Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9000 (Imate Jasjar / Vodafone v1640 / Universal)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

την κατεβαζω και εγω:)

αλλα δεν βλεπω να την βαζω πριν το βραδακι.

γιαυτο οποιος την βαλει ας πει τις πρωτες εντυπωσεις:):)

το μονο που βαριεμε ειναι το στησιμο παλι απο την αρχη................

Guest lagoudakis
καλα με το δαχτυλο στην σκανδαλη εισαστε;:lol:μητσε τετοια ωρα χαζολογας εδω;δεν δουλευεις ρε κοπριτη;:lol:

καλα με το δαχτυλο στην σκανδαλη εισαστε;:lol:μητσε τετοια ωρα χαζολογας εδω;δεν δουλευεις ρε κοπριτη;:lol:

σχολασα Γιαννη:lol: και ειπα να μπω μια ωρα αγνωστη για μενα....αλλα εσυ τι κανεις εδω???στις 17.00 δεν σχολας???:lol:

Guest lagoudakis
θεωρητικα:pαπλα ειπα να την κοπανησω νωριτερα μια και βγηκε νεα ρομ!!:pεβαλα και τισ 2 αλλα μαλλον θα μεινω στην lite για να βαλω αυτα που θελω εγω;)

Δεν μπορω ρε παιδια να καταλαβω γιατι σας ειναι τοσο χρονοβορο το "στησιμο" .Μα τι περνατε μεσα πια??

Δεν μπορω ρε παιδια να καταλαβω γιατι σας ειναι τοσο χρονοβορο το "στησιμο" .Μα τι περνατε μεσα πια??

δεν ειναι χρονοβορο....βαρετο ειναι:lol::lol:

δεν ειναι χρονοβορο....βαρετο ειναι:lol::lol:

Aμα ειναι χρονοβορο ειναι βαρετο.Το γρηγορο ποιος το βαριεται;

Εγω παντως η μονη εφαρμογη που χρησιμοποιω πολυ (αν οχι μονο) ειναι το Live messenger.

η lite καλη ειναι απο ταχυτητα και μνημη (γυρω στα 23-25 free) αλλα δεν εχει sim μεσα ;)

που φτασαμε... εχω 2 9000 για gps χαχαχαχα

ειναι ομως ρε παιδια η οθονη του άπαιχτη!!

αυτο ξαναπεστο !!! μιλαγα τωρα μεσω fring και μου εσπασε τα νευρα το nokia παλι..

αλλα ειδα αυτο Nokia N97 και καπως ηρεμησα :D:D

αλλα παντα το 9000 θα εχει μια θεση στη τσαντα μου(καμοια φορα και 2 χαχα)

Παιδια καλησπερα.

Μετα απο μικρη απουσια (λογω αγορας Touch Pro) αποφασισα να ξαναφλασαρω το 9000 μετα απο αρκετο καιρο.Εβαλα την 8.9 του Tomal και με το καλημερα παρατηρησα αρκετα προβληματακια στα οποια δεν ειχα συνηθισει με τις rom του συγκεριμενου.

Αναλυτικα:

-2 φορες μεχρι στιγμης το hardware πληκτρολογιο δε δουλευε σωστα (λειτουργουσαν μονο 2-3 κουμπια.Το προβλημα λυθηκε με soft reset.

-Το wktask κανει διαφορα αλλοπροσαλα (μερικες φορες αντι του finger menu βγαζει το κλασσικο,μερικες κολλαει,αλλες δε με αφηνει να το ρυθμισω γιατι κολλαει στα settings.

-To homescreen++ και αυτο κανει κατι κουλα (μερικες φορες δε φορτωνει καν μετα απο soft reset,αλλες φορες δεν καταφερνει να μπει σωστα στην οθονη (ενω εχει χωρο,αφηνει στο πλαι την scrollbar),αλλες φορες τα γραφικα του γινονται corrupted τα γραφικα του με το που βγαινει καποιο finger menu και μενουν ετσι.

-Το πιο περιεργο ομως ειναι οταν βρισκομαι στη home screen με φορτωμενο τον homescreen++, με ρυθμισεις φωτεινοτητας πανω απο το μισο,στην κατω δεξια περιοχη της οθονης (εκει που απο μαμα εμφανιζει το εικονιδιο του commmanager στην κυλιομενη μπαρα) φαινεται να τρεμοπαιζει η οθονη.

Το παραδοξο ειναι οτι το προβλημα εμφανιζεται μονο σε landscape mode (portait ολα καλα) και μονο οταν εχω φορτωμενο το homescreen++, σε καμια αλλη οθονη.

Το φαινομενο το παρατηρεις οταν δεν κοιτας απευθειας το σημειο του προβληματος,αλλα γενικα την οθονη.

Απο αυτους που φλασαραν στην τελευταια του tomal,εχει παρατηρησει τιποτα απο τα παραπανω?Με ενδιαφερει ιδιαιτερα το τελευταιο.Εχω κανει και δευτερο φλασαρισμα χωρις αποτελεσμα (παντα ακολουθουμενο απο hardreset).

Μακαρι να μη ξαναχρειαστει να φλασαρω σε προηγουμενη (θα κερδισω 2-3 ωρες που δε μου περισσευουν)

Ευχαριστω.

Guest lagoudakis
προτιμησε την light ειναι πολυ καλυτερη κατα την γνωμη μου,με αυτη δεν εχω κανενα απο τα προβληματα που λες

Ουτε εγω εχω παρατηρησει κατι τετοιο με τη Light.

Αυτο που εκανε με την beta 2 & 3 ηταν οτι το ρολοι στο homescreen πολλες φορες εχει μαυρο φοντο αντι του θεματος και απο εναλλαγη απο πορτραιτο σε πλαγιο χανονταν οι πληροφοριες μνημης κλπ...

με ματιασατε βρε και εσπασε η οθονη απο το 6210 μου :p ειμαι παλι με το 9000 ειχα ξεχασει το μεγεθος !!! τη μικρη καθυστερηση στη κλιση χαχα

Καλημέρα ! έχω τη συσκευή της Vodafone.. Μόλις πέρασα Tomal v8.9 WM6.1 - Build 21048.1.6.3. Όταν ξεκινάει βλέπω

R 1.04.10

G 42.37 P8

Πρέπει να κάνω και σε αυτά κάποια αναβάθμιση ?

Φαντάζομαι αυτή η ROM δεν έχει java ?

Πρώτες εντυπώσεις είναι άψογες το μηχάνημα δεν έχει καμία σχέση με πριν. Τώρα δουλεύει όσο γρήγορα και το x51v ενώ πριν συγκριτικά σερνόταν..

Εκτός από την ταχύτητα ΠΟΛΥ σημαντικό τα 41+ mb ROM Που έχω τώρα ενώ πριν δεν υπήρχε χώρος ούτε για τα βασικά.

y4

Για άλλη μια φορα γύρισα στα wm5 της Ace, ελέω βιντεοκλήσεων.....

Κάπου εδώ άρχισαν τα προβλήματα, δεν μπορεί να συνδεθεί ασύρματα ούτε στο σπίτι ούτε στη δουλειά, με wpa tkip... Δεν γίνεται να το αλλάξω σε wep αν το προτείνετε σαν λύση. Εκανα hard reset, τίποτα (τα ίδια και με καθαρή rom και με τα προγράμματα που εγκατέστησα). Άλλαξα radio από το original σε 1.18 πάλι τίποτα. Έψαξα στα γνωστά forum τιποτα.

Γιάννη βοήθεια!!!!

Dub be good to me!

Guest lagoudakis
δυστυχως μιχαλη ειχα και εγω το ιδιο προβλημα και η μονη λυση που βρηκα ηταν να το βαλω σε wep,δεν δε αφηνει το ρουτερ να το βαλεις η δεν θελεις εσυ για καποιον λογο;

δυστυχως μιχαλη ειχα και εγω το ιδιο προβλημα και η μονη λυση που βρηκα ηταν να το βαλω σε wep,δεν δε αφηνει το ρουτερ να το βαλεις η δεν θελεις εσυ για καποιον λογο;

Στο σπίτι μπορώ να το βάλω wep αλλά στη δουλειά με τίποτα.........θα ψάξω μέχρι να σκάσω.....

Ευχαριστώ!

Dub be good to me!

Guest lagoudakis
troublefun μακραν η καλυτερη ρομ που υπαρχει για το 9000 αυτη την στιγμη,περασες την light;το R 1.04 που βλεπεις ειναι το radio και ειναι πολυ παλιο,θα σου ελεγα να το αλλαξεις στο 1.18 που ειναι το τελευταιο και δουλευει καλυτερα σε σχεση σημα-wifi