giachtas Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 παίδες επειδή είμαι έτοιμος να παρω 32αρα κάρτα microSD για το 640XL , πείτε από class 10 καμιά πρόταση;; και sammy δεν πειράζει κάνω μια εξαίρεση γιατί δεν φαίνεται πουθενά :lol: έχω δει αυτές: http://www.e-shop.gr/kingston-mbly10g2-32gb-32gb-microsdhc-class-10-sd-adapter-usb-adapter-p-PER.552736 http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mc32da-eu-evo-plus-32gb-micro-sdhc-class-10-adapter-p-PER.576944 http://www.ebay.co.uk/itm/400887383229 αν η πρώτη η kingston είναι επαρκής μου άρεσε και το usb stick, έτσι γίνεται 2 σε 1 και καταργώ το stick-ακι που κουβαλάω... Την πρώτη την έχω και εγώ, μάλιστα την είχα πετύχει σε προσφορά και την είχα πάρει 11,50 ευρώ. Την είχα σε προηγούμενη android συσκευή και τώρα την έχω στο 640XL. Δεν μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα μέχρι τώρα και είναι αρκετά γρήγορη. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MotoFan Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Αγόρασα πρόσφατα για την γυναίκα το 640..πρώτες εντυπώσεις πραγματικά άριστες εκτός της λιτότητας του περιεχομένου συσκευασίας. :lol: Οπότε έχουμε και λέμε χρειαζόμαστε: 1- Ακουστικά, απ όσο κατάλαβα δουλεύουν της Samsung 2-Κάρτα, κοιτάω σε Micro SDHC Class 10 Kingston ή Samsung 3-Θήκη και tempered glass. Το βασικό θέμα είναι το 1ο, έχετε καταλήξει σε κάποιο συγκεκριμένο που να δουλεύει όσο το δυνατό καλύτερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Σε σχέση με ακουστικά για το 640 XL (και το απλο 640 υποθέτω) θέλω να σας ενημερώσω οτι λειτουργούν άψογα τα Xiaomi Pistons 3. Αν έχετε υπομονή να φτάσουν, θα ανταμειφθείτε με άριστη λειτουργία και εξαιρετική απόδοση στη μουσική. Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Αγόρασα πρόσφατα για την γυναίκα το 640..πρώτες εντυπώσεις πραγματικά άριστες εκτός της λιτότητας του περιεχομένου συσκευασίας. :lol: Οπότε έχουμε και λέμε χρειαζόμαστε: 1- Ακουστικά, απ όσο κατάλαβα δουλεύουν της Samsung 2-Κάρτα, κοιτάω σε Micro SDHC Class 10 Kingston ή Samsung 3-Θήκη και tempered glass. Το βασικό θέμα είναι το 1ο, έχετε καταλήξει σε κάποιο συγκεκριμένο που να δουλεύει όσο το δυνατό καλύτερα; Για ακουστικά: http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/handsfree/129246-samsung-stereo-3.5mm Κάρτα ότι και να πάρεις σε class 10 δεν θα έχεις θέμα.Δες Sandisk και Samsung. για το 3 τι θήκη θες; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MotoFan Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Για ακουστικά: http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/handsfree/129246-samsung-stereo-3.5mm Κάρτα ότι και να πάρεις σε class 10 δεν θα έχεις θέμα.Δες Sandisk και Samsung. για το 3 τι θήκη θες; Thanx, για θήκη υποθέτω αφού θα μπεί το glass μπροστά μια τύπου σιλικόνης θα είναι οκ για πίσω σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Thanx, για θήκη υποθέτω αφού θα μπεί το glass μπροστά μια τύπου σιλικόνης θα είναι οκ για πίσω σωστά; Σωστά. Εγω εχω θήκη σιλικόνης και περιμένω να δω τι θα κάνω με την οθόνη για να ξαναβάλλω γυαλί. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Γειά σας έχει αγοράσει κανείς original καλύμματα μπαταρίας αο nokia care? και αν ναι ποσα είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Γειά σας έχει αγοράσει κανείς original καλύμματα μπαταρίας αο nokia care? και αν ναι ποσα είναι? Αγόρασα εγώ πριν από δύο μήνες περίπου το λευκό για το 640XL στα 12 ευρώ, από το πρώην Nokia Πάτρας, δίπλα στο πλαίσιο για όσους ξέρουν. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 (edited) Ωραίος και εγώ πάτρα μένω μόνο τόα κόστισε?? τώρα που έχει Nokia care? Edited October 9, 2015 by kipreosomonoiati Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Γειά σας έχει αγοράσει κανείς original καλύμματα μπαταρίας αο nokia care? και αν ναι ποσα είναι? τι εννοείς πόσα είναι; Ασπρο,μαύρο,μπλε,πορτοκαλί.Αυτά είναι. Τιμή 8-10 για το 640,γύρω στα 12-15 για το xl. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polinerios Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Αγορα απο αλι εξπρες καπακι Για xl640 μπλε 3,5 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 είναι η ίδια ποιότητα με το αυθεντικό? και αν μπορείτε να μου πείτε που είναι ακριβώς το κατάτημα του nokia care στην πάτρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 είναι η ίδια ποιότητα με το αυθεντικό? και αν μπορείτε να μου πείτε που είναι ακριβώς το κατάτημα του nokia care στην πάτρα? Φαντάζομαι ότι μπορείς να το βρείς και στο google.Δεν είμαστε όλοι από την Πάτρα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Φαντάζομαι ότι μπορείς να το βρείς και στο google.Δεν είμαστε όλοι από την Πάτρα. Ρωτάω για πάτρα επιδή βρήκα 2 διαφορετικά καταστήματα.. το ένα νωμίζω έκλεισε για αυτό για να σιγουρευτώ.. απο ebay είναι 5 ευρώ περίπου αν βρώ 6-8 ευρώ εδώ θα αγοράσδω απο εδώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Καθόλου απίθανο να έχει δύο Nokia Care. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 είναι η ίδια ποιότητα με το αυθεντικό? και αν μπορείτε να μου πείτε που είναι ακριβώς το κατάτημα του nokia care στην πάτρα? Είναι Αγίου Ανδρέα 122. Καθόλου απίθανο να έχει δύο Nokia Care. Δεν υπάρχουν δύο Nokia Care. Το μοναδικό το παρέθεσα από πάνω. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Στον φίλο πες το,δεν έψαξα.;) Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Καλημέρα,που τα βρίσκετε βρε παιδιά 12-15 εγώ όπου έχω ρωτήσει (nok-shop) κάτω απο 20 δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Αυτό που κατάλαβα είναι ότι μάλλον δεν έχουν τις ίδιες τιμές όλοι. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lexicon Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 (edited) Έχει κανείς δοκιμάσει αυτή τη θήκη (για 640 XL και όχι μόνο); Μοιάζει πολύ πρακτική και κλείνει και απο μπροστά για πλήρη θωράκιση. Από την Κίνα μας τα στέλνουν αυτά Ελλάδα/περνάνε από τα τελωνεία μας; Σε σχέση με ακουστικά για το 640 XL (και το απλο 640 υποθέτω) θέλω να σας ενημερώσω οτι λειτουργούν άψογα τα Xiaomi Pistons 3. Αν έχετε υπομονή να φτάσουν, θα ανταμειφθείτε με άριστη λειτουργία και εξαιρετική απόδοση στη μουσική. Δουλεύει το controller για αυξομείωση κλπ; Λένε πως μόνο στο android λειτουργεί. Edited October 11, 2015 by Lexicon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Καλημέρα,που τα βρίσκετε βρε παιδιά 12-15 εγώ όπου έχω ρωτήσει (nok-shop) κάτω απο 20 δεν... δες στο σκρουτζ και ψαξε "θηκη 640". Αν βαλεις + τοπικα μεταφορικα + αντικαταβολη τοσο θα ερθουν. Μην ξεχνας οτι τα μισα απο τα λεφτα που δινεις εδω, πανε στο κρατος ΦΠΑ+ΦΟΡΟΙ+ΔΑΣΜΟΙ και πρεπει να ζησει και το μαγαζι. http://www.skroutz.gr/c/579/thikes-kinhtwn-thlefwnwn.html?from=catspan&keyphrase=%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B7+640 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Δουλεύει το controller για αυξομείωση κλπ; Λένε πως μόνο στο android λειτουργεί. Ναι, στο 640 XL τουλάχιστον δουλεύει κανονικά. Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lexicon Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Πριν αρκετοί ανέφεραν και πρότειναν το Tempered Glass Nillkin για το 640 XL. Μήπως μπορείτε να προτείνεται και κάποιο αξιόπιστο seller? Σκέφτομαι από αυτό αλλά το χάος που είδα με τα Xiaomi Piston 3 με έκανε επιφυλακτικό. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MotoFan Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Μπήκε Samsung 32GB class10, σε 640 4G όλα καλά. (20.9€ απο eshop) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Στον φίλο πες το,δεν έψαξα.;) Δεν ξέρω αν φάνηκε ότι ειρωνεύτηκα, φιλικά το είπα. :) Πριν αρκετοί ανέφεραν και πρότειναν το Tempered Glass Nillkin για το 640 XL. Μήπως μπορείτε να προτείνεται και κάποιο αξιόπιστο seller? Σκέφτομαι από αυτό αλλά το χάος που είδα με τα Xiaomi Piston 3 με έκανε επιφυλακτικό. Ευχαριστώ. Πολύ καλός πωλητής έχω πάρει γυαλιά για διάφορα lumia. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts