Jump to content

2in1 sim

Nosferatu
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά εχω cosmote 2in1 σε SE XPERIA και δεν μπορώ να βρω τρόπο ώστε να βλέπω στην οθόνη του ποια γραμμή έχω ενεργοποιημένη. Δοκίμασα την ίδια κάρτα σε LG Αrena, σε iPhone, και δουλεύει κανονικά.

Έχω δώσει ονόματα στις 2 γραμμές. Πριν την είχα στο SE P1 και ανάλογα με τη γραμμη΄που είχα ενεργή μου έδειχνε το όνομα της (δηλ. Cosmote , "όνομα γραμμής). Ομοίως και στα 2 παραπάνω κινητά . Στο Χ1 όμως μου δείχνει μόνο Cosmote. Έχω official ελληνική ROM.

Αν ξέρει καποιος κάτι ας απαντήσει...

• Απαντήσεις 779
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω το HTC Touch HD ( επίσης Windows mobile συσκευή ) και το εμφανίζει αφού έγινε κάποια ρύθμιση στη registry. Δεν ξέρω αν θα δουλέψει και στο δικό σου, αλλά θα πρέπει να έχεις και κάποιο πρόγραμμα για να πειράξεις. Σκαμπάζεις απο τέτοια?

Καλησπέρα σε όλους!

Θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση.Χρησιμοποιώ 2σε1 σε συσκευή νόκια.Για να αλλάξω γραμμή πηγαίνω στο μενού κοσμοτέ 2σε1 και αλλάζει χωρίς επανεκκίνηση.

Γνωρίζει κανείς αν αυτά ισχύουν και για συσκευές σόνι ερικσον?

Ειδικά το ζήτημα της επανεκκίνησης...Ρωτάω γιατί είδα στην συσκευή που θέλω να πάρω ότι η σόνυ έχει ακόμα το σύστημα των γραμμών 1 και 2!

Ευχαριστώ πολύ

Υ.Γ.Η συσκευή που θέλω να πάρω είναι η Τ715

ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000)

Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010

Καλησπέρα σε όλους!

Θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση.Χρησιμοποιώ 2σε1 σε συσκευή νόκια.Για να αλλάξω γραμμή πηγαίνω στο μενού κοσμοτέ 2σε1 και αλλάζει χωρίς επανεκκίνηση.

Γνωρίζει κανείς αν αυτά ισχύουν και για συσκευές σόνι ερικσον?

Ειδικά το ζήτημα της επανεκκίνησης...Ρωτάω γιατί είδα στην συσκευή που θέλω να πάρω ότι η σόνυ έχει ακόμα το σύστημα των γραμμών 1 και 2!

Ευχαριστώ πολύ

Υ.Γ.Η συσκευή που θέλω να πάρω είναι η Τ715

Ουδεμία σχέση έχει αυτή η επιλογή των sony ericsson συσκευών με την υπηρεσία dual sim. Μάλιστα, αν επιλέξεις τη γραμμή 2 απο τη συσκευή και όχι απο το menu της υπηρεσίας, δεν θα μπορείς να κάνεις ( ή να δεχτείς, δεν θυμάμαι καλά ) κλήσεις. Μόνο απο το 2in1 menu και μόνο λοιπόν.

Και όσον αφορά το ζήτημα της επανεκκίνησης?Είναι αναλόγως την συσκευή να υποθέσω?

Τελικά στο Τ715 γίνεται επανεκκίνηση όταν προσπαθείς να αλλάξεις την γραμμη...απογοητεύτηκα..!

ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000)

Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010

Και όσον αφορά το ζήτημα της επανεκκίνησης?Είναι αναλόγως την συσκευή να υποθέσω?

Σε T303, W395, W302 που εχω δοκιμασει την 2in1 κανει επανεκκινηση.Σε W715 δεν γνωριζω.

ενώ δεν είχα κανένα πρόβλημα, σήμερα η δεύτερη γραμμή είναι νεκρή. όταν με παίρνουν τηλέφωνο δε καλεί και ακούγεται ένα βουητό. απο τις ρυθμίσεις δείχνει οτι η μια γραμμή είναι προωθημένη στην άλλη. τι να κάνω για να ξεκολλήσει; όχι τίποτα άλλο αλλά βαριέμαι να εξηγώ στην εξυπηρέτηση πελατών ότι η sim 2in1 δουλεύει σε iphone...

Μπες στη μια σου γραμμή ( χωρίς τη δεύτερη προωθημένη και πάτα ##002# και επέλεξε αποστολή. Αυτή η εντολή ακυρώνει όλες τις προωθήσεις. Μετά, γύρνα στη δεύτερη γραμμή και πάλι χωρίς την άλλη προωθημένη. Δώσε την ίδια εντολή. Τέλος, κάνε και πάλι την επιλογή της επιθυμητής γραμμής με προωθημένη τη δεύτερη, όπως ακριβώς κάνεις πάντα. Πρόσεχε να σου δίνει πάντα την ενημέρωση ότι έγινε επιτυχής μετάβαση στην επιθυμητή γραμμή πριν δώσεις εντολή για αλλαγή.

νασαι καλά για την απάντηση φίλε.

δε μπορείτε να φανταστείτε τι τράβηξα. Ήμουν 3 ώρες χθες στον Γερμανό, και προσπαθούσαμε να βγάλουμε άκρη με το θέμα. Παράπονο απο τον υπάλληλο δεν έχω προσπαθούσε ο τύπος να συνεννοηθεί με τους άλλους απο τη cosmote απο το τηλέφωνο με τις ώρες. Φανταστείτε έκλεισε το μαγαζί και εμείς ήμασταν ακόμα μέσα και ο άνθρωπος προσπαθούσε να βγάλει άκρη απο το τηλέφωνο, και τελικά του είπανε ότι θα δηλώσουν τη γραμμή σαν βλάβη, και αν δε φτιάξει μέσα σε 30 ώρες(!!!!!!!) τότε θα με πάρουν τηλ να με ενημερώσουν τι γίνεται!!!! Τελικά τη βρήκε την άκρη ο υπάλληλος και όλα οκ (ναναι καλά ο άνθρωπος) . Αλλα σημειώνω και αυτά που μούπες για να τα έχω πρόχειρα αν χρειαστεί ξανά (χτύπα ξύλο)

ξερώ από registry.μπορείς να μου πεις τι ρυθμίσεις έκανες?

ευχαριστώ.

Έχω το HTC Touch HD ( επίσης Windows mobile συσκευή ) και το εμφανίζει αφού έγινε κάποια ρύθμιση στη registry. Δεν ξέρω αν θα δουλέψει και στο δικό σου, αλλά θα πρέπει να έχεις και κάποιο πρόγραμμα για να πειράξεις. Σκαμπάζεις απο τέτοια?

φίλε μου, μπορείς να μου πεις ποια ρύθμιση έκανες στη registry?

Έχω το Total commander για να πειράξω τη registry. Το είχα ψάξει και μόνος μου αλλά δεν έβγαλα άκρη.

Ευχαριστώ πολύ.

• 4 weeks later...
ενώ δεν είχα κανένα πρόβλημα, σήμερα η δεύτερη γραμμή είναι νεκρή. όταν με παίρνουν τηλέφωνο δε καλεί και ακούγεται ένα βουητό. απο τις ρυθμίσεις δείχνει οτι η μια γραμμή είναι προωθημένη στην άλλη. τι να κάνω για να ξεκολλήσει; όχι τίποτα άλλο αλλά βαριέμαι να εξηγώ στην εξυπηρέτηση πελατών ότι η sim 2in1 δουλεύει σε iphone...

δεν δουλευει σωστα σεiphone στο 3g μπορει να βλεπεις στο μενου το 2 σε 1 αλλ δεν δουλευει ...στο 3gs δεν βλεπει καν την 2 σε 1 στο μενου...εγγυημενα

Φίλος που είχε ενα καρτοκινητό cosmote σε κάρτα sim 2in 1 όταν άλλαξε την κάρτα sim με μια απλή (οχι 2in1)otan πάει να ενεργοποιήσει την υπηρεσία με 1 cents,το σύστημα του λέει οτι δεν μπορεί να ενργοποιηθεί η υπηρεσία 01 ,κάλεσε το τμημα εξυπηρέτησης πελατών.Ξερει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει?

στην 2σε ενα αν εχεις cosmocarta δεν λειτουργει το 1 λεπτο το λεπτο με δυο αριθμους cosmote..τωρα σαυτη την περιπτωση δεν ξερω αν μπορει να το βαλει...ας το δοκιμασει μετα απο 2-3 βδομαδες απο τον διαχωρισμο η και περισοττερτο διοτι το συστημα της cosmote αλαζει ο αριθμος sim μετα απο καποιο διαστημα και ας εχεις παρει κανουργια καρτα και ην χρησιμοποιεις

Καταρχην στο καταστημα που μου εβαλαν τα νουμερα στις 2 SIM δεν μου ειχαν ονομασει τις γραμμες και συμφωνα με το τυπα απο το 1212 επαιζε ρολο...Οποτε δε τοθ χαλασα χατηρι και τις ονομασα:pΜετα μου ειπε να κανω restart τη συσκευη για να παρει τα ονοματα και να το ξαναδωκιμασω.Αν δεν επαιζε οπως και εγινε να κανω μεταφορα στη 2η γραμμη χωρις προωθηση της 1ης και μετα απο τη 2η γραμμη να κανω μεταφορα στη 1η με προωυηση της 1ης.Εδω καταργησα και το PIN εγω οποτε δεν ξερω ακριβως για ποιο λογο δουλεψε:pΕννοειται βεβαια οτι τη καρτα την ειχα στο N82 για αυτον γιατι αν του λεγα iphone θα με πριζε οτι δεν παιζει.:cool:

ονομαζεις την καθε γραμμη και βαζεις τον αντιστοιχο αριθμο σε καθε μια...πηγαινεις cosmote-2σε1-ρυθμισεις-ονομα-αριθμος...οταν τα βαλεις κανεις restart ξαναπηγαινεις cosmote-2σε1-ενεργοποιηση-πατας την πρωτη επιλογη ...κανει την αλαγη και μετα ξανακανεις το ιδιο...παλι με την πρωτη επιλογη....ετοιμο...για την αλλαγη των γραμμων μετα απο αυτο επιλεγω παντα την δευτερη επιλογη..

• 4 weeks later...

καλησπερα...μιας κ εισαι online περνω το θαρρος να σε ρωτησω κατι:

εχω το toshiba g810 me windows mob 6.1 και ενω δουλευει η προωθηση δεν μπορω να κανω αλλαγη γραμμης.μου γραφει επιτυχεις αλλα δεν εχει γινει....

αν μπορεις να μου πεις καποιες οδηγιες η μηπως δεν ειναι συμβατη η συσκευη μου

ευχαριστω

καλησπερα...μιας κ εισαι online περνω το θαρρος να σε ρωτησω κατι:

εχω το toshiba g810 me windows mob 6.1 και ενω δουλευει η προωθηση δεν μπορω να κανω αλλαγη γραμμης.μου γραφει επιτυχεις αλλα δεν εχει γινει....

αν μπορεις να μου πεις καποιες οδηγιες η μηπως δεν ειναι συμβατη η συσκευη μου

ευχαριστω

πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο σε κάθε γραμμή, απενεργοποίησε τις προωθήσεις κλήσεων και κάνε την εναλλαγή (##002# και πατάμε το πλήκτρο της κλήσης). Δες τα αποτελέσματα....

Γεια σας παιδια και καλη χρονια!!!

Εχω μια 2in1 με ενα WU κυριο και Cosmocarta δευτερευον.

Θα ηθελα να ρωτησω αν δικαιουμαι μπονους εισερχομενων κλησεων αν με παιρνει καποιος ενω η cosmocarta βρισκεται στο παρασκηνιο. Αν οχι, πρεπει να φερνω συνεχει την cosmocarta σαν κυριο αριθμό και μετα να εναλλάσω (κουραστικό)?

Ευχαριστώ :rolleyes:

πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο σε κάθε γραμμή, απενεργοποίησε τις προωθήσεις κλήσεων και κάνε την εναλλαγή (##002# και πατάμε το πλήκτρο της κλήσης). Δες τα αποτελέσματα....

λοιπον την καρτα 2 σε 1 το g810 τη δεχεται κανονικα.Γινονται οι προωθησεις και ολα καλα.Το προβλημα ειναι οταν προσπαθω να κανω εναλλαγη γραμμης....Απο το μενου προγραμ.. επιλεγω απο το μενου της cosmote τη δευτερη γραμμη και μετα απο δεκα περιπου sec βγαινει ενα pop up "Mε επιτυχια" αλλα στην πραγματικοτητα δεν εχει αλλαξει και εχει κολησει η καρτα και δεν ανοιγει ξανα το μενου της cosmote.(με ελεγχο στις ρυθμισεις τηλεφωνου ενεργη γραμμη παραμενει η πρωτη ενω στις προωθησεις εχει γινει προωθηση ολων στη δευτερη).εχω δοκιμασει και επανεκινηση αλλα τα ιδια αποτελεσματα.

Οταν δοκιμαζω να αλλαξω τη γραμμη στη δευτερη χωρις προωθηση της πρωτης γινεται κανονικα και δουλευει η δευτερη αλλα οταν προσπαθω να ξανα αλλαξω στην πρωτη εχει κολησει το μενου της cosmote.

Συγνωμη που γινομαι κουραστηκος αλλα συγνωμη ειμαι στο οριο να ξανασπασω την καρτα σε 2.

Ευχαριστω

Δοκίμασε να αντιστρέψεις τους αριθμούς απο τις ρυθμίσεις της dual sim. Δηλαδή, τον αριθμό της γραμμής 1 να τον καταχωρήσεις στη γραμμή 2 και το αντίστροφο.

Δοκίμασε να αντιστρέψεις τους αριθμούς απο τις ρυθμίσεις της dual sim. Δηλαδή, τον αριθμό της γραμμής 1 να τον καταχωρήσεις στη γραμμή 2 και το αντίστροφο.

εχω την dual sim σχεδον ενα χρονο σε αλλο κινητο...

θα δοκιμασω αυτο που λες

ευχαριστω

εχω την dual sim σχεδον ενα χρονο σε αλλο κινητο...

θα δοκιμασω αυτο που λες

ευχαριστω

το δοκιμασα και αυτο... κανω τις αλλαγες αλλα μου λεει:"Απετυχε..."

Βοηθειαααααα

το δοκιμασα και αυτο... κανω τις αλλαγες αλλα μου λεει:"Απετυχε..."

Βοηθειαααααα

μηπως το ενα νουμερο ειναι καρτοκινητο?

αν ναι εχει μοναδες?

μηπως το ενα νουμερο ειναι καρτοκινητο?

αν ναι εχει μοναδες?

ειναι watch up και εχει μοναδες.Οταν τη βαζω στο παλιο κινητο γινονται κανονικα οι εναλλαγες

Παιδιά έχω dual sim (2 sim με το ίδιο νούμερο).

Μπορώ να βάλω 2σε1 σε μία από τις δύο χωρίς να χάσω το dual;

Αν δεν κάνω λάθος δεν γίνεται διότι σου δίνουν ξεχωριστό τύπο sim για κάθε υπηρεσία.

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

Σίγουρα έχετε ερωτηθεί πολλές φορές για διάφορα μοντέλα , αλλά θα ήθελα να σας ρωτήσω κι εγώ.Σήμερα πήγα σε ενα κατάστημα oteshop και ρώτησα αν το 2in1 δουλεύει σε HTC HD2 , και μου απάντησαν ότι στα HTC(και μετά από δική μου ερώτηση για επεξήγηση το γενικοποίησε σε επίπεδο windows mobile συσκευών) αντιπετωπίζονται διάφορα προβλήματα.Θα ήθελα ,απευθυνόμενος σε άτομα με τέτοιες συσκευές να ρωτήσω το εξής.2 κάρτες : 1)συνδεση cosm , 2) whats up , με πολύ σπάνια την ανάγκη για αλλαγή σε watch up , δημιουργούνται προβλήματα τύπου bluetooth - gps ?ευχαριστώ για το χρόνο σας.