jimlost Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 καλησπερα,εχω και εγω ενα v1640 και θα ηθελα αν καποιος εχει την rom της vodafone να μου την στειλει. απλα αν το πειραξω να εχω την αυθεντικη rom για να το επαναφερω. η να μου δωσει link για να την κατεβασω. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 και κατι αλλο στο 9000 εχω περασει την 8.5 του tomal και δεν μπορει να λαβει mms ενω του εχω περασει το cab.το εχει κανενας αλλος αυτο το προβλημα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 καλησπερα,εχω και εγω ενα v1640 και θα ηθελα αν καποιος εχει την rom της vodafone να μου την στειλει. απλα αν το πειραξω να εχω την αυθεντικη rom για να το επαναφερω. η να μου δωσει link για να την κατεβασω. ευχαριστωυπαρχει η ¨"μαμα"να κατεβασεις αλλα μονο με αγγλικα,αλλιως voda πρεπει να πας και κατι αλλο στο 9000 εχω περασει την 8.5 του tomal και δεν μπορει να λαβει mms ενω του εχω περασει το cab.το εχει κανενας αλλος αυτο το προβλημα??περασες τις ρυθμισεις;εγω ειμαι οκ εχω voda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 υπαρχει η ¨"μαμα"να κατεβασεις αλλα μονο με αγγλικα,αλλιως voda πρεπει να πας περασες τις ρυθμισεις;εγω ειμαι οκ εχω voda μαλλον τις ρυθμησεις για mms δεν εχω περασει....απο το connection setup. ειναι απιστευτο καμια φορε στα πιο απλα πραγματα κολαμε.:lol: ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 οχι περνα τις χειροκινητα!!!!δεν ειναι σωστες αυτες που εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 οχι περνα τις χειροκινητα!!!!δεν ειναι σωστες αυτες που εχει ευχαριστω,αυτο θα κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 παρε τηλεφωνο τον παροχο σου να σου στειλει τις ρυθμισεις με ενα μαιλ μητσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokavou Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 re paidia exei kaneis to cab me to bubble breaker.8elo na to peraso se enan filo pou exei to new blackberry storm 9500. thenks ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 8, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Δεν είναι WM συσκευή και κατά συνέπεια υποθέτω πως δεν το παίρνει ούτως ή άλλως. (Γράφε με ελληνικά εάν μπορείς) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 την καλησπερα μου,εχει βαλει κανεις την νεα ρομ του τομαλ;εντυπωσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 την καλησπερα μου,εχει βαλει κανεις την νεα ρομ του τομαλ;εντυπωσεις;Προσωπικα οχι γιατι πιστευω οτι κατα 99% θα ειναι χασιμο χρονου,γιατι; τωρα τελευταια ο τομαλ βγαζει πρωτα(το λεει αλλωστε)την beta1 μετα την beta2 και στο τελος την τελικη,και καλα κανει απλα περιμενει τις κριτικες και τα bug που υπαρχουν(προφανως ο ανθρωπος δεν εχει πολυ χρονο)οταν βγει με το καλο η τελικη αφου περιμενουμε τις εντυπωσεις βλεπουμε,λογικα θα ειναι μια ακομα καλη δουλεια:),εμενα μου αρεσει αυτη η τακτικη γιατι δειχνει οτι δεν βγαζει μια ρομ την βδομαδα αρπα κολα για να παρει τα donation οπως κανουν αλλοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. March 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 συμφωνω απολυτα,ειδικα αν ο χρονος σου ειναι περιορισμενος:(παντως γιαννη πιστεψα οτι θα το παρατησεις το 9000 μια και εχεις kai το hd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 Εγω φιλοι μου ξεκαρφωτα απο τη συζητηση σας ,λεω οτι εντος ολιγων ημερων περιμενω ενα MDA 4 απο γερμανια και μια οθονη απο την κινα. Με εφαγε η δικια μου και της πηρα ενα ιδιο να της φυγει η καψα....Παντως απο roms και τετοια δεν εχασα και τιποτα βλεπω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 συμφωνω απολυτα,ειδικα αν ο χρονος σου ειναι περιορισμενος:(παντως γιαννη πιστεψα οτι θα το παρατησεις το 9000 μια και εχεις kai το hdτωρα φταιω εγω να σου βαλω πιπερι στο στομα; :p Εγω φιλοι μου ξεκαρφωτα απο τη συζητηση σας ,λεω οτι εντος ολιγων ημερων περιμενω ενα MDA 4 απο γερμανια και μια οθονη απο την κινα. Με εφαγε η δικια μου και της πηρα ενα ιδιο να της φυγει η καψα....Παντως απο roms και τετοια δεν εχασα και τιποτα βλεπω :)αντε με το καλο να σου ερθει,ακριβως δεν εχασες τιποτα,απλα ειναι στα τεσταρισματα η νεα του τομαλ,αλλα εχει δρομο ακομα,παντως ειναι ομορφη στο ματι μακαρι να δουλευει και σωστα,πραγμα που το πιστευω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 μολις ανεβασε την νεα beta2 8.7 τoυ tomal, http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=487384 αν κρινω απο την 1 θα ειναι βελτιωμενη,λογικα η επομενη θα ειναι και η τελικη:) εχω την εντυπωση οτι θα ειναι μια ακομα πολυ καλη δουλεια.δεν θελω ακομα να πλακωσω στα flasarismata το hd και την πληρωνει την νυφη το κακομοιρο το 9000:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 παιδια το ξαναεβαλα σε λειτουργια για 2-3 μερες.αλλα το νοκια ειναι απιστευτα ευχριστο και το αφησα παλι ! αλλα χθες το 9000 μας ειχε συμμετοχή σε ενα επεισόδιο του CSI Maimi :) το χρησιμοποιουσαν μεσω web για να βρουν μια gps συσκευη.. Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Εγω φιλοι μου μολις τελειωσα με το sim unlock στο MDA 4 που πηρα χτες απο ebay.Τελειωνω το στησιμο και μετα πιανω το μαυρο XDA Exec της κοπελας μου πλεον με νεα οθονη.... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 18, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Σε δουλειά να βρίσκεσαι δηλαδή! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Χαλαλι....τοσο καιρο αναμονη...και τωρα το κεφαλι μου ησυχο και παλι! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 νομιζεις:pλοιπον μια και εχεις 2 μαζι με της κοπελιας θα βαζεις 2 ρομ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 παιδια καλημερα αποφασισα να παρω μια καρτα μνημης 4g, απογοητευση,δεν την βλεπει υπαρχει λυση?για βοηθηστε λιγο ευχαριστω:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 ειναι sd;με ποια ρομ εισαι;αν εισαι με την original νομιζω οτι μεχρι 2 βλεπει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 ειναι sd;με ποια ρομ εισαι;αν εισαι με την original νομιζω οτι μεχρι 2 βλεπειMicroSd ειναι και ειμαι με την original,δεν υπαρχει κανενα patch Γιαννη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 καλησπερα..βγηκε η καινουργια rom του tomal?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 MicroSd ειναι και ειμαι με την original,δεν υπαρχει κανενα patch Γιαννη?κατι ειχε παρει το ματι μου αλλα νομιζω οτι ηταν για να βλεπει SDHC:O καλησπερα..βγηκε η καινουργια rom του tomal??http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=487384 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts