Jump to content

dimitrisv

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dimitrisv

  • Ημ. Γέννησης 30/03/1969

dimitrisv's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά, είμαι εδώ και 4 μήνες χρήστης του εργαλείου αλλά έχω βαρεθεί να πληρώνω 100άρια και 200άρια ευρώ το μήνα για τα MBytes που χρησιμοποιώ. Εχω εταιρικό κινητό με 5 ώρες ομιλίας (που δεν χρησιμοποιώ) όμως η καλή μου εταιρεία αρνείται να μου καλύπτει τα data μου. Εχω πακέτο με Vodafone. Ζήτησα να μάθω εάν υπάρχει κανενά πακέτο που μαζί με τις ώρες να δίνει π.χ. και 30ΜΒ το μήνα δωρεάν αλλά άκρη δεν βρήκα. Γνωρίζει κάποιος κάτι? Γιατί καλό το hardware αλλά άμα θες και οι τιμές είναι τόσο απαγορευτικές, ε ας γυρίσω στο Μ70 μου και την Vodafone Mobile Connect.
  2. Κρατήσου λίγο ακόμα γιατί απ ότι έμαθα ένα από τα πρώτα κομμάτια που ήρθαν ελλάδα πήγε στη Vodafone (και έχει περάσει κανένα δίμηνο από τότε). :rolleyes:
  3. Θα στείλω το ΣΚ. Πάντως δεν οδηγώ τρακτέρ, 4Χ4 κλπ :rolleyes: οπότε οκ το αντέχει το βάρος. ;) Ο φορτιστής είναι ο κλασσικός της motorola που μπαίνει στον αναπτήρα και απλά σου δίνει ένα mini-usb. Δεν σε καταλαβαίνω τι βάρος να αντέξει?... :blink:
  4. Δεν θέλω να το παίξω έξυπνος αλλά εγώ έφερα απο την Αμερική ένα mat που "κολλάει" πάνω στο ταμπλό και πάνω του ακουμπάς κανονικά ότι θες (όχι μόνο το PDA) και μένει καρφωμένο πάνω ενώ χρησιμοποιω τους φορτιστές του motorola mpx200 που είχα. (Θα στείλω φωτογραφία όποτε μπορέσω - απλά η όλη κατάσταση εξαρτάται από το ταμπλό του/των αυτοκινή-του/των σας). Α και κάτι ακόμα επειδή πήρα ένα pm και ενώ απάντησα στο παλικάρι μου έσκασε ο browser. Ναι αυτό που βλέπει κάποιος στην πρώτη φωτό (την κουνημένη) είναι remote desktop - δεν είναι τρικ το έχουν και τα 2003 Second Edition νομίζω. Θα τραβήξω καποιες καλύτερες φωτό να τις ανεβάσω κάποια στιγμή. Η μπαταρία ναι αντέχει δύο μέρες εάν το έχεις σε power save (δηλαδή κλείνει το κινητό μετά από 4 λεπτά, οπότε δέχεται κλήσεις, δεν παίζεις με wifi, εάν μιλάς πολύ έχεις bluetooth (και όχι speaker) και φυσικά εάν φορτίσεις την μπαταρία σωστά... πράγμα που δεν είχα κάνει αλλά με ένα complete discharge και πολύωρο charge έρχεται στα ίσια της. Ναι είναι τουβλάκι αλλά εάν το δεις από την οπτική ότι δεν χρειάζεται πλέον να κουβαλάς μαζί σου το laptop - είναι πολύ ελαφρύ. Και εμένα η δουλειά μου παίζει πολύ το λαπτοπ. Επίσης καλό είναι το γεγονός ότι με τον Exchange 2003 SP 2 (πέραν φυσικά του push) έχεις την δυνατότητα να κάνεις complete wipe όλα τα δεδομένα του κινητού σου στην περίπτωση που το χάσεις. Αυτό είναι κάτι το καταπληκτικό μιας και τα δεδομένα που έχω μαζί μου είναι πολύτιμα. Μάλιστα στην εταιρεία μου σκεφτόμαστε να δώσουμε σε στελέχη έτσι ώστε να έχουν τα δεδομένα τους εκεί αλλά και οι εφαρμογές που έχουμε να μπορούν να είναι προσβάσιμες από "smart client" jam/jasjar αφού έτσι εξασφαλίζουμε καλύτερη την ασφάλεια τους μέσα από την ανωνυμία που έχουν τα κινητά και φυσικά την δυνατότητα του wipe out.
  5. Ean apla theleis to backup software gia na kaneis export ta sms (eiserxomena, exerxomena) kai tis teleutaies sou kliseis auto edo einai poly kali epilogi. http://www.jeyo.com/companion.asp Episis kalo einai kapia stigmi ean kapios exei to xrono na ftiaksei to configuration file gia tis rythmiseis ton diktyon (p.x. Vodafone) etsi oste na trexoume to script kai na pairnei automata tis rythmiseis. Prosopika pizo auton ton kairo kai den prolavaino na to kano.
  6. its ok ;) Αυτό που είναι πραγματικά δύσκολο είναι να βρούμε μια θήκη για το κινητό. Παρήγγειλα μία (49 ευρώ) και θα είπαν ότι θα την παραδώσουν στο τέλος του μήνα. Προσωπικά το crandle δεν μου λείπει πολύ αφού το συγχρονίζω με το laptop μου.
  7. Προσωπικά δεν ξέρω άλλη βάση από αυτήν :p http://www.dsl.gr/jasjar.jpg Και επειδή αυτή είναι κουνημένη - τραβήχτηκε από άλλο JasJar την μέρα που τα πήραμε (συγκίνηση κλπ). Στέλνω και άλλη μια πιο σταθερή με δύο κοινά αντικείμενα για να έχουν όσοι ενδιαφέρονται τάξη μεγέθους του. http://www.dsl.gr/jasjar2.jpg
  8. Oxi! Κατέβαζα από το http lnik. Tελικά μπήκα με το ftp και είμαι πλέον έτοιμος για να φορμάρω :p Thanks!
  9. Θα τρελλαθούμε μου φαίνεται... Να το πω πόσο την έχουμε για να χαρείς ακόμα περισσότερο? :p 8Mbps "γραμμούλα" έχουμε και ακόμα και σήμερα (γιατί έγινε reset το connection) δεν ανεβαίνει πάνω από 15kBps. :cry: Αντε να δούμε... Με το sync με τον media player έχει βρει κανένας την άκρη? Εντοπίζει ο WM10 στον υπολογιστή σας ως device το κινητό? Και κάτι άλλο... έχουμε καμία εξέλιξη στο θέμα της δυνατότητας εμφάνισης της επιλογής Call History στο κύριο menu (όπως στο smartphone) ή έστω στην περιοχή των "πρόσφατων εφαρμογών"?
  10. Υπάρχει καμιά πρόταση για πιο δυνατή μπαταρία από αυτήν των 1620mAh που προσφέρεται? Το έχω από τις 13/9 (το πήρα στο PDC 05 της Microsoft στο LA για $149) αλλά είμαι απογοητευμένος από τους χρόνους που διαρκεί η μπαταρία ιδιαίτερα όταν έχεις το Wi-Fi ανοιχτό. Ισως στην περίπτωσή μου να έφταιγε και η αρχική φόρτιση ( που λόγω του ενθουσιασμού να το βάλω να παίζει) κράτησε 4 αντί 8 ώρες. Κατά τα άλλα μιλάμε για εργαλείο - ο RDP client είναι όλα τα λεφτά για μένα. Μόνο σκάλωμα το ότι στο activesync 4 δεν παίζει σωστά το sync με τον Windows Media Player (αδυνατεί να βρεί το JASJAR o WM10 στο PC μου και τρώει σκάλωμα). Να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου τον φίλο με τα ελληνικά.
×
×
  • Create New...