stratus Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Παιδια βοηθεια γιατι θα το σπασω.Κανω copy/paste ολο το directory του Destinator αλλα πουθενα δεν μπορω να βρω το main.cab για να κανω εγκατασταση. Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Παιδια βοηθεια γιατι θα το σπασω.Κανω copy/paste ολο το directory του Destinator αλλα πουθενα δεν μπορω να βρω το main.cab για να κανω εγκατασταση. Οπως σου εγραψα και στο PM, το κατεβαζεις απο την NGI ! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Οπως σου εγραψα και στο PM, το κατεβαζεις απο την NGI ! ;) Και εμενα γιατι μου βγαζει Destination object error; To βρηκα δεν ειχε χωρο στη μνημη Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Οπως σου εγραψα και στο PM, το κατεβαζεις απο την NGI ! ;) Ευχαριστω geovass Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 ΩΩΩ....ναι...νομίζω ότι θα μου κάνει αυτό.... Ευχαριστώ φιλαράκο.... Φίλε μου, ούτε αυτό θα κάνει για το Universal. Δεν υποστηρίζει Windows 5.0 :( Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Παιδες πως βλεπουμε την διαρκεια των κλησεων ανα κατηγορια δηλ εισερχομενες,εξερχομενες κλπ Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Παιδες πως βλεπουμε την διαρκεια των κλησεων ανα κατηγορια δηλ εισερχομενες,εξερχομενες κλπ Start - Settings - Device Information (3το tab) ! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmanda Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 παιδιά ξέρει κανένας εάν θα το φέρει η VODA(εχω πολυ μεγαλη εταιρική επιδότηση), και πότε;;;; ή να παραγγείλω από expansys???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lightg3 Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 ΡΕ παιδιά, είδα οτι στην comdex που θα γινει τώρα τον Οκτωβριο θα είναι και η ACE - Hellas. Λέτε να έχει φέρει μέχρι τοτε το Qtek 9000. Και να το δούμε από κοντά. ;) :) Παράθεση --- SUZUKI IGNIS Sport --- ------ 4 ever ------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hharis Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 Παιδιά, πουλάω το Jasjar μου.... Είναι σχεδόν αχρησιμοποίητο!!!! Το πήρα 1011 ευρώ expansys.... Το δίνω μαζί με ολοκαίνουρια κάρτα SD (80χ) ταχύτητα. Δεν έχει κανένα πρόβλημα... Ούτε γρατζουνιες κλπ... Δεκτός κάθε έλεγχος. Στο κουτί του μαζί με όλα τα χαρτια κλπ... Δώρο προγραμματάκια, καθώς επίσης και τα ελληνικά...(ναι...γράφει και ελληνικά με το πληκτρολόγιο κανονικά...). Πληροφορίες στο hharis@otenet.gr ή στο 6945-473386. Το δίνω γιατί θα πάρω laptop. Τιμή 800 ευρώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hharis Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 Παιδιά, πουλάω το Jasjar μου.... Είναι σχεδόν αχρησιμοποίητο!!!! Το πήρα 1011 ευρώ expansys.... Το δίνω μαζί με ολοκαίνουρια κάρτα SD (80χ) ταχύτητα. Δεν έχει κανένα πρόβλημα... Ούτε γρατζουνιες κλπ... Δεκτός κάθε έλεγχος. Στο κουτί του μαζί με όλα τα χαρτια κλπ... Δώρο προγραμματάκια, καθώς επίσης και τα ελληνικά...(ναι...γράφει και ελληνικά με το πληκτρολόγιο κανονικά...). Πληροφορίες στο hharis@otenet.gr ή στο 6945-473386. Το δίνω γιατί θα πάρω laptop. Τιμή 800 ευρώ... Το μαυρο είναι...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 Παιδια εχει καταφερει κανεις να το ρυθμισει για mms στο δικτυο της TIM Tελικα τις βρηκα Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisv Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 παιδιά ξέρει κανένας εάν θα το φέρει η VODA(εχω πολυ μεγαλη εταιρική επιδότηση), και πότε;;;; ή να παραγγείλω από expansys???? Κρατήσου λίγο ακόμα γιατί απ ότι έμαθα ένα από τα πρώτα κομμάτια που ήρθαν ελλάδα πήγε στη Vodafone (και έχει περάσει κανένα δίμηνο από τότε). :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAMAN Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Eimai kai ego pia eftixis katoxos tou jasjar. mipos gnorizi kapoios na mou pi an doulevei me to jasjar o fortistis amaksiou tou jam?? thanks.... btw.. psaxno kai tis rithmisis tis vodafone gia internet.. isxioun oi idies me to jam?? to spb plus doulevi me to jasjar?? (prepei na alakso tin ipografi mou ;) ) Παράθεση ----------------------------------------------- Current Multimedia BOX.: HTC ARTEMIS - P3300 :tease: ----------------------------------------------- (mou kopsane ta polla polla.... ;-(( ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Eimai kai ego pia eftixis katoxos tou jasjar. mipos gnorizi kapoios na mou pi an doulevei me to jasjar o fortistis amaksiou tou jam?? thanks.... btw.. psaxno kai tis rithmisis tis vodafone gia internet.. isxioun oi idies me to jam?? to spb plus doulevi me to jasjar?? (prepei na alakso tin ipografi mou ;) ) 1) δεν το εχω δοκιασει, αλλα ισως να δουλευει. 2) Στειλε μου το email σου να σου στειλω το cab ! ;) 3) Οχι ! :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAMAN Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 1) δεν το εχω δοκιασει, αλλα ισως να δουλευει. 2) Στειλε μου το email σου να σου στειλω το cab ! ;) 3) Οχι ! :cry: 3. loipon ... doulevi..... eno tin proti fora pou to ekana egkatastasi den doulepse tin defteri itan tzami.... me weather klp klp 2. paman@freemail.gr 1. thanks gia tin apantisi nea erotisi. software keyboard gia ellinika xrisimopoioume kanena?? me to resco (kai to gnosto arxio gia ellinika) kollise to sympan... Παράθεση ----------------------------------------------- Current Multimedia BOX.: HTC ARTEMIS - P3300 :tease: ----------------------------------------------- (mou kopsane ta polla polla.... ;-(( ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 3. loipon ... doulevi..... eno tin proti fora pou to ekana egkatastasi den doulepse tin defteri itan tzami.... me weather klp klp 2. paman@freemail.gr 1. thanks gia tin apantisi nea erotisi. software keyboard gia ellinika xrisimopoioume kanena?? me to resco (kai to gnosto arxio gia ellinika) kollise to sympan... Εχω χρησιμοποιω το Interkey και δουλευει μια χαρα Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAMAN Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Εχω χρησιμοποιω το Interkey και δουλευει μια χαρα mipos thes na mou to stilis?? ;) paman@freemail.gr thanks... Παράθεση ----------------------------------------------- Current Multimedia BOX.: HTC ARTEMIS - P3300 :tease: ----------------------------------------------- (mou kopsane ta polla polla.... ;-(( ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 mipos thes na mou to stilis?? ;) paman@freemail.gr thanks... Εχεις email φιλε μου Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Εχεις email φιλε μου Με προλαβες ! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAMAN Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 mpas k iparxi kanena programa gia na kano uninstall ta programmata pou den mporoun na ginoun uninstall me tin standard diadikasia?? Παράθεση ----------------------------------------------- Current Multimedia BOX.: HTC ARTEMIS - P3300 :tease: ----------------------------------------------- (mou kopsane ta polla polla.... ;-(( ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAMAN Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 dio erotisoules akoma... 1. Posi Mnimi exete eleftheri?? 2. To PN to exete egkatastisi?? (Den mou kani egkatastasi me tipota. Mou bgazi unsuccessfull) kamia idea?? thanks Παράθεση ----------------------------------------------- Current Multimedia BOX.: HTC ARTEMIS - P3300 :tease: ----------------------------------------------- (mou kopsane ta polla polla.... ;-(( ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis77 Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Tyxeroi katoxoi... gia rixte mia matia edw na deite ti sas vrika (gia osous fysika den to exoun vrei prwtoi... pragma pou me ena syntomo search pou ekana sto Forum den to eida pou8ena.) Filika AKHS Elpizw na sas fanei xrisimo! MAkari na upirxe kai kati analogo kai gia W2003SE... :rolleyes: Παράθεση "Ολυμπιακός τε και αιγάλεω αεί νικάν, έτεροι δε γαμησθώσιν" :D Μητροπουλέων ο Παράγκιος 330 BC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Tyxeroi katoxoi... gia rixte mia matia edw na deite ti sas vrika (gia osous fysika den to exoun vrei prwtoi... pragma pou me ena syntomo search pou ekana sto Forum den to eida pou8ena.) Filika AKHS Elpizw na sas fanei xrisimo! MAkari na upirxe kai kati analogo kai gia W2003SE... :rolleyes: Καλό προγραμματάκι αλλά που είναι το τόσο φοβερό δεν κατάλαβα... :rolleyes: Δεν το βρίσκω και ιδιαίτερα χρήσιμο να γεμίζεις το ημερολόγιό σου με sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAMAN Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 mpas k iparxi kanena programa gia na kano uninstall ta programmata pou den mporoun na ginoun uninstall me tin standard diadikasia?? dio erotisoules akoma... 1. Posi Mnimi exete eleftheri?? 2. To PN to exete egkatastisi?? (Den mou kani egkatastasi me tipota. Mou bgazi unsuccessfull) kamia idea?? thanks Παράθεση ----------------------------------------------- Current Multimedia BOX.: HTC ARTEMIS - P3300 :tease: ----------------------------------------------- (mou kopsane ta polla polla.... ;-(( ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts