redcom7 Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Και μιας και λέμε για GPS... Από τα πιο γρήγορα "κλειδωματα" δορυφόρων που έχω δει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kon_stantinos Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Υπάρχει κάποιος τρόπος για να βλέπω σε πιο δίκτυο είμαι συνδεδεμένος (2G, 3G...) και αν μπορώ να κάνω εναλλαγή μεταξύ τους από την μπάρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Υπάρχει κάποιος τρόπος για να βλέπω σε πιο δίκτυο είμαι συνδεδεμένος (2G, 3G...) και αν μπορώ να κάνω εναλλαγή μεταξύ τους από την μπάρα; Switch On/Off 2G, 3G, 4G, LTE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kon_stantinos Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν δουλεύει Δοκίμασε άλλο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Υπάρχει κάποιος τρόπος για να βλέπω σε πιο δίκτυο είμαι συνδεδεμένος (2G, 3G...) και αν μπορώ να κάνω εναλλαγή μεταξύ τους από την μπάρα; Πάτα παρατεταμένα στο εικονίδιο των data στη notification bar και θα σε πάει στις ρυθμίσεις κατευθείαν Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Υπάρχει κάποιος τρόπος για να βλέπω σε πιο δίκτυο είμαι συνδεδεμένος (2G, 3G...) και αν μπορώ να κάνω εναλλαγή μεταξύ τους από την μπάρα; Network type indicator Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Πάτα παρατεταμένα στο εικονίδιο των data στη notification bar και θα σε πάει στις ρυθμίσεις κατευθείαν Σωστος....Και καθομασταν και παιδευομασταν... :D Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Υπάρχει αυτή η εφαρμογή που είναι κορυφαία. https://play.google.com/store/apps/details?id=cloudtv.hdwidgets&hl=el Που έχει άπειρες επιπλέον επιλογές. Αξίζει 100% Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Έχει παρατηρήσει κανείς την κακή ποιότητα του slow motion και της dual λειτουργίας;; μιλάω για την ανάλυση του αποτελέσματος Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Υπάρχει αυτή η εφαρμογή που είναι κορυφαία. https://play.google.com/store/apps/details?id=cloudtv.hdwidgets&hl=el Που έχει άπειρες επιπλέον επιλογές. Αξίζει 100% Πραγματικα χρησιμη!Μου ελυσε τα χερια και απολυτως παραμετροποιησημη για να μην την βαριεσαι ποτε.Το θεμα ειναι κατα ποσο "ρουφαει" την μπαταρια.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Πραγματικα χρησιμη!Μου ελυσε τα χερια και απολυτως παραμετροποιησημη για να μην την βαριεσαι ποτε.Το θεμα ειναι κατα ποσο "ρουφαει" την μπαταρια.... Τα τελευταία 2 έτη την έχω σε όλα τα κινητά μου και σε κανένα δεν επηρέασε την αυτονομία αρνητικά. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Ρε συ Αλεξ έχεις και κάτι κινητά, γομάρια στην αυτονομία (Sony Z),στο G4 που δε πολύ φημίζεται για την αυτονομία του είχα λίγο battery drain με nova prime και το είχα βγάλει καθώς είναι και σχετικά βαρύ Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Έχω 2 λογαριασμούς mail, hotmail kai yahoo. Όταν έφτιαξα τους λογαριασμούς στο τηλέφωνο στο email έβαλα τον Hotmail. Όταν πήγα να προσθέσω και τον yahoo θελει ρύθμιση ζητάει pop κλπ. Ενώ στα σαμσουνγκ και στο σονυ είχε πάρει και τους 2 λογαριασμούς. Αναγκαστικά έβαλα τον yahoo στον προσωπικό λογαριασμό IMAP όπως τον λέει. Αλλα αυτόν τον βλέπω όταν πάω στις ρυθμίσεις και μετά λογαριασμούς , δεν φαίνεται πουθενά άλλου για να τον βάλω στην επιφάνεια και να βλέπω τι έρχεται. Πως μπορώ η να εχω στο email και τους δυο λογαριασμούς η να εμφάνιςω τον προσωπικό IMAP στην επιφάνεια του τηλεφώνου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Καλυτερο φωτογραφικο κινητο για το 2015-16 συμφωνα με την EISA!! https://www.eisa.eu/awards/mobile-devices/47/european-smartphone-camera-2015-2016.html#award Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Καλυτερο φωτογραφικο κινητο για το 2015-16 συμφωνα με την EISA!! https://www.eisa.eu/awards/mobile-devices/47/european-smartphone-camera-2015-2016.html#award Αναμενόμενο και ας λένε...μακράν η καλύτερη κάμερα σε smartphone για φέτος τουλάχιστον μέχρι τώρα. η eisa πέρυσι είχε δώσει και το βραβείο του καλύτερου smartphone στο g3 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 η eisa πέρυσι είχε δώσει και το βραβείο του καλύτερου smartphone στο g3 Ααα μαλιστα... :shifty: Το G4 εχει την καλυτερη καμερα αλλα οχι μακραν. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Ρε συ Αλεξ έχεις και κάτι κινητά, γομάρια στην αυτονομία (Sony Z),στο G4 που δε πολύ φημίζεται για την αυτονομία του είχα λίγο battery drain με nova prime και το είχα βγάλει καθώς είναι και σχετικά βαρύ Να σου πω στα lg δεν εβαζα nova διότι out of the box τα gestures υπάρχουν. Αλλά και σε m8 δεν είδα μείωση αυτονομίας με το HD widget και nova prime. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Να σου πω στα lg δεν εβαζα nova διότι out of the box τα gestures υπάρχουν. Αλλά και σε m8 δεν είδα μείωση αυτονομίας με το HD widget και nova prime. Εγω παντως το hd widget το εβγαλα γιατι ειδα battery drain! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Εγω παντως το hd widget το εβγαλα γιατι ειδα battery drain! Εγώ από χτες που το έβαλα στο nexus 6 μέχρι τώρα δεν έχω τίποτα. Θα το παρακολουθήσω πάντως Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Εγω παντως το hd widget το εβγαλα γιατι ειδα battery drain! Εγώ από χτες που το έβαλα στο nexus 6 μέχρι τώρα δεν έχω τίποτα. Θα το παρακολουθήσω πάντως Είναι καθαρά ο λόγος που το χρησιμοποιείς. Αν ένας το χρησιμοποιεί για να ανοιγοκλείνει τα data και ο άλλος για τον καιρό για παράδειγμα τότε ο δεύτερος θα δει μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Είναι καθαρά ο λόγος που το χρησιμοποιείς. Αν ένας το χρησιμοποιεί για να ανοιγοκλείνει τα data και ο άλλος για τον καιρό για παράδειγμα τότε ο δεύτερος θα δει μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας. εγώ μόνο για διακόπτες το έχω βάλει. Προς το παρόν για καιρό έχω βολευτεί με το xwidget Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Ααα μαλιστα... :shifty: Το G4 εχει την καλυτερη καμερα αλλα οχι μακραν. οταν μιλαμε για low light/βραδυ στο auto ειναι μακραν καλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 παιδιά, ψάχνω για δώρο να πάρω στον αδερφό μου ενα G4. Τι να προσέξω στα μεταχειρισμένα? ειναι κάποιες παρτίδες με προβληματάκια όπως το G3 που έπρεπε να προσέχεις τα 3 πρώτα ψηφία στο S/N? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 (edited) παιδιά, ψάχνω για δώρο να πάρω στον αδερφό μου ενα G4. Τι να προσέξω στα μεταχειρισμένα? ειναι κάποιες παρτίδες με προβληματάκια όπως το G3 που έπρεπε να προσέχεις τα 3 πρώτα ψηφία στο S/N? Πωλείται ένα σε γειτονικό φόρουμ σχεδόν καινούργιο αγορασμένο τον Ιούνιο leather Brown από public αρχική είχε 769 ευρώ και το δίνει 495€. Αν θες ρίξε μια ματιά http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/lg/495656-%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BF-lg-g4-brown-leather-%CE%B1%CF%80%CF%8C-public/ Edited August 17, 2015 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts