geokostas Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 τελικά παρήγγειλα την ringke slim case που κάποιος πρότεινε στις προηγούμενες σελίδες κυρίως λόγω τιμής, (ελπίζω να είναι όντως σλιμ μου αρέσει να πιάνω το τηλέφωνο έχει φοβερή αίσθηση) Αυτη εχω κι εγω, τρομερη αισθηση, σαν να μην φοραει τιποτα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόν. Τον είχα για πολύ λίγες μέρες στην κατοχή μου,γιατί πολύ απλά όπως ήρθε,έφυγε,πώλησή με λίγα λόγια. Για μένα,μαπα το καρπούζι. Μακάρι να βγάζει τουλάχιστον 4-4500 στην πραγματικότητα. Φτηνή κατασκευή,ακριβή τιμή. Σαν τον original τίποτα. Εγω που τον εχω μια χαρα δουλευει, δεν βρισκω τον λογο γιατι να τον δωσει καποιος. Τον εχω παντα μαζι μου και 2-3 φορες που τον χρειαστηκα, με εβγαλε ασπροπροσωπο, το φορτισε πολυ γρηγορα το τηλεφωνο. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 τελικά παρήγγειλα την ringke slim case που κάποιος πρότεινε στις προηγούμενες σελίδες κυρίως λόγω τιμής, (ελπίζω να είναι όντως σλιμ μου αρέσει να πιάνω το τηλέφωνο έχει φοβερή αίσθηση) και αυτην εδώ την θήκη πουγκί σε στιλ δέρμα (έχω smartwatch) http://www.ebay.ie/itm/351351737167?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 http://www.ebay.ie/itm/Custodia-RINGKE-SLIM-Cover-Pellicola-per-Samsung-Galaxy-S6-EDGE-SM-G925F-/221746827228?pt=LH_DefaultDomain_101&var=&hash=item33a1240fdc τώρα δεν ξέρω το tempered glass της nilkin για πίσω αν επηρεάσει την εφαρμογη της θήκης, (αν και δεν το νομίζω) Υπέροχη.σιλικόνης? Γιατί σκληρό πλαστικό στο τηλέφωνο μου δεν βάζω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Υπέροχη.σιλικόνης? Γιατί σκληρό πλαστικό στο τηλέφωνο μου δεν βάζω. Την ringke slim έχω παραγγείλει και εγώ,την θεωρώ την πιο minimal απο όλες τις clear που αναδεικνύει την ομορφιά του edge. Μην σε ανησυχεί το σκληρό πλαστικό,σε όλα μου τς iPhone τοποθετούσα την power support airjacket που είναι σκληρό πλαστικό και συχνά την εβγαζα και έβαζα ξανά για να καθαρίσω την σκόνη απο την συσκευή,δεν δημιούργησε ποτέ το παραμικρό. Η ringke εχει και τις καλύτερες κριτικές στο xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Λοιπόν. Τον είχα για πολύ λίγες μέρες στην κατοχή μου,γιατί πολύ απλά όπως ήρθε,έφυγε,πώλησή με λίγα λόγια. Για μένα,μαπα το καρπούζι. Μακάρι να βγάζει τουλάχιστον 4-4500 στην πραγματικότητα. Φτηνή κατασκευή,ακριβή τιμή. Εγώ δεν έχω παράπονο ίσα ίσα που με έχει βολέψει αφάνταστα.....όσο για την φτηνή κατασκευή......επειδή έχω και τον γνήσιο samsung και προσωπικά πιστεύω ότι γνήσιος είναι χειρότερος σε όλα. ..... Σαν τον original τίποτα. Από θήκες τώρα,απορώ τι βρίσκουν πολλοί σε αυτές τις οντως σαν transformers θήκες της spiegen. Επειδή είναι μόδα?για μένα είναι πολύ άσχημες κι ας προστατεύουν καλά. Αλήθεια καμία όμορφη,λεπτή και διάφανη πίσω,πού να μην αφήνει όμως περιθώρια στο κάτω και στο πάνω μέρος της συσκευής,δεν έχει αυτή η εταιρεία?Εγώ δεν έχω παράπονο ίσα ίσα που με έχει βολέψει αφάνταστα.....όσο για την φτηνή κατασκευή......επειδή έχω και τον γνήσιο samsung προσωπικά πιστεύω ότι ο γνήσιος είναι χειρότερος σε όλα Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Μόλις παρήγγειλα την παρακάτω δερμάτινη θήκη πουγκί, μπορεί να μην έχω πάρει ακόμα το τηλέφωνο αλλά από τα αξεσουάρ καλά πάμε :lol:. http://www.ebay.co.uk/itm/121610846462?euid=66738ab105ae409187fe003bf4ccecc8&cp=1 Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Μόλις παρήγγειλα την παρακάτω δερμάτινη θήκη πουγκί, μπορεί να μην έχω πάρει ακόμα το τηλέφωνο αλλά από τα αξεσουάρ καλά πάμε :lol:. http://www.ebay.co.uk/itm/121610846462?euid=66738ab105ae409187fe003bf4ccecc8&cp=1 πολύ ακριβή μου φαίνεται.... αλλά λογικά πληρώνεις και το όνομα...... Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 πολύ ακριβή μου φαίνεται.... αλλά λογικά πληρώνεις και το όνομα...... Του έκανα παζάρια και μου την άφησε αρκετά λιγότερο. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 οσοι πηρατε το wireless charger kit (starter kit) απο vodafone ειχε μεσα φορτιστη ; το δικο μου ειχε μονο την βαση και την θηκη. για φορτιστη να βαλω τον εργοστασιακο ; Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 οσοι πηρατε το wireless charger kit (starter kit) απο vodafone ειχε μεσα φορτιστη ; το δικο μου ειχε μονο την βαση και την θηκη. για φορτιστη να βαλω τον εργοστασιακο ; Οχι δεν ειχε. Ναι βαλε αυτον. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos93gr Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Παιδια ποια ειναι η ποιο λεπτη και διαφανη τελειως καθαρη πισω θυκη κατα την γνωμη σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1984 Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Tο wireless charger kit (starter kit) το πουλαει μονο η vodafone? Μπορω να το αγοράσω μονο του, χωρις να αγορασω κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Tο wireless charger kit (starter kit) το πουλαει μονο η vodafone? Μπορω να το αγοράσω μονο του, χωρις να αγορασω κατι αλλο? Η vodafone εχει την καλυτερη τιμη. Στα 40 €,νομιζω 10 ευρω κατω απο γερμανο. Ναι μπορεις. Και εγω μονο του το αγορασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Παιδια ποια ειναι η ποιο λεπτη και διαφανη τελειως καθαρη πισω θυκη κατα την γνωμη σας? Νομίζω η ringke slim clear. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 μολις παρηγγειλα αυτο http://www.amazon.co.uk/Mondpalast-Wireless-Charger-10000mAh-Samsung/dp/B00ML5NSXS/ref=sr_1_cc_1?s=aps&ie=UTF8&qid=1434175716&sr=1-1-catcorr&keywords=wireless+power+bank μια και οι καλοκαιρινες διακοπες πλησιαζουν. παραλαμβανω απο βδομαδα οποτε θα σας πω εντυπωσεις και επιδοσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Για ασύρματη φόρτιση Παρήγγειλα αυτό, http://www.amazon.de/CHOETECH-Speicherplatz-Blackberry-Z30-AC-Adapter-Lieferumfang/dp/B00JA7HNZO/ref=sr_1_1?s=digital-text&ie=UTF8&qid=1434179115&sr=8-1&keywords=Choe+stadium Στην τιμή του εχει τις καλύτερες κριτικές ειδικά στο xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Παιδια ποια ειναι η ποιο λεπτη και διαφανη τελειως καθαρη πισω θυκη κατα την γνωμη σας? Εχω την spigen crystal clear και ειναι ιδανικα λεπτη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 (edited) τσίμπησα αυτο εδω http://www.qi-infinity.com/product/wireless-charger-power-bank-4000-mah-green/ 35 ευρώ με δώρο τα μεταφορικά για Ελλάδα και πληρωμή paypal. νομίζω είναι καλή ευκαιρία. ειναι ταυτόχρονα και powerbank και wireless charger. (4000Mah) στο αμαζον το είχαν πιο ακριβά (περιπου 44δολλάρια και μαλιστα όχι διαθέσιμο) οπότε δοκίμασα κατευθείαν απο το site τους. (μπορει να ειναι το προηγουμενο μοντελο ομως που δεν έχει 2A έξοδο μέσω καλωδίου αλλα ουτος η αλλος το θέλω για την ασύρματη powerbank λειτουργια.μπορείς να το βάλεις και στην τσέπη σου μαζι με το κινητό σου και να φορτίζει) τώρα θα δείξει.... υπάρχει και το qistone+ που είναι ακριβως το ιδιο (και πιο ακριβό). γενικά έχει καλά reviews. μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου όταν έρθει θα κάνω review. Edited June 13, 2015 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dspug7 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 εγω πηρα αυτην για αρχη μεχρι να παρω καλυτερη αλλα μου φαινεται οτι θα την κρατησω, ειναι ποιο ποιοτικη απο οτι περιμενα http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/thikes-kiniton-tilefonon/149850-cellular%20line-%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B7-clearbook-black-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-galaxy-s6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 (edited) Φίλε μου λες την x one που έχει 12.90€? Την Παρασκευή πέρασα απο το cellphones και μου τοποθέτησαν την x-one. Πλήρωσα 16 ευρώ με την τοποθέτηση .. Η εφαρμογή είναι άψογη ,χωρίς την παραμικρή φουσκάλα η κόκκο σκόνης,αυτό που δεν μου αρέσει είναι το rubbery touch.. Έχω παραγγείλει και την spigen curved αλλά νομίζω οτι δεν θα ασχοληθώ διαβάζοντας τα τελευταία αρνητικά feedback στο xda. Ίσως γιαυτο κάνει 50% έκπτωση στο eBay store,για να ξεστοκάρει.. Edited June 14, 2015 by giannik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Rubbery touch τι εστι :( Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Rubbery touch τι εστι :( Οτι όταν σύρεις το δάκτυλο στην οθόνη δεν γλιστράει τόσο εύκολα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Rubbery touch τι εστι :( Ελαστική αφή. :) Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Οτι όταν σύρεις το δάκτυλο στην οθόνη δεν γλιστράει τόσο εύκολα.. Οπότε το συστηνεις η όχι ? Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Οπότε το συστηνεις η όχι ? Είναι υποκειμενικό,πιστεύω αν προσπαθήσεις να τοποθετήσεις μόνος σου στο edge screen protector οι πιθανότητες αποτυχίας πιστεύω είναι οι διπλάσιες απο οτι σε flat οθόνη..η curved της spigen που θεωρείτο η καλύτερη ξεκολλάει στις άκρες απο οτι διαβάζω.. Όποτε μέχρι να βγει ένα αξιόπιστο glass protector η x-one είναι η μόνη μεσοβέζικη λύση. Στο cellphones έχουν σε δείγμα τις μεμβράνες όποτε μπορείς να τις δοκιμάσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Είναι υποκειμενικό,πιστεύω αν προσπαθήσεις να τοποθετήσεις μόνος σου στο edge screen protector οι πιθανότητες αποτυχίας πιστεύω είναι οι διπλάσιες απο οτι σε flat οθόνη..η curved της spigen που θεωρείτο η καλύτερη ξεκολλάει στις άκρες απο οτι διαβάζω.. Όποτε μέχρι να βγει ένα αξιόπιστο glass protector η x-one είναι η μόνη μεσοβέζικη λύση. Στο cellphones έχουν σε δείγμα τις μεμβράνες όποτε μπορείς να τις δοκιμάσεις.. Spigen είχε πρόβλημα στις πρώτες παρτίδες....αν παραγγειλεις από το sait θα σου έρθει καινούργια παρτίδα χωρίς κανένα πρόβλημα... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts