Jump to content

[Microsoft Lumia] Φήμες και μελλοντικά μοντέλα

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 322
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το 650 ξέρουμε περίπου πότε θα έρθει; Λέτε να έχει πρώτη τιμή πάνω από 200€;

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα αυτή η συσκευή για να μπορούμε να κάνουμε έστω κάποια εκτίμηση σχετικά με την κυκλοφορία της. Μπορεί και να ανακοινωθεί μέσα στον επόμενο μήνα, μπορεί και ποτέ...

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα αυτή η συσκευή για να μπορούμε να κάνουμε έστω κάποια εκτίμηση σχετικά με την κυκλοφορία της. Μπορεί και να ανακοινωθεί μέσα στον επόμενο μήνα, μπορεί και ποτέ...

Το ίδιο ισχύει και για το 850;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Έρχεται ακόμα πιο τούμπανο Windows 10 phone συσκευή αρχες του έτους.

HP Falcon smartphone is real, said to debut at MWC 2016

http://www.neowin.net/news/hp-falcon-smartphone-is-real-said-to-debut-at-mwc-2016

Μην ξεγελιέστε απο κατω που λέει 0.9gb ram.

Σίγουρα 2-4 θα ειναι.

Δεν παιζει ο 820 με 1gb ram ουτε μια στο δισεκατομμύριο.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Φήμες και για τον αντικαταστάτη του 830!

Lumia 850!!!

http://www.gizmochina.com/2015/12/29/microsoft-lumia-850-cases-leaked/

• 3 weeks later...

Εχουμε καμία φήμη/πληροφόρηση για Surface phone???

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

Εχουμε καμία φήμη/πληροφόρηση για Surface phone???

Για το πρώτο εξαμηνο μην περιμένεις ουτε να ελπίζεις,το δευτερο κατι μπορεί να γίνει.

Δεν νομίζω η MS να ειναι έτοιμη ακόμα πάντως.

Τα 10αρια εχουν ακόμα πολυ δρόμο εως ωριμάσουν και αποκτήσουν την ομοιογένεια,τα κατάλληλα features και το σωστο δέσιμο για να προσφέρουν αυτο που εχουν στην άκρη του μυαλου τους εκει στην MS στο απόγειο του όλου εγχειρήματος.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• 5 months later...

Κάνα νεότερο για το Surface????

Sent from my iPhone using Tapatalk

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

Κάνα νεότερο για το Surface????

Sent from my iPhone using Tapatalk

Για μέσα στο 2016 δεν φαίνεται πως θα υπάρξει κάποια νέα κυκλοφορία. Όχι μόνο Surface phone, αλλά γενικότερα Windows 10 Mobile συσκευής από την MS.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Για μέσα στο 2016 δεν φαίνεται πως θα υπάρξει κάποια νέα κυκλοφορία. Όχι μόνο Surface phone, αλλά γενικότερα Windows 10 Mobile συσκευής από την MS.

Κάτι άκουσα ότι θα βγει μια συσκευή τον φθινόπωρο,το λέω με επιφύλαξη.

Φήμες θα δούμε.

Αλήθεια, που θα κατασκευάζει η Microsoft συσκευές, απ' τη στιγμή που κλείνουν την μονάδα κατασκευής στη Φινλανδία; :confused:

Αλήθεια, που θα κατασκευάζει η Microsoft συσκευές, απ' τη στιγμή που κλείνουν την μονάδα κατασκευής στη Φινλανδία; :confused:

Εκει που κατασκευαζε και πριν...

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Εκει που κατασκευαζε και πριν...

Είχα την εντύπωση ότι εκεί τις κατασκεύαζε, στη Φινλανδία δηλαδή! Το άλλο μέρος κατασκευής δεν το ξέρω. :(

Είχα την εντύπωση ότι εκεί τις κατασκεύαζε, στη Φινλανδία δηλαδή! Το άλλο μέρος κατασκευής δεν το ξέρω. :(

foxonn ολα..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Το ότι από τώρα άρχισαν άλλες εταιρίες να βάζουν windows είναι καλό.

Πάντως έχει μεγαλώσει η φήμη ότι τον φθινόπωρο η MS θα βγάλει συσκευή.

για μενα, οσο τα windows phones δεν τρεχουν εφαρμογες exe, δηλαδη αυτες του υπολογιστη, και με το υπαρχον store, δεν εχουν καμια τυχη..Χωρια οτι δε μου αρεσει αυτο το interface.. Αν το interface ηταν σαν τα 10αρια των υπολογιστων, και αν τρεξουν και exe, εχω παει χθες στη microsoft, γιατι καμερες κτλ ειναι κομπλε..

Το store φτιάχνει,πχ Viber από εχθές δεν έχει να ζηλέψει τίποτε και έρχονται και άλλες εφαρμογές.

Αν από τώρα φτιάχνουν άλλες εταιρίες κινητά με windows αλλά και την φήμη για καινούργιο τηλέφωνο της MS τον φθινόπωρο σημαίνει ότι η ms μετά και την ανακοίνωση ότι θα επικεντρωθούν στο mobile κομμάτι κάτι γίνεται.

Το store φτιάχνει,πχ Viber από εχθές δεν έχει να ζηλέψει τίποτε και έρχονται και άλλες εφαρμογές.

Αν από τώρα φτιάχνουν άλλες εταιρίες κινητά με windows αλλά και την φήμη για καινούργιο τηλέφωνο της MS τον φθινόπωρο σημαίνει ότι η ms μετά και την ανακοίνωση ότι θα επικεντρωθούν στο mobile κομμάτι κάτι γίνεται.

ναι αλλα δεν ειναι τραγικο να φτανουμε να λεμε οτι απο χθες εχουμε viber σωστο?

ΑΚομα πιο τραγικο οταν στο Lumia 800 που ειχα παρει στην αδερφη μου το viber δεν ειχε ειδποιησεις και επρεπε να το ανοιξεις για να σου ερθει η ειδοποιηση...

Ολα αυτα επρεπε να ειναι λυμενα απο την αρχη.ειδικα σε 5-10 βασικες εφαρμογες.

Ποσο μαλλον σε πιο ψαγμενες, πχ wpa finder που εκανε πολυ καλη δουλεια σαν εφαρμογη αφου ξεκλειδωνε πολλα ρουτερ (τωρα εχει χαλασει και αυτη) και ειδικα τα προηγουμενα 2 χρονια που ολοι ειχαμε πιο λιγα ΜΒ απο ο,τι τωρα (μιας και οι εταιρειες ειχαν λιγοτερες προσφορες και ηταν πιο ακριβα), οποτε εγω πχ δεν ημουν διατεθειμενος να χασω αυτη την εφαρμογη..

Χωρια αλλες ελλειψεις που ειχε στο μενου και σε παραμετροποιηση, ειδοποιησεις κτλ και αργησε να τα φτιαξει, που πουλησε κοσμο με τα πρωτα windows phones κτλ κτλ.. Εγω πχ περιμενα η σειρα 8 η πρωτη να παρει wp8 και να μη μεινει στα 7.8. Οταν κανεις τετοια και διωχνεις αυτους τους λιγους που πηγαν να σε στηριξουν, μην περιμενεις προκοπη.

Τίποτα δεν είναι τραγικό,για εμένα το θέμα είναι να υπάρχει ανταγωνισμός και από την στιγμή που ανεβαίνει θα είναι καλύτερα για εμάς.

Έχω όλα τα λειτουργικά και βλέπω τις αλλαγές.

Off topic τέλος.

Κάτι τελευταίο,στο Viber τώρα σε δύο κινητά android δεν φαίνονται οι ειδοποιήσεις ενώ σε windows μια χαρά

Edited by tasose

ναι αλλα δεν ειναι τραγικο να φτανουμε να λεμε οτι απο χθες εχουμε viber σωστο?

ΑΚομα πιο τραγικο οταν στο Lumia 800 που ειχα παρει στην αδερφη μου το viber δεν ειχε ειδποιησεις και επρεπε να το ανοιξεις για να σου ερθει η ειδοποιηση...

Ολα αυτα επρεπε να ειναι λυμενα απο την αρχη.ειδικα σε 5-10 βασικες εφαρμογες.

Ποσο μαλλον σε πιο ψαγμενες, πχ wpa finder που εκανε πολυ καλη δουλεια σαν εφαρμογη αφου ξεκλειδωνε πολλα ρουτερ (τωρα εχει χαλασει και αυτη) και ειδικα τα προηγουμενα 2 χρονια που ολοι ειχαμε πιο λιγα ΜΒ απο ο,τι τωρα (μιας και οι εταιρειες ειχαν λιγοτερες προσφορες και ηταν πιο ακριβα), οποτε εγω πχ δεν ημουν διατεθειμενος να χασω αυτη την εφαρμογη..

Χωρια αλλες ελλειψεις που ειχε στο μενου και σε παραμετροποιηση, ειδοποιησεις κτλ και αργησε να τα φτιαξει, που πουλησε κοσμο με τα πρωτα windows phones κτλ κτλ.. Εγω πχ περιμενα η σειρα 8 η πρωτη να παρει wp8 και να μη μεινει στα 7.8. Οταν κανεις τετοια και διωχνεις αυτους τους λιγους που πηγαν να σε στηριξουν, μην περιμενεις προκοπη.

Σαφώς και υπήρξε τραγική καθυστέρηση. Όμως έστω και τώρα κάτι κινείται κι αυτί είναι πλέον θετικό.

Γιατί χάθηκες από το άλλο νήμα;

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Να υπενθυμίσω ότι το θέμα μας αφορά τα μελλοντικά μοντέλα κατασκευής Microsoft και όχι Windows Mobile συσκευές άλλων εταιρειών. Οπότε παρακαλώ μείνετε στο θέμα μας. ;)

Διαγράφηκαν ποστ.

Edited by niotheros

το δικο μου παντωσ λεει Βιετναμ...το πηρα Νοεμβριο 15. Τι φινλανδιες και ετσι...

Σαφώς και υπήρξε τραγική καθυστέρηση. Όμως έστω και τώρα κάτι κινείται κι αυτί είναι πλέον θετικό.

Γιατί χάθηκες από το άλλο νήμα;

Από ποιο νήμα εννοείς ?

Δε διαφωνώ ότι κάλλιο αργά παρά ποτέ..όμως τώρα είναι πάλι πίσω σε άλλα..πχ τώρα το s7 δεν είναι μια πλαστικουρα όπως ήταν το s5 αλλά εκτός από το τέλειο πακέτο λειτουργικά δίνει και καλά υλικά. Άρα δεν έχεις λόγο να πας σε wp πάλι που έτσι και αλλιώς έχουν ελλείψεις.

Και προσωπικά θέλω να μειώσω τον ρυθμό αλλαγής συσκευών οπότε δεν έχω ένα ισχυρό κίνητρο για να αφήσω το android..

• The title was changed to [Microsoft Lumia] Φήμες και μελλοντικά μοντέλα