alex_gate_7 Δημοσιεύτηκε April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 22, 2015 (edited) Η εικόνα δημιουργήθηκε από τον charlie_pace4[/member] Φίλοι του myphone.gr, Πατρινοί και μη, αφού «χωνέψαμε» από το αρνί και το κοκορέτσι του Πάσχα, αυτή την Κυριακή στις 26 Απριλίου έρχεται η νέα μεγάλη συνάντηση του myphone στην Πάτρα. Σας περιμένουμε λοιπόν την Κυριακή και ώρα 16:00 στην Πάτρα και στο εξαιρετικά όμορφο περιβάλλον του Daboos City Lounge (πληροφορίες παρακάτω), ώστε να απολαύσουμε τον καφέ ή την μπύρα μας και να συζητήσουμε για όλα τα καυτά θέματα της επικαιρότητας που αφορούν φυσικά την τεχνολογία. Καλεσμένοι είναι όλοι, ανεξαρτήτως προτιμήσεων, για να ανταλλάξουμε απόψεις και να δούμε από κοντά τα νέα σας smartphones και tablets. Όλη η κουβέντα για τις νέες συσκευές που ανακοινώθηκαν, τις αναβαθμίσεις των λειτουργικών και τις τελευταίες κινήσεις των μεγάλων εταιρειών της τεχνολογίας. Ερωτήσεις όπως «Ποια εταιρεία εμπιστεύεστε περισσότερο και γιατί;», «Ποιο είναι τελικά το καλύτερο λειτουργικό σύστημα;», «Ποιο θα να είναι το smartphone της χρονιάς;» αναμένεται να συζητηθούν μέχρι τελικής πτώσεως, ενώ ταυτόχρονα τα smartphones θα πάρουν φωτιά. Μέρος συνάντησης και ώρα: Η συνάντηση θα γίνει την Κυριακή 26/04/2015 στις 16:00 στο χώρο του Daboos City Lounge (πρώην ab-fab). Η διεύθυνση είναι Αμερικής 1 και βρίσκεται στην Μαρίνα της Πάτρας απέναντι από τον Λάγιο. Για μεταφορά βολεύει πολύ και το αστικό λεωφορείο αλλά και το τραίνο του ΟΣΕ (με στάση στο στάδιο της Παναχαϊκής). Παρακαλούμε δηλώστε τη συμμετοχή σας. Ακολουθεί η λίστα που ανανεώνεται συνεχώς: alex_gate_7 giachtas al3x1k0 phonez tpal spirospatra thanos_margon Karthan7 nnik_1969 subcode kawaman1971 Thou_Bou orestis28 astrovasilis billydekid rotsikas Edited April 26, 2015 by Mythozz Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Μέσα είμαι κανονικά, δεν πρόσεξα που υπάρχει η λίστα για να δηλώσω συμμετοχή, αλλά θα είμαι εκεί στην ώρα. Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Μέσα και εγώ φυσικά!! (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonez Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Μέσα εκτός απροόπτου (να σπάσει η μονοτονία του note :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Μέσα και εγώ. :D Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Θα είμαι εκεί, εκτός απροόπτου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_margon Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Θα είμαι και εγώ εκεί!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Καλησπέρα ! Μέσα και εγώ ! Παλικάρια όσοι είναι να έρθετε γράψτε το αν μπορείτε για να καβατζωσουμε Θέσεις ! Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subcode Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Yeah! μέσα… :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Εγω μαλλον δεν θα μπορεσω μιας και ειμαι καλεσμενος σε τραπεζι.Αν προλαβω θα ερθω Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Μέσα με το S6.Gamoto. Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kawaman1971 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 βαλε μπυρα στο τραπεζι κι εφτασα!!!!!!!!!!!!!!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- "Η συνάντηση θα γίνει την Κυριακή 15/02/2015 στις 16:00 " ?????????????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 αυτή τη φορά , θα είμαι και εγω εκεί , πριν βολτάρω στην πλάζ. ότι υπενθυμιση μπορω θα ορίσω στο νόκια Ν8 με το οποίο ξέμεινα. Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 βαλε μπυρα στο τραπεζι κι εφτασα!!!!!!!!!!!!!!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- "Η συνάντηση θα γίνει την Κυριακή 15/02/2015 στις 16:00 " ?????????????? Τι έγινε, από τώρα άρχισες να πίνεις μπύρα:lol: Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Εκτος απροοπτου θα ερθω κι εγω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrovasilis Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Γεια σου ρε αλεξη. SONY MOBILE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Μέσα με το S6.Gamoto. Το πήρες τελικά Αντώνη. Περιμένω εντυπώσεις την Κυριακή. (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Το πήρες τελικά Αντώνη. Περιμένω εντυπώσεις την Κυριακή. Το πήρα το άτιμο.Με έτρωγε η αλλαγή.:) Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billydekid Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Μεσα και εγω. Αν εχει κανεις μαγνητικο καλωδιο για sony και μπορει να το φερει, θα ηθελα να το δω. Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Μεσα και εγω. Αν εχει κανεις μαγνητικο καλωδιο για sony και μπορει να το φερει, θα ηθελα να το δω. Ευχαριστω. Καλησπερα. Εχω μαγνητικο σαν αυτο (τυχαιο λινκ),θα το φερω να το δεις ;) Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Καλώς μας ήρθες Αλεξ. Μια συμμετοχή κι απο εμένα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 +1 άτομο ακόμα στη λίστα. Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 26, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Το τραπέζι μας είναιμμέσα στο μαγαζί για όποιον θα έρθει... Υπάρχουν ήδη άτομα εκεί :) Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 26, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Φωτογραφία από τη συνάντηση.. Δυστυχώς κάποιοι είχαν ήδη αποχωρήσει :) Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Παιδιά, συγγνώμη δεν πρόλαβα να γυρίσω από Αθήνα και δεν τα κατάφερα. Την επόμενη φορά θα τα πούμε ελπίζω Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts