Jump to content

Fashion & Style

termi21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

στο yoox εκτος απο τα ρουχα με τα σακουλακια τους και τα ταμπελακια το δεμα επιστροφης πρεπει να περιεχει και την αποδειξη αγορας? οχι ετσι?

επισης την online φορμα επιστροφης την συμπλιρονουμε οταν φτασουν τα πραγματα ιταλια ή οταν δωσουμε το δεμα στην μεταφορικη? πχ εγω θα το παω αυριο να τη συμπλιρωσω απο τωρα?

στο yoox εκτος απο τα ρουχα με τα σακουλακια τους και τα ταμπελακια το δεμα επιστροφης πρεπει να περιεχει και την αποδειξη αγορας? οχι ετσι?

επισης την online φορμα επιστροφης την συμπλιρονουμε οταν φτασουν τα πραγματα ιταλια ή οταν δωσουμε το δεμα στην μεταφορικη? πχ εγω θα το παω αυριο να τη συμπλιρωσω απο τωρα?

Δεν χρειαζεται η αποδειξη. Τη φορμα την συμπληρωνεις οποιαδηποτε στιγμη πριν το δωσεις στη UPS.

@Geezor ή οποιος αλλος γνωριζει,ποσο καιρο θελει απο τη μερα παραλαβης του δεματος της επιστροφης,να το ελεγξουν στο yoox και να μπουν τα λεφτα στο moneyoox???Προσωπικα την Παρασκευη δεχτηκαν το δεμα.......

@Geezor ή οποιος αλλος γνωριζει,ποσο καιρο θελει απο τη μερα παραλαβης του δεματος της επιστροφης,να το ελεγξουν στο yoox και να μπουν τα λεφτα στο moneyoox???Προσωπικα την Παρασκευη δεχτηκαν το δεμα.......

3-7 μερες συνηθως. Κατα Τεταρτη-Πεμπτη υπολογιζε refund.

Κατ' αρχήν θα ήθελα να πω ένα γεια σε όλους τους συμφορουμίτες,καθώς είμαι νέος.Θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να βρω βερμούδες Ed Hardy-Christian Audigier,εκτός το Varda.Επίσης,βλέπω ένα παιδί στο σχολείο που φοράει τξιν (στενά και φαρδυά) με στάμπες,αλλά όσες φορές τον έχω ρωτήσει απο που τις αγόρασε λέει πως δεν θυμάται.Γνωρίζει κανείς τίποτα;Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Υ.Γ:Το ίδιο παιδί πέτυχα να φοράει μια τρομερή βερμούδα Christian Audigier...την οποία επίσης δεν θυμόταν από που την αγόρασε

σε ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση σου!!!Θα ενημερωσω και εδω στο φορουν......

λοιπον παιδια γραφω για να εχουμε μια ιδεα απλως με τους χρονους επιστροφων στο yoox!!Δεχτηκαν το δεμα Παρασκευη,την Τριτη το εκαναν accepted και refund την Πεμπτη.Επειδη διαλεξα moneyoox για refund,το ποσο στο moneyoox αφαιρειται αυτοματα στο επομενο check out που θα κανω....

παιδια επιστροφη στο asos.com πως κάνω?

Έχει αναλυτικές οδηγίες σε μια φόρμα που ήταν μέσα στο πακέτο που παρέλεαβες, ότι παρέλαβες. Είναι πολύ εύκολο, συμπληρώνεις τη φόρμα, κολάς το αυτοκόλητο με τον προορισμό που είναι πανω στη φόρμα, κλείνεις το ίδιο πακέτο και το στέλνεις. μετά ... περιμένεις.

ενα μικρο quiz...φιλος που δεν ειχε παρατηρησει οτι το paypal status του ηταν unverified , εκανε μια αγορα απο luisaviaroma και δεν την δεχτηκε , το θεμα ειναι οτι το paypal του δειχνει στο status του transaction οτι ειναι completed....

σημαινει οτι εχουν τραβηχτει τα χρηματα απο την καρτα του???

και αν ναι τι γινεται τωρα για να ακυρωθει?

Αν καποιος εχει καποιον εκπτωτικο κωδικο για το asos και δεν τον χρειαζεται ασ μου τον στειλει με μηνυμα.

Ευχαριστω...

Παίδες η σειρά μου να ρωτήσω για μπλουζάκια με λογότυπα...

Ειχα πάρει superman από topman πριν αρκετούς μήνες .. αλλά θέλω κι άλλα αντίστοιχα .. ή έστω διάφορα άλλα λογότυπα ... (π.χ. τύπου game over, masturbation is not a crime, κτλ)

ξέρετε που μπορώ να βρω σε χαμηλές τιμές όμως;

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Παίδες η σειρά μου να ρωτήσω για μπλουζάκια με λογότυπα...

Ειχα πάρει superman από topman πριν αρκετούς μήνες .. αλλά θέλω κι άλλα αντίστοιχα .. ή έστω διάφορα άλλα λογότυπα ... (π.χ. τύπου game over, masturbation is not a crime, κτλ)

ξέρετε που μπορώ να βρω σε χαμηλές τιμές όμως;

Στο play.com έχει πολλά τέτοια με σλόγκαν.

Και τα περισσότερα είναι ή πού φτηνά ή συμφέρουν πολύ αν πάρεις 2-3. Αν θυμάμαι καλά, εσύ μένεις Αγγλία, σωστά; Οπότε θα σου έρθουν και πολύ γρήγορα και δωρεάν.

Ψάξε εκεί.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

ξερεις κανεις μια μαρκα πουκαμισων που πουλαει το woo&woo,με σημα μια πεταλουδιτσα,ακπως kam.. papigo νομιζω λεγετε,πως λεγετε ακριβως?προσπαθω να βρω στο yoox,αλλα τπτ.

γεια σας. το θεμα το ανοιξα για οσους αγαπουν τα παντελονια καμπανα και τα υφασματα και τους αρεσει να τα φτιαχνουν οι ιδιοι. δυσκολο να βρεισ στο εμποριο. ρε παιδια ξερει κανεις μαγαζια που πουλανε τζιν υφασματα η ετοιμα τζιν καμπανα?
Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω.

Πριν ανοίξουμε ένα θέμα, χρησιμοποιούμε την αναζήτηση για να δούμε μήπως υπάρχει ήδη θέμα που να μας καλύπτει.

Συνενώθηκε με το Fashion & Style και συνεχίζουμε. :)

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Καλημερα ψαχνω πουκαμισα DUCHAMP κυριως απο e-shop UK η οπου αλλου.

Στην Ελλαδα δεν ξερω καν αν εισαγονται και που μπορω να τα βρω.

Μπορει καποιος να βοηθησει?

If U dont't succeed at first...skydinvin' isn't 4U !!!

παιδια μηπως ξερετε αν παραγγειλω απο το online store της dolce & gabbana θα πληρωσω τελωνειο?

Δεν θα πληρωσεις. Στελνει απο Ευρωπη.

Παιδιά γνωρίζει κανείς κανένα γρήγορο - αξιόπιστο - φθηνό online μαγαζί να παραγγείλω κάποια t-shirt με δικό μου σχέδιο που θα τους στείλω?

Καλησπερα, ξερει κανεις που μπορω να βρω πολο Project e vintage?Αυτα που εχουν xx για σηματακι.Αθηνα ή online...

ευχαριστω!