Jump to content

Xiaomi Mi 4i

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 380
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πως τα παραγγείλατε από εξωτερικό? Αφού η paypal δεν συνεργάζεται προς το παρόν με την Ελλάδα..:blink:

Με πολλους τροπους..πχ να εχεις καποιον φιλο που ζει εξω το πιο απλο:)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg

Με πολλους τροπους..πχ να εχεις καποιον φιλο που ζει εξω το πιο απλο:)

Ή ακόμα πιο απλό..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6252941

Με ήχο έχω ένα θέμα είναι χαμηλός στον ήχο κλήσης δεν ακούω πάντα όταν με περνούν ειδικά όταν είμαι έξω. Υπάρχει τρόπος να ανέβει η ένταση? Από ήχους κλήσης έχετε βρει κάποιους ποιο δυνατούς?

Με ήχο έχω ένα θέμα είναι χαμηλός στον ήχο κλήσης δεν ακούω πάντα όταν με περνούν ειδικά όταν είμαι έξω. Υπάρχει τρόπος να ανέβει η ένταση? Από ήχους κλήσης έχετε βρει κάποιους ποιο δυνατούς?

Απο το review του GSMArena

"Unfortunately, the Xiaomi Mi 4i scored a Below Average mark on our loudspeaker loudness tests, meaning you may miss some calls and notifications if you don't keep a close eye on it. The loudspeaker sound quality seems rather poor too."

Speakerphone test Voice, dB Pink noise/ Music, dB Ringing phone, dB Overall score

Sony Xperia M4 Aqua 60.2 57.2 64.5 Below Average

Xiaomi Mi 4 62 62.1 66.6 Below Average

Xiaomi Mi 4i 63.7 65.7 68 Below Average

Oppo R1x 66.5 66.6 69.2 Average

HTC Desire 820 65.6 61.1 75.7 Average

Samsung Galaxy A7 64.8 66.3 73.5 Average

Lenovo Vibe X2 66 67.7 71.8 Average

Oppo R5 66.6 66.2 75.3 Good

Xiaomi Redmi 2 70.8 70.9 77.4 Very Good

OnePlus One 74.8 73.5 80.2 Excellent

Edited by greco99

Απο το review του GSMArena

"Unfortunately, the Xiaomi Mi 4i scored a Below Average mark on our loudspeaker loudness tests, meaning you may miss some calls and notifications if you don't keep a close eye on it. The loudspeaker sound quality seems rather poor too."

Speakerphone testVoice, dBPink noise/ Music, dBRinging phone, dBOverall score

Sony Xperia M4 Aqua 60.2 57.2 64.5 Below Average

Xiaomi Mi 4 62 62.1 66.6 Below Average

Xiaomi Mi 4i 63.7 65.7 68 Below Average

Oppo R1x 66.5 66.6 69.2 Average

HTC Desire 820 65.6 61.1 75.7 Average

Samsung Galaxy A764.8 66.3 73.5 Average

Lenovo Vibe X2 66 67.7 71.8 Average

Oppo R5 66.6 66.2 75.3 Good

Xiaomi Redmi 2 70.8 70.9 77.4 Very Good

OnePlus One 74.8 73.5 80.2 Excellent

Μόνο αν βάλουμε κανένα άλλον ηχο ισως στρώσει... Να το πειραξουμε δεν μπορούμε με κάποιον τρόπο? Ίσως με κάποια εφαρμογή? Ψάχνω να βρω επίσης την επιλογή να αναβοσβήνει το φλας σε εισερχόμενη κλήση.. Υπάρχει κάποια ρύθμιση?

Μόνο αν βάλουμε κανένα άλλον ηχο ισως στρώσει... Να το πειραξουμε δεν μπορούμε με κάποιον τρόπο? Ίσως με κάποια εφαρμογή? Ψάχνω να βρω επίσης την επιλογή να αναβοσβήνει το φλας σε εισερχόμενη κλήση.. Υπάρχει κάποια ρύθμιση?

settings-system apps-call settings-incoming call settings-flash when ringing

δεν εχει ελληνικα ομως ετσι???? Τα ελληνικα μονο αν βαλεις καποια απο τις xiaomi GTV τις ελληνικες...περνανε???

Αν και λίγο καθυστερημένα...ναι το "τίμημα" που πληρώνεις όπως θα διαπίστωσες τώρα που το έχεις είναι η έλλειψη ελληνικών στα menu και δεν ισχύουν οι 160 χαρακτήρες στα μηνύματα (πληκτρολόγιο ελληνικό έχει μέσω swiftkey ή λοιπών εφαρμογών)

settings-system apps-call settings-incoming call settings-flash when ringing

Δυστυχώς το ηχείο είναι θέμα και στο changelog της 6.6.10 αναφέρουν ότι κάτι διόρθωσαν αλλά εγώ δεν είδα καμία βελτίωση. Ο μόνος τρόπος να μην χάνω κλήσεις προσωπικά, είναι να φοράω ένα Mi band που είχα αγοράσει και δονείται όταν έχω κλήση/ειδοποίηση

Edited by kyrtoner2

Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το redmi note 2 (το μόνο αποτρεπτικό στο να μην το πάρω είναι το μέγεθος του). Λοιπόν το έχω βρεί σε 32gb αξίζει να το αγοράσω ή θα μου ψηθεί ο εγκέφαλος (σχετικά με την υπερθέρμανση) . Επίσης υποστηρίζει otg που σημαίνει οτι εάν αγοράσω το 16gb θα μπορώ να βάλω ένα φλασάκι και να αποφορτώνω το τηλέφωνο ;

Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το redmi note 2 (το μόνο αποτρεπτικό στο να μην το πάρω είναι το μέγεθος του). Λοιπόν το έχω βρεί σε 32gb αξίζει να το αγοράσω ή θα μου ψηθεί ο εγκέφαλος (σχετικά με την υπερθέρμανση) . Επίσης υποστηρίζει otg που σημαίνει οτι εάν αγοράσω το 16gb θα μπορώ να βάλω ένα φλασάκι και να αποφορτώνω το τηλέφωνο ;

Ο εγκέφαλος δεν θα σου ψηθεί εάν δουλεύεις το κινητό σε balance battery mode που είναι και το σύνηθες για καθημερινή χρήση. Σε performance mode δεν υπάρχει έλεγχος θερμοκρασίας οπότε θα μπορείς να ψήσεις και καφέ προς το παρόν --> aka it's not a bug, it's a feature που λέει η μηλοεταιρία :D :D :D

Για το OTG με ένα Google search:

Ο εγκέφαλος δεν θα σου ψηθεί εάν δουλεύεις το κινητό σε balance battery mode που είναι και το σύνηθες για καθημερινή χρήση. Σε performance mode δεν υπάρχει έλεγχος θερμοκρασίας οπότε θα μπορείς να ψήσεις και καφέ προς το παρόν --> aka it's not a bug, it's a feature που λέει η μηλοεταιρία :D :D :D

Για το OTG με ένα Google search:

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_196681.html

ειναι οκ ;

το κινητο ναι το μαγαζι ΟΧΙ

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Επειδή το σκέφτομαι για το κινητό , γιατί το μαγαζί ΟΧΙ? Σου έχουν κάνει στραβή?

Μια χαρά μαγαζί είναι το GearBest και με ευρωπαϊκη αποθήκη για να μην εχεις κανενα πρόβλημα με τελωνειο.

Παρατήρησε κανεις καποια καθυστέρηση στο ανοιγμα καποιων εφαρμογών??? Ειμαι με miui 6.3.0 της ελληνικής κοινότητας...

Νομίζω σε προηγούμενο ποστ είχε αναφέρει ότι καθυστερεί 2-3 δευτερόλεπτα να εκκινήσει κάποιες βαριές εφαρμογές. Μπορείς να δώσεις κάποιο παράδειγμα εφαρμογής και πόσο χρόνο κάνει να ανοίξει?

το πιο φθηνο που παιζει τωρα ειναι εδω http://www.dealsmachine.com/best_251880.html?SSAID=986533&utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale

αλλα δεν το ξερω το μαγαζι

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

Νομίζω σε προηγούμενο ποστ είχε αναφέρει ότι καθυστερεί 2-3 δευτερόλεπτα να εκκινήσει κάποιες βαριές εφαρμογές. Μπορείς να δώσεις κάποιο παράδειγμα εφαρμογής και πόσο χρόνο κάνει να ανοίξει?

ok οχι και βαριών αλλα και default εγκατεστημένων συστήματος πχ μουσική 4 δευτερολεπτα...πρώτη εκκίνηση μετα ανοιγει ποιο γρήγορα...αλμπουμ φωτογραφίων 3 δευτερα, καμερα 3 δευτερα, gmail 4 δευτετρα, skype 9! δευτερα, facebook messenger 5 δευτερα, dropbox 5 δευτερα, weather underground 8 δευτερα, facebook 13 δευτερα!!!!!, viber 4 δευτερα, google 5 δευτερα, here gps 11 δευτερα....

ολα αυτα με wifi συνδεμένο στο σπιτι μου....και πρωτη φορα ανοιγμα....μετα απο screen wake up...

Δεν ξέρω ειχα xiaomi mi3....και ήταν πολύ ποιο γρήγορο , ειχα huwaei honor 6 το ιδιο....εχω καλα μέτρα σύγκρισης....Ισως φταίει η rom που φοραω...stable 6.3.0....ισως αν βαλω την dev 5.8.27 να στρώσει...τι λετε????

ok οχι και βαριών αλλα και default εγκατεστημένων συστήματος πχ μουσική 4 δευτερολεπτα...πρώτη εκκίνηση μετα ανοιγει ποιο γρήγορα...αλμπουμ φωτογραφίων 3 δευτερα, καμερα 3 δευτερα, gmail 4 δευτετρα, skype 9! δευτερα, facebook messenger 5 δευτερα, dropbox 5 δευτερα, weather underground 8 δευτερα, facebook 13 δευτερα!!!!!, viber 4 δευτερα, google 5 δευτερα, here gps 11 δευτερα....

ολα αυτα με wifi συνδεμένο στο σπιτι μου....και πρωτη φορα ανοιγμα....μετα απο screen wake up...

Δεν ξέρω ειχα xiaomi mi3....και ήταν πολύ ποιο γρήγορο , ειχα huwaei honor 6 το ιδιο....εχω καλα μέτρα σύγκρισης....Ισως φταίει η rom που φοραω...stable 6.3.0....ισως αν βαλω την dev 5.8.27 να στρώσει...τι λετε????

Σχετικά με τους χρόνους και εγώ κάπου εκεί γύρω βρίσκομαι πάντως με την official 6.6.10

Πήρα σήμερα και εγω στα χέρια μου το mi4i , και το μονο που μπορώ να πώ ειναι απογοήτευση!! Η καθυστέρηση ειναι υπερβόλική τώρα του φοράω την τελευταια stable επισημη miui 6, ωστοσο εχω δοκιμασει και την τελευταια beta miui 7 , το ιδιο. Antutu με performance mode 28569. Υπάρχει περίπτωση να στρώσει? Η να το πουλήσω όπως το πήρα? Δεν παλεύεται καθόλου!
iPhone 6 64GB Jailbroken

Χθες του εβαλα την νεα rom 5.9.1 απο την ελληνική κοινότητα μπορώ να πω οτι εστρωσε αρκετά στους χρόνους....καμία σχέση με πριν σκέφτομαι σήμερα να του κανω και ενα wipe γιατι δεν του εκανα οποτε πιστευω θα παει καλύτερα ακομα με καθαρο....

Πήρα σήμερα και εγω στα χέρια μου το mi4i , και το μονο που μπορώ να πώ ειναι απογοήτευση!! Η καθυστέρηση ειναι υπερβόλική τώρα του φοράω την τελευταια stable επισημη miui 6, ωστοσο εχω δοκιμασει και την τελευταια beta miui 7 , το ιδιο. Antutu με performance mode 28569. Υπάρχει περίπτωση να στρώσει? Η να το πουλήσω όπως το πήρα? Δεν παλεύεται καθόλου!

Tοσο μαπα; :blink: Αργει να ανοιξει τις εφαρμογες;

Δηλαδη μην το προτιμησουμε;; :worry:

Tοσο μαπα; :blink: Αργει να ανοιξει τις εφαρμογες;

Δηλαδη μην το προτιμησουμε;; :worry:

οχι παιδια δεν ειναι ετσι...οχι οτι δεν αξίζει το κινητο ισως επειδή ειναι πολύ καινούριο ακομα δεν εχει στρωσει με την κατάλληλη rom. Ηδη οπως ειπα με την 5.9.1 ειναι πολυ βελτιωμένη η χρήση του....δεν βλεπω lag σοβαρό οι εφαρμογές ανοίγουν γρήγορα...και μόνο αυτες που καθυστερούν ειναι καποιες που οφείλετε κυρίως στο δίκτυο....κινητής τηλεφωνίας δεδομένων ή wifi....Μην τρελαθούμε μην το βγαλουμε και σκαρτο...απλα ειναι πολυ καινούριο...σιγα σιγα θα στρωσει ακομα καλύτερα...πιστευω.

κάτι δεν πάει καλά με το δικό σου τηλ,ειδικά με την v7 πάει ακόμη καλύτερα