fertis Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 (edited) Το κινητο αυτο εχει ερθει εδω και μια εβδομαδα στα χερια φιλου, ομως η καμερα η πισω οταν βγαζεις φωτογραφιες κανει 5-6 δευτερολεπτα συνηθως για να τραβηξεις φωτογραφια. Θεμα software η hardware? Η μπροστα βγαζει κανονικα, οπως ολα τα υπολοιπα κατα καιρους κινητα-android. Edited November 11, 2015 by fertis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 (edited) Μόλις το τσίμπησα σε προσφορά του Gearbest στα 42$. Ελπίζω να αξίζει. Edited November 11, 2015 by tsintsIgnis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Μόλις το τσίμπησα σε προσφορά του Gearbest στα 50$. Ελπίζω να αξίζει για αυτά τα λεφτά. Για 46 Ευρω εννοεις? Πλακα κανεις ετσι? Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzfrequency Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Μόλις το τσίμπησα σε προσφορά του Gearbest στα 50$. Ελπίζω να αξίζει για αυτά τα λεφτά. Τόσο φτηνά ? Είχες κάποιο κουπόνι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 (edited) Κάθε χρόνο στις 11/11 γιορτάζεται στην Κίνα η μέρα των εργένηδων (singles day)... ναι υπάρχει τέτοιο πράγμα. Σε όλα τα κινέζικα site μπαίνουν πολύ καλές προσφορές αυτή τη μέρα. Τη συγκεκριμένη προσφορά, την πέτυχα εδώ... http://www.gearbest.com/m-promotion-active-191.htm Τώρα που είδα ξανά το ιστορικό παραγγελιών, πρόσεξα ότι χρεώθηκε στα 41.99$ (37.51€) και όχι 49.99$. Ακόμα καλύτερα δηλαδή. Ελπίζω να το στείλουν κανονικά. Edited November 11, 2015 by tsintsIgnis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Κάθε χρόνο στις 11/11 γιορτάζεται στην Κίνα η μέρα των εργένηδων (singles day)... ναι υπάρχει τέτοιο πράγμα. Σε όλα τα κινέζικα site μπαίνουν πολύ καλές προσφορές αυτή τη μέρα. Αργά μας το είπες. Άντε να περιμένουμε έναν χρόνο τώρα :P Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Αργά μας το είπες. Άντε να περιμένουμε έναν χρόνο τώρα :P Υπάρχει και Black Friday προς το τέλος του μήνα. Εκεί θα γίνει χαμός με προσφορές και ειδικά στο Amazon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 (edited) Το συγκεκριμενο κινητο τελευταια, βγηκε σε ολα τα καταστηματα σε προσφορα. Τωρα καλο ειναι αυτο? Παντως χτυπησα κι εγω ενα που το ειχα καημο τοσο καιρο αλλα κολαγα στη μπαταρια. Τωρα για 70 ευρα που στοιχησε θα κανω πως δεν το βλεπω!:) Edited November 12, 2015 by Evaggelos1 Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Κάθε χρόνο στις 11/11 γιορτάζεται στην Κίνα η μέρα των εργένηδων (singles day)... ναι υπάρχει τέτοιο πράγμα. Σε όλα τα κινέζικα site μπαίνουν πολύ καλές προσφορές αυτή τη μέρα. Τη συγκεκριμένη προσφορά, την πέτυχα εδώ... http://www.gearbest.com/m-promotion-active-191.htm Τώρα που είδα ξανά το ιστορικό παραγγελιών, πρόσεξα ότι χρεώθηκε στα 41.99$ (37.51€) και όχι 49.99$. Ακόμα καλύτερα δηλαδή. Ελπίζω να το στείλουν κανονικά. Εδω θα ειμαστε και θα περιμενουμε την παραλαβη σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos91 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Κάθε χρόνο στις 11/11 γιορτάζεται στην Κίνα η μέρα των εργένηδων (singles day)... ναι υπάρχει τέτοιο πράγμα. Σε όλα τα κινέζικα site μπαίνουν πολύ καλές προσφορές αυτή τη μέρα. Τη συγκεκριμένη προσφορά, την πέτυχα εδώ... http://www.gearbest.com/m-promotion-active-191.htm Τώρα που είδα ξανά το ιστορικό παραγγελιών, πρόσεξα ότι χρεώθηκε στα 41.99$ (37.51€) και όχι 49.99$. Ακόμα καλύτερα δηλαδή. Ελπίζω να το στείλουν κανονικά. τι να πουμε κι εμεις οι καημενοι (λογω υψηλης τιμης αγορας) που το πηραμε με 115 ευρουλακια...:( Παράθεση Αυτοί που κάνουν τους έξυπνους εκνευρίζουν εμάς που είμαστε... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Και εγώ προλαβα ένα στα $41.99 από gearbest. Αναμενω αποστολή . Παράθεση Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Και εγώ προλαβα ένα στα $41.99 από gearbest. Αναμενω αποστολή . Κι εγώ περιμένω να το στείλουν. Υποτίθεται 5 ήταν της προσφοράς, τα 2 τα πήραμε εμείς; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Κι εγώ περιμένω να το στείλουν. Υποτίθεται 5 ήταν της προσφοράς, τα 2 τα πήραμε εμείς; :p χαχαχα, ήταν στην τύχη μας. :up: Στο νήμα τους στο forum , μου απάντησαν οτι θα το στείλουν πριν την επόμενη Τρίτη.... Παράθεση Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ericosmi Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Παίδες οι launcher τύπου Nova hola κλπ καταναλώνουν περισσοτερη μπαταρία και ram από τον μαμα? Το ιδιο γίνεται και με τα lock screens? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotoskakaras Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Καλησπέρα, έχω πάρει κι εγω το συγκεκριμένο κινητό εδω και μια εβδομάδα, γενικά είμαι ευχαριστημένος αρκετά.Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι κάποια κολλήματα με το Wifi το οποίο από ένα σημείο και μετά αρχίζει να αργεί πολύ να φορτώσει σελίδες κτλπ. και χρειάζεται επανεκίνηση του wifi από το κινητό.Έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό και πως θα μπορούσα να το αντιμετωπίσω; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgopap Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 το κινητο εχει gorilla glass 3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Νομίζω πως οχι. Στο διαφημιστικό του αναφέρει 2.5D Corning Gorilla Glass. Παράθεση Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragiskos Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 (edited) Οταν γραφετε γραπτο μνμ , οι χαρακτηρες ειναι και σε εσας 70 για το πρωτο μνμ και 63 για το δευτερο και 66 για το τριτο... Δηλαδη αν θελουμε να στειλουμε ενα μνμ με τους κλασσικους 160 χαρακτηρες οπως στελναμε τοσο καιρο , θα πρεπει να χρεωθουμε 3 μνμ ?? Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος ?? Γιατι εγω δεν βρηκα λυση.... Και για καποιο αγνωστο λογο ,η εφαρμογη greek keyboard που προτεινε ενας φιλος , ΔΕΝ δουλευει στη συσκευη Edited November 29, 2015 by fragiskos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
promanas Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Καλησπέρα. Όταν κάνω εγκατάσταση κάποια εφαρμογή μετά όταν πάει να τρέξει πρώτη φορά μου βγάζει ένα μήνυμα και μου δίνει την επιλογή allow or deny. Μηπως ξερει κάποιος πως απενεργοποιειται αυτή η επιλογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Οταν γραφετε γραπτο μνμ , οι χαρακτηρες ειναι και σε εσας 70 για το πρωτο μνμ και 63 για το δευτερο και 66 για το τριτο... Δηλαδη αν θελουμε να στειλουμε ενα μνμ με τους κλασσικους 160 χαρακτηρες οπως στελναμε τοσο καιρο , θα πρεπει να χρεωθουμε 3 μνμ ?? Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος ?? Γιατι εγω δεν βρηκα λυση.... Και για καποιο αγνωστο λογο ,η εφαρμογη greek keyboard που προτεινε ενας φιλος , ΔΕΝ δουλευει στη συσκευη Βάζεις άλλη εφαρμογή μηνυμάτων.πχ go sms.τι εννοείς δε δουλεύει το greek keyboard; κρασαρει; δεν εγκαθίσταται καθόλου; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GGALFA Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Καλησπερα εχω ενα θεμα ....ενω εχω επλεξει να προβαλονται οι επαφες απο το τηλ οταν παω πανω στην αναζητηση με ονομα μου τις βγαζει διπλες δηλαδη και απο τον λογαριασμο mail πιυ τις εχω περασει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos91 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 (edited) παρακαλω μπορει καποιος να μου δωσει την Stock ROM αλλα με την CPU MTΚ6735P και οχι ΜΤΚ6735Μ? ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπερα εχω ενα θεμα ....ενω εχω επλεξει να προβαλονται οι επαφες απο το τηλ οταν παω πανω στην αναζητηση με ονομα μου τις βγαζει διπλες δηλαδη και απο τον λογαριασμο mail πιυ τις εχω περασει... επελεξε στις ρυθμισεις επαφες για εμφανιση ή σβησε τις επαφες σου απο το gmail και απενεργοποιοιησε απο το κινητο σου το συγχρονισμο επαφων... Edited December 17, 2015 by dedalos91 Παράθεση Αυτοί που κάνουν τους έξυπνους εκνευρίζουν εμάς που είμαστε... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkanos Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Γειά σας, Το κινητό το είχα αγοράσει για την κοπέλα μου αλλά από χθές το πλαινό κουμπί για τον ήχο δεν λειτουργεί. Μήπως έχετε καμιά ιδέα; Είναι κοινό πρόβλημα που δεν είχα πάρει χαμπάρι; Τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Παράθεση :D Oneplus one, really my first smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos91 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 δειτε αυτα http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=64408866&postcount=378 και http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=64400936&postcount=375 Παράθεση Αυτοί που κάνουν τους έξυπνους εκνευρίζουν εμάς που είμαστε... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos2 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 καλησπέρα παιδιά... σκέφτομαι να το πάρω κι εγώ το κινητό... το έχει πάρει κανείς τελικά από εδώ : http://www.igogo.es/product333070.html ?? ψάχνω να βρω μια ενδιαφέρουσα προσφορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts