Guest lagoudakis Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 βασιλη και τασο στειλτε μου τα κινητα σας(και φυσικα οποιος αλλος θελει να ερθει) να σας παρω να το κανονισουμε,δημητρη εσυ δεν γουσταρω να μου το στειλεις:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 ας κάνω μια ερώτηση, τώρα που έχω εγκατασήσει πολλά προγράμματα έχει μειωθεί storage έχει πάει 11mb ενώ τα κάνω εγκατάσταση στην κάρτα μνήμης απ ότι βλέπω μου τρώει και κάοια kb από την storage. Από 43,50 έχω μόνο 11,25 free. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 πολλα προγραμματα ασχετα που τα βαζεις γραφουν αρχεια και στην εσωτερικη μνημη.πχ ο οπερα γραφει τα"κερατα του" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 άσε ναι τον έχω και τον opera. Αλλά τι να κάνεις αφού είναι πολύ ανώτερος από τον exploper αναγκατσηκά τον κρατάω. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 βασιλη και τασο στειλτε μου τα κινητα σας(και φυσικα οποιος αλλος θελει να ερθει) να σας παρω να το κανονισουμε,δημητρη εσυ δεν γουσταρω να μου το στειλεις:p:p καλα το ξερω οτι δεν θα στο στειλω το τηλ μου. αν καταλαβα καλα εφαγα πορτα εγω ????:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 εσυ?με τιποτα λεβεντη μου:p:pρε παιδια το xda ειναι κατω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 και κατι ακομα,ενημερωση του spb weather μπορειτε να κανετε; εγω απο χτες το πρωι με τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 και κατι ακομα,ενημερωση του spb weather μπορειτε να κανετε; εγω απο χτες το πρωι με τιποτα και εγω γιαννη δεν μπορω να κανω ενημερωση απο χθες. περιεργο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 οποτε φταιει το gis meteo,παλι καλα που δεν ειναι αλλο προβλημα,γιατι δεν αντεχω να μπλεξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Τώρα πάντως δουλεύει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 thanks athanaso,τα παθαινει αυτα καμμια φορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Με τους XDA τι θα κάνουμε που το βλέπουμε να έχει πέσει και να μη σηκώνεται; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppsih Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 παιδια δουλευει κανεις σας τα bt ακουστικα i-tech με το 9000;συγκεκριμενα το μοντελο που μπορεις να το εχεις συνδεδεμενο με 2 συσκευες,λενε τιποτα;http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003193 και για να ειμαστε σε ετοιμοτητα σε λιγες μερες βγαινει η ranju 7.7 συμφωνα με σημερινο του ποστ Κάνει περίεργες διακοπές και πολλές φορές σβήνει μόνο του. Το έχω δοκιμάσει με διάφορα τηλέφωνα και με όλα το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζει. Έχει τύχει να πετύχω και μερικούς ομοιοπαθείς. Ειδικά ο συνδυασμός που είχα με το 9000 και το S710 ήταν τραγικός. Πάντως τον καλύτερο χαρακτήρα τον έχει δείξει όταν το πρώτο τηλέφωνο είναι το Kaiser. Μπορεί να βγάλει και ολόκληρη τη μέρα χωρίς διακοπές, σβησίματα κτλ. Παράθεση Important things for a happy relationship: 1. It is important to find a woman that cooks and cleans. 2. It is important to find a woman that makes good money. 3. It is important to find a woman that likes to have sex. 4. It is important that these three women never meet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 μην μου λες τετοια!!!!αυτον τον συνδυασμο θελω να κανω!!!9000 με 710 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppsih Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Ε, θα είναι μάλον ενοχλητικό τότε, ειδικά αν είσαι πολλές ώρες στο δρόμο και την ώρα π.χ. που οδηγείς πας να απαντήσεις και βλέπεις εκείνη την ώρα ότι το ακουστικό είναι σβηστό με δική του πρωτοβουλία... Κάτσε να δεις πως το λένε αυτό.... Το βρήκα, χαρακτήρα :p Παράθεση Important things for a happy relationship: 1. It is important to find a woman that cooks and cleans. 2. It is important to find a woman that makes good money. 3. It is important to find a woman that likes to have sex. 4. It is important that these three women never meet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 δικιο εχεις,οδηγω κανενα 2ωρο την ημερα και λογω δουλειας δεν ειναι να χανω ουτε μιση κληση,thanks για την ενημερωση,γιατι απλα θα πεταγα τα λεφτα μου(ετσι και αλλιως εχω πεταξει αρκετα) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 γιατι απλα θα πεταγα τα λεφτα μου(ετσι και αλλιως εχω πεταξει αρκετα) :p Opws oloi mas edw mesa! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 και να βαζαμε μυαλο παει στο διαβολο:p:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 καλησπερα. τελικα με το spb weather τι γινετε?? δεν μπορω να κανω ενημερωση του καιρου με τιποτα. παρουσιαστηκε σε κανεναν αλλο αυτο το προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 δες την απαντηση μου στο φορουμ του 3600 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 δες την απαντηση μου στο φορουμ του 3600 ευχαριστω γιαννη,για την απαντηση.ενταξει με τον καιρο:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 εν αναμονη της νεας ρομ περασα τη παρακατω :):):):) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=393638 1η φορα ειδα το 9000 με 27ΜΒ free ram!!!!(αμμεσως μετα το setup ;)) περισσοτερα σε λιγο ... [edit]ειναι απιστευτα γρηγορη!!!![edit] Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppsih Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 και να βαζαμε μυαλο παει στο διαβολο:p:D Έχουμε και εμείς χαρακτήρα :lol: Παράθεση Important things for a happy relationship: 1. It is important to find a woman that cooks and cleans. 2. It is important to find a woman that makes good money. 3. It is important to find a woman that likes to have sex. 4. It is important that these three women never meet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 εν αναμονη της νεας ρομ περασα τη παρακατω :):):):) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=393638 1η φορα ειδα το 9000 με 27ΜΒ free ram!!!!(αμμεσως μετα το setup ;)) περισσοτερα σε λιγο ... [edit]ειναι απιστευτα γρηγορη!!!![edit] για πες κι άλλα !! 27mb;;;;;; Ouaou. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 χρονια πολλα τασο:):)ωπα τι ακουω βασιλη;λοιπον με αυτη την ρομ θα ερθεις την κυριακη:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts