όπως και στο android.Με εχει ενθουσιάσει η αυτονομία στο iPhone 6 σημερα με 4g όλη μέρα στη παραλία τέρμα φωτεινότητα μου έβγαλε εύκολα την ημέρα με το s6 στις διακοπές ήθελε το απόγευμα φορτιση G4 δεν είχα αλλά εμπιστεύομαι τον Μάνθο που μου εχει πει οτι δεν εχει διάφορες με το s6. Edited by vag74

Φίλε μου το έγραψα το shot στο iPhone ειναι οθόνη μαζί με κλήσεις,αν δεν κανεις κλήσεις μπορείς να εχεις shot όπως και στο android.Με εχει ενθουσιάσει η αυτονομία στο iPhone 6 σημερα με 4g όλη μέρα στη παραλία τέρμα φωτεινότητα μου έβγαλε εύκολα την ημέρα με το s6 στις διακοπές ήθελε το απόγευμα φορτιση G4 δεν είχα αλλά εμπιστεύομαι τον Μάνθο που μου εχει πει οτι δεν εχει διάφορες με το s6.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου έχω δουλέψει και τα τρία το s6 και το g4 έχουν παρόμοια αυτονομία ελάχιστα καλύτερο το s6...... Το iPhone 6 είναι αρκετά καλύτερο σε αυτονομία και από τα δύο....

Απλά πράγματα. Ανεβάζετε ένα screenshot με battery stats και λύνεται το θέμα. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά για κατανάλωση.

Καλυτερη αυτονομια το ς6 απο g4? Οκ τα διαβασα ολα. Πριν βιαστείτε τα εχω δοκιμασει ολα απο πολλες φορες κιολας.

Είπα ελάχιστα καλύτερη μπορεί να είναι και η ίδια πάνω κάτω...

Φίλε μου το έγραψα το shot στο iPhone ειναι οθόνη μαζί με κλήσεις,αν δεν κανεις κλήσεις μπορείς να εχεις shot όπως και στο android.Με εχει ενθουσιάσει η αυτονομία στο iPhone 6 σημερα με 4g όλη μέρα στη παραλία τέρμα φωτεινότητα μου έβγαλε εύκολα την ημέρα με το s6 στις διακοπές ήθελε το απόγευμα φορτιση G4 δεν είχα αλλά εμπιστεύομαι τον Μάνθο που μου εχει πει οτι δεν εχει διάφορες με το s6.

Συγνώμη που θα το πω (και πραγματικά δεν θέλω να παρεξηγηθείς), αλλά γράφεις ανακρίβειες και αυτό με κάνει να έχω πολλές επιφυλάξεις για την ορθότητα των μετρήσεων που έγραψες. Δεν υπάρχει καμία μέτρηση SOT σε iphone... υπάρχει usage time και συμπεριλαμβάνει εκτός από τον χρόνο οθόνης, την ανανέωση εφαρμογών στο παρασκήνιο,τις κλήσεις που κάνεις και δέχεσαι, την αναπαραγωγή μουσικής και οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή εκτελείται ακόμη και με κλειστή την οθόνη. Καλά το λες SHOT λοιπόν, γιατί SOT σίγουρα δεν είναι. :lol: Με τέτοιους παραμέτρους μπορώ να σου βγάλω 20+ ωρες χρήσης με το G4, το S6 και το Note 4 ή κάποιο άλλο τηλέφωνο.

Ακόμη και το SOT που παρουσιάζει κάποιος σε android μπορεί να είναι λανθασμένο , αν δεν είναι σχετικά έμπειρος χρήστης.

Για παράδειγμα μόλις 15-20 λεπτα σύνδεσης USB με το PC για μεταφορά φωτογραφιών/ταινιων/μουσικής αρκούν για να αλλοιωθούν κατευθείαν τα αποτελέσμα.

Καλό είναι λοιπόν επειδή διαβάζουν το φόρουμ κάποιοι που θέλουν να ενημερωθούν για επιλογή συσκευής, να είμαστε το δυνατόν ακριβείς και να μην γράφουμε υπερβολές πάνω στον ενθουσιασμό για την καινούργια συσκευή. Μερικά πράγματα που διαβάζω εδώ μέσα αγγίζουν τα όρια της επιστημονικής φαντασίας. Ούτε το G4 είναι το πρώτο μας τηλέφωνο, ούτε και το τελευταίο. Υπάρχουν εδώ μέσα αμέτρητοι χρήστες που έχουν δοκιμάσει όλα τα τηλέφωνα που προαναφέρθηκαν οπότε κάθε υπερβολή, απλά εκθέτει.

Edited by panosf

Συγνώμη που θα το πω, αλλά συνεχίζεις να γράφεις ανακρίβειες και αυτό με κάνει να έχω πολλές επιφυλάξεις για την ορθότητα των μετρήσεων που κάνεις. Δεν υπάρχει καμία μέτρηση SOT σε iphone... υπάρχει usage time και συμπεριλαμβάνει εκτός από τον χρόνο οθόνης, την ανανέωση εφαρμογών στο παρασκήνιο,τις κλήσεις που κάνεις και δέχεσαι, την αναπαραγωγή μουσικής και οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή εκτελείται ακόμη και με κλειστή την οθόνη. Καλά το λες SHOT λοιπόν, γιατί SOT σίγουρα δεν είναι. :lol: Με τέτοιους παραμέτρους μπορώ να σου βγάλω 20+ ωρες χρήσης με το G4.

Ακόμη και το SOT που παρουσιάζει κάποιος σε android μπορεί να είναι λανθασμένο , αν δεν είναι έμπειρος χρήστης. 15-20 λεπτα σύνδεσης USB με το PC για μεταφορά φωτογραφιών/ταινιων/μουσικής για παράδειγμα θα αλλοιώσει κατευθείαν τα αποτελέσματα.

Καλό είναι λοιπόν επειδή διαβάζουν το φόρουμ κάποιοι που θέλουν να ενημερωθούν να είμαστε το δυνατόν ακριβείς και να μην γράφουμε υπερβολές πάνω στον ενθουσιασμό για την καινούργια συσκευή. Μερικά πράγματα που διαβάζω εδώ μέσα αγγίζουν τα όρια της επιστημονικής φαντασίας. Λες και είμαστε από άλλο πλανήτη εμείς και δεν έχουμε δοκιμάσει τις συσκευές που αναφέρεστε.

Φίλε δεν θα ερθω σε αντιπαράθεση μαζί σου αλλά αν νομίζεις οτι στο iPhone τρέχουν εφαρμογές απο πίσω κανεις μεγάλο λάθος,για να φανταστείς στο Dropbox για να αποθηκευσω ενα μικρό βίντεο μου έβγαλε την Παναγία,για τον λογο οτι κλείνει η εφαρμογή κατευθείαν οταν δεν την χρησιμοποιείς.επισης τελευταία φορά που σου απαντώ δεν είμαστε σε διαξιφισμούς αλλά όπως και να το κάνουμε η αυτονομία των συσκευών δεν ειναι μακριά απο αυτο που γράφω,επίσης ξέχασα να γράψω για το z2 που είχα το οποίο ηταν στα επίπεδα του g2,note 3.Αν θελουμε να χαϊδεύουμε τις εταιρείες θα γράψω οτι το s6,G4 ειναι ανώτερα σε αυτονομία απο το iPhone 6(σε ενα παράλληλο σύμπαν),δεν παύει όμως για μένα να ειναι ανώτερες τουλάχιστον το s6 που δοκίμασα σε όλα τα αλλά απο το iPhone 6.Για την αλλοίωση που γραφεις στο android απο φόρτιση με Ian θα αφήσω έμπειρους χρήστες να σου απαντήσουν μιας και δείχνεις οτι εχεις άγνοια απο android γιατι το γράφημα της χρήσης μπαταρίας της συσκευής δεν το ξεγελάει τίποτα.

Edited by vag74

Φίλε δεν θα ερθω σε αντιπαράθεση μαζί σου αλλά αν νομίζεις οτι στο iPhone τρέχουν εφαρμογές απο πίσω κανεις μεγάλο λάθος,για να φανταστείς στο Dropbox για να αποθηκευσω ενα μικρό βίντεο μου έβγαλε την Παναγία,για τον λογο οτι κλείνει η εφαρμογή κατευθείαν οταν δεν την χρησιμοποιείς.επισης τελευταία φορά που σου απαντώ δεν είμαστε σε διαξιφισμούς αλλά όπως και να το κάνουμε η αυτονομία των συσκευών δεν ειναι μακριά απο αυτο που γράφω,επίσης ξέχασα να γράψω για το z2 που είχα το οποίο ηταν στα επίπεδα του g2,note 3.Αν θελουμε να χαϊδεύουμε τις εταιρείες θα γράψω οτι το s6,G4 ειναι ανώτερα σε αυτονομία απο το iPhone 6(σε ενα παράλληλο σύμπαν),δεν παύει όμως για μένα να ειναι ανώτερες τουλάχιστον το s6 που δοκίμασα σε όλα τα αλλά απο το iPhone 6.Για την αλλοίωση που γραφεις στο android απο φόρτιση με Ian θα αφήσω έμπειρους χρήστες να σου απαντήσουν μιας και δείχνεις οτι εχεις άγνοια απο android γιατι το γράφημα της χρήσης μπαταρίας της συσκευής δεν το ξεγελάει τίποτα.

Ίσως δεν διαβασες τα προηγούμενα μηνύματα μου και γι'αυτο θα επαναλάβω ότι μέσα στο 2015 είχα συνολικά 3 iphone 6....2 plus και 1 απλό. Επέτρεψε μου λοιπόν να γνωρίζω την πραγματική αυτονομία και των δύο μοντέλων, χωρίς να υποθέτω και χωρίς να παραπληροφορώ.

Όλο αυτό που περιγράφεις παραπάνω λέγεται έλλειψη πραγματικού Multitasking και είναι ένα από τα μεγαλύτερο μειονεκτήματα του ios. To συγκεκριμένο θέμα λύνεται μόνο με Jailbreak και πάλι όχι τέλεια λόγω του μόλις 1GB RAM που διαθέτουν τα iphone. Παρόλο αυτά, ακόμη και χωρίς multitasiking υπάρχουν εφαρμογές που είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να εκτελούνται/ανανεώνονται στο παρασκήνιο...π.χ. αν ακούς ραδιόφωνο με το eradio και λοιπές εφαρμογές, όταν γίνεται αυτόματος έλεγχος για τα Mail σου, αν ακούς μουσική με το itunes ή άλλο app, αν εχεις viber, messenger, facebook, istragram, whatsapp , cloud υπηρεσίες, αν χρησιμοποιείς bluetooth κτλ κτλ κτλ και οποιεσδήποτε άλλες διαδικασίες (όπως πχ οι κλήσεις σου) πραγματοποιείουνται ακόμη και με κλειστή οθόνη προσμετρούνται σε αυτό που λέμε usage στο iphone. Ελπίζω τώρα τουλάχιστον να αντιλαμβάνεσαι την διαφορά μεταξύ SOT και Usage Time.

Όσο για το αν είμαι έμπειρος στο android ή το ios, ας το κρίνουν όπως λες άλλοι. Ο καθένας κρίνεται από τα αυτά που γράφει (βλ.SHOT). Προφανώς εσύ θα έχεις δει και πολλούς να παρουσιάζουν διαγράμματα 24-48ωρων όταν δημοσιεύουν τα SOT τους. Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα....

Edited by panosf

Ίσως δεν διαβασες τα προηγούμενα μηνύματα μου και γι'αυτο θα επαναλάβω ότι μέσα στο 2015 είχα συνολικά 3 iphone 6....2 plus και 1 απλό. Επέτρεψε μου λοιπόν να γνωρίζω την πραγματική αυτονομία και των δύο μοντέλων, χωρίς να υποθέτω και χωρίς να παραπληροφορώ.

Όλο αυτό που περιγράφεις παραπάνω λέγεται έλλειψη πραγματικού Multitasking και είναι ένα από τα μεγαλύτερο μειονεκτήματα του ios. To συγκεκριμένο θέμα λύνεται μόνο με Jailbreak και πάλι όχι τέλεια λόγω του μόλις 1GB RAM που διαθέτουν τα iphone. Παρόλο αυτά, ακόμη και χωρίς multitasiking υπάρχουν εφαρμογές που είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να εκτελούνται/ανανεώνονται στο παρασκήνιο...π.χ. αν ακούς ραδιόφωνο με το eradio και λοιπές εφαρμογές, όταν γίνεται αυτόματος έλεγχος για τα Mail σου, αν ακούς μουσική με το itunes ή άλλο app, αν εχεις viber, messenger, facebook, istragram, whatsapp , cloud υπηρεσίες, αν χρησιμοποιείς bluetooth κτλ κτλ κτλ και οποιαδήποτε άλλη διαδικασία (όπως πχ οι κλήσεις σου) που πραγματοποιείται ακόμη και με κλειστή οθόνη προσμετρούνται σε αυτό που λέμε usage στο iphone. Ελπίζω τώρα τουλάχιστον να αντιλαμβάνεσαι την διαφορά μεταξύ SOT και Usage Time.

Όσο για το αν είμαι έμπειρος στο android ή το ios, ας το κρίνουν όπως λες άλλοι. Ο καθένας κρίνεται από τα αυτά που γράφει (βλ.SHOT). Προφανώς εσύ θα έχεις δει και πολλούς να παρουσιάζουν διαγράμματα 24-48ωρων όταν δημοσιεύουν τα SOT τους. Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα....

Σωστός φίλε μου θα μας κρίνουν τα άλλα παιδιά αλλά εγώ δεν έγραψα πάντως ότι επηρεάζονται τα στατιστικά της μπαταρίας στο andoid αμα το συνδέσεις 20 λεπτά με το usb, για το multitasking στο ios συμφωνώ 100% και τελικά δεν μας είπες πιο έχει πιο καλή μπαταρία το g4 ή το iphone 6 για να μπορέσουν να κρίνουν αυτοί που ξέρουν πραγματικά ποίος γράφει ανακρίβειες.

Edited by vag74

Οσον αφορα στο usage time των iphone ετσι ακριβως κπως τα λεει ο panosf ειναι. Με iPhone 6 plus εβγαζα usage time 14 ωρες lol!

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Ο Panossf έχει απόλυτο δίκιο.

Στο ios όλες οι oem εφαρμογές παραμένουν σε φάση μέσω apis συνεχώς.

Οι εφαρμογές τρίτων κάνουν το ίδιο αλλά όταν χρειαστεί ραμ, κλείνουν αρχίζοντας από αυτές που έχουν μείνει περισσότερη ώρα αχρησιμοποιητες.

Άρα οι διεργασίες που εκτελούνται συμπεριλαμβάνονται στον χρόνο χρήσης.

Για να συγκρίνεις θα πρέπει επί μια ώρα να κάνεις τα ίδια πράγματα ακριβώς χωρίς να κλείσει η οθόνη. Κι αυτό βέβαια δεν είναι απόλυτα ακριβές. Απλά θα πάρεις μια ιδέα για το πόσο καταναλώνει ανά ώρα με φυσιολογική χρήση.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αναφορικά με τη μπαταρία είχα βάλει κανά 2 email clients και μου τη ρουφουσαν νερακι. Έβγαζα 2 μισή ώρες οθόνη και αυτά μου έτρωγαν 50% και χωρίς push. Τελικά σεταρα το μαμά client και είμαι στις 2μιση ώρες με 16 ώρες από τελευταία χρήση και 64% υπόλοιπο. Οπότε θέλει και λίγο ψάξιμο η μπαταρία. Σίγουρα πρέπει να το δουν εκεί στη Google πως να σταματάνε εφαρμογές που στην αδειαζουν.

Αναφορικά με τη μπαταρία είχα βάλει κανά 2 email clients και μου τη ρουφουσαν νερακι. Έβγαζα 2 μισή ώρες οθόνη και αυτά μου έτρωγαν 50% και χωρίς push. Τελικά σεταρα το μαμά client και είμαι στις 2μιση ώρες με 16 ώρες από τελευταία χρήση και 64% υπόλοιπο. Οπότε θέλει και λίγο ψάξιμο η μπαταρία. Σίγουρα πρέπει να το δουν εκεί στη Google πως να σταματάνε εφαρμογές που στην αδειαζουν.

Ή έστω το πιο απλό, που φαντάζομαι μπορεί να το κάνει και ο κατασκευαστής, να σου βγάζει ένα μυνηματάκι στην status bar π.χ. "Αυξημένη κατανάλωση από την ... τάδε .... εφαρμογή".

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Ρε παιδιά τι καθόμαστε και συζητάμε για την μπαταρία; τι σύγκριση μπορεί να έχει το g4 με τα iPhone, τα S6 ή οτιδήποτε άλλο έχει ενσωματωμένη μπαταρία; Μόλις αγόρασα από procordia για το g4, αυθεντική 2ή μπαταρία με 14 ευρώ. Πιο φθηνή κι από power bank που λέει ο λόγος.την έχεις μαζί σου, μόλις τελειώσει την αλλάζεις και τέλος.Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε...

Ρε παιδιά τι καθόμαστε και συζητάμε για την μπαταρία; τι σύγκριση μπορεί να έχει το g4 με τα iPhone, τα S6 ή οτιδήποτε άλλο έχει ενσωματωμένη μπαταρία; Μόλις αγόρασα από procordia για το g4, αυθεντική 2ή μπαταρία με 14 ευρώ. Πιο φθηνή κι από power bank που λέει ο λόγος.την έχεις μαζί σου, μόλις τελειώσει την αλλάζεις και τέλος.Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε...

καλα τα λες φιλε μου αλλα εγω δεν θα ηθελα ποτε να κουβαλαω μαζι μου τιποτα και να μου βγαλει την ημερα ανετα !!οποτε ποιος ο λογος να εχω power bank η δευτερη μπαταρια??και το ειχα το τηλεφωνο ενα μισο μηνα και δεν μου χρειαστικε τιποτα απο ολα αυτα !!αντιθέτως μου εβγαζε ανετα την ημερα μου και την χρηση που κανω σε ολα μου τα τηλεφωνα!!!

καλα τα λες φιλε μου αλλα εγω δεν θα ηθελα ποτε να κουβαλαω μαζι μου τιποτα και να μου βγαλει την ημερα ανετα !!οποτε ποιος ο λογος να εχω power bank η δευτερη μπαταρια??και το ειχα το τηλεφωνο ενα μισο μηνα και δεν μου χρειαστικε τιποτα απο ολα αυτα !!αντιθέτως μου εβγαζε ανετα την ημερα μου και την χρηση που κανω σε ολα μου τα τηλεφωνα!!!

Εννοείται ρε συ ότι βγάζει πολύ άνετα μια συνηθισμένη μέρα. Όταν όμως το χρησιμοποιείς παραπάνω από το συνηθισμένο, θες λόγω κάμερας, βίντεο ή εντατικής χρήσης ιντερνέτ ή GPS, δεν υπάρχει πιο αγχολυτικό πράγμα από το να ξέρεις ότι με μια κίνηση έχεις ξανά μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία μαζί σου.Αυτό θέλω να τονίσω. Απλά δεν υπάρχει σύγκριση με κινητά με μη αποσπώμενη μπαταρία.

Εγώ που είμαι power User μια φουλ μέρα από τις 8 το πρωί έως τα μεσάνυχτα με βγάζει μια χαρα.. Όπως και να έχει θα το φορτώσω κάθε μέρα! Με όλα μου τα κινητά το ίδιο έκανα

Τώρα 10-20% καλύτερα η χειρότερα πάλι θα το φορτώσω

Greek Android & iOS users (FB group)

Καλυτερη αυτονομια το ς6 απο g4? Οκ τα διαβασα ολα. Πριν βιαστείτε τα εχω δοκιμασει ολα απο πολλες φορες κιολας.

Σοβαρευτειτε παιδια...ειχα το Galaxy S6 για 2 μηνες και τωρα εχω το G4.

Και επειδη κανω ακριβως την ιδια χρηση στα κινητα (70% περιπου καμερα και βιντεο)...εχω να πω τα εξης.

Το Galaxy βγαζει 6 ωρες οθονη ενω το G4 βγαζει 4 ωρες οθονη...αυτα.

Σοβαρευτειτε παιδια...ειχα το Galaxy S6 για 2 μηνες και τωρα εχω το G4.

Και επειδη κανω ακριβως την ιδια χρηση στα κινητα (70% περιπου καμερα και βιντεο)...εχω να πω τα εξης.

Το Galaxy βγαζει 6 ωρες οθονη ενω το G4 βγαζει 4 ωρες οθονη...αυτα.

Συμφωνώ και επαυξάνω......

Συμφωνώ και επαυξάνω......

φιλε μου εσυ ελεγες οτι αυτα τα τηλεφωνα εχουν τραγικη μπαταρια και για αυτο γύρισες στο s5??:blink:

και εγω θα συμφωνήσω οτι το s6 εχει καλυτερει αυτονομια κανενα μισάωρο οθονης και οχι παντα!!

6 ωρες δεν εχω δει καμια φορα με την χρηση που κανω αλλα 5.30 ωρες οθονης εχω δει στο g4 5 ωρες με το ζορι μια δυο φορες!!:p

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4