jimlost Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 σε τιμη ηταν αναμενομενο να φυγουν αμεσως 50 κομματια,και 500 να ειχε σε 20 μερες θα ειχαν κανει φτερα σωστο,αλλα θα ειχα προλαβει καποιο σε 20 μερες.lol δεν πειραζει...και ενα που εχω αρκετο μου ειναι. απλα θα ηθελα αλλο ενα για σιγουρια,με τοσα πειραγματα που του κανω του δικου μου 9000.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 δεν εχεις και αδικο,και εγω για αυτο πηρα ενα δευτερο γιατι ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει,και τωρα πια ειναι δυσκολο να βρεις κατι αν παει κατι στραβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 δεν εχεις και αδικο,και εγω για αυτο πηρα ενα δευτερο γιατι ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει,και τωρα πια ειναι δυσκολο να βρεις κατι αν παει κατι στραβα ακριβως.και εχει διαφορα να το παρεις μεταχειρησμενο,και αλλο να το βρεις καινουργειο και σε τετοια τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 ετσι ειναι,τωρα θελω να παρω ενα καλο bt ακουστικο που ειναι συμβατο με το 9000 και να δουλευει καλα γιατι ευτο που εχω μετα απο 2 χρονια κανει τρομερα παρασιτα και δεν ακουω καλα ουτε με ακουνε:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 πηγαινε και παρε για το 9000 αυτο http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=140000398 με κλειστα τα ματια,το εχω εδω και 3 μερες,ακουω και με ακουνε τελεια,ειχα τις επιφυλαξεις μου γιατι ειχα δοκιμασει 3-4 bt με το 9000 και δεν ειμουνα με κανενα απολυτα ευχαριστημενος,ειναι λιγο ακριβο αλλα αξιζει,οτι πληρωνεις παιρνεις σε αυτη την περιπτωση;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 το συγκεκριμενο το πηρα σημερα γιαννη γιατι καπου εχασα το δικο μου,το εχω και φορτιζει τωρα,θα επανελθω με εντυπωσεις,στο 1640 περασες καποια ρομ αλλη εκτος του τομαλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 θα μεινεις πολυ ευχαριστημενος απο την αποδοση του σε συνδυασμο με το 9000,οχι δεν του περασα καμμια ρομ το εχω "μαμα" και θα το αφησω ετσι μια και ειναι εντελως καινουργιο ακομα,παντως η ρομ που φοραει νομιζω οτι ειναι καλυτερη απο την ρομ που φοραγαν τα qtek με τα ελληνικα,δεν εχει φαει κανενα κολημα μεχρι στιγμης(ενω το qtek με τα ελληνικα ετρωγε μερικα)και με λιγο πειραγματακι με το sktools παει μια χαρα,τωρα σαν πειραματοζωο εχει μεινει το jasjar:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 παιδια απο ποιο καταστημα ηταν η προσφορα και σε ποια τιμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 παιδια απο ποιο καταστημα ηταν η προσφορα και σε ποια τιμη? Η προσφορά ήταν από το Saturn και το έδινε στην υπερβολική τιμή των... 99 ευρώ! :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Εγω φιλοι μου μαλλον θα κινηθω να χτυπησω ενα τετοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 3, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Enimerwtika... to pliktrologio tou den einai QWERTY alla QWERTZ kai isws se kourasei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_ma Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Απ' ότι βλέπω τέλος το 9000 :(. Μόλις το πήρα χαμπάρι οπότε ας πρόσεχα. Κανένας που να πήρε έξτρα και να μην του χρειάζονται (Θα μου πείτε πως μπορεί να μην χρειάζεσαι ενα qtek 9000 :) :) ) ας μου στείλει ενα pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 πηγαινε και παρε για το 9000 αυτο http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=140000398 με κλειστα τα ματια,το εχω εδω και 3 μερες,ακουω και με ακουνε τελεια,ειχα τις επιφυλαξεις μου γιατι ειχα δοκιμασει 3-4 bt με το 9000 και δεν ειμουνα με κανενα απολυτα ευχαριστημενος,ειναι λιγο ακριβο αλλα αξιζει,οτι πληρωνεις παιρνεις σε αυτη την περιπτωση;)το πηρα χτες απο vodafone στα 59 ευρω,οντως γιαννη απιστευτος ηχος!!για πρωτη φορα στα 2 χρονια με ακουνε και ακουω τελεια στο 9000 μου:w00t:σε ευχαριστω:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Έχω μια απορία συγγνώμη αν έχει απαντηθεί αλλά δεν το βρήκα.. Έχω το V1640. Κάθε φορά που θέλω να μπω από διαφορετικό δίκτυο (wifi ή gprs) αλλάζω τι ρύθμιση στο select networks… Για να λάβω mms πρέπει να κάνω αυτή τη διαδικασία ? Δηλαδή αν δεν μου έχουν πει ότι θα μου στείλουν από πριν δεν θα το λάβω ? Δεν μου φαίνεται λογικό.. Υπάρχει λύση ? Ευχαριστώ ! Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Οχι δεν ειναι λογικο,προσωπικα δεν εχω τετοιο προβλημα ουτε στο 1640(ειναι με μαμα ρομ) ουτε με το jasjar με 6.1 ρομ(τομαλ 8.5) μηπως εχεις πειραξει κατι η φταιει η ρομ που φορας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Οχι δεν ειναι λογικο,προσωπικα δεν εχω τετοιο προβλημα ουτε στο 1640(ειναι με μαμα ρομ) ουτε με το jasjar με 6.1 ρομ(τομαλ 8.5) μηπως εχεις πειραξει κατι η φταιει η ρομ που φορας; Ευχαριστώ για την απάντηση! Έχω τη rom που είχε όπως το πήρα δεν το έχω πειράξει.. Έκανα ένα soft reset και δούλεψε πήρα το mms κανονικά! Πρόσεξα όμως πως κάποιες φόρες μου αλλάζει από μόνο του το δίκτυο στην επιλογή δικτύων… Που θα πάει θα τα μάθω τα κόλπα του ;) Άλλη μια ερώτηση διάβασα πιο πάνω ότι χρησιμοποιείς το Tweaks2K2. Ποιες ρυθμίσεις προτείνεις να ενεργοποιήσουμε ? Ευχαριστώ και πάλι ! Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 οταν λες σου αλλαζει το δικτυο;εννοεις απο 3g σε παει gsm;δεν εχω βαλει το tweaks2k2:O οποτε δεν μπορω να σου απαντησω:Oεχεις την ρομ με τα 5αρια απο ace; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Σήμερα πέτυχα άλλο ένα παιδί που το πήρε από το saturn!!!!!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Παιδιά θέλω να σας ευχαριστήσω,γιατί χάρη σε αυτό το νήμα,ενημερώθηκα για την προσφορά και απέκτησα άλλο ένα :cool: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 ρε παιδια εχει και αλλα αποθεματα το saturn???γιατι πηρα τηλ και μου ειπανε οτι εχουν εξαντληθει....γιαννη για μαθε σε παρακαλω....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Παιδιά θέλω να σας ευχαριστήσω,γιατί χάρη σε αυτό το νήμα,ενημερώθηκα για την προσφορά και απέκτησα άλλο ένα :cool: ποτε πηρες και αλλο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Ρε παιδιά πως το παίρνετε;Eχετε κάποιο σύνθημα και σας τα δίνουν;:pΣήμερα το πρωϊ πήγε ένα φιλαράκι μου και του είπαν ότι τελείωσαν Τελικά ήθελε το σύνθημα "Είμαι από το myphone" :lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 7, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Παιδιά θέλω να σας ευχαριστήσω,γιατί χάρη σε αυτό το νήμα,ενημερώθηκα για την προσφορά και απέκτησα άλλο ένα :cool: Άργησες να μας ενημερώσεις ή άργησες να το αγοράσεις; Σύμφωνα με το Saturn έχουν εξαντληθεί μέρες τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 7, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Ευχαριστώ για την απάντηση! Έχω τη rom που είχε όπως το πήρα δεν το έχω πειράξει.. Έκανα ένα soft reset και δούλεψε πήρα το mms κανονικά! Πρόσεξα όμως πως κάποιες φόρες μου αλλάζει από μόνο του το δίκτυο στην επιλογή δικτύων… Που θα πάει θα τα μάθω τα κόλπα του ;) Ομολογώ πως ακόμα δεν έχω ξεκάθαρο μέσα μου ποιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις! Άλλη μια ερώτηση διάβασα πιο πάνω ότι χρησιμοποιείς το Tweaks2K2. Ποιες ρυθμίσεις προτείνεις να ενεργοποιήσουμε ? Ευχαριστώ και πάλι ! Μην το βάλεις μέχρι πρώτα να διαπιστώσεις ότι πραγματικά το χρειάζεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Άργησες να μας ενημερώσεις ή άργησες να το αγοράσεις; Σύμφωνα με το Saturn έχουν εξαντληθεί μέρες τώρα. Αργησα να ενημερώσω. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts