Jump to content

[S6 Series] H εμπειρία σας με τη μπαταρία

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειναι πολυ η καταναλωση;android system συνολο cpu 11 λεπτα.παραμονη σε ενεργη κατασταση 4 λεπτα.χρηση ισχυος 19mAh.ειναι τεταρτο στη καταναλωση με 7%

19mAh καταναλωση νομιζεις οτι ειναι πολυ;

Για ρωτα και μας που βαραμε 500αρια :lol::mad::mad::mad:

"There's a story still unread"

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

19mAh καταναλωση νομιζεις οτι ειναι πολυ;

Για ρωτα και μας που βαραμε 500αρια :lol::mad::mad::mad:

Οχι δεν ειναι πολυ.βεβαια εγω ειμαι με custom rom

T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge

Πάντως και εγώ είχα θέμα με battery drain (το γνωστό πια Android System>70%) και χρησιμοποιούσα από την πρώτη μέρα ασύρματη φόρτιση. Τις πρώτες 2 μέρες μετά το μικρό update το φόρτιζα ενσύρματα, αλλά το πρόβλημα παρέμεινε. Μετά το update στο WebView το drain σταμάτησε και το Android System είναι κολλημένο στο 15-16%. Αυτή η μέτρηση είναι με το Sync κλειστό όμως. Πριν το είχα ανοιχτό. Δεν έχω προλάβει να το τεστάρω να δω μήπως έπαιζε κάποιο ρόλο.

Δοκίμασα να μην κάνω restart μετά από φόρτιση. Γελάει ο κόσμος! Έχασε 10% μετά από 6 ώρες σε λειτουργία πτήσης. Λες και το Android βράζει εκεί μέσα. Σάπιο τείνω να το χαρακτηρίσω. Ανεπίτρεπτο μετά από τόσα χρόνια να μη δουλεύει ρολόι... Ρε μήπως να πάμε σε Windows???
ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Περασμενη btu με ολα τα update και απλα στέλνω και γω να δουμε πως πηγε.

Χρησημοποιω το greenify ειδικα το εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας για να κλείνω την οθόνη και οχι το κοθμπι του κινητου.

Μετα απο καθε φορτιση κανω clear cache, και το δουλεύω κυριως wifi.

16,5 ωρες

47% οθόνη

Chrome 10%

Λειτουργικο σύστημα 9%

Android 5%

Αναμονή 4%

Edited by T-Devil
Ξεχασα την φωτογραφία
Hyper82!

Περασμενη btu με ολα τα update και απλα στέλνω και γω να δουμε πως πηγε.

Χρησημοποιω το greenify ειδικα το εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας για να κλείνω την οθόνη και οχι το κοθμπι του κινητου.

Μετα απο καθε φορτιση κανω clear cache, και το δουλεύω κυριως wifi.

16,5 ωρες

47% οθόνη

Chrome 10%

Λειτουργικο σύστημα 9%

Android 5%

Αναμονή 4%

Κάνεις clear cache σε κάθε φόρτιση; Και μόνο που κάνουμε restart είναι τραγικό. Βαρέθηκα ειλικρινά, σήμερα κοιτούσα Windows phones έτσι απο περιέργεια...

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Ουτε με σφαιρες Windows Phone εχω ενα για την δευτερη γραμμη που εχω κσι ειναι και με windows 10 απο μαμα και οχι μεσο insder και ειναι για τα μπαζα . Οσο για την μπαταρια μην νομιζεις οτι θα ειναι και ουαου

Πολύ μπέρδεμα ρε φίλε. Εκεί που δούλευαν όλα μια χαρά έρχεται ένα update πριν 3 (?) βδομάδες και τα διαλύει όλα. και δεν είναι κανά τηλέφωνο των 100 ευρώ. Έχεις απαιτήσεις από μια ναυαρχίδα σαν αυτή.

Δεν φταιει η σαμμυ . Η Google εκανε την μαλ...... και τα νεχους και τα lg εχουν προβλήματα

Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και σε 1+1 έχω δει.

Κάνεις clear cache σε κάθε φόρτιση; Και μόνο που κάνουμε restart είναι τραγικό. Βαρέθηκα ειλικρινά, σήμερα κοιτούσα Windows phones έτσι απο περιέργεια...

Ναι, προκειμένου να μην μου ξελιγωνετε η μπαταρία, μια χαρα βολεύει!

Hyper82!

Καλημερα σε ολη την παρεα!Θα ηθελα να ρωτησω για ενα προβλημα που αντιμετοπιζω τωρα τελευταια,οταν βαζω το κιν.να φορτισει ενω μου γραφει ταχεια φορτιση κ ποσα λεπτα θελει για το 100% ξαφνικα η πεφτει το ποσοστο η ειναι σταθερο,οταν αποσυνδεω τον φορτιστη κ τον ξανασυνδεω μετα φορτιζει για λιγο κ μετα παλι τα ιδια!Να αλλαξω φορτιστη η καλωδιο?

Καλημερα σε ολη την παρεα!Θα ηθελα να ρωτησω για ενα προβλημα που αντιμετοπιζω τωρα τελευταια,οταν βαζω το κιν.να φορτισει ενω μου γραφει ταχεια φορτιση κ ποσα λεπτα θελει για το 100% ξαφνικα η πεφτει το ποσοστο η ειναι σταθερο,οταν αποσυνδεω τον φορτιστη κ τον ξανασυνδεω μετα φορτιζει για λιγο κ μετα παλι τα ιδια!Να αλλαξω φορτιστη η καλωδιο?

πολλοι εχουν αναφερει προβληματα με το μαμα καλωδιο,ισως ειναι αυτο

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Μην ανεβάζετε παρακαλώ φωτογραφίες σε τέτοιο μέγεθος :wacko:.

Ένα resize πρώτα .

λοιπόν πρώτες εντυπώσεις με ΜΜ (θεωρητικά ήταν η πρώτη full φόρτιση)... με μια μέτρια χρήση (ίδια με την 5άρα όμως) δεν θυμάμαι να είχα δει τόση ώρα Screen βέβαια μιλάμε για κανά 20λεπτο διαφορά σε + - κοντά στις 24 ώρες και ποτέ σε διάρκεια 44 ωρών όπως τώρα (κάτω από την 2η εικόνα υπάρχουν άλλες 2 εφαρμογές με 0,2% και 11 εφαρμογές ακόμα με 0,1%), όπως σίγουρα θα είδατε από την εικόνα έχω λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας (ευχαριστώ τον Nikos_Mpl για τον χρόνο του να μου εξηγήσει μερικά πραγματάκια)... περιμένω να ακούσω απόψεις σχετικά με τα νούμερα που έβγαλε καθώς και γνώμες για να ανεβάσω αυτά τα νούμερα από πιο έμπειρους χρήστες android...θα ήθελα να διαβάσω τα σχόλια σας...

λοιπόν πρώτες εντυπώσεις με ΜΜ (θεωρητικά ήταν η πρώτη full φόρτιση)... με μια μέτρια χρήση (ίδια με την 5άρα όμως) δεν θυμάμαι να είχα δει τόση ώρα Screen βέβαια μιλάμε για κανά 20λεπτο διαφορά σε + - κοντά στις 24 ώρες και ποτέ σε διάρκεια 44 ωρών όπως τώρα (κάτω από την 2η εικόνα υπάρχουν άλλες 2 εφαρμογές με 0,2% και 11 εφαρμογές ακόμα με 0,1%), όπως σίγουρα θα είδατε από την εικόνα έχω λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας (ευχαριστώ τον Nikos_Mpl για τον χρόνο του να μου εξηγήσει μερικά πραγματάκια)... περιμένω να ακούσω απόψεις σχετικά με τα νούμερα που έβγαλε καθώς και γνώμες για να ανεβάσω αυτά τα νούμερα από πιο έμπειρους χρήστες android...θα ήθελα να διαβάσω τα σχόλια σας...

Προσωπικα δεν κρινω απο την πρωτη φορτιση. Περιμενω να δω πως συμπεριφερεται μετα την 3η-4η. Για καποιο λογο παντα στην πρωτη φορτιση (ειτε ειναι νεα ρομ ειτε μετα απο απλο factory reset) η μπαταρια συμπεριφερεται λες και εχει διπλασια χωρητικοτητα

Υπάρχει κάποια εξέλιξη στο θέμα του drain ή συνεχίζει η λύση του restart?

Restart... Προχθές ξέχασα να κάνω και ρουφούσε αβέρτα πάλι. Το κακό είναι ότι με restart για να ξεκλειδωσεις οθόνη θέλει κωδικό, δε δέχεται δάχτυλο.

υπαρχει και η λυση της ασυρματης φορτισης.αργει λιγο αλλα γλυτωνεις και το drain και το restart

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Τις λύσεις τις ξέρω. Απλά επειδή το έχω γυρίσει στην πρώτη 6.01 και έχω κόψει τις αναβαθμίσεις ρωτάω αν έχει στρώσει για να το αναβαθμίσω.

Εμενα εδώ και κάποιες μέρες δεν έχει drain. S6 edge plus, προχθές πήρε και ένα Update αλλά δεν νομίζω να έχει να κάνει με το drain

10225 το εμφανίζει στην μπαταρία. Τι είναι αυτό παλι;

Edited by giorgos_dinamik

10225 το εμφανίζει στην μπαταρία. Τι είναι αυτό παλι;

LOL καποια εφαρμογη που απεγκατεστησες...

----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

υπαρχει και η λυση της ασυρματης φορτισης.αργει λιγο αλλα γλυτωνεις και το drain και το restart

Έχω την εντύπωση ότι με την τελευταία ασύρματη φόρτιση είχα drain και πάλι... Θα το δοκιμάσω απόψε ξανά

Πρώην κάτοχος S6 και νυν S7 εδώ και δύο μέρες, δεν έχει καμία σχέση το ένα τηλέφωνο με το άλλο στο Battery drain. Το 7αρι σαφώς ανώτερο σ'αυτον τον τομέα με διαφορά!!!
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Πρώην κάτοχος S6 και νυν S7 εδώ και δύο μέρες, δεν έχει καμία σχέση το ένα τηλέφωνο με το άλλο στο Battery drain. Το 7αρι σαφώς ανώτερο σ'αυτον τον τομέα με διαφορά!!!

Ε να αυτά κάνει η Σαμσουνγκ και περιμένει να πάμε στο νέο μοντέλο μετά. Όχι ευχαριστώ!

Δοκίμασα ξανά με ασύρματη φόρτιση και έτρωγε μπαταρία χωρίς restart. Οπότε είναι μονόδρομος μέχρι να έρθει ένα σοβαρό update.

• The title was changed to [S6 Series] H εμπειρία σας με τη μπαταρία