Alex_London Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Den einai toso akriba ta paul smith re paidi.... Egw agorasa Zegna kostoumi 600 lires....!!!Den exw paul smith vevaia, alla me parakseneuei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Den einai toso akriba ta paul smith re paidi.... Egw agorasa Zegna kostoumi 600 lires....!!!Den exw paul smith vevaia, alla me parakseneuei. Φαντάζομαι το link που παραθέτω το είδες... £439 ισούνται με 650 ευρώ. Δεν γράφω από το κεφάλι μου νούμερα... Υ.Γ. Ούτε όλα τα Zegna κάνουν £600. Το κοστούμι που πήρα πέρσι από εδώ κόστιζε 1300 ευρώ. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_London Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 kaneis den eipe pws ta grafeis apo to kefali sou. Apla epeidi zw sto Londino kai vlepw sunexeia ta nea montela tou Paul Smith, den exw dei ena sakaki na kanei 439 lires. P.S: Esu ekanes dwro kai ston Carouzo mallon...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 kaneis den eipe pws ta grafeis apo to kefali sou. Apla epeidi zw sto Londino kai vlepw sunexeia ta nea montela tou Paul Smith, den exw dei ena sakaki na kanei 439 lires. P.S: Esu ekanes dwro kai ston Carouzo mallon...... Εκτός φυσικά από αυτό στο link και τα άλλα δύο (επίσης στο link), τα οποία κοστίζουν ακριβότερα. :) Υ.Γ. Δεν νομίζω. Τόσο κοστίζουν τα κοστούμια Zegna, όπως μπορείς να δεις και εδώ. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_London Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Stin selida pou edwses, ola kostizoun pio polu apo 1300 Euro, alla tespa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 xaxxaxaxaxaaxxaxaxxxaxa! Opws kai na exei, den nomizw pws aksizei kapoios na dwsei 700 Euro gia ena sakaki Paul Smith! Apla den aksizei....!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 όντως είναι πολλά τα λεφτά. Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnly Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Παράθεση: Αρχικό Μήνυμα από dimitris85 Γνωριζει κανεις που μπορω να βρω ρουχα Abercrombie & Fitch στην Αθηνα; lol!!! Αυτο ακριβως ηθελα να ρωτησω χτες αλλα εντελως τυχαια εμαθα,οτι πουλανε στην κηφισια στο δρομο με τα πολλα μαγαζια που παμε για το bowling center.Απο οτι μου ειπαν παντως τα εχουν πολυ ακριβα,καμια σχεση με NY και δεν εχει τις τρεχουσες συλλογες. Που ακριβώς μπορώ να βρω ρούχα Abercrombie & Fitch στην Κηφισιά;Έψαξα εκεί που είναι τα πολλά μαγαζιά αλλά δεν βρήκα κάτι.Μπορείτε να μου πείτε το όνομα του μαγαζιού και τη διεύθυνση;Ξέρετε κάποιο άλλο μέρος στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη όπου μπορώ να βρώ;Άκουσα και για ένα κατάστημα στη Μύκονο.Ξέρει κανείς τίποτα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Summer has just come! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 παιδια τι λετε για κανα σχοινάκι στο ποδι?πουλαει πουθενα?φυσικά οχι με μπιχλιμπιδια..μην με παρουν και για σουστη :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AtoZ Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Παιδια που μπορω να βρω ρουχα ecko ( με τον ρινοκερο ) στη Αθηνα ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 παιδια τι λετε για κανα σχοινάκι στο ποδι?πουλαει πουθενα?φυσικά οχι με μπιχλιμπιδια..μην με παρουν και για σουστη :pσχοινακια,λαστιχακια,κορδονακια....τα μπιχλιμπιδια κανουν την διαφορα? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 παιδια τι λετε για κανα σχοινάκι στο ποδι?πουλαει πουθενα?φυσικά οχι με μπιχλιμπιδια..μην με παρουν και για σουστη :p Tι θες να δεσεις; Η ετσι σκετο εννοεις; :confused: Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 πηρα χτες ενα(1μετρο) να δω πως ειναι..ενα δερματινο μαυρο..σκετο φυσικα..1€ ειναι αυτο,αν δν μου αρεσει δεν πειραζει..για το ποδι το θελω(αστραγακι(..αλλα φοβαμαι μην το σχολιασουν αρνητικα..αλλα εμενα δεν μου φαινεται κακη ιδεα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Παιδιά, πως σας φαίνεται αυτή η ζώνη; Μου άρεσε στην βιτρίνα την αγόρασα και τώρα σπίτι το κροκοδειλάκι μπροστά δεν μου πολυαρέσει λέω να προσπαθήσω να το βγάλω αλλά νομίζω πως θα φαίνεται άσχημα και τελικά την χαλάσω... http://img02.yourpix.org/thumbs/06.07/28/1183054123%CE%95%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1032.jpg Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 Σεπτέμβριο πρώτα ο Θεός ορκίζομαι. Τι να φορέσω; Κλασικά κουστούμι; Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Θα είναι μεσημέρι οπότε ψάχνω κάτι ελαφρύ ανοιχτόχρωμο. Μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη; Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 φυσικα και θα ντυθεις καλα..καλα μαγαζια εχει στο κεντρο της πολης κοιταξε στα μπερτολουτσι και στον φωκα για αρχη.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marion Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 Χαιρετώ όλα τα μέλη του καταπληκτικού χώρου συζήτησης myphone.gr:D:lol: Αναρωτιέμαι αν μπορεί κανείς να μου πει που μπορώ να βρω σε καταστήματα, προϊόντα της Emily The Strange. Για όσους δεν γνωρίζουν την μάρκα δίνω το url της επίσημης ιστοσελίδας: http://www.emilystrange.com Ευχαριστώ!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 Στα Ν.R.G. έχω δει μου φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp86 Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 kai sto monastiraki ston dromo me ta magazia pou poulane rouxa papoutsia.etsi opos pas pros thisio sto dexi sou xeri kamia 400aria metra apo to stathmo sto monastiraki exei ena magazi pou poulaei polla tetoia:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marion Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 kai sto monastiraki ston dromo me ta magazia pou poulane rouxa papoutsia.etsi opos pas pros thisio sto dexi sou xeri kamia 400aria metra apo to stathmo sto monastiraki exei ena magazi pou poulaei polla tetoia:) σε ευχαριστώ πολύ! θα πάω και θα δω!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 παιδια τι λετε για κανα σχοινάκι στο ποδι?πουλαει πουθενα?φυσικά οχι με μπιχλιμπιδια..μην με παρουν και για σουστη :p Εγώ λέω καλύτερα να μη βάλεις...έναν που είδα στις διακοπές,τον σχολιάζαν όλοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 Πρόβλημά τους :p Αν δεν έχει κόμπλεξ ας βάλει, εγώ είδα τις προάλλες σε αρκετούς και μου φάνηκε μια χαρά Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 Να μη βάλει... Σε λίγο όπως πάμε,θα βάλουμε και φουστίτσα...Και όσοι δεν φοράνε,θα τους λέμε κομπλεξικούς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 μου ταιριαξε μια χαρα..και τωρα τελευταια δεχτηκα ενα σχολιο αρνητικο..αλλα δεν εδωσα πολυ σημασια απο το συγκεκριμενο ατομο..αφου μου αρεσε εμενα δεν με νοιαζει τι θα πουν οι αλλοι...εγω κουβαλαω το σώμα μου.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 tote giati rothses sto forum bre kostakis?gia empsixosh? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts