Jump to content

[Microsoft Lumia] Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα)

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξέρει κανείς με σιγουριά μέχρι τι ταχύτητες (Αναγνωσης/Γραφής) microSD card υποστηρίζει το 640...

Αυριο θα μου έρθει ένα και θέλω να πάρω και μια κάρτα...

Powerd by OnePlus 7 Pro

• Απαντήσεις 494
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απο ταχύτητα σε νούμερα δε γνωρίζω,αλλά class 10 και u1 έχω βάλει χωρίς πρόβλημα.

Xiaomi 12 Pro

Επιβεβαιώνω και εγώ τον από πάνω. Είναι και φτηνές οπότε μην τσιγκουνευτείς και πας σε class 4.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Παρήγγειλα αυτή τελικά:

https://www.skroutz.gr/s/7620399/Kingston-microSDHC-32GB-Class-10-U1-with-Adapter-45MB-s.html

Στα ίδια χρήματα με καλύτερες ταχύτητες... Αύριο θα έρθει μαζί με το 640 :D

Edited by alex_gate_7
Powerd by OnePlus 7 Pro

Παρήγγειλα αυτή τελικά:

https://www.skroutz.gr/s/7620399/Kingston-microSDHC-32GB-Class-10-U1-with-Adapter-45MB-s.html

Στα ίδια χρήματα με καλύτερες ταχύτητες... Αύριο θα έρθει μαζί με το 640 :D

Δεν ανοίγει το λινκ σου!!!! Μου γράφει "Σφάλμα: 406 μη αποδεκτό". :(

Edited by alex_gate_7
Διόρθωση link παράθεσης

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Χρησιμοποιώ τον φορτιστη του ταμπλετ και οκ το 640 μου. Το ιδιο και από USB σε κομπιουτερ. Ότι βρω προχειρο εκεινη τη στιγμη.

Βγαζει μηνυμα να βαλω τον δικο του αλλα το αγνοω. Πριν κανεις κατι περιμενε να απαντησει και κανενας πιο εμπειρος διοτι ισως επηρεαζει την μακροζωια της μπαταριας

ΑΝ θες ενημερωσε με (μας) αν η ενταση κουδουνισματος εισερχομενησ πεφτει οταν τα εχεισ κουμπωμενα επανω διοτι σε μενα πεφτει παρα πολυ αλλα εχω ακουστικα κινεζικα noname.

Mε όλα πέφτει, στα συγκεκριμένα ακούγεται ο ήχος κλήσης μόνο στα ακουστικά και όχι από το μεγάφωνο.

Παιδιά ΄βρήκε κανείς από ελληνική αγορά γυαλί nillkin? ή να πάρω κάποιο από αυτά που έχει στο skroutz και θα είμαι οκ.. Το λέω αυτό επειδή έχω το nillkin το παράγγειλα από ebay και μια χαρά είναι απλα το διάλυσα λίγο .. :P και βαριέμε να περιμένω 1 μήνα από ebay

Σε skroutz/bestprice υπάρχει πλέον μόνο για το 640XL... Ρίξε μια ματιά και στα μεγάλα καταστήματα αν και δύσκολο...

Εγώ θα σου πρότεινα nillkin (το 9Η) και όχι κάποιο no-name γιατί μπορεί να σου βγει μαπα (να ξεκολάει πχ και τέτοια)...

Στο ebay αν δεν θες να περιμένεις μπορείς να το παραγγείλεις από κάποια Ευρωπαϊκή χώρα, απλά θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω... Το είχα βρει για το 640 στα 14-15 ευρώ νομίζω, ενώ από Κίνα είναι στα 7-9....

Powerd by OnePlus 7 Pro

Παιδιά ΄βρήκε κανείς από ελληνική αγορά γυαλί nillkin? ή να πάρω κάποιο από αυτά που έχει στο skroutz και θα είμαι οκ.. Το λέω αυτό επειδή έχω το nillkin το παράγγειλα από ebay και μια χαρά είναι απλα το διάλυσα λίγο .. :P και βαριέμε να περιμένω 1 μήνα από ebay

εγω εβαλα ενα tempered απο σκρουτζ και ειναι μια χαρα. Καπου στα 13 ευρω αν θυμαμαι καλα.

Καπου παραπανω αναφερθηκε να ειναι Η9 (υποθετω Η-ardness / σκληροτητα)

εγω εβαλα ενα tempered απο σκρουτζ και ειναι μια χαρα. Καπου στα 13 ευρω αν θυμαμαι καλα.

Καπου παραπανω αναφερθηκε να ειναι Η9 (υποθετω Η-ardness / σκληροτητα)

Αν πήρε κάποιος απο skroytz και του βγήκε μια χαρά ας μου στείλει λινκ ευχαριστώ αλλιός περιμένω απο ebay

Έχει δοκιμάσει κανείς τα Xiaomi Pistons 3 σε Windows Phone (640 συγκεκριμένα)...?
Powerd by OnePlus 7 Pro

Τα εχω σε 640 XL. Λειτουργούν κανονικά, όμως και με αυτά χαμηλώνει πολύ η ένταση. Από απόδοση, άριστη!

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

Όταν λες χαμηλώνει η ένταση?

Όταν σε παίρνουν τηλέφωνο?

Ναι,όπως και με όλα.

Xiaomi 12 Pro

Στο 1020 που είχα δεν μου μείωναν την ένταση τα ακουστικά... Πριν τα συνδέσω έβαζα τις ειδοποιήσεις στο 10 και τέλος...

Ούτως ή άλλως βέβαια εγώ χρησιμοποιώ bluetooth... Τα ακουστικά δεν τα μπορώ στην καθημερινότητα, παρά μόνο να ακούσω λίγη μουσική σε λεωφορείο/τρέξιμο είτε στο PC...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Επειδή κι εγώ κάνω ακριβώς την ίδια χρήση με σένα, βασική χρήση bluetooth και τα ακουστικά για να ακούω μουσική στο γραφείο, τα προτείνω. Τα εχω ευχριστηθεί και έχουν πολύ καλή ηχητική απόδοση.

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

Έχω και εγώ τα Pistons 3 με Lumia 640. Το μόνο που δεν κάνουν ή τουλάχιστον δεν έχω καταφέρει εγώ, είναι οι λειτουργίες με διπλό ή τριπλό πάτημα που υπάρχουν στο Android. Νομίζω ότι είναι για να πηγαίνεις στο επόμενο κομμάτι ή σταθμό. Η αυξομείωση στον ήχο πάντως γίνεται κανονικά.

Αν έχεις "normal" αυτί μπορεί να σου κάνουν και τα Youth για τα οποία λένε καλά λόγια. Υπάρχει ξεχωριστό θέμα στο myphone αν θυμάμαι καλά. Επίσης, είχα διαβάσει πρόσφατα ότι θα βγει νέα έκδοση αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα λέγεται Pistons 4.

Δοκίμασα τα Quadbeat 2 της LG στο 640XL της συζύγου, και δουλεύουν σε κλήσεις, cc player και spotify κανονικά (απάντηση, ανεβοκατέβασμα ήχου, παύση τραγουδιού)

Έχω αγοράσει αυτή http://www.ebay.com/itm/151380699089?_trksid=p2060353.m1438.l2649&var=450897249842&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT αλλά δεν έχω παραλάβει ακόμη. Απο όσες έψαξα ήταν η πλέον τεθωρακισμένη. Κλεινεί και με καπάκι μπροστά. Έχει για διάφορα μοντέλα, μεταξύ 640 και 640 XL.

Ωραια δειχνει...δυστηχώς δεν μπορω να αγοράσω λόγω καπιταλ κοντρολς.Οταν παραλαβεις πειμενω εντυπωσεις!

Την παρέλαβα. Εφαρμόζει πολύ καλά και το πλαστικό είναι καλής ποιότητας. Η σιλικόνη κατά εμένα θα μπορούσε να είναι σκληρότερη αλλά δεν εμποδίζει αυτό. Είναι φτιαγμένη με τρια στάδια, την σιλικόνη, τον πλαστικό εξωσκελετό και το μεγάλο καπάκι. Προτείνω να δείτε και για Anti Dust plug Cap Cover, για να κλείνουν και οι θύρες ερμητικά σε περίπτωση που δεν τις χρειάζεστε (εγώ συνδέω το Sony Bluetooth SB20).

Την παρέλαβα. Εφαρμόζει πολύ καλά και το πλαστικό είναι καλής ποιότητας. Η σιλικόνη κατά εμένα θα μπορούσε να είναι σκληρότερη αλλά δεν εμποδίζει αυτό. Είναι φτιαγμένη με τρια στάδια, την σιλικόνη, τον πλαστικό εξωσκελετό και το μεγάλο καπάκι. Προτείνω να δείτε και για Anti Dust plug Cap Cover, για να κλείνουν και οι θύρες ερμητικά σε περίπτωση που δεν τις χρειάζεστε (εγώ συνδέω το Sony Bluetooth SB20).

Αψογα!Μια χαρα μου ακούγεται.Εαν μπορουσες να μου στειλεις ή να ανεβάσεις φωτογραφιες θα ήταν πολυ χρήσιμο.Το θέμα ειναι ειναι οτι εχουν απομεινει 10 θήκες στο λινκ,και εμεις δεν μπορούμε να παραγγειλουμε στο εβαυ τίποτε.Και όχι τίποτε άλλο,δεν έχουμε και κανένα να μας εξυπηρετησει.

Και εγώ ΒΤ συνδέω τα Creative Jam μου.

Εσυ ποια Anti Dust plug Cap Cover πήρες;

The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me

• 3 weeks later...

Μόλις παρήγγειλα το 640XL LTE dual sim από Γαλλία και θα έρθει εντός της ερχόμενης εβδομάδος. Βασική ερώτηση : Τι ακουστικά παίρνουμε για το συγκεκριμένο μοντέλο που να δουλεύουν χωρίς πρόβλημα στο συγκεκριμένο κινητό. Διάβασα το θρεντ και πολλοί προτείνουν samsung αλλά κάποιοι φίλοι που δοκίμασαν είπαν ότι είχαν πρόβλημα. Προφανώς εξατάται απο το μοντέλο.

Ποιο διαλέγουμε λοιπόν ? Το γνωστό από Κωτσόβολο ?

Θενκς !

Πάρε τα Xiaomi Piston 3 στα ίδια λεφτά από το να τα δώσεις αλλού... Χωρίς βέβαια να έχω χρησιμοποιήσει τα Samsung...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Πάρε τα Xiaomi Piston 3 στα ίδια λεφτά από το να τα δώσεις αλλού... Χωρίς βέβαια να έχω χρησιμοποιήσει τα Samsung...

Είναι τσεκαρισμένα 100% για το εν λόγω κινητό ? Γιατί κάπου πήρε το μάτι μου κάποια προβλήματα σε αυτό το θρεντ.

Έχω και εγώ τα Pistons 3 με Lumia 640. Το μόνο που δεν κάνουν ή τουλάχιστον δεν έχω καταφέρει εγώ, είναι οι λειτουργίες με διπλό ή τριπλό πάτημα που υπάρχουν στο Android. Νομίζω ότι είναι για να πηγαίνεις στο επόμενο κομμάτι ή σταθμό. Η αυξομείωση στον ήχο πάντως γίνεται κανονικά.

Αν έχεις "normal" αυτί μπορεί να σου κάνουν και τα Youth για τα οποία λένε καλά λόγια. Υπάρχει ξεχωριστό θέμα στο myphone αν θυμάμαι καλά. Επίσης, είχα διαβάσει πρόσφατα ότι θα βγει νέα έκδοση αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα λέγεται Pistons 4.

• The title was changed to [Microsoft Lumia] Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα)